Setari Cookie-uri

Ce faci cand se termina dragostea?

De la: ad__83, la data 2011-03-28 12:58:57
De la: Ame_ly, la data 2011-03-28 12:56:30 mai era o aluzie la corul de fete din Cluj

http://stirisidistractie.com/regional/cluj/73283-senzatie-la-romanii-au-talent-un-cor-de-15-fete-din-cluj-a-cantat-despre-maciuca-lui-mihai

credeam ca este o gluma...

mai real ca niciodata, credeti ca andra m-o place...daca r vedea ea ce poza am cu maruta X imi da si ea mai ramane andi prea putin ca sa merg mai departe
ipahebirowtnod
Postat pe 28 Martie 2011 13:01
De la: ad__83, la data 2011-03-28 12:59:57
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-28 12:58:12
De la: contesina, la data 2011-03-28 12:55:52
na, si ce propui ???? (dupa parerea ta...)

battle: eu, propun sa vina o diva cu tatele pana la genunchi, sa aiba un zambet larg, sa stie sa danseze la bara, sa gateasca savarine si mancare de casa sa faca masaje profesioniste si sa ii placa bananele

si muuuulte tate

cate 10-20 de copii xerox sa fie, in caz ca pierde vreuna sa aibe de rezerva
ipahebirowtnod
Postat pe 28 Martie 2011 13:01
De la: ipahebirowtnod, la data 2011-03-28 13:01:01
De la: ad__83, la data 2011-03-28 12:58:57
De la: Ame_ly, la data 2011-03-28 12:56:30 mai era o aluzie la corul de fete din Cluj

http://stirisidistractie.com/regional/cluj/73283-senzatie-la-romanii-au-talent-un-cor-de-15-fete-din-cluj-a-cantat-despre-maciuca-lui-mihai

credeam ca este o gluma...

mai real ca niciodata, credeti ca andra m-o place...daca r vedea ea ce poza am cu maruta X imi da si ea mai ramane andi prea putin ca sa merg mai departe

da andra nu ...si andi te rog sa mi l lasi mie...aaaaa sa nu imi zici ca iti place maruta????
ad__83
Postat pe 28 Martie 2011 13:04
De la: ad__83, la data 2011-03-28 13:04:23
da andra nu ...si andi te rog sa mi l lasi mie...aaaaa sa nu imi zici ca iti place maruta????

e da marutza e mai blond decat un elefant in mijlocul desertului
ipahebirowtnod
Postat pe 28 Martie 2011 13:09
amely unde ai fugit?
gata l-ai infascat pe mihai cu tot cu maciuca
ipahebirowtnod
Postat pe 28 Martie 2011 13:10
E greu sa iesi dintr-o astfel de relatie,dar nu imposibil....fiecare om e dator sa incerce ,nimeni nu te opreste s-o faci si tu....
kudika227120
Postat pe 28 Martie 2011 14:04
Cata dreptate ai Tyryana!
Crinutu
Postat pe 28 Martie 2011 14:23
De la: bbbbbb, la data 2011-03-28 10:01:22
De la: rub1a, la data 2011-03-28 07:14:14 mai exista cineva pe lumea asta care gandeste..

sunt sigur ca exista oameni integrii care gandesc, simt, traiesc DAR NU SUNT PRINTRE MEMBRIII ACESTUI SITE, aici sunt majoritatea e a frustratilor, deceptionatilor, celor ce nu au ce face, celor ce nu respecta ce ar tb sa faca.
opinia mea e ca atunci cand se termina ragostea ramane respectul si rolul ce constient ti-l ai asumat-in urma casatoriei si nu numai. Dragostea nu se termina niciodata, devine rutina si nu o mai recunosti ca dragoste cu scantei de la inceputuri. Adevarata dragoste, restul sunt mofturi, interese, meschinarii, prostitutie

(multi stiu, putini cunosc!)
kudika195501
Postat pe 28 Martie 2011 18:40
De la: kudika227120, la data 2011-03-28 14:04:29E greu sa iesi dintr-o astfel de relatie,dar nu imposibil....fiecare om e dator sa incerce ,nimeni nu te opreste s-o faci si tu....

...ai un harlet?
kudika195501
Postat pe 28 Martie 2011 18:42
Mergi mai departe......!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anasis
Postat pe 28 Martie 2011 19:04
De la: km3lia1981, la data 2011-03-13 17:57:03Aam29 de ani si am o relatie de 15 ANI,practic am crescut impreuna...dar.de vre o un an pur si simplu nu mai simt nimic....ce pot sa fac intr o astfel de situatie...confuza nu sunt va rog sa mi dati un sfat!

