Mai multe
De la: kudika226171, la data 2011-02-27 14:05:41La inceput sunt foarte atenti,iti fac cadouri.Sunt foarte generosi si se comporta ca si cind ai fii cea deosebita femeie.Poi te introduce in familie,prieteni unde toti se comporta la fel.De fapt este un teatru.Apoi incepe sa-ti spuna ca prietenele tale sunt geloase pe tine,unle chiar se dau la el.Nu este adevarat .Asta este doar sa bage zazanie sa te certi cu ele,sa rami singura si el sa detina monopol asupra ta.Apoi cind esti singura incepe sa-ti arate cine este.Te insala pe fata,te jigneste si totul este justificat ptr ca asa este la ei.Am incercat de multe ori sa trag un semnal de alarma dar nu ma ia nimenii in serios.Doar patitele.Situatia este mult mai grava,mai ales in Europa occidentala.Unde devin majoritari.In franta sunt deja.Nimenii nu mai indrazneste sa spuna ceva de ei.Europa va devenii musulmana si in scurt timp.10-20 ani.FaK copii k iepuriiCa tiganii.Fura,comit fapte de violenta si este justificat .Nu suntem musulmani si nu este pacat.Din contra este un motiv de mandrie.Pe ei nu-i intereseaza ca esti crestin,ateu sau alta religie.Daca vor veni la putere, te vor obliga sa faci cum spune religia lor.Stilul lor de viata.Cu burqa(val pe cap,femeia nu va mai are libertate.Barbatul,fratele,tatal vor avea putere asupra ta.Daca le aduci rusine in casa te pot ucide justificat.Te casatoresti cu cine iti spun ei.Brbatii nu au voie sa bea alcool.Sunt tari care si la ora actuala te spinzura in piata publica,daca sa gasit alcool asupra ta.Nu exagerez cu nimic.Aveti ex Egiptul.In anii 70 era ca in occident.Fuste scurte ,par scurt .Iar acum te impsca daca stai de vorba cu un barbat.Nu stiu cum va fii acum dupa revolutie, dar personal vad o migratie masiva in Europa.Cauta-ti pe you tube Europa musulmana.Ce se intimpla in Franta,Italia(unde visul lor cel mi mare este sa arunce Vaticanul in aer,sa-l stearga de pe fata pamantului.),Olanda,Belgia(unde locuiesc si va spun din experienta),smd...Deschideti-va ochii pina nu e prea tirziu. |
||
|
alen79 Postat pe 27 Februarie 2011 17:57 |
||
|---|---|---|
Clar exagerezi...nici un musulman nu are voie din cauza credintei sa se poarte asa!Daca ceea ce spui este real inseamna ca tu erai cea vinovata si nu te chinuia degeaba...
|
||
|
emilias Postat pe 27 Februarie 2011 17:58 |
||
| O fi un trend acum insa nu cred ca era trend acum 14 ani cand ea avea 16 ani (acum are 30 dupa spusele ei) | ||
|
|
||
|
vidrutza Postat pe 27 Februarie 2011 18:00 |
||
De la: emilias, la data 2011-02-27 17:58:04 Clar exagerezi...nici un musulman nu are voie din cauza credintei sa se poarte asa!Daca ceea ce spui este real inseamna ca tu erai cea vinovata si nu te chinuia degeaba...
