Mai multe
|
Nu trebuie sa generalizezi si nici sa nu crezi daca ti se spune ca NU TOTI SUNT LA FEL. Crede-ma ca nu am de ce sa te mint. Varsta ta frageda si caracterul lui infect a facut sa se poata intampla toata oroarea asta. Sa fi fericita ca sau terminat problemele tale. Dar ca o ultima intrebare: parintii tai unde erau in perioada asta? cum de nu au luat nici o decizie vis-a-vis de tine? Am si eu copii, o fata si un baiat, 20 si 25 de ani, daca ficei mele i s-ar intampla asa ceva, cu riscul ca as merge la inchisoare, omul ala n-ar mai ramane intreg. Si retine asta, e valabil si ptr romani si ptr arabi si ptr orice natie ar fi respectivul. Violena, rautatea, gelozia, nu au nationalitate, exista la toate popoarele din pacate. Uita-te la celebrele STIRI DE LA ORA 5, la PRO TV, si-ai sa-mi dai dreptate. Iti doresc numai bine si fi foarte atenta pe viitor!! |
||
|
Pantera17 Postat pe 27 Februarie 2011 15:02 |
||
|---|---|---|
De la: marco918, la data 2011-02-27 13:00:07De la: Christine21, la data 2011-02-27 12:57:00Nu am nimic impotriva altor religii, dar detest cand vad carte o romanca incepand sa vorbeasca " in numele lui Allah " dupa Ce au fost crescute ca fiind crestine Si mergand la Biserica. Daca sotul sau iubitul va iubeste va accepta religia! nu le judeca! au trecut la alta religie si apoi oricum orice femeie care isi iubeste sotul ,isi uita identitatea eu inainte eram o razvratita ,eram alcoolica,umblam noaptea prin baruri,cluburi,party etc.... ziceam ca nu am sa ma casatoresc nici o data pt ca detestam barbatii in general ,si acum mai am momente de astea cand ma iau de sotul meu fara motiv,dar in momentul in care am ajuns sa traiesc cu el am lasat tot la o parte ,prieteni,baruri,alcool ,pt ca am considerat ca el este mult mai important decat restul si stii...chiar asa si este,nimic dar nimic in lumea asta nu e mai important decat familia ,in momentul ala uiti tot religie life style tot pt tine tot ceea ce conteaza e familia ta si faci tot [posibilul ca sa iti faci sotul si copii fericiti nu iti mai pasa de vre-un zeu mitologic sau alte chestii deastea ... |
||
|
algocalmin500mg Postat pe 27 Februarie 2011 15:19 |
||
De la: kudika119702, la data 2011-02-27 13:20:05Buna ziua la toata lumea! Eu nu stau pe forum-uri de obicei, dar am primit de la Kudika acest mesaj si l-am citit deoarece eu sunt intr-o relatie cu un musulman. Nu am putut sa citesc si sa inchid, fara sa spun ca acest mesaj este un fals, cineva care a vrut sa scrie ceva pe un forum. Este imposibil sa scrii ca cineva ti-a taiat venele! Si dupa aceea sa nu fie alertate persoanele apropiate, chiar politia. Se interneaza intr-o institutie specializata chiar pe probleme psihice, se fac investigatii..eu asa stiu.Eu cred ca intr-adevar este un trend acum sa scrii despre relatii cu musulmani.Nu vreau sa comentez despre relatia mea, doar ca in 3 ani si jumatate, sunt fericita, nu are bani, nu m-a batut niciodata si sunt acelasi om ca intotdeana.Intr-adevar am auzit si de cazuri reale de brutalitate din partea musulmanilor asupra femeilor, e drept ca unii sunt fanatici si animale, dar povestea asta nu imi suna a fi reala, daca stai si o analizezi. ei i-sa intamplat cu un musulman dar nu e o regula sunt tot felu de maniaci pe lumea asta nu de mult am vazut la tv o femeie careia sotul i-a taiat buza superioara dupa ce aceasta a esuat in a se sinucide, pe femeie a gasit-o un padurar langa un rau in rezervatie altfel nu s-ar fi aflat ...acu spune-mi tu daca cineva incerca sa ii taie venele si ea se ducea la politie ...cine ar fi crezut-o ca nu a incercat sa se sinucida???...apoi daca ar fi crezut-o si la cum suntem noi de corupti cu toata protectia oferita de stat ce te face sa crezi ca nebunul nu ar fi atentat definitiv la viata ei pt a scapa de pedeapsa?? musulmanii nu sunt nebuni au legi mai dure umpic atata tot dar aici este vorba de oameni in general despre drepturi morale si responsabilitati |
||
|
|
||
|
algocalmin500mg Postat pe 27 Februarie 2011 15:35 |
||
