Setari Cookie-uri

Ce faci cand se termina dragostea?

De la: findme, la data 2011-03-26 06:28:53Dragostea nu este ceva ce cumperi de la aprozar, si uitandu-te in camara constati ca s-a terminat!... Ea trebuie intretinuta! Ca un foc pe care daca nu pui lemne continuu, se va stinge. Dragostea este al pune pe celalalt pe primul loc, a te interesa de binele lui inaintea binelui tau, a sacrifica din timpul tau sau preferintele tale, pentru ceea ce sti ca ii face lui sau ei placere. Pana nu inveti sa traiesti pentru cel de langa tine, nu poti spune ca ai iubit.
Oricine este in stare sa aiba sentimente pentru o persoana care o face sa se simta confortabil, care o face sa rada, sa se simta bine cu el sau ea insasi, dificultatea intervine atunci cand trebuie sa dovedesti "dragostea" pe care i-o porti, prin fapte, prin sacrificiu. Din pacate cei mai multi dintre noi confundam pasiunea pe care o simtim pentru cel de langa noi in primele luni sau ani ca fiind dragoste. De fapt nu este nimic mai mult decat o atractie fizica care incet incet va disparea cand ne vom obisnui suficient de bine cu celalalt, si vom constata ca nu mai sunt lucruri noi cu care sa ne tina interesati sau atrasi de el sau ea. Daca in afara de aceasta atractie nu exista nimic, mai devreme sau mai tarziu toti ajungem in punctul asta.
De asta sunt si atat de multe divorturi. Pentru ca mjoritatea dintre noi "iubim" egoist, cu interes... Il iubesc pentru ca ma face sa ma simt...imi ofera...e stabil... Sau o iubesc pentru ca e frumoasa...inteligenta...sensibila... Ultimele doua exemple fiind valabile doar pentru un mic procentaj al barbatilor. Majoritatea dintre noi "iubim" pentru ca ne place cum arata! Si mai devreme sau mai tarziu, va aparea un "model" mai nou, care va arata mai bine decat ce avem acasa, si vom ajunge la concluzia ca vrem sa "iubim" altceva, si aceasta este valabil si la barbati si la femei. Toti suntem loviti de aceasta atata timp cat nu ne intereseaza nimic mai mult decat ceea ce simtim.
Sfaturi de genul "punct si de la capat" sau "urmatorul", nu au o baza logica , sau emotionala viabila. Daca ar fi o solutie reala, am citi fericirea, pacea sufleteasca si voia buna pe fetele tuturor celor divortati. Dar statisticile ne arata o realitate mult mai cruda. Daca la ora asta avem o rata de divort de peste 50% la prima casatorie, pentru cei care ajung la a doua casatorie rata divortului este intre 70-80% si procentajul creste la cei care merg mai departe la a treia sau a patra casatorie. Pentru cine este in stare sa gandeasca inainte de a actiona, va avea mai mult sens sa incerce sa reaprinda "flacara" decat sa incerce cu altcineva. Garantat viata noastra de cuplu va arata diferit din toate punctele de vedere cand vom invata sa iubim cu adevarat, sa punem pe celalalt pe primul loc, sa oferim tot ceea ce ne-ar place sa primim, sa respectam si sa pretuim pe cel de langa noi.
Vrei sa fi iubit, iubeste! Vrei sa fi respectat, respecta! Fa-l pe celalalt sa se simta cel mai iubit dintre pamanteni, si vei experimenta acelasi lucru! Nu il lua ca pe un sfat, pentru ca nu sunt calificat sa dau sfaturi. Ia-o ca pe o provocare! Succes!

