Mai multe
|
buna! intr-o situatie in care te afli tu am fost si eu candva pe la 21 de ani, desi la mine a fost scurt , 3 luni, a fost prima mea iubire, si era cu 9 ani mai mare ca mine (30), m-a facut sa ma gandesc la nunta, la copii, am ramas intr-un oras strain la 250 km departare de casa pt el, si intr-o zi, a zis gata, l-am implorat, il sunam, il urmaream, noaptea la 3, i-am desenat pe masina, si asta in timp ce am inceput sa ies cu un amic de al lui, doar sa ii fiu aprope si sa il fac gelos! ca si tine, am plans, am slabit, eram in sesiunea din ultimu an, am dat un exam de 3 ori si multe multe altele, si eu m-am iniosit in fata lui si asta regret enorm! dar, ca sa iti dau speranta ca o sa treci peste, si sa iti dau un sfat, amicul lui, cu care ma intalneam asa aiurea,stia ce s-a intamplat si s-a comportat exemplar, flori, cadouri, sampanie, lumanari si asta zice el nu ca m-ar fi iubit atunci si pt ca vroia sa imi arate ca unii barbati pot fi si altfel si uite draga mea ca de 3 ani sunt cu el si sunt fericita! si acum, fostu care s-a despartit de mine pe motiv ca is o copila, a stat si el cu o fata mai copila ca mine, care l-a parasit si l-a facut sa se simta cum m-a facut el pe mine! si acum are 33 de ani si in afara de serviciu nu are nimic! bineinteles ca mi-a mai fost dor de el, si acum imi mai tresare uneori inima cand il vad, dar ii multumesc lui Dzeu ca mi-a aratat ca se poate si altfel si vad ca mi-e mai bine fara el!!! asa ca, capu sus, iesi cu colegii, nu sta in casa sa plangi dupa el, nu il mai cauta si indreapta-ti privirea spre altcineva si pune-ti in minte ca data viitoare cand te vei intalni cu el, nu o mai vedea pe cea ce il implora ci pe alta persoana!!! se poate!!! numa sa vrei:) |
||
|
blondye24 Postat pe 21 Martie 2011 09:39 |
||
|---|---|---|
|
Buna, Am trecut si eu printr-o experienta asemanatoare. Am fost casatorita 2 ani cu un om care spunea k ma iubeste si ar face orice pt mine, dar s-a dovedit k au fost minciuni, pt k s-a luat dupa mama lui care nu m-a vrut de la inceput. Mi-am dat seama k nu trebuie sa sufar pt un om care mi-a spus foarte senin, cand l-am intrebat ce are de gand cu relatia noastra(nu spun casnicie, pt k o canicie repede o inchei, dar o relatie solida bazata pe respect si incredere o construiesti mai greu),k vrea sa ne despartim. Am crezut k imi pierd mintile in secunda aceea cand mi-a spus acest lucru. Dar nu mi le-am pierdut,dovada k i-am facut bagajele la 2 saptamani dupa ce si-a exprimat dorinta sa ne despartim. Am suferit enorm, am plans si am avut luni de zile in care nu inchideam ochii toata noaptea. Apoi m-am gandit k nu se merita sa plang pt cineva care nu a stiut sa aprecieze ce are. M-am implicat in diferite activitati care sa ma distraga de la gandurile mele,mi-am renovat casa. Si m-am lecuit. Am reusit acest lucru si datorita faptului k la 4 luni de la ruptura am intalnit un om minunat care mi-a aratat ce inseamna sa fiu iubita si apreciata. Asa k fruntea sus, draga mea. Stiu k iti este greu, dar multumeste-i lui Dumnezeu k te-a parasit acum si nu mai tarziu cand poate mai aveai si un copil care ar fi fost si el traumatizat din cauza comportamentului lui egoist. TREBUIE sa mergi mai departe, tu nu ai pierdut