De la: kudika114106, la data 2011-02-27 11:58:32Ahh nu... e ceva dubios aici. ori nu ne spui toata povestea, ori esti foarte proasta si meriti cele intamplate. am inteles ca ti-a dat o palma si l-ai iertat, iar a urmat violenta si tot l-ai iertat, dar sa te bata pe strada si sa-l mai ierti????? sa te bata in cada cu furtunu' si tot sa-l mai ieeeerti?????? sa te puna vanzatoare la magazin si sa-ti dea un hamburger p zi??? parintii tai unde erau? ce faceau in timpu asta? ca parca ziceai ca au bani.. macar pachet cu mancare sa-ti fi adus. sa se fi dus la politie, sa incerce sa te ia de acolo, sa faca ceva. cum fata ta sa fie maltratata in halu asta si tu sa stai, sa te doara in*** ( ca alta expplicatie nu gasesc) tu cum de nu aveai un ban pus deoparte, ai tai nu-ti mai trimiteau niciun ban ? asadar, inetelegem ca traiai 100 % din banii lui. si apoi la 16 ani cum sa te lase parintii sa pleci cu un musulman, sa te muti la el? inseamna ca se gandeau si ei la "laptele si mierea care or sa cruga" nu ? sunt lucruri care nu se leaga aici. ori nu stii sa povestesti, ori daca e asa, meriti tot ce ai patit (dupa parerea mea). asta patesc femeile care se complac in situatie. femeile care se lasa impacate de 3 flori si 2 saruturi. sunt sigura ca parintii ei s-au opus dar pt ca nu au putut sa o aduca pe drumul cel bun si lasato sa simta pe pielea ei ce inseamna...stii cum e...prinde vulpea rana ...probabil era o fata mai rebela din fire fara stapan si paintii s-au haotarat sa sa o lase sa vada cum e daca de vorba buna nu intelegea....si apoi nu s-au bagat pt ca probabil ea nu le zicea parintilor ce i-se intampla din mandrie...stii cum e cand cineva iti spune sa nu calci pe jar incins pt ca ai sa te arzi la talpi parca mai tare vrei sa calci ca sa le demonstrezi contra mai ales la varsta aia...imagineazati... te suna mama si intreaba "cum e draga mamii?!"....."aaaa e bine sunt fericita".... si eu faceam la fel daca aveam probleme la scoala nu spuneam de mandra ce eram... sau poate nu mandria o oprea sa deschida gura ,poate nebunul o ameninta |
||
|
algocalmin500mg Postat pe 27 Februarie 2011 16:06 |
||
| cu ce tupeu ne faci PROASTE ... tie ti-a trebuit barbat asa de tanara?! cand sunt fete la 20 ani care nu se gandeau la barbat iar eu am stat virgina pana la aproape 26 ani ... si mai ales el mai mare cu 10 ani ce ti-a trebuit?! trebuia sa-ti termini liceul daca nu iti era capul la scoala macar la seral ca la 16 ani erai clasa a 10-a si trebuia sa te gandesti la copilarie si papusi- de aceea el ti-a facut ce ti-a facut pentru ca nu ai serioasa --- eu am fost casatorita cu 2 musulmani si legal si religios dar nu s-au comportat asa ba din contra sunt mult mai buni decat romanii si vreau in continuare pentru ca am trait mult in cercul lor si aici si acolo, dar niste fluturatice ca tine i-a stricat si mi-au spart casa, adica o fufa la 21 ani sa intre pe ex-sotul meu de 43 ani, am blestemat sa ajunga in situatia mea iar al 2-lea nu a mai putut sa stea aici iar eu acolo nu pot sa stau ca am de toate si apartament si masina si serviciu si nu imi comvine nici sa las ce am si nici familie pentru o pereke de pantalon dar nici sa il intretin eu aici pe el si el sa trimita bani la mama lui si fosta sotie pt copil mai ales ca acolo ele, femeile nu au serviciu si nici pensie ... asa ca, NU MAI DA SFATURI TU .... FIECARE CU SOARTA SI NOROCUL EI NU E DREPTUL TAU ... ASTA SE KEAMA INVIDIE --- prietenii fostilor se poarte f.f.f. frumos si respectuos cu sotiile, sunt norocoase, fericite si multumite --- DESTINUL ! | ||
|
Zeynep Postat pe 27 Februarie 2011 16:14 |
||
|
la 16 ani? parinti de fata? niciodata. traiesti in lumea ta tu. cand copilu tau ia un scaun in spate, nu cred ca ti spui, las sa invete pe pielea ei. te iei si i spargi capu la ala, simplu. sa nu ne mai invartim in juru cozii. |
||
|
rockk Postat pe 27 Februarie 2011 16:16 |
||