Cel mai inteligent mesaj pe care l-am citit vreodata pe Kudika!
E13ktra
Postat pe 26 Martie 2011 22:36
mireille63
Postat pe 26 Martie 2011 23:07
am incercat sa citesc toate comentariile,dar nu am avut rabdare.ideea ca unii sunt melancolici convinsi,cu dragoste pana la moarte,iubire neconditionata,si altii cand vad 15 ani deja le e f clar de ce nu mai simti aproape nimic.Sunt realista si din experienta mea si a altora am invatat ca dragostea in sine,care de fapt sunt niste hormoni care o iau razna in fatza unei ispite, nu tine decat cativa ani.apoi cuplu ramane cu toate celelalte care s-au instalat intre ei pe parcursul relatiei,gen respect,incredere,pur si simplu dorinta de a-si petrece restul zileleor impreuna pt ca se completeaza in ceea ce fac si ceea ce sunt.Deci,inca esti tanara,si dc nu ai ramas cu lucrurile de care spuneam(incredere,respect etc) nu are rost sa-ti pierzi timpul.mai bn acum,decat sa fii nefericita cu persoana care nu te completeaza si cu care nu te simti asa cum trebuie.Dar dc pur si simplu e vorba doar de romantisme si fluturasi,si lucruri noi,ai face o mare prostie sa dai cu picioru la relatia cu persoana care reprezinta totul pentru tine.Fa o baie fierbinte si cantareste lucrurile.unde e greutatea mai mare?
Si in caz ca hotararea ta este sa mergi mai departe fara el,iesi din relatie cu fruntea sus.ai dreptul la 2 saptamani de concediu,fara orice alta activitate,decat mancat inghetata non stop si uitandu-te la filme siropoase ca sa-ti revii,si viata merge inainte!
veve_ritza91
Postat pe 26 Martie 2011 23:21
sa faca un copil si sa aiba apoi mila pt familie? doamne sfinte! dar cate vieti ai ca sa iti sacrifici viata si sa te resemnezi asa? si asa e viata asta cum e, sa si-o mai complice si asa, eu zic sa faci ce simti , si sa nu te influentese absolut nimic in afara de sentimentele tale si tu stii mai bine cum stau lucrurile in familia voastra, ce e bine si ce nu. trebuie sa cantaresti bine lucrurile.te pup si sper sa auzim de bine.
kudikroxy
Postat pe 27 Martie 2011 00:03
poti alege pe cine sa iubesti,nu poti alege pe cel care sa te iubeasca...asta nu
fevgo_xana
Postat pe 27 Martie 2011 05:00
buna dimineata...ce faci cand se termina dragostea??? o intrebare buna...dar cum iti dai seama ca s-a terminat dragostea???? asta ar fii prima intrebare nu???
raluk_19_ana_19
Postat pe 27 Martie 2011 07:01
eu zic sa sai gardul la vecinul,e mult mai romantic
kudika370612
Postat pe 27 Martie 2011 08:31
De la: kudika337259, la data 2011-03-26 12:49:46sa terminat si cu asta basta fiecare pe drumul lui pai ziceti voi nui asa
te abonezi la MATRIMONIALE intro poza sexi ,si o iei de la capat
kudika370612
Postat pe 27 Martie 2011 08:33
daca nu ai copii pe care sa-i ranesti despartindute de el atunci sa o faci ....ori cat de grea ar fi si eu tot asa am patit ca de un timp nu mai simteam nimic pentru persoana cu care imi imparteam viata si traiam asa fara dragoste si traiesc si acum ...dar acum e mai greu sa ma despart pentru ca anii au trecut deasupra capului meu si tot imi zic acum ca am facut o greseala foarte mare pentru ca fara dragoste asa este de parca nu ai trai ci numai supravietuiesti zi de zi viata...daca nu esti fericita cu el atunci mai bine singura sa fi decat sa stai cu cineva pentru ca asa cere etica si asa sunt obisnuiti cei noua apropiati...viata este foarte scurta iar tu inca esti tanara si poti sa iubesti din nou...ai grija de tine...pupici
gyongyi65
Postat pe 27 Martie 2011 09:01
Trebuie sa comunicati.Vorbeste cu el.Vezi care este cauza
kudika005789
Postat pe 27 Martie 2011 11:02
De la: raluk_19_ana_19, la data 2011-03-27 07:01:20buna dimineata...ce faci cand se termina dragostea??? o intrebare buna...dar cum iti dai seama ca s-a terminat dragostea???? asta ar fii prima intrebare nu???

simti!
850
Postat pe 27 Martie 2011 11:07
pui capat relatiei, altfel ajungi ca Oana si Pepe.ajungeti sa va urati,veti suferii mai mult si daca sant copii vor suferii si copii asistand la certuri.
atena2000
Postat pe 27 Martie 2011 11:39
pui capat relatiei, altfel ajungi ca Oana si Pepe.ajungeti sa va urati,veti suferii mai mult si daca sant copii vor suferii si copii asistand la certuri.
atena2000
atena2000
In primul rand ar trebui sa fii sincera cu el daca nu mai simti nimic si sa vorbesti deschis . Sa ii spui adevarul , chiar daca poate o sa-l doara , dar adevarul intotdeauna e mai bun decat sa minti persoana respectiva , poate daca stiind adevarul el ar putea sa se gandeasca la relatia voastra din alte puncte de vedere,pentru ca atunci cand esti pe punctul de a pierde o persoana iti dai seama de mai multe lucruri la care poate el pana acum nu s-a gandit.
Si tu ai putea sa reevaluezi relatia ta de pana acum si sa vezi lucrurile care te-au facut sa nu mai simti nimic pentru el. Poate asa vazand amandoi lucrurile din alte perspective ati mai putea face ceva pentru relatia voastra. Insa daca tu crezi ca nu mai are rost sa incerci , fii sincera cu el ! Nu cred ca ti-ar placea ca el sa nu te mai iubeasca dar in schimb sa stea mintindu-te ca totul e ok.