nimic. Iesi cu prietenii, socializeaza, fa tot ceea ce nu ai facut cat erai cu el. Vei vedea k viata este frumoasa si prea scurta k sa iti pierzi timpul regretandu-l pe el. Nu ai motive sa regreti un om care te-a umilit si nu a stiut sa te aprecieze la adevarata ta valoare. Va veni si timpul sa intalnesti un om care sa te iubeasca cu adevarat. IMPORTANT e sa privesti atent in jurul tau. BUCURA-TE de fiecare clipa petrecuta alaturi de familie si de cei dragi si vei vedea ca te vei vindeca. "Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat." Gabriel Jose Garcia Marquez |
||
|
Viovic Postat pe 21 Martie 2011 11:42 |
||
| Draga,ce fel de dragoste dominata de egoism si nebazata pe sentimente? oricum ...sentimentele fata de el nu cred ca in curind se vor schimba perioada de un an de zile nu se sterge asa repejor cu bureta,asa ca unicul remediu care iti mai ramine este ...sa iei o pauza in viata ta personala si sa iti ocupi timpu' cu ginduri si activitati utile....in fiece dimineata cind te trezesti spune-ti tie ca esti cea mai tare si sexy si frumoasa recapata-ti increderea in tine si vei realiza ....cit de repede iesi din starea depresiva in care te afli,plus o partida de sex fara responsabilitati cred ca te-ar ajuta ....sa iti fie de bine,Elena | ||
|
|
||
|
Elena_Perpetuu Postat pe 21 Martie 2011 12:02 |
||
| O sa-ti revi iti spun ...am trait-o..si iti revi...greu dar iti revii....sincer...nici eu nu am crezut....dar iti revii...solutia...inceteaza orice contact...o sa ai nevoie de un timp sa-ti plangi durerea...si eu am plans-o...mult..dar am zis....asta este soarta noastra....trebuie sa o accepti... | ||
|
jeffy Postat pe 21 Martie 2011 13:18 |
||
| Multueste-i ca te-a eliberat.. ce fericita o sa fii mai tarziu cand vei constata,.. ca ti-a facut un mare bine, te-a scutit de relele de mai tarziu. Lacrimile tale de astazi, vor fii bucuriile de mai tarziu. Putere multa! | ||
|
lenutza1 Postat pe 21 Martie 2011 14:03 |
||
| Ai refuzat de la inceput sa-l vezi asa cum este. L-ai vazut asa cum este in clipa in care te-ai trezit in dimineata aceea, singura.Socul o sa-ti traca, sa fii sigura de asta. Pe viitor fugi de profitori sau "barbati prea ambitiosi" | ||
|
anigusatu Postat pe 21 Martie 2011 14:31 |
||
|
uita-l , el s-a folosit de tine , ptr. el nu ai fost decat o rampa de lansare , dupa astfel de oameni nu ai de ce regreta , bucura-te ca s-a terminat acum si nu mai tarziu , era mai greu si mai dureros , nu-i arata ca il regreti , ii dai satisfactie.Viata merge inainte , cu el , fara el , oricum nu ai pierdut nimic , abia ai ntrecut un hop. |
||
|
banalulanonim Postat pe 21 Martie 2011 14:43 |
||
De la: battleofwits, la data 2011-03-19 12:43:18De la: dark_eye, la data 2011-03-19 12:36:40De la: battleofwits, la data 2011-03-19 09:45:18De la: kudika175428, la data 2011-03-19 09:39:00... nici o femeie nu merita sa fielovita ... fara efect
|
||
|
dark_eye Postat pe 21 Martie 2011 15:54 |
||
De la: crysis, la data 2011-03-19 08:00:34De la: kudika376625, la data 2011-03-15 16:06:01Buna ziua, |
||
|
crysis Postat pe 21 Martie 2011 16:27 |
||
|