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 27 Februarie 2011 18:04 |
||
|
La 16 ani o fata nu prea are de unde sa stie ca gelozia excesiva, izolarea de cei apropiati, si inca cateva semne sunt indicii clare ale unui om care pe viitor va bate o femeie. Si asta nu numai la musulmani, ci la orice barbat...ce, credeti ca romanii nu-si bat si ei femeile? Oricum, eu cred ca o fata ar trebui sa fie foarte bine informata in legatura cu musulmanii si mai ales cei din tara musulmanului cu care este in prezent. Cum face asta, e treaba ei, se intereseaza, cauta pe internet, etc. Oricum, la musulmani problema mare e diferenta de mentalitate...eu deja stiam multe lucruri despre musulmani cand am vb odata pe mess cu unul din Egipt. Nu stiu ce-mi venise, nu aveam nici un scop in minte, ca eu oricum nu vroiam pe unul din alta tara...Anyway, omu m-a intrebat daca am mai avut prieten. Atunci mi s-a aprins imediat beculetzu. Tipul vroia sa afle daca sunt virgina, ceea ce mi-a si confirmat. Mi-a zis sa nu mai vb cu alti baieti pe mess in afara de el, la care eu l-am intrebat daca e gelos. Bineinteles, mi-a zis ca da. Nu mai stiu cum s-a ajuns apoi, ca pana la urma tipul mi-a zis ca vrea sa se casatoreasca cu mine, si mi-a zis ca vrea sa vb cu tatal meu, ca stie el ce sa zica. Wait, what???? ????Si beculetele in capul meu erau cam asa: -foarte gelos -nu vrea sa am contact cu altcineva (oare pe viitor ce o sa-mi mai ceara?) -implicare FOARTE rapida (tot ce va povestesc s-a intamplat la prima conversatie, si omu chiar era serios cu casatoria) Concluzia: chiar daca era dragut, trebuia sa fug mancand pamantul...ceea ce am si facut. Apropo, eu stiam deja ca la ei oamenii se casatoresc uneori fara sa aiba inainte o relatie de lunga durata cum ar fi normal, cel putin la cei din tari crestine. Altfel, as fi crezut ca omul glumeste cu casatoria. Oricum, tipul chiar si stiind ca nu-s virgina, mi-a zis ca pana la casatorie nu facem sex. Ce mentalitate, nu? |
||
|
kudika059077 Postat pe 27 Februarie 2011 18:04 |
||
|
||
|
healthy005320 Postat pe 27 Februarie 2011 18:26 |
||
De la: kudika059077, la data 2011-02-27 18:04:39La 16 ani o fata nu prea are de unde sa stie ca gelozia excesiva, izolarea de cei apropiati, si inca cateva semne sunt indicii clare ale unui om care pe viitor va bate o femeie. Si asta nu numai la musulmani, ci la orice barbat...ce, credeti ca romanii nu-si bat si ei femeile? aaaa si tu l-ai crezut?? nu faceti sex pana la casatorie dar face el virtual. v-ati intalnit sa vezi daca vorbea serios ca asa pe mess toti iubesc mult si vor sa se casatoreasca din prima zi. nu uita ca sunt si musulmani saraci care vor plece din tara lor si o casatorie ar fi numai buna sa-si faca si ei niste acte....mai ales cu europence. iar egiptenii nu sunt tocmai bogati. apropo sa n-aveti incredere in tunisieni si algerieni...bineinteles cu mici exceptii. sunt sarantoci, materialisti, vor acte , "iubesc" mult (nevoie mare) si vor sa se insoare imediat.ma refer la cei de pe net ca tot veni vorba. |
||
|
bianchi Postat pe 27 Februarie 2011 18:32 |
||
De la: alen79, la data 2011-02-27 17:57:48De la: kudika226171, la data 2011-02-27 14:05:41La inceput sunt foarte atenti,iti fac cadouri.Sunt foarte generosi si se comporta ca si cind ai fii cea deosebita femeie.Poi te introduce in familie,prieteni unde toti se comporta la fel.De fapt este un teatru.Apoi incepe sa-ti spuna ca prietenele tale sunt geloase pe tine,unle chiar se dau la el.Nu este adevarat .Asta este doar sa bage zazanie sa te certi cu ele,sa rami singura si el sa detina monopol asupra ta.Apoi cind esti singura incepe sa-ti arate cine este.Te insala pe fata,te jigneste si totul este