Ai grija de tine, de voi!
bogdan500
Postat pe 27 Martie 2011 11:54
De la: kudika370612, la data 2011-03-27 08:31:00 eu zic sa sai gardul la vecinul,e mult mai romantic
vorbesti din expierienta proprie?
lilu_67
Postat pe 27 Martie 2011 12:28
iulia_co
Postat pe 27 Martie 2011 14:18
iulia_co
Postat pe 27 Martie 2011 14:21
De la: iulia_co, la data 2011-03-27 14:21:02

pentru findme, e tot ce tre sa inteleaga oamenii despre dragoste
iulia_co
Postat pe 27 Martie 2011 14:24
ei...hai!!!....voi chiar credeti ca...va intelege cineva cum sta chestia asta cu indragosteala?
chiar nu vedeti ca`s toti...neshte batmani?....se reped...mereu...ca berbecii...???
eu_ovidiu
Postat pe 27 Martie 2011 14:41
Trebuie intai discutat sa vezi daca el mai are sentimente pt. tine.Poate el greseste undeva,poate tu gresesti si nu-ti dai seama.Undeva este o buba.Poate nu vrei sa spui ca esti indragostita de altcineva.O relatie de asa o durata nu se poate termina pur si simplu.Daca dupa 15 ani nu aveti copii,cineva este de vina.Sa nu faceti pasul si apoi sa regretati ,ca intervin reprosurile si se termina mai rau.Aveti in vedere pe ce drum o apucati in viitorLlamureste-te daca o sa-ti fie mai bine fara el.Sunt multe de clarificat.Nu te aventura fara sa-ti pui aceste intrebari,si a te clarifica pe tine insati ,intai de toate.
kudika183533
Postat pe 27 Martie 2011 14:54
De la: km3lia1981, la data 2011-03-13 17:57:03Aam29 de ani si am o relatie de 15 ANI,practic am crescut impreuna...dar.de vre o un an pur si simplu nu mai simt nimic....ce pot sa fac intr o astfel de situatie...confuza nu sunt va rog sa mi dati un sfat!