Dar pentru cei 15 ani din viata ta simti ceva ? deruleaza-ti in memorie'amintirile ,ce vei simti ala-i raspunsul.... !
Sfaturi de la FUFE ratate caret-i vor spune :pune punct sau next ,vei primi la greu ,dar adevaratul raspuns este-n memoria inimii tale....succes !!
cristinxxx
Postat pe 28 Martie 2011 19:22
Punct si de la cap!. Viata e cu multe surprize. Pot fi unele minunate!
ValentinaT50
Postat pe 28 Martie 2011 19:23
De la: km3lia1981, la data 2011-03-13 17:57:03Aam29 de ani si am o relatie de 15 ANI,practic am crescut impreuna...dar.de vre o un an pur si simplu nu mai simt nimic....ce pot sa fac intr o astfel de situatie...confuza nu sunt va rog sa mi dati un sfat!

sigur nu l-ai iubit niciodata daca ai crescut cu el.poate doar o iubire frateasca acum doar te-ai maturizat si ti-ai dat seama ca vrei ceva numai pentru inima ta .cauta un amant si fa-ti placerea
kirk
Postat pe 28 Martie 2011 19:34
cand se termina dragostea,,, a mai ramas ceva,, sa te spanzuri,si ai gatat cu dragostea.
kudika101704
Postat pe 28 Martie 2011 19:48
este cumplit de greu.dispare dragostea...dar cred ca ramane atasamentul. oricum este un sentiment foarte neplacut si plin de remuscari...multe intrebari...0 raspunsuri.
kudika185092
Postat pe 28 Martie 2011 21:34
am trecut si eu print-o situatie asemanatoare .I-am spus iubitului k nu stiu ce mai simt pentru el k sunt confuza,atunci el i-a facut avansuri unei colege de servici doar pentru a vedea dak mai simt ceva pentru el si dak mai are rost sa continuam .cand i-am vazut comportamentul am fost foarte geloasa si mi-am seama brusc k il iubesc si k nu vreau sa il pierd.Gandestete cum ai reactiona dak l-ai vedea cu alta.Atunci vei putea lua o decizie.BAFTA
kudika099019
Postat pe 28 Martie 2011 22:41
De la: kudika099019, la data 2011-03-28 22:41:29am trecut si eu print-o situatie asemanatoare .I-am spus iubitului k nu stiu ce mai simt pentru el k sunt confuza,atunci el i-a facut avansuri unei colege de servici doar pentru a vedea dak mai simt ceva pentru el si dak mai are rost sa continuam .cand i-am vazut comportamentul am fost foarte geloasa si mi-am seama brusc k il iubesc si k nu vreau sa il pierd.Gandestete cum ai reactiona dak l-ai vedea cu alta.Atunci vei putea lua o decizie.BAFTA

e si asta o forma de iubire

dar parca imi place mai mult iubirea unei tarfe pentru pestele ei, mai ales cand ii trage o palma plina cu iubire
battleofwits
Postat pe 28 Martie 2011 23:05
De la: battleofwits, la data 2011-03-28 23:05:21
De la: kudika099019, la data 2011-03-28 22:41:29am trecut si eu print-o situatie asemanatoare .I-am spus iubitului k nu stiu ce mai simt pentru el k sunt confuza,atunci el i-a facut avansuri unei colege de servici doar pentru a vedea dak mai simt ceva pentru el si dak mai are rost sa continuam .cand i-am vazut comportamentul am fost foarte geloasa si mi-am seama brusc k il iubesc si k nu vreau sa il pierd.Gandestete cum ai reactiona dak l-ai vedea cu alta.Atunci vei putea lua o decizie.BAFTA

dar parca imi place mai mult iubirea unei tarfe pentru pestele ei, mai ales cand ii trage o palma plina cu iubire

du-te la culcare
Ame_ly
Postat pe 28 Martie 2011 23:07
foarte frumos spus si, cel putin dupa parerea mea, e un sfat f bun. o sa reflectez asupra ce ai spus cand o sa am dificultati in relatie:)
Flavia19
Postat pe 29 Martie 2011 03:01
De la: Ame_ly, la data 2011-03-28 23:07:46
De la: battleofwits, la data 2011-03-28 23:05:21