De la: Zeynep, la data 2011-02-27 16:14:48cu ce tupeu ne faci PROASTE ... tie ti-a trebuit barbat asa de tanara?! cand sunt fete la 20 ani care nu se gandeau la barbat iar eu am stat virgina pana la aproape 26 ani ... si mai ales el mai mare cu 10 ani ce ti-a trebuit?! trebuia sa-ti termini liceul daca nu iti era capul la scoala macar la seral ca la 16 ani erai clasa a 10-a si trebuia sa te gandesti la copilarie si papusi- de aceea el ti-a facut ce ti-a facut pentru ca nu ai serioasa --- eu am fost casatorita cu 2 musulmani si legal si religios dar nu s-au comportat asa ba din contra sunt mult mai buni decat romanii si vreau in continuare pentru ca am trait mult in cercul lor si aici si acolo, dar niste fluturatice ca tine i-a stricat si mi-au spart casa, adica o fufa la 21 ani sa intre pe ex-sotul meu de 43 ani, am blestemat sa ajunga in situatia mea iar al 2-lea nu a mai putut sa stea aici iar eu acolo nu pot sa stau ca am de toate si apartament si masina si serviciu si nu imi comvine nici sa las ce am si nici familie pentru o pereke de pantalon dar nici sa il intretin eu aici pe el si el sa trimita bani la mama lui si fosta sotie pt copil mai ales ca acolo ele, femeile nu au serviciu si nici pensie ... asa ca, NU MAI DA SFATURI TU .... FIECARE CU SOARTA SI NOROCUL EI NU E DREPTUL TAU ... ASTA SE KEAMA INVIDIE --- prietenii fostilor se poarte f.f.f. frumos si respectuos cu sotiile, sunt norocoase, fericite si multumite --- DESTINUL ! da, sunt f de treaba. bine, ca te a inselat cu una de 21 nu e vina lui, e vina lu aia eu cred ca intr un final e vina naturii ...fereasca dzeu ce specimene. cum ziceam. fiecare si o merita. |
||
|
rockk Postat pe 27 Februarie 2011 16:18 |
||
|
sunt cu un musulman (turc) de 5 ani, nu a ridicat niciodata, macar, tonul la mine....nu ma obliga sa fac ceva din ceea ce nu vreau. lucrez am banul meu, ii place foarte mult ca lucrez si ca pot fi independenta . in casa nu ma tine, nu imi interzice sa ies cu prietenii in oras( ma cunoaste prea bine, stie cu cine are de aface, stie ca il iubesc si ca nu as face nimic rau, are incredere in mine ), cand poate si are timp ne insoteste si el. este super totul, este cu 10 luni mai mare ca mine :D . urmeaza ca intr-un an sa ne casatorim, nu va ganditi ca mi-a spus "trebuie sa devi musulmanca" NU NU NU, a spus doar ca daca eu cred ca religia lui este corecta atunci da si daca vreau, nu sunt obligata sa port batic pe cap ( nici mama lui nu poarta o cunosc). in schimb daca nu vreau nu este nici o pr. religia lui accepta si casatoriile mixte. in concluzie trebuie sa il faci sa aiba incredere in tine ca sa fie totul bine, daca nu are incredere o poatesti Bafta fetele |
||
|
kudika353071 Postat pe 27 Februarie 2011 16:19 |
||
| Buna....daca atunci aveai 16 ani aqm cati ani ai?¿...si daca te batea dc ai mai stat cu el 3 ani?¿ | ||
|
zapacita_bubu Postat pe 27 Februarie 2011 16:25 |
||
De la: kadija, la data 2011-02-27 12:41:52...imi pare rau pt tine..de fapt pt orice femeie care a trecut sau trece prin aceleasi momente prin care ai trecut tu. ...dar....nu asocia rautatea unui om cu religia lui. oricare religie existenta pe pamant indeamna la pace si intelegere. daca adeptii unei religii sunt atipici speciei umane...asta nu inseamna ca religia lor o cere..o impune. "orice padure are si uscaturi" ...e o vorba pe care o intalnesti in orice coltz de lume te-ai afla....deci...fa abstractie de religie pt ca nu asta l-a facut pe iubitul tau sa fie atat de violent. oare dupa experienta asta...ai gandit ca ..un roman sau italian..sau de orice alta nationalitate...poate fi mai putin violent ..sau deloc?? te inseli amarnic. ..dar ..ce zici de femeile care-si omoara sotii,copiii..??? aici iti spun cu siguranta ca in islam nu ai sa auzi de ..asemenea cazuri...in alte religii ai auzit cumva??? deci...intr-o viitoare relatie fii mult mai prudenta, fa uz de experienta pe care ai trait-o si ai sa in primul rand daca citesti coranul vezi clar ca la ei moartea nu este moarte ci prin moarte e un fel de spovedire se curatare a pacatelor apoi orice pedeapsa se lasa cu mutilare sau chiar cu moarte pt ca la ei crima inseamna