kauti alta dragoste mare... sau...e doar o etapa
angelradios
Postat pe 27 Martie 2011 16:03
De la: findme, la data 2011-03-26 06:28:53Dragostea nu este ceva ce cumperi de la aprozar, si uitandu-te in camara constati ca s-a terminat!... Ea trebuie intretinuta! Ca un foc pe care daca nu pui lemne continuu, se va stinge. Dragostea este al pune pe celalalt pe primul loc, a te interesa de binele lui inaintea binelui tau, a sacrifica din timpul tau sau preferintele tale, pentru ceea ce sti ca ii face lui sau ei placere. Pana nu inveti sa traiesti pentru cel de langa tine, nu poti spune ca ai iubit.
Oricine este in stare sa aiba sentimente pentru o persoana care o face sa se simta confortabil, care o face sa rada, sa se simta bine cu el sau ea insasi, dificultatea intervine atunci cand trebuie sa dovedesti "dragostea" pe care i-o porti, prin fapte, prin sacrificiu. Din pacate cei mai multi dintre noi confundam pasiunea pe care o simtim pentru cel de langa noi in primele luni sau ani ca fiind dragoste. De fapt nu este nimic mai mult decat o atractie fizica care incet incet va disparea cand ne vom obisnui suficient de bine cu celalalt, si vom constata ca nu mai sunt lucruri noi cu care sa ne tina interesati sau atrasi de el sau ea. Daca in afara de aceasta atractie nu exista nimic, mai devreme sau mai tarziu toti ajungem in punctul asta.
De asta sunt si atat de multe divorturi. Pentru ca mjoritatea dintre noi "iubim" egoist, cu interes... Il iubesc pentru ca ma face sa ma simt...imi ofera...e stabil... Sau o iubesc pentru ca e frumoasa...inteligenta...sensibila... Ultimele doua exemple fiind valabile doar pentru un mic procentaj al barbatilor. Majoritatea dintre noi "iubim" pentru ca ne place cum arata! Si mai devreme sau mai tarziu, va aparea un "model" mai nou, care va arata mai bine decat ce avem acasa, si vom ajunge la concluzia ca vrem sa "iubim" altceva, si aceasta este valabil si la barbati si la femei. Toti suntem loviti de aceasta atata timp cat nu ne intereseaza nimic mai mult decat ceea ce simtim.
Sfaturi de genul "punct si de la capat" sau "urmatorul", nu au o baza logica , sau emotionala viabila. Daca ar fi o solutie reala, am citi fericirea, pacea sufleteasca si voia buna pe fetele tuturor celor divortati. Dar statisticile ne arata o realitate mult mai cruda. Daca la ora asta avem o rata de divort de peste 50% la prima casatorie, pentru cei care ajung la a doua casatorie rata divortului este intre 70-80% si procentajul creste la cei care merg mai departe la a treia sau a patra casatorie. Pentru cine este in stare sa gandeasca inainte de a actiona, va avea mai mult sens sa incerce sa reaprinda "flacara" decat sa incerce cu altcineva. Garantat viata noastra de cuplu va arata diferit din toate punctele de vedere cand vom invata sa iubim cu adevarat, sa punem pe celalalt pe primul loc, sa oferim tot ceea ce ne-ar place sa primim, sa respectam si sa pretuim pe cel de langa noi.
Vrei sa fi iubit, iubeste! Vrei sa fi respectat, respecta! Fa-l pe celalalt sa se simta cel mai iubit dintre pamanteni, si vei experimenta acelasi lucru! Nu il lua ca pe un sfat, pentru ca nu sunt calificat sa dau sfaturi. Ia-o ca pe o provocare! Succes!
Nonaflowermay
Postat pe 27 Martie 2011 16:04
De la: Nonaflowermay, la data 2011-03-27 16:04:48

Cred ca a fost cel mai complet,coerent si corect reply pe care l-am citit candva aici!
Nonaflowermay
Postat pe 27 Martie 2011 16:06
De la: healthy001461, la data 2011-03-26 13:27:25BANI INAPOI LA FIECARE CUMPARATURA

STIATI CA ACUM EXISTA POSIBILITATEA SA PRIMITI UN PROCENT DIN SUMELE PE CARE LE CHELTUITI IN ANUMITE MAGAZINE ?
CUM?
NIMIC MAI SIMPLU!
IMI SCRIETI CA DORITI ACEST LUCRU SI IN CATEVA ZILE VISUL VI SE VA INDEPLINI.
VETI INTRA ABSOLUT GRATUIT IN POSESIA UNUI CARD DE FIDELITATE PE CARE IL PREZENTATI LA MAGAZINELE PARTENERE LA CASA INAINTE DE A PLATI CUMPARATURILE.
CARDUL SE TRECE PRINTR-UN CITITOR SI UN PROCENT DIN CE ATI PLATIT VI SE RETURNEAZA .
LA INCEPUT POATE VI SE PARE SUMA INFIMA DAR ATATA VREME CAT NU COSTA NIMIC(NICI CARD, NICI COMISIOANE AFERENTE PT CA NU EXISTA) NU ESTE GREU DE PURTAT IN PORTOFEL SI DE ARATAT LA CASA DE MARCAT.CUMPARATURI ORICUM FACEM SI NU NE-A DAT NIMENI BANI INAPOI.ACUM EXISTA SI ACEASTA POSIBILITATE.
SI VESTEA BUNA NU SE OPRESTE AICI.
DACA RECOMANDATI SI PRIETENILOR VOSTRI VI SE RETURNEAZA IN PLUS 0.5%DIN CE CUMPARA EI DAR SI DE LA PRIETENII PRIETENILOR VOSTRII.DECI AVEM DE 3 ORI COMISION(1%DIN CE CUMPAR EU+0.5%DIN CE CUMPARA PRIETENUL MEU +0.5% DIN CE CUMPARA PRIETENUL PRIETENULUI MEU.FANTASTIC,NU?
AM UITAT:TOATA VIATA(FARA LIMITA ,FARA TARGHET,FARA ALTE OBLIGATII).-GRATIS
SINGURUL LUCRU CARE TREBUIE STIUT SI FACUT ESTE SA AVEM ACEST CARD LA INDEMANA CARE NU ESTE DE CREDIT NICI DEBIT(NU E BANCAR)-ESTE UN SIMPLU CARD DE FIDELITATE CU CARE COMERCIANTII DORESC SA NE FIDELIZEZE SI SA NE RASPLATEASCA.
SIMPLU SI EXTRAORDINAR ZIC EU.