du-te la culcare

sper sa nu visat urat! 'neatza
ipahebirowtnod
Postat pe 29 Martie 2011 06:08
parerea mea este ca daca nu mai simti nimic pentru el ar trebuie sa dicutati si sa-i explici situatia....nu are rost sa ramaneti impreuna doar de dragul timpului...
eo_unik
Postat pe 29 Martie 2011 09:20
Ai perfecta dreptate! Dar ce facem cu ..emotiile?
kudika294850
Postat pe 29 Martie 2011 09:42
un mare profet spunea ca atunci cand ajungi intr-un punct mort trebuie sa o iei de la capat de la punctul initial.ca sa iti ilustrez altfel,stii cand gaseam in revistele pentru copii joculetele cu labirintul? era un iepuras care trebuia sa ajunga de eexemplu la cosuletul cu morcovi.si incepeai cu creionul si incercai sa trasezi drumul corect.cand ajungeai in puncte moarte ce faceai? te intorceai la iepuras si parcurgeai un traseu diferit.asa trebuie sa faci si acum trebuiie sa te intorci la inceputul relatiei pentru ca acolo vei afla de ce ati inceput relatia, care au fost lucrurile ,sentimentele care v0au legat atunci si care din acestea au ramas si acum;parerea mea este ca o relatie care a durat atat timp trebuie sa aiba si ceva solid la mijloc nu poate fi decat obisnuinta sau copii sau....nu stiu motivele tale.si daca te intorci la inceput si iti dai seama ca ce era atunci nu mai e valabil si azi este normal pentru ca si tu si el v/ati schimbat.in acest caz incearca sa te indragostesti din nou !dar asigurate ca faci tot posibilul ca aceasta relatie sa renasca pentru ca daca renunti prea devreme candva vei avea un gand ascuns ca nu ai facut tot posibilul.ah, inca ceva .cand eram micuta ma enervam cand nu reuseam sa rezolv labirintul si bunica imi spunea:pai vina cui e, a iepurasului? nu te descuraja si cauta ce este frumos si te atrage in relatia voastra.sunt convinsa ca vei gasi destule motive sa o iei de la capat inca de 15 ori cate 15 ani.totul depinde de ce vrea sa vada sufletelul tau.fii sincera cu tine si cu el,si nu cautati vina unul in celalalt cautati in voi solutiile la problema !toate cele bune!
sadlyna
Postat pe 29 Martie 2011 12:03
mda...te inteleg perfect..ca am trecut si eu prin asta si eu am terminat o relatie de 5 ani ptr acelasi motiv eu zic sa inchei aici o sa ti fie greu o perioada f buna de timp ptr ca acum la voi e obisnuinta dar iubire nu m-ai e..zic eu..viata merge inainte sau dak nu luati o pauza sa vedeti ce simtiti ...asa iti clarifici si sentimentele si ti dai seama ce simti ptr el...e f greu stiu ...dar alta solutie eu nu vad...succes si fii puternica
iulya_sweet
Postat pe 29 Martie 2011 17:39
- Nu mai e deloc pasiune in relatia cu sotia mea, se plange un tip unui prieten. - De ce nu incerci sa aduci putin mister si intriga in viata ta printr-o relatie extraconjugala? -Dar daca afla sotia mea? - Fii serios,traim in vremuri moderne!Du-te si-i spune si ei asta! - Draga mea ,m-am gandit ca o relatie extraconjugala ne-ar putea apropia. - Las-o balta,spuse sotia.Am incercat si n-a mers!

Pfff, te-ai gandit ca poate si el trece prin aceeasi chestie? Poti incerca sa=l inseli, vei avea remuscari, dar poate fi o solutie la problema ta, pt. ca de obicei ramai tot cu cel de langa tine. Dar sfatul meu ramane sa discutati problemele astea intre voi, nu-ti fie frica sa-i marturisesti ceea ce simti. iar in primul rand sa=ti dai si tu seama ce vrei defapt. Bafta!
P.S. Eu am ales sa plec in afara tarii, asa peste noapte, ca sa=mi pot da seama ce simt si de 2 luni inca nu am reusit, decat sa port in fiecare zi un dor teribil dupa.el.
kudika181837
Postat pe 29 Martie 2011 19:04
Cind dispar fluturasii din stomac nu mai e decit un asingur lucru de facut sa-ti iei frumos la revedere si sa mergi mai departe
kudika091279
Postat pe 29 Martie 2011 20:37
te inteleg perfect...eu am 23 de ani si am 10 ani de cand sunt cu el....am crescut impreuna insa am stat mult timp departe unul de celalalt si acum cand in sfarsit suntem impreuna parca nu suntem fericiti.
nici eu nu stiu ce sa fac pt ca is atatia ani si e greu sa inchei si sa o iei de la inceput....nu stiu cum te pot ajuta insa voiam sa stii ca nu esti singura...
Hellen1
Postat pe 29 Martie 2011 22:59
De la: kudika091279, la data 2011-03-29 20:37:10Cind dispar fluturasii din stomac nu mai e decit un asingur lucru de facut sa-ti iei frumos la revedere si sa mergi mai departe