dreptate asa cum e puscaria la noi,,,multe musulmane sunt mutilate pentru a se face dreptate.. eu una sunt 100% convinsa inca de cand am realizat asta la 14 ani cel mai bine pt romance e sa se casatoreasca cu romani atent alesi pt ca orice alta natie fie ei arabi englezi ,francezi,americani,italieni etc ... se vor purta urat cu sotiile lor indiferent de nivel ma refer nu numai la batai dar si la faptu ca de exemplu un strain trateaza o romanca de sus cu aroganta ,cu nasu pe sus pt ca oricat de nopbila ar fi femeia e romanca si sa nu uitam ca romania are o reputatie foarte proasta un strain cand se gandeste la romance zice da... prostituate bune pe bani putini ...asta e treaba nu modul in care suntem ne strica viata si cine suntem si de unde venim..datorita reputatiei tarii noi cei care suntem romani platim oriunde am merge...un barbat roman nici o o data nu m-a facut sa ma simt inferioara pe cand am vazut un cuplu romanca si italian el se purta foarte ciudat cu ea si eu ma intrebam cum de ea il lasa sa isi dea atatea aere si fitze si pe ea sa o bage undeva in umbra |
||
|
algocalmin500mg Postat pe 27 Februarie 2011 16:29 |
||
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:29:32aaa si la tn moartea e moarte,,,tu nu sti in ce consta religia ta si citesti despre alteleDe la: kadija, la data 2011-02-27 12:41:52...imi pare rau pt tine..de fapt pt orice femeie care a trecut sau trece prin aceleasi momente prin care ai trecut tu. ...dar....nu asocia rautatea unui om cu religia lui. oricare religie existenta pe pamant indeamna la pace si intelegere. daca adeptii unei religii sunt atipici speciei umane...asta nu inseamna ca religia lor o cere..o impune. "orice padure are si uscaturi" ...e o vorba pe care o intalnesti in orice coltz de lume te-ai afla....deci...fa abstractie de religie pt ca nu asta l-a facut pe iubitul tau sa fie atat de violent. oare dupa experienta asta...ai gandit ca ..un roman sau italian..sau de orice alta nationalitate...poate fi mai putin violent ..sau deloc?? te inseli amarnic. ..dar ..ce zici de femeile care-si omoara sotii,copiii..??? aici iti spun cu siguranta ca in islam nu ai sa auzi de ..asemenea cazuri...in alte religii ai auzit cumva??? deci...intr-o viitoare relatie fii mult mai prudenta, fa uz de experienta pe care ai trait-o si ai sa |
||
|
thadoogback Postat pe 27 Februarie 2011 16:38 |
||
Doamne fereste!!!sa lucrezi ca si vanzatoare si sa primesti doar un hamburger pe zi?!?dar cine te obliga fata draga sa lucrezi degeaba???sunt atatea posturi libere unde oricum era mai bine decat la arab. FIECARE PERSOANA ARE DREPTUL LA LIBERA ALEGERE,LA LIBERA EXPRIMARE SI LA O VIATA LIBERA!!!cine va obliga fetelor sa indurati atata batjocora din partea barbatului???doar parintii au dreptul sa-ti impuna ceva.barbatul trebuie invatat cum sa te respecte,pentru ca asa cum ti-l educi asa il ai!fie el arab,musulman,evreu sau roman. suntem FEMEI ce naiba!!! ce orgoliu aveti?Doamne iarta-ma,k incep sa ma crucesc de cate pot citi!traiesc si eu de 3 ani cu un mulsuman si niciodata nu a tipat la mine.ne respectam reciproc si stie de la inceputul relatiei ca,daca nu ma respecte k si femeie,dau next.si am acest drept de a-mi alege partenerul.nu ma obliga nimeni sa stau cu un barbat care ma maltrateaza.ori exagerati ori intradevar sunteti prea proaste.in ziua de azi nici macar parintele nu are voie sa dea intr-un copil,in caz contrar li se i-au toate drepturile asupra copilului si dat in grija altcuiva,si voi stati sa va bata unul oarecare cules de pe strada sau din discoteci?!? e de plans nu alta!SUNTEM FEMEI!!!si se spune k femeile au o fire mult mai puternica...chiar daca masa musculara e mult mai redusa in comparatie cu cea a barbatului,femeia poate indura orice durere de 20 de ori mai mult decat barbatul(k de exemplu:durerea din timpul nasterii),doar o femeie poate indura asa ceva,pt k O FEMEIE ESTE MULT MAI PUTERNICA DECAT BARBATUL!!!!si ca ultima idee:suntem asa cum ne-a lasat Domnul,adik egali cu drepturi egale!