UN EXEMPLU SIMPLU:
LUNAR CHELTUIM PE CUMPARATURI DIVERSE +BENZINA+MICI REPARATII APROX 1000 RON
ASTA INSEAMNA IN MEDIE PE AN 12*1000=12.000 *1% DECI LA MINE SE INTOARECE IN MEDIE 120 RON
DAR AM SI 10 PRIETENI (E UN SIMPLU EXEMPLU ,EI POT FI MAI MULTI) ,EI PRIMESC 1% PT CA AU CARD DAR SI EU 0.5% DECI (10*1000)*12 LUNI=120.000 RON*0.5% LA MINE SE INTOARCE 600 RON
DAR DACA ACESTI 10 PRIETENI RECOMANDA FIECARE LA CEL PUTIN 5 ALTI PRIETENI INSEAMNA ALTI 50 DE CUMPARATORI PE CARE NU-I CUNOSC ,NU MA CUNOSC DAR EI CUMPARA CA NOI TOTI .EI PRIMESC 1 % FINDCA AU CARDUL DE FIDELITATE ,PRIMESTE PRIETENUL CARE LA RECOMANDAT 0.5% DAR MAI PRIMESC SI EU 0.5%.ADICA (50*1000)*12 LUNI =60.000*0.5%.
LA MINE SE INTOARCE 3000 RON .

ASTA INSEAMNA CA INTR-UN AN FARA SA FACEM ALTCEVA DECT CEEA CE FACEM ACUM (SA CUMPARAM) NI SE POATE RETURNA DIN CUMPARATURI SUMA DE 120+600+3000=3720 RON
VI S-A INTORS VREUN BAN PANA ACUM DIN CUMPARATURILE FACUTE,SAU PENTRU FAPTUL CA I-AM SPUS UNUI PRIETEN CA E MAI IEFTIN LA REAL DECAT LA MAGAZINUL DIN COLT?

MIE NU !VOUA?
EI ,ACUM E OCAZIA SA PROFITAM DE ACESTA OCAZIE .
TINETI CONT CA EXEMPLU DE MAI SUS ESTE ORIENTATIV.NUMARUL DE PRIETENI POATE FI DE NENUMARATE ORI MAI MARE.
FIECARE DIN NOI POATE FI IN SITUATIA EXEMPLULUI DE MAI SUS.ABSOLUT FIECARE CUMPARA SI FIECARE ARE CEL PUTIN 10 PRIETENI FIECARE DIN CEI 10 ALTI CEL PUTIN 5 PRIETENI.I TOTI AVEM DE CASTIGAT 15+0.5%+0.5%DIN CUMPARATURI DAR NUMAI DACA SUNTEM POSESORUL ACESTIU CARD SI CUMPARATURILE SE FAC DE LA MAGAZINELE PARTENERE.

MAI JOS VA VOI DA LISTA CU CATEVA MAGAZINELE PARTENERE DESI LISTA ESTE MULT MAI MARE SI IN DEZVOLTARE(O VETI GASI SI PE SITE):
CARREFOUR; REAL
ROMPETROL; PETROM
LUKOIL; OMV
DIODA; NALCO
PRAKTIKER
DOMO; DIVERTA
BENEFIT; HERVIS; VODAFONE
BIOPLANT; KIKA
HOUSE OF ART; DC-SHOP
ZAREA; AMALTEIA
LEVI`S
INTEL
AEROTRAVEL
MULTE ,MULTE ,ALTELE(HOTEL,FARMACII,SERVICE AUTO,ETC)

FOARTE IMPORTANT:SUNT IN NEGOCIERI METRO,SELGROS SI

EU V-AM TRANSMIS CE AM AFLAT! DACA DORITI SA PROFITATI DE ACEASTA OPORTUNITATE E SUFICIENT SA-MI SPUNETI. NU VA TREBUIE ABSOLUT NIMIC! DOAR VOINTA SA PURTATI CARDUL DE FIDELITATE IN PORTOFEL SI SA IL FOLOSITI LA MAGAZINELE PARTENERE.APOI BANII SE INTORC LA FIECARE CUMPARATURA.INEDIT,NU?
INCREDIBIL DAR ADEVARAT.
Relatii email: contellecv@gmail.com

Uite o modalitatea de a afla cine cheltuie mai mult decat castiga:))
Nonaflowermay
Postat pe 27 Martie 2011 16:14
De la: kudika105047, la data 2011-03-26 17:25:48cauti alta si o ei de la capat cu altul, se termina si aia si din nou tot asa.
dar ce faci cand iubesti si nu poti sa spui si ai sufletu incarcat de durere , ?