justificat ptr ca asa este la ei.Am incercat de multe ori sa trag un semnal de alarma dar nu ma ia nimenii in serios.Doar patitele.Situatia este mult mai grava,mai ales in Europa occidentala.Unde devin majoritari.In franta sunt deja.Nimenii nu mai indrazneste sa spuna ceva de ei.Europa va devenii musulmana si in scurt timp.10-20 ani.FaK copii k iepuriiCa tiganii.Fura,comit fapte de violenta si este justificat .Nu suntem musulmani si nu este pacat.Din contra este un motiv de mandrie.Pe ei nu-i intereseaza ca esti crestin,ateu sau alta religie.Daca vor veni la putere, te vor obliga sa faci cum spune religia lor.Stilul lor de viata.Cu burqa(val pe cap,femeia nu va mai are libertate.Barbatul,fratele,tatal vor avea putere asupra ta.Daca le aduci rusine in casa te pot ucide justificat.Te casatoresti cu cine iti spun ei.Brbatii nu au voie sa bea alcool.Sunt tari care si la ora actuala te spinzura in piata publica,daca sa gasit alcool asupra ta.Nu exagerez cu nimic.Aveti ex Egiptul.In anii 70 era ca in occident.Fuste scurte ,par scurt .Iar acum te impsca daca stai de vorba cu un barbat.Nu stiu cum va fii acum dupa revolutie, dar personal vad o migratie masiva in Europa.Cauta-ti pe you tube Europa musulmana.Ce se intimpla in Franta,Italia(unde visul lor cel mi mare este sa arunce Vaticanul in aer,sa-l stearga de pe fata pamantului.),Olanda,Belgia(unde locuiesc si va spun din experienta),smd...Deschideti-va ochii pina nu e prea tirziu. Este fffffffffffffff adevarat!!!!! si eu traiesc de ani buni in Olanda cu un fost musulman, nu arab!( adica s-a nascut musulman, dar nu crede in islam, ba din contra, spune numai lucruri urate despre religia asta). Normal ca sunt si mulsumani buni, cu caracter.....dar educatia( nu neaparat religia) pe care au primit-o de la familie le permite sa injosesca femeia, adica ei nu considera ca fac un rau.... ci se simt indreptatiti sa isi controleze si domine sotia, sora...pt ca asta e mentalitatea lor. Asta o stiu si de la cateva prietene pur musulmane(mai toate despartite de sotii lor musulmani si care acum cauta sa se casatoreasca cu europeni), care imi povestesc mereu cate ceva. Dar este destul de greu pt o romanca sa intelaga toate lucrurile astea,pt ca ea s-a casatorit deja cu un musulman, s-a convertit la islam fara sa stie prea multe despre ei.Asa ca ...pt ca il iubeste nu va avea niciodata o parere proasta despre islam. Va intelege cam cum stau lucrurile in momentul cand o sa plece din tara. Romanii, in general, nu stiu prea multe despre alte religii...bine ...poate numai cei care au studiat cat de cat despre diverite religii..... Eu am lucrat in tara cativa ani cu musulmani, si credeam ca stiu totul despre ei...dar se pare ca nu a fost asa. Cand am ajuns aici(Olanda) mi-am dat seama cum sunt....pt ca ii intalesti peste tot...la scoala, serviciu...In Romania nu sunt atat de multi musulmani incat sa se stie prea mult despre ei. Si stiti care e diferenta dintre un crestin betiv, agresiv, monstru si un mulsuman violent? De un crestin parca ..nu stiu ...scapi mai repede ...nu e atat de insistent, razbunator, in cazul in care vrei sa-l parasesti ...Pe cand cu un musulman...god help!!! este foarte dramatic..si cine stie ce ti se mai poate intampla.... Cel putin asta e parerea mea... In fine, pt acele romance care sunt fericite alaturi de un musulman....ce sa zic...au avut noroc!!!! si ma bucur pt ele. Dar am o intrebare pt ele: daca s-ar intampla sa divorteze....ar mai fi in continuare musulmane? Pt ca apara cu atata inversunare religia asta ....in momentul cand li se spune cate ceva. Eu eram cat pe ce sa fiu palmuita de o marocanca...doar pt simplu fapt ca am spus : eu nu consider ca Islamul ar fi cea mai buna religia.!!!...asta pt mai mereu imi spunea asta, incerca sa ma convinga cat de superb e sa fii musulman. |