|
||
|
kudika13102008 Postat pe 27 Februarie 2011 16:40 |
||
De la: rockk, la data 2011-02-27 16:16:38la 16 ani? parinti de fata? niciodata. traiesti in lumea ta tu. daca fica ta nu suna sa iti spuna ca o bate ca pe hotii de cai?? du de unde stii visezi noaptea?! ai viziuni?! esti vre-un prezicator?? daca ea nu spune ei nu stiu nimic si probabil nu o contactau prea des pt ca stiau cum e la musulmani nu ii poti deranja asa cand ti se pune tie pata |
||
|
algocalmin500mg Postat pe 27 Februarie 2011 16:43 |
||
eu era sa ma marit la 16 ani cu un turc si el imi facea tot felul de cadouri si ce vroiam........dar noroc ca mam desteptat repede si la lasat caci ma inselase din prima desi imi dadea ce altele ar dori acu eu ma bucur ca am scapat de el desi la mine nu a fost asa de grav ca tine....imi pare rau prin ce ai trecut dar ma bucur ca acu sti de ce sa te feresti..........
|
||
|
dyavolyta Postat pe 27 Februarie 2011 16:46 |
||
De la: thadoogback, la data 2011-02-27 16:38:18De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:29:32aaa si la tn moartea e moarte,,,tu nu sti in ce consta religia ta si citesti despre alteleDe la: kadija, la data 2011-02-27 12:41:52...imi pare rau pt tine..de fapt pt orice femeie care a trecut sau trece prin aceleasi momente prin care ai trecut tu. ...dar....nu asocia rautatea unui om cu religia lui. oricare religie existenta pe pamant indeamna la pace si intelegere. daca adeptii unei religii sunt atipici speciei umane...asta nu inseamna ca religia lor o cere..o impune. "orice padure are si uscaturi" ...e o vorba pe care o intalnesti in orice coltz de lume te-ai afla....deci...fa abstractie de religie pt ca nu asta l-a facut pe iubitul tau sa fie atat de violent. oare dupa experienta asta...ai gandit ca ..un roman sau italian..sau de orice alta nationalitate...poate fi mai putin violent ..sau deloc?? te inseli amarnic. ..dar ..ce zici de femeile care-si omoara sotii,copiii..??? aici iti spun cu siguranta ca in islam nu ai sa auzi de ..asemenea cazuri...in alte religii ai auzit cumva??? deci...intr-o viitoare relatie fii mult mai prudenta, fa uz de experienta pe care ai trait-o si ai sa nu ma amesteca pe mine cu religiile eu sunt atee nu cred in nimic alceva decat in stiinta pura ca am o oarecare pasiune pentru diverse civilizatii si stiluri de viata cum ar fi in arabia sau de ce nu in africa si am realizat o paralela extrema in africa femeile nu poarta decat chiloti in schimb la arabi femeile poarta toata plapuma + cearceafu din pat pe ele ....asta le e felu nu condamn daca in arabia ti-se scoate ochiu pt ca te uiti la femeia altuia in africa te dezmosteneste de toagte avutiile si te expulzeaza din sat simplu fiecare cu dreptatea lor cat despre cei care o comit nu ii pune nimeni sa faca acea greseala....o fac de buna voie si ne siliti de nimeni |
||
|
algocalmin500mg Postat pe 27 Februarie 2011 16:52 |
||
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:52:53De la: thadoogback, la data 2011-02-27 16:38:18De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:29:32aaa si la tn moartea e moarte,,,tu nu sti in ce consta religia ta si citesti despre alteleDe la: kadija, la data 2011-02-27 12:41:52...imi pare rau pt tine..de fapt pt orice femeie care a trecut sau trece prin aceleasi momente prin care ai trecut tu. ...dar....nu asocia rautatea unui om cu religia lui. oricare religie existenta pe pamant indeamna la pace si intelegere. daca adeptii unei religii sunt atipici speciei umane...asta nu inseamna ca religia lor o cere..o impune. "orice padure are si uscaturi" ...e o vorba pe care o intalnesti in orice coltz de lume te-ai afla....deci...fa abstractie de religie pt ca nu asta l-a facut pe iubitul tau sa fie atat de violent. oare dupa experienta asta...ai gandit ca ..un roman sau italian..sau de orice alta nationalitate...poate fi mai putin violent ..sau deloc?? te inseli amarnic. ..dar ..ce zici de femeile care-si omoara sotii,copiii..??? aici iti spun cu siguranta ca in islam nu ai sa auzi de ..asemenea cazuri...in alte religii ai auzit cumva??? deci...intr-o viitoare relatie fii mult mai prudenta, fa uz de experienta pe care ai trait-o si ai sa ... alooo ...si ATEISMUL E O RELIGIE ... religia EU-ului absolut ... a unei ''creaturi'' nemivazute de prin univers ... a celor care cocheteaza cu orice prostie exotica dar nu se cunosc pe sine si nici pe cei din spatele lor ... omului nou (iti suna cunoscut ? comunistii erau mindri de ideea asta) care traieste si gindeste ''stintific'' (nitel mistic, oleaca de misticism, putin ocultism,...) ... ... e uite ca nu se poate ... pur si simplu ... ... apropo ... inainte de a face ''pasiuni'' pentru diverse religii CE STII DESPRE CEA A STRABUNILOR TAI ? ... sau ii consideri doar niste primitivi ingalati a caror singura realizare, dupa atitea generatii, esti tu ... |