S-a demonstrat stiintific faptul ca, daca ai fluturasi pe o perioada mai lunga de 3 ani, esti cu capu' :) Nu mai e dragoste, e obsesie :) Fluturasii dispar, e atat de firesc ca o dragoste de adolescent plina de stoluri de fluturasi sa se transforme intr-un roi de muste :) Dupa ce pleaca fluturasii, raman mustele. Nu sunt asa dragute ca fluturasii, sunt purtatoare de boli si sunt de-a dreptul scarboase:) Dar important e ca, locul fluturasilor e luat de alte insecte ci nu de un vid care-ti pustieste fiinta. Dupa dragoste nebuna, ramane respectul, devotamentul, raman amintirile, raman povestile, ramane amprenta iubirii inocente...si e frumos. Dragostea evolueaza, asta nu inseamna ca daca pleaca fluturasii trebe' sa spui la revedere! Daca o tii asa, din la revedere in la revedere, cu ce te alegi? Daca o data cu fluturasii, pleca tot ce ai trait pana atunci din sufletul tau...spui la revedere si te sinucizi :)
Ionyssa
Postat pe 29 Martie 2011 23:39
Dragostea nu se termina , pentru ca nu are inceput ... ceea ce n-are inceput, nici sfarsit nu are ... doar tu te potzi termina, pentru ca tu ai un inceput...

Probabil ca la biserica la care mergi tu, ai invatzat ca dragostea inseamna morcovi ...
Te-au pacalit

denis_3d25
Postat pe 29 Martie 2011 23:49
De la: sadlyna, la data 2011-03-29 12:03:40un mare profet spunea ca atunci cand ajungi intr-un punct mort trebuie sa o iei de la capat de la punctul initial.ca sa iti ilustrez altfel,stii cand gaseam in revistele pentru copii joculetele cu labirintul? era un iepuras care trebuia sa ajunga de eexemplu la cosuletul cu morcovi.si incepeai cu creionul si incercai sa trasezi drumul corect.cand ajungeai in puncte moarte ce faceai? te intorceai la iepuras si parcurgeai un traseu diferit.asa trebuie sa faci si acum trebuiie sa te intorci la inceputul relatiei pentru ca acolo vei afla de ce ati inceput relatia, care au fost lucrurile ,sentimentele care v0au legat atunci si care din acestea au ramas si acum;parerea mea este ca o relatie care a durat atat timp trebuie sa aiba si ceva solid la mijloc nu poate fi decat obisnuinta sau copii sau....nu stiu motivele tale.si daca te intorci la inceput si iti dai seama ca ce era atunci nu mai e valabil si azi este normal pentru ca si tu si el v/ati schimbat.in acest caz incearca sa te indragostesti din nou !dar asigurate ca faci tot posibilul ca aceasta relatie sa renasca pentru ca daca renunti prea devreme candva vei avea un gand ascuns ca nu ai facut tot posibilul.ah, inca ceva .cand eram micuta ma enervam cand nu reuseam sa rezolv labirintul si bunica imi spunea:pai vina cui e, a iepurasului? nu te descuraja si cauta ce este frumos si te atrage in relatia voastra.sunt convinsa ca vei gasi destule motive sa o iei de la capat inca de 15 ori cate 15 ani.totul depinde de ce vrea sa vada sufletelul tau.fii sincera cu tine si cu el,si nu cautati vina unul in celalalt cautati in voi solutiile la problema !toate cele bune!

mimi_ca29
Postat pe 30 Martie 2011 07:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu stiu ce sa mai cred..... 14 De la: kudika105471 2 Februarie 2011 11:41
help me=(( 12 De la: aleexa29_yahoo_com 1 Aprilie 2009 16:28
Spune ca atunci cand este alaturi de mine prefera orice altceva decat sa mai faca dragoste 177 De la: nikolas_09 1 Decembrie 2011 16:14
il vreau inapoi 14 De la: _Cryssa_ 12 Martie 2011 10:41
Diferenta de varsta este o problema ? 132 De la: kudika411991 1 August 2011 01:51