||
|
alen79 Postat pe 27 Februarie 2011 18:40 |
||
| dragele mele eu locuiesc in belgia de 3 ani in bruxelles si aici e full de musulmani cu precadere marocani si va spun ca sunt o natie care vegeteaza si fac copii sa ia SPS adica ajutor social si nu fac nimic in afara de copii cumparaturi si vb la telefon si se mai ocupa cu piata si gainarii de doi lei dar se dau mari personalitati in comparatie cu noi romanii care ne platim taxe si muncim legal.cum am mai zis...screw the muslim | ||
|
iftimie Postat pe 27 Februarie 2011 18:42 |
||
De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:52:53inca o data habar nu ai ce zice religia ta si vb despre altele,,ateismul inseamna pur si simpu ignoranta,,,tu nu esti atau ca nu sti ce inseamna,,tu esti o ignoranta,,nu stii ce inseamna aya stiinta,,daca ai sti nu ai mai fi ignorantaDe la: thadoogback, la data 2011-02-27 16:38:18De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:29:32aaa si la tn moartea e moarte,,,tu nu sti in ce consta religia ta si citesti despre alteleDe la: kadija, la data 2011-02-27 12:41:52...imi pare rau pt tine..de fapt pt orice femeie care a trecut sau trece prin aceleasi momente prin care ai trecut tu. ...dar....nu asocia rautatea unui om cu religia lui. oricare religie existenta pe pamant indeamna la pace si intelegere. daca adeptii unei religii sunt atipici speciei umane...asta nu inseamna ca religia lor o cere..o impune. "orice padure are si uscaturi" ...e o vorba pe care o intalnesti in orice coltz de lume te-ai afla....deci...fa abstractie de religie pt ca nu asta l-a facut pe iubitul tau sa fie atat de violent. oare dupa experienta asta...ai gandit ca ..un roman sau italian..sau de orice alta nationalitate...poate fi mai putin violent ..sau deloc?? te inseli amarnic. ..dar ..ce zici de femeile care-si omoara sotii,copiii..??? aici iti spun cu siguranta ca in islam nu ai sa auzi de ..asemenea cazuri...in alte religii ai auzit cumva??? deci...intr-o viitoare relatie fii mult mai prudenta, fa uz de experienta pe care ai trait-o si ai sa
|
||
|
thadoogback Postat pe 27 Februarie 2011 19:21 |
||
De la: iftimie, la data 2011-02-27 18:42:56dragele mele eu locuiesc in belgia de 3 ani in bruxelles si aici e full de musulmani cu precadere marocani si va spun ca sunt o natie care vegeteaza si fac copii sa ia SPS adica ajutor social si nu fac nimic in afara de copii cumparaturi si vb la telefon si se mai ocupa cu piata si gainarii de doi lei dar se dau mari personalitati in comparatie cu noi romanii care ne platim taxe si muncim legal.cum am mai zis...screw the muslimaici sunt de acord cu tn ,,nu inteleg dc am fost si eu prin danemarca suedia norvegia,si cam toti zac asa in propriul suc nu fac nimik le da statul bani,,,mai sunt unii cu chebaburi chestii dintrastea sau mici magazine ,,ft putini,,in restt
|
||
|
thadoogback Postat pe 27 Februarie 2011 19:26 |
||
De la: thadoogback, la data 2011-02-27 19:21:54De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:52:53inca o data habar nu ai ce zice religia ta si vb despre altele,,ateismul inseamna pur si simpu ignoranta,,,tu nu esti atau ca nu sti ce inseamna,,tu esti o ignoranta,,nu stii ce inseamna aya stiinta,,daca ai sti nu ai mai fi ignorantaDe la: thadoogback, la data 2011-02-27 16:38:18De la: algocalmin500mg, la data 2011-02-27 16:29:32aaa si la tn moartea e moarte,,,tu nu sti in ce consta religia ta si citesti despre alteleDe la: kadija, la data 2011-02-27 12:41:52...imi pare rau pt tine..de fapt pt orice femeie care a trecut sau trece prin aceleasi momente