||
|
marco918 Postat pe 27 Februarie 2011 17:04 |
||
| Nasoala poveste,se mai intampla,dar nu generaliza.Cand ai spus ''musulmani'' i`ai bagat pe toti in aceeasi oala..Au si ei uscaturile lor, ca si noi,dar asta nu inseamna ca toti isi trateaza sotia/prietena/amanta urat. | ||
|
krisaa Postat pe 27 Februarie 2011 17:04 |
||
| Viitorul meu sot e musulman, s-a nascut si a trait in Turcia. Am fost la el de mai multe ori, am interactionat cu familia si prietenii lui, inclusiv prietenii si prietenele de familie. Peste tot, am fost tratata ca o printesa. Credeti ca femeile sunt sclave acolo???? Asa da sclavie, toata ziua mergi in vizite, faci mancare si curatenie cateva ore, apoi pleci la prietene sau ele vin la tine, cafele, ceaiuri, mancare, etc. Nu te opreste nimeni sa ai si un job, daca vrei, dar barbatul este cel care intretine familia. Mai degraba ei sunt sclavii, care stau acasa doar cat dorm, in rest muncesc sa le tina pe ele. Am vazut o multime de femei si fete extraordinar de modern imbracate, si asta se intampla in E Turciei, nu vorbesc de Istanbul (unde influenta europeana e foarte pregnanta). Asadar, viitorul meu sot se poarta excelent, nu imi interzice nimic, si nu o va face nici pe viitor, am discutat totul inainte. Subscriu la ideea ca educatia este cea care isi pune amprenta, nu religia. | ||
|
zuzumary Postat pe 27 Februarie 2011 17:13 |
||
|
buna,am citit cu atentie ce ai scris ,in mare parte ai dreptate eu sint casatorita cu un mulsuman de 18 anii pot sa spun ca la inceput a fost usor pt mine deoarece am scapat de tatal meu care nu era chiar tatal iubitor ,am incercat sa plec departe si sa uit totul .Dar m-am inselat am acelasi trecut ca al mamei mele ,sotul meu este un medic specialis apreciat de toata lumea si toti il respecta cum si el la rindul lui respecta pe alti dar singura persoana care nu o respecta sint eu Dupa cum spun si alti nu totul in viata este sa ai banii,,,,,,,,,,,,daca esti fericit nu te intereseaza nimic.Eu am suferit mult din cauza lui numai eu stiu si copii mei cite batai luam de la el si pt ce pentru alte femei,,,,dar eu am ales drumul asta si totusi sper ca intr-o zi sa scap de el indiferent care va fi pretul .Cine vrea sa ia un musulman greseste mult eu am doua fete inca sint mici dar am jurat ca le voi marita cu straini nu cu musulmani chiar daca el sotul se va opune voi incerca imposibilu(nu vreau ca in fiecare zi fetele mele sa se gindeasca ,in orce clipa va fi a doua nevasta )eu inca ma mentin pe pozitie nici una nu a reusit sa intre in casa mea dar nu stiu pina cind. |
||
|
kudika070115 Postat pe 27 Februarie 2011 17:17 |
||
De la: marco918, la data 2011-02-27 17:04:00De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:52:53De la: thadoogback, la data 2011-02-27 16:38:18De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:29:32aaa si la tn moartea e moarte,,,tu nu sti in ce consta religia ta si citesti despre alteleDe la: kadija, la data 2011-02-27 12:41:52...imi pare rau pt tine..de fapt pt orice femeie care a trecut sau trece prin aceleasi momente prin care ai trecut tu. ...dar....nu asocia rautatea unui om cu religia lui. oricare religie existenta pe pamant indeamna la pace si intelegere. daca adeptii unei religii sunt atipici speciei umane...asta nu inseamna ca religia lor o cere..o impune. "orice padure are si uscaturi" ...e o vorba pe care o intalnesti in orice coltz de lume te-ai afla....deci...fa abstractie de religie pt ca nu asta l-a facut pe iubitul tau sa fie atat de violent. oare dupa experienta asta...ai gandit ca ..un roman sau italian..sau de orice alta nationalitate...poate fi mai putin violent ..sau deloc?? te inseli amarnic. ..dar ..ce zici de femeile care-si omoara sotii,copiii..??? aici iti spun cu siguranta ca in islam nu ai sa auzi de ..asemenea cazuri...in alte religii ai auzit cumva??? deci...intr-o viitoare relatie fii mult mai prudenta, fa uz de experienta pe care ai trait-o si ai sa prin definitie Ateul este simplu omul fara dumnezeu sau zei de orice tip...eu nu am credinta in basmele astea culturale si sunt realista de faptu ca sunt niste minciuni bagate pe gat omenirii pt a urma un tipar anume strabunii meu au avut ca scop perpetuarea speciei si nu e important ce au facut ei pana acum ci ce o sa facem noi de acum in colo |
||
|