Nu esti singura care a patit asta,daca te consoleaza.Astia sunt barbatii.Nu se vor schimba niciodata. Mie mi-au trebuit 3 ani sa-mi revin dupa o poveste similara.Dar mi-am revenit. Acum sunt cu un om mai bun.Deci se poate. Ideea e sa inveti din greseli si sa nu te ma lasi folosita de altii. Mult curaj. |
||
|
seirene Postat pe 21 Martie 2011 17:05 |
||
| Ok.. a plecat! Poti schimba asta ? Nu!!! Acum esti pusa in situatia de a-l scoate din suflet... dar cum? E bine daca intelegi ca acum nu suferi pentru ca l-ai pierdut pe el ci ca toate visele pe care le ai avut s-au spulberat, incearca pentru inceput sa identifici momentul in care iti vin in minte dorinte neimplinite si sperante inutile si alunga-le, apoi cand iti apare imaginea lui in minte incearca sa te gandesti la el ca si cand e foarte mic in comparatie cu tine, priveste in jos! Repeta-ti mereu ca nu poti schimba nimic si ca nu ai de ce sa suferi pentru un lucru pe care nu l poti schimba ! E o lupta cu imaginea lui care ti a invadat mintea! Ocupa ti timpul ca sa nu i simti lipsa si lasa timpul sa vindece.. totdeauna o face! Stii ce e ciudat? Ei mereu se intorc.. dar atunci cand noi nu mai avem nevoie de ei! | ||
|
celiapopa Postat pe 21 Martie 2011 19:54 |
||
|
buna, eu nu am trecut chiar prin asa ceva, adica si eu am avut niste probleme care le consideram fara iesire, dar de familie... adica sotia fratelui meu nu ne lasa sa ne vedem nepotul , baiatul nefind al ei, este fratelui meu... oricum a fost foarte nasol... ceea ce vreau eu sa-ti spun este ca eu am apelat la un psiholog si am inteles foarte multe, am reusit sa ies din transa in care eram, mi-a facut mult bine discutia la psiholog... sfatul meu este sa nu mai pierzi vremea ci fate bine si la un nou INCEPUT fara cel care te-a jignit... e clar NU TE MERITA.... mult succes
|
||
|
kudika364696 Postat pe 21 Martie 2011 20:22 |
||
|
Te-a parasit asa unu??????? Doamne draga stii ce trebuie sa faci tu?? Sa pui o lumanare la biserica ca ai scapat de asa un idiot.Santaje ieftine ....cine se crede??Proasta sa fii sa primesti inapoi asa un gunoi..Stiu cum e sa sa iubesti pe cineva si sa-ti vina sa te umilesti fara sa vrei...tocmai de asta iti dau un sfat:STAI DEPARTE DE UNU CA EL!! NU TE MERITA SI NU TE VA FACE FERICITA NICIODATA PT CA E UN EGOIST NENOROCIT Viata e destul de scurta,incearca sa gasesti pe cineva care te iubeste asa cum esti,nu sa iti arunce in fata cine e el si cat de neinsemnata esti tu pe langa maria sa...Stii tu...cand ajunge scroafa in copac...ASTA NU E IUBIRE...Recuperare usoara iti doresc si stai linistita ca toate se intorc...mai devreme sau mai tarziu...Stiu ce spun
|
||
|
Lady_Gaga9 Postat pe 21 Martie 2011 21:24 |
||
|
Te inteleg prin ce treci. Si eu poate sunt in aceeasi situatie cu tine. Dupa o relatie de 7 ani, in care am impartit si bune si rele, el isi doreste sa cunoasca alte femei, nu ma mai iubeste. Si chiar daca ma doare sufletul, nu-l caut, nu-l sun, nu vreau sa ma gandesc la el. Nu poti iubi un barbat care nu te iubeste, si care, in cazul tau, te-a mai si lovit. Nu te merita, nu-l mai cauta. Va veni ziua cand isi va da seama ca a gresit si atunci va fi mult prea tarziu. Esti tanara, frumoasa.... mergi inainte cu capul sus. |
||
|
fiko_adina Postat pe 22 Martie 2011 09:58 |
||