prin care ai trecut tu. ...dar....nu asocia rautatea unui om cu religia lui. oricare religie existenta pe pamant indeamna la pace si intelegere. daca adeptii unei religii sunt atipici speciei umane...asta nu inseamna ca religia lor o cere..o impune. "orice padure are si uscaturi" ...e o vorba pe care o intalnesti in orice coltz de lume te-ai afla....deci...fa abstractie de religie pt ca nu asta l-a facut pe iubitul tau sa fie atat de violent. oare dupa experienta asta...ai gandit ca ..un roman sau italian..sau de orice alta nationalitate...poate fi mai putin violent ..sau deloc?? te inseli amarnic. ..dar ..ce zici de femeile care-si omoara sotii,copiii..??? aici iti spun cu siguranta ca in islam nu ai sa auzi de ..asemenea cazuri...in alte religii ai auzit cumva??? deci...intr-o viitoare relatie fii mult mai prudenta, fa uz de experienta pe care ai trait-o si ai sa daca nu ma insel deja deviezi de la topic ateu = om fara zeu (om care nu crede in zeitati in mistic ...etc ) basme cu zmei |
||
|
algocalmin500mg Postat pe 27 Februarie 2011 19:37 |
||
| nu trebuie sa-i bagam pe toti in aceeasi oala...si pot sa spun ca multi dintre ei sunt mult mai buni decat romanii nostri si mai educati.eu am plecat intr-o tara straina cu aproape doi ani in urma...cu cine poti sa vorbesti sa intrebi?cu aceeasi care vorbesc aceeasi limba ca tine,dar cand vezi ca ei se gandesc cum sa scoata profit din tine.nu mai esti in stare sa crezi in nimeni..eu intr-un astfel de moment am cunoscut un musulman,nu vorbesc despre aspectul fizic cat sufletul lui descoperit pe parcurs m-a facut sa ma indragostesc de el...a fost langa mine in cele mai grele momente,mi-a fost mama,tata,frate si iubit.el era strain ca si mine si distanta de casa ne-a unit mai mult pe amandoi.parintii lui l-au crescut dupa cultura occidentala.e adevarat e posesiv dar nu exagerand si ma respecta f mult.mama nu este de acord cu el pentru ca e musulman,dar sufletul lui pentru mine e mai presus decat orice religie..asa ca nu toti sunt la fel..noi continuam si azi si nu vad viata nici de acum inainte fara el... | ||
|
cosmy_kiss Postat pe 27 Februarie 2011 19:39 |
||
| CE FEL DE OM ERA EL, NU ARE NICI CEA MAI MICA LEGATURA CU RELIGIA. In plus nu stiu daca mica ta poveste este adevarata sau doar o minciuna pentru a pune intr-o lumina proasta persoanele musulmane. ASA CUM SUNT MILIOANE DE CRESTINI CARE ISI ZNOBESC IN BATAIE SOTIILE SI MAMELE SI BUNICILE ASA EXISTA SI ASTFEL DE SPECIMENTE.......DAR PANA LA URMA RELIGIA E UNA SI OMUL E CU TOTUL ALTA......PUTEAI FOARTE BINE SA DAI PESTE UN ROMAN CARE SA TE ZNOPEASCA IN BATAIE SI SA NU FIE O STIRE ATAT DE SCANDALOASA, CI CHIAR FOARTE NORMALA. | ||
|
oanapopa Postat pe 27 Februarie 2011 19:49 |
||
De la: paulline_flori, la data 2011-02-27 09:42:31Daca te batea ,banuiesc ca avea si motive. Adica e in regula daca era batuta cu motive? Esti bolnava.
|
||
|
Spanish_Dancer Postat pe 27 Februarie 2011 19:50 |
||
De la: cosmy_kiss, la data 2011-02-27 19:39:03nu trebuie sa-i bagam pe toti in aceeasi oala...si pot sa spun ca multi dintre ei sunt mult mai buni decat romanii nostri si mai educati.eu am plecat intr-o tara straina cu aproape doi ani in urma...cu cine poti sa vorbesti sa intrebi?cu aceeasi care vorbesc aceeasi limba ca tine,dar cand vezi ca ei se gandesc cum sa scoata profit din tine.nu mai esti in stare sa crezi in nimeni..eu intr-un astfel de moment am cunoscut un musulman,nu vorbesc despre aspectul fizic cat sufletul lui descoperit pe parcurs m-a facut sa ma indragostesc de el...a fost langa mine in cele mai grele momente,mi-a fost mama,tata,frate si iubit.el era strain ca si mine si distanta de casa ne-a unit mai mult pe amandoi.parintii lui l-au crescut dupa cultura occidentala.e adevarat e posesiv dar nu exagerand si ma respecta f mult.mama nu este de acord cu el pentru ca e musulman,dar sufletul lui pentru mine e mai presus decat orice religie..asa ca nu toti sunt la fel..noi continuam si azi si nu vad viata nici de acum inainte fara el... Poate citesti si Coranul inainte sa emiti tampenii de genul asta. Deocamdata lapidarile sunt recunoscute, practicate si apreciate in tarile musulmane, nu in cele crestine. Mi-e sila. |