algocalmin500mg Postat pe 27 Februarie 2011 17:17 |
||
|
Te-a pus sa vinzi la magazin? Pai ce erai sclava lui? Nu crezi ca e vina ta ca ai acceptat? Daca s-a comportat cu tine asa e pt. ca nu te-a respectat si asta n-are nici o legatura cu religia lui are legatura cu atitudinea ta. Daca era sa ramai repetenta inseamna ca erai eleva si cum sa aiba respect pt. tine cand tu te-ai aruncat in bratele lui in loc sa-ti vezi de scoala. Barbatilor in general si in special musulmanilor le plac femeile decente, femeile care prin atitudinea lor impun respect si nu se lasa calcate in picioare, femeile inteligente care sa-i sustina. Nu degeaba se spune ca in spatele unui barbat puternic sta o femeie si mai puternica. Asa ca nu mai generalizati voi, si nu mai lansati subiecte aiurea, faptul ca v-ati lasat batute si umilite de un barbat indiferent de ce religie denota caracterul vostru slab si indoielnic si nicidecum al lor. Comportati-va ca niste doamne si veti fi tratate ca atare. |
||
|
bianchi Postat pe 27 Februarie 2011 17:18 |
||
nu te supara draga mea dar la 16 ani te bazaia deja musca?nu era cam devreme pt mancarimi...undeva?si faptul ca ai fost trata asa e din cauza faptului ca noi femeile cateodata credem ca am tras biletul castigator fara sa facem nimic...asa ca suntem noi frumoase.eu sunt o feminista convinsa si tu nu trebuiai sa permiti nici o insulta animalului ala,oricum toti barbatii sunt animale nu mai fa pe naiva,taci din gura si invata din prostiile tale
|
||
|
iftimie Postat pe 27 Februarie 2011 17:22 |
||
De la: iftimie, la data 2011-02-27 17:22:24nu te supara draga mea dar la 16 ani te bazaia deja musca?nu era cam devreme pt mancarimi...undeva?si faptul ca ai fost trata asa e din cauza faptului ca noi femeile cateodata credem ca am tras biletul castigator fara sa facem nimic...asa ca suntem noi frumoase.eu sunt o feminista convinsa si tu nu trebuiai sa permiti nici o insulta animalului ala,oricum toti barbatii sunt animale nu mai fa pe naiva,taci din gura si invata din prostiile tale Alta care judeca
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 27 Februarie 2011 17:26 |
||
| acum degeaba se sriu comenturi de genu: "trebuia sa faci asa...,eu in locul tau faceam asa..."si tot felul de chestii... se pare ca a trecut un timp de atunci... acum nu mai ramane decat sa-i spuneti ca altadata poate fi mai atenta in privinta asta :) si cam atat! | ||
|
dedemary19 Postat pe 27 Februarie 2011 17:37 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-27 17:26:53De la: iftimie, la data 2011-02-27 17:22:24nu te supara draga mea dar la 16 ani te bazaia deja musca?nu era cam devreme pt mancarimi...undeva?si faptul ca ai fost trata asa e din cauza faptului ca noi femeile cateodata credem ca am tras biletul castigator fara sa facem nimic...asa ca suntem noi frumoase.eu sunt o feminista convinsa si tu nu trebuiai sa permiti nici o insulta animalului ala,oricum toti barbatii sunt animale nu mai fa pe naiva,taci din gura si invata din prostiile tale e usor sa judecam si sa privim din public ,cand defapt este si o vorba "pana nu incerci ,nu stii ve va intra in tine!" toti judeca dar nimeni nu a simtit pe propia piele cum este sa pici in bratele seductiei laa o varsta la care totul e roz totul ti se pare minunat si lumea e a ta e de ajuns sa bata vantul umpic si sa iti darame castelul de nisip sunt foarte multe fete care pica prada acestor indivizi fara scrupule, in primul rand e vina parintiilor pt ca nu isi educa bine copilele si nu le spune de ce sa se fereasca ...ele sunt ca si niste trestii ajunge sa le atingi ca sa le rupi ...indivizii astea dupa cum se observa in cele mai multe cazuri sunt mult mai mari decat victimele lor au experienta stiu cum sa se poarte si ce sa faca pentru a le ademeni pentru a le distruge....si folosesc toate puterile pentru o satisfactie diabolica....v-ati gandit vre-o data ca asta ii excita pe ei....sunt multi maniaci care nu pot avea o viata sexuala normala si pentru a isi implini aceste dorinte sunt capabili sa omoare....sunt multi care au fantezii sexuale cu morti sau cu violuri...chiar si femei... |
||
|
algocalmin500mg Postat pe 27 Februarie 2011 17:38 |
||
ma bucur pt tn ca ai o viata fericita alaturi de un musulman...insa nu mi pikt bn faza cu ;daac te batea avea motiv;...hai sa fim realisti...nu cred ca merita cnv sa fie batut indiferent de greselile pe care le facee...daca nu ti convine cv din ce face ori ii expliki ori te desparti daca e prea incuiat la minte ca sa inteleaga...in nik intr un caz nu apliki forta pumnului...eu nu sunt de acord cu asta.