Ce faci atunci?
Nonaflowermay
Postat pe 27 Martie 2011 16:19
eu zic ca dragostea nici nu incepe nici nu se termina...pur si simplu intalnim intro zi un om care sa fie sufletul pereche...alaturi de care te poti trezi dimineata si poti convietui in aceeasi casa...alaturi de care iti doresti sa iti faci planuri de viitor si cu care iti doresti copii...dar se mai spune ca experientza face diferentza!
cristynutzaa
Postat pe 27 Martie 2011 16:51
Dar ce te faci cand ii spui ca nu il mai iubesti, iar el raspunde ca se poate impaca cu gandul asta atata timp cat ramaneti impreuna? Ce te faci cand este un om minunat dar pentru care numai simti ...nimic si nu vrei sa il ranesti?
P.S- se pare ca cifra de 15 ani e fatidica intr-o relatie de lunga durata
bea79
Postat pe 27 Martie 2011 16:55
De la: E13ktra, la data 2011-03-26 22:36:57
De asta sunt si atat de multe divorturi. Pentru ca mjoritatea dintre noi "iubim" egoist, cu interes... Il iubesc pentru ca ma face sa ma simt...imi ofera...e stabil... Sau o iubesc pentru ca e frumoasa...inteligenta...sensibila... Ultimele doua exemple fiind valabile doar pentru un mic procentaj al
barbatilor. Majoritatea dintre noi "iubim" pentru ca ne place cum arata! Si mai devreme sau mai tarziu, va

aparea un "model" mai nou, care va arata mai bine decat ce avem acasa, si vom ajunge la concluzia ca vrem

sa "iubim" altceva, si aceasta este valabil si la barbati si la femei. Toti suntem loviti de aceasta atata timp cat

nu ne intereseaza nimic mai mult decat ceea ce simtim.

Cel mai inteligent mesaj pe care l-am citit vreodata pe Kudika!

Absolut adevarat !!!!!!!!!

Postat pe 27 Martie 2011 16:56
ai dreptate dar ce te faci cand ...doar tu esti acela care cam oferi stabilitatea si bunastarea...si celalat pare sa fie linisrtirt si fericit cu ceea ce primeste fara a se gandi ca poate...ar trebui chiar si 20 de ani sa iasa din sine si sa dea ceva ce stie ca celalat asteapta....adica o flaore unsarut putina candoare...nu sex si altele mai uzuale...doar atentie si o grija....fie ea chiar una falsa cu vorbe spusa.....stiind cam cu cine ai de a face....
este trist...nu putem generaliza si nici nu putem arucnca la cos pt altii trebuie sa o facem doar in numele nostru.
.............asa ca atat timp cat nimic nu pare sa te tina in loc casa copii si alte bunuri.....este bine sa ai tarie si sa pleci...frumos sau cu liniste...atata cat poti...........
dintr-o relatie poti pleca relativ mai suor decat daca ai vrea sa pleci diontr-o casnicie cu casa mare la mijloc fioe chiar facuta de tien si fara credit in banca...minune pt noi tinerii in ziulele de azi....si chiar copii...asta este buba....
si dragostea se poate termina....asta este.... depinde cat de curajos esti sa recunsoti in fata ta... si sa ai curaj sa renunti la celalat redandu-i libertatea.....cred ca nicodata nu stim cat iubim pana nu plecam cu adevarat din viata cuiva...
dar uneori nu se poate sta pe loc...si sacrificiile sederii sunt destul de scumpe....chiar daca nu sunt la vedere......
kudika2728
Postat pe 27 Martie 2011 16:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
as vrea sa stiu parerea voastra 5 De la: scorpio67 16 Iulie 2009 10:15
fetelor... 21 De la: Oceansoul 20 Octombrie 2010 22:36
Fotografii profesionale 2 De la: kyru 3 August 2010 12:49
morr!!:((((((((((((((( 98 De la: baiat_anonim 25 Noiembrie 2009 20:19
:( Ajutati-ma va rog cu un gand sau un sfat:( 15 De la: Barbie30_ 5 Ianuarie 2011 09:15