||
|
Spanish_Dancer Postat pe 27 Februarie 2011 19:51 |
||
| barbatii oricum de multe ori nu merita nici cat jumate din ceea ce le oferim noi si nu ma refer la sex pt ca sexu e doar un procent din tot daca stau sa ma gandesc le suntem si sotii si mame si amante ii asteptm cu mancare calda acasa le ascultam grijile de la birou sa le punem mereu prosopu la baie sa ma intrebe zilnic unde sunt sosetele desi ele sunt in fata lui...sa mearga zilnic la servici cu haine curate ,calcate ,aranjat si ingrijit si cu toate astea barbatii sunt tot niste misogini si daca nu esti pregatita sa ii infrunti te vor face "praf" cu prima ocazie ...mereu trebuie sa ai o replica dragalasa si sa faci figura aia de pisicutza ca sa il inmoi altfel el se crede cel mai tare ,cel mai bun ,cel mai destept ,cel mai capabil ,cel mai puternic....etc | ||
|
algocalmin500mg Postat pe 27 Februarie 2011 19:57 |
||
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-27 19:51:46De la: cosmy_kiss, la data 2011-02-27 19:39:03nu trebuie sa-i bagam pe toti in aceeasi oala...si pot sa spun ca multi dintre ei sunt mult mai buni decat romanii nostri si mai educati.eu am plecat intr-o tara straina cu aproape doi ani in urma...cu cine poti sa vorbesti sa intrebi?cu aceeasi care vorbesc aceeasi limba ca tine,dar cand vezi ca ei se gandesc cum sa scoata profit din tine.nu mai esti in stare sa crezi in nimeni..eu intr-un astfel de moment am cunoscut un musulman,nu vorbesc despre aspectul fizic cat sufletul lui descoperit pe parcurs m-a facut sa ma indragostesc de el...a fost langa mine in cele mai grele momente,mi-a fost mama,tata,frate si iubit.el era strain ca si mine si distanta de casa ne-a unit mai mult pe amandoi.parintii lui l-au crescut dupa cultura occidentala.e adevarat e posesiv dar nu exagerand si ma respecta f mult.mama nu este de acord cu el pentru ca e musulman,dar sufletul lui pentru mine e mai presus decat orice religie..asa ca nu toti sunt la fel..noi continuam si azi si nu vad viata nici de acum inainte fara el... Si atunci daca lapidarile nu sunt cunoscute in tarile crestine de ce sunt femei crestine batute,mutilate si chiar omorate de sotii lor crestini?eu sunt crestina dar asta nu inseamna ca trebuie sa judecam religia.pentru ca nebuni se gasesc peste tot...si o alta nedumerire de ce sunt crestini care isi omoara mamele..tatii?permite asta religia?eu cred ca asta tine cel mai mult de comportamentul fiecaruia |
||
|
cosmy_kiss Postat pe 27 Februarie 2011 19:58 |
||
|
Cate nenorocite, amarate, vai de viata lor n-or zace prin tarile astora, uitate de familie si prieteni? Or fi scris si ele pe vreun forum sau or fi povestit celor din jur cat de fericite sunt alaturi de musulamnul lor, inainte de a pleca convertite intr-o tara despre care nu stiu decat ce le-a zis habibi. Cate dintre ele n-or fi fost ingropate de vii, mutilate, batute, transformate in obiecte? Pana nu ajungeti acolo si imbatraniti alaturi de musulmanul vostru iubitor si darnic (mai ales darnic) mai bine taceti din gura. Poate ca aveti voi dreptate si crimele lor sunt doar izolate. Macar aveti intelepciunea de a nu va converti si a ramane intr-un stat european. Macar aveti mintea de pe urma si ramenti intre ai vostri care va pot salva cand dati de draku. Habar nu aveti ce va asteapta acolo, nimeni nu are habar. Macar patrati contactul cu civilizatia. |