|
||
|
kudika310907 Postat pe 27 Februarie 2011 17:38 |
||
De la: kudika064304, la data 2011-02-27 09:35:33,eu am avut norocul sa dau peste un barbat... Prin vorbele astea, nu ai facut decat sa confirmi ca al tau este exceptia care confirma regula. Majoritatea n-are norocul asta. |
||
|
rashela Postat pe 27 Februarie 2011 17:42 |
||
imi pare rau ca ti s-a intamplat asa si sicner nu ar tb sa fi trecut prin asta. dar cred ca si cu romani, crestini, italieni etc etc ti se poate intampla asa ceva nu numai cu musulmani. deci nu puneti acum egal intre musulmani = teroristi:)) nu de alta dar si eu sunt turcoaica si nu imi place sa film bagati cu totii in aceeasi oala mai ales ca sunt o fire destuld e pacifista:) felicitari ca ai putut scapa de un barbat asa de posesiv si de violent.
|
||
|
kudika021451 Postat pe 27 Februarie 2011 17:46 |
||
| si oricum ca un rezumat al subiectului comentat...screw the muslim,sapati-va groapa singuri si bagati-va acolo natie odioasa,mai mult respect de sine doamnelor ca datorita noua existam ca specie,daca era dupa barbati si sa le revina lor sarcina perpetuarii am fi disparut de mult nu cred ca se sacrificau ei asa ca noi.eu sunt maritata cu un barbat roman care ma adora si ma respecta de 7 ani si avem o fetita dar imi fierbe sangele in mine cand vad ca alte femei nu stiu ce naiba sa faca cu viata lor de la 16 qni si va zic eu ce sa faceti....scoala domnisoarelor,la varsta aia scoala sa faceti si pot sa confirme si alte cititoare asta.. | ||
|
iftimie Postat pe 27 Februarie 2011 17:49 |
||
| Nu generaliza pentru toti mulsumanii. Pentru ca de exemplu un caz asemanator a fost la mama mea (dar nu i-a facut chiar in halu ala) si era 100% roman. Intra-adevar,mulsumanii au tendinta sa puna monopol pe iubita/sotia lor care se datoreaza si un pic din cauza religiei. Dar greseala ta(dupa cum ti s-a mai zis) a fost ca ai tot acceptat comportamentu lui,puteai sa te duci la printii tai si sa le ceri ajutorul de la primele abateri si poate sa te impui si tu,poate ca il mai schimbai un pic. Si eu am o relatie de aproape 3ani jumate si a avut si el o tentativa (cei drept si eu l-am provocat sa vad daca da in mine). Am scapat datorita mamei lui... A realizat si singur cat a gresit si nu i-am iertat-o asa de usor. S-a schimbat si ne-am impacat. S-a schimbat si in privinta posisivitatii si acum e mult mai bine,nu este perfect,dar este mai bine :) | ||
|
Yzzi Postat pe 27 Februarie 2011 17:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am o problema si nu reusesc sa-o rezolv.......S.O.S.....HELP | 18 | De la: Ele_ely 19 Iulie 2009 11:53 |
| ajutor!cineva sa-mi deschida si mie ochii pls | 18 | De la: cristiana_cris 23 Iulie 2009 11:00 |
| servicii medicale si psihologice | 1 | De la: psiholog 8 Februarie 2011 23:20 |
|
|
||
| neatza | 70 | De la: andapui 10 August 2009 08:55 |
| RELATIE ZODII | 9 | De la: brunetaa 11 Septembrie 2009 02:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.