||
|
rashela Postat pe 27 Februarie 2011 19:59 |
||
|
Cred ca te-ai uitat la prea multe filme, sunt casatorita cu un musulman, tunisian de 6 ani si totul merge foarte bine. Cred ca nu trebuie sa generalizam asta ar insemna sa spunem ca toti romanii sunt hoti si criminali si ca toate romancele sunt ....Cel putin asta e parerea Europei de Vest despre Romania Daca povestea e adevarata imi pare rau pt tine si iti doresc succes si curaj pe mai departe |
||
|
corinutsa2003 Postat pe 27 Februarie 2011 20:00 |
||
De la: cosmy_kiss, la data 2011-02-27 19:58:11De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-27 19:51:46De la: cosmy_kiss, la data 2011-02-27 19:39:03nu trebuie sa-i bagam pe toti in aceeasi oala...si pot sa spun ca multi dintre ei sunt mult mai buni decat romanii nostri si mai educati.eu am plecat intr-o tara straina cu aproape doi ani in urma...cu cine poti sa vorbesti sa intrebi?cu aceeasi care vorbesc aceeasi limba ca tine,dar cand vezi ca ei se gandesc cum sa scoata profit din tine.nu mai esti in stare sa crezi in nimeni..eu intr-un astfel de moment am cunoscut un musulman,nu vorbesc despre aspectul fizic cat sufletul lui descoperit pe parcurs m-a facut sa ma indragostesc de el...a fost langa mine in cele mai grele momente,mi-a fost mama,tata,frate si iubit.el era strain ca si mine si distanta de casa ne-a unit mai mult pe amandoi.parintii lui l-au crescut dupa cultura occidentala.e adevarat e posesiv dar nu exagerand si ma respecta f mult.mama nu este de acord cu el pentru ca e musulman,dar sufletul lui pentru mine e mai presus decat orice religie..asa ca nu toti sunt la fel..noi continuam si azi si nu vad viata nici de acum inainte fara el... Stii care este diferenta? Biblia interzice vatamarea altor oameni, coranul o incurajeaza. Adica acei crestini care isi lovesc sotiile fac un pacat si sunt trimisi in iad, pe can musulmanii care comit barbarii fac un lucru bun si sunt rasplatiti. Intelegi acum? |
||
|
Spanish_Dancer Postat pe 27 Februarie 2011 20:02 |
||
De la: rashela, la data 2011-02-27 19:59:14Cate nenorocite, amarate, vai de viata lor n-or zace prin tarile astora, uitate de familie si prieteni? Or fi scris si ele pe vreun forum sau or fi povestit celor din jur cat de fericite sunt alaturi de musulamnul lor, inainte de a pleca convertite intr-o tara despre care nu stiu decat ce le-a zis habibi. Cate dintre ele n-or fi fost ingropate de vii, mutilate, batute, transformate in obiecte? Rashela, sincera sa fiu nu le pot compatimi. Isi merita soarta. |
||
|
Spanish_Dancer Postat pe 27 Februarie 2011 20:03 |
||
| mai popooo man mi-e si jena sa-ti scriu...ce-ai facut,ai gasit bani pe jos,ti-ai gasit fericirea intr-o scula cu os?asculta parazitii?daca vrei sa intelegi....dar eu sa inteleg ca tu propovaduiesi cumva iubirea dintre doua persoane de aceasi sex?sa fii sanatos si sa o sug...i cu spor dar nu ne inbuiba cu idei bolnave sau pe alti cititori care au o educatie sexuala precara | ||
|
iftimie Postat pe 27 Februarie 2011 20:07 |
||
Vai, ce ma enerveaza topicul asta! Vorba lui Spanish...va meritati soarta de naive ce sunteti.
|
||
|
mimi_ca29 Postat pe 27 Februarie 2011 20:14 |
||
De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-27 20:02:20 Adica acei crestini care isi lovesc sotiile fac un pacat si sunt trimisi in iad si dac o loveste cu pasiune unde ajunge? si femeile care si lovesc sotii unde ajung? discriminare pe fata peste tot. greu sa fii barbat, orice ai face, daca esti barbat, tot in iad ajungi...
|
||
|
rockk Postat pe 27 Februarie 2011 20:19 |
||
De la: rashela, la data 2011-02-27 19:59:14Cate nenorocite, amarate, vai de viata lor n-or zace prin tarile astora, uitate de familie si prieteni? Or fi scris si ele pe vreun forum sau or fi povestit celor din jur cat de fericite sunt alaturi de musulamnul lor, inainte de a pleca convertite intr-o tara despre care nu stiu decat ce le-a zis habibi. Cate dintre ele n-or fi fost ingropate de vii, mutilate, batute, transformate in obiecte? personal am cunoscut femei in toaata firea intre 35-45 de ani casatorite cu musulmani,cu copii si peste toate astea ,fericite cele mai multe se intelegeau perfect cu sotul si erau fericite...oameni nebuni sunt peste tot asta nu inseamna ca toti suntem nebuni...e normal sa fii marcata de o intamplare urata alaturi de un partener si timpul o sa iti vindece ranile vei intalni pe cineva cu adevarat pentru tine nu e o tragedie mama mea a trecut printr-o drama oribila timp de 5 ani si a reusit sa depaseasca momentul cand a gasit persoana potrivita |
||
|
algocalmin500mg Postat pe 27 Februarie 2011 20:22 |
||
| ai dreptate,dar sa nu generalizam totusi...eu nu sunt in situatia asta slava domnului,eu lociesc in belgia si barbatul meu e roman dar noi nu avem divergente din astea,dimpotriva,,,el dupa munca vine calm si binedispus desi munceste 10 ore pe zi dar se bucura ca vine la familia lui care il asteapta cu drag adica eu si fetita de 6 ani,plus ca eu nu muncesc pt ca el castiga cam 12mii euro pe luna fiind independent si mai are un om la munca,dar el isi doreste doar zambete cand vine nu o femeie venita si ea de la munca obosita si acrita care trebuie sa faca si mancare si curatenie dupa o zi de munca si va zic eu ca e destula munca intr-o casa cu copii | ||
|
iftimie Postat pe 27 Februarie 2011 20:26 |
||
De la: rockk, la data 2011-02-27 20:19:15De la: Spanish_Dancer, la data 2011-02-27 20:02:20 Adica acei crestini care isi lovesc sotiile fac un pacat si sunt trimisi in iad femeile isi lovesc partenerii atunci cand se simt incoltite si voi partenerii v-ati injosi daca ati lovi o femeie e ca si cum ai bate mar un pui de pisica pt ca a zgariat plapuma dar biata fiinta nu a gandit cand a facut gestul ca tu vei vedea o amenintare in comportamentul ei natural...daca nu va intelegeti va despartiti si gata , e o vorba... "nici leii in savana nu isi bat leoaicele" si leii sunt niste animale ...noi presupunem ca suntem specia dominanta pe acest pamant dar nu ne purtam ca atare in ceea ce priveste viata de cuplu adesea ne purtam mai rau ca animalele de aceea in aceste cazuri suntem josnici ca specie |
||
|
algocalmin500mg Postat pe 27 Februarie 2011 20:30 |
||
din pacate nu esti singura care indura astfel de tratamente ,nu lasati barbatul sa faca din voi ce vrea pt ca o viata avem de trait si asta sa o traim cu demnitate si in dragoste si fericire nu maltratate si batjocorite
|
||
|
mimishor957 Postat pe 27 Februarie 2011 20:32 |
||
De la: mimi_ca29, la data 2011-02-27 20:14:31Vai, ce ma enerveaza topicul asta! Pe mine nu ma deranjeaza topicul, tema in sine ci felul cum apar ca ciupercile toata romancutele. Sunt asa de multe de zici ca suntem sub ocupatie musulmana. Si asta ma umple de greata. Pentru ca mai mult de jumatate din ele, abia au pasit in viata, habar n-au ce inseamna sa iubesti, sa fii iubit, vax cultura, vax educatie, doar net unde l-au cunoscut pe habibi (oribil cuvant!!!), isi inchipuie ca de le zambeste prin wb cam un vanzator de camile, vor deveni printeze. Si vai de viata lor! Da, are dreptate, isi merita soarta, numai ca, cel putin in teorie nimeni nu ar trebui sa fie lasat sa aiba o soarta crunta. |
||
|
rashela Postat pe 27 Februarie 2011 20:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| help me | 32 | De la: ligiapop19 23 Octombrie 2009 11:58 |
| batuta de sot | 10 | De la: geo_xx 26 Noiembrie 2009 18:36 |
| probleme cu parinti | 7 | De la: lory_lav 1 Octombrie 2012 15:35 |
|
|
||
| Dezamăgire | 1 | De la: 18 Iunie 2017 07:48 |
| Exista Paradisul Femeilor | 26 | De la: puinebun 28 Martie 2013 18:03 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.