| Draga sa stii ca asa fac toti cand se vad capabili de ase descurca singuri uita tot nu_ti fa griji iti vei revenii poate m-ai greu dar o sa-ti revii,dar solutia este sa nu te refugiezi imediat intro alta relatie pt.ca te amagesti,indicat ar fi sa stai singura un timp.... | ||
|
grace008557 Postat pe 22 Martie 2011 11:41 |
||
| Draga mea , raspunde-ti la o singura intrebare; -Crezi ca te merita? | ||
|
celdac Postat pe 23 Martie 2011 08:35 |
||
O sa fii bine. E nevoie de timp dar ai incredere in Dumnezeu si totul va fi ok. Iesi cu prieteni si stai incojurata de oameni care te apreciaza pentru cine esti cu adevarat. Totul o sa fie bine |
||
|
shorthy Postat pe 23 Martie 2011 11:42 |
||
| Ce frumos i-ai scris, in cuvintele tale m-am regasit pe mine:) Mi-ar face placere sa discutam candva. Toate cele buen ! | ||
|
cristiana08 Postat pe 23 Martie 2011 14:33 |
||
|
dupa 20 de ani de casnicie,cu bune si rele, sotul meu m-a ca si-a gasit mrea iubire si pleaca...si bine a facut!!!! acum vad ca viata poate sa fie frumoasa si pt mine,hai draga,capul sus... e un dobitoc...sunt si barbati buni pe lumea asta...agrija de tine! |
||
|
kudika200818 Postat pe 24 Martie 2011 07:58 |
||
| Trebuie sa fi puternica,nu te lasa darmata,de un om fara scrupule...Incearca sa iti petreci timpul intr-un fel in care sa uiti de acel individ,care nu face 2 bani ....Fruntea sus :) | ||
|
kudika017596 Postat pe 24 Martie 2011 18:51 |
||
Cu cat il vei implora sa se intoarca la tine cu atat mai mult i vei starnii dezinteres...asculta..lasa timpul..trece...apuca-te de papa si dormi...si...umple-ti timpul cu treburi asa vei uita de el..Dar..sunt sigura ca nu acum..dar peste ceva timp poate se va intoarce la tine ,iar atunci...o sa-i spui Tu..Pa,e pre tarziu..!!sper ca ai avea atata demnitate incat s-o faci...:)
|
||
|
kudika161952 Postat pe 25 Martie 2011 18:44 |
||
| ai auzit teoria aia ca femeile fatale nu-s normale . . . si ma gandesc acum ca barbatii astea socio-afectivo-dezorientati si agresivi . . .uite ce fatali sunt . . . | ||
|
farapromisiuni Postat pe 26 Martie 2011 22:17 |
||
| Draga mea,nu-mi place savad oamenii cum sufera.Imi pare foarte rau pentru tine,dar crede-ma ca dragoste cu sila nu se poate.Si eu am suferit foarte mult din cauza sotului meu.A avut o relatie de 3-4 ani cu o persoana mult mai tanara ca mine.Atunci am plans,l-am implorat sa se intoarca.S-a intors,dar foarte tarziu.Incet,incet dragostea mea pentru el s-a destramat.acum sunt tot cu el.Nu mai simt absolut nimic pentru el.Doar ca este o povara greu de suportat.Sfatul meu e sa renunti la el ,acum cat se poate .Nu te merita.Crede-ma ca pe lumea asta mare este imposibil sa nu mai gasesti pe cineva care sa-ti placa si sa te faca sa te simti in al noualea cer.Daca vrei sa vb: sadays_2011@yahoo.com | ||
|
kudika369420 Postat pe 27 Martie 2011 12:47 |
||
|
Niciodata n-am sa inteleg femeiile care se lasa umilite, dar plang dupa nenorocitul care le lasa!!! Si eu am iubit...dar totul pana la respect. Mai fata, daca tu nu te respecti, cine pana mea crezi ca te va respecta, un nemrnic ca mister??? Mergi inainte...si casca ochii mai atent data viitoare...ma minunez, a dat in tine, te-a manipulat, te-a jcuat cum a vrut interesul lui, iar tu stai si te "jeluiesti" pentru el, cand el probabil deja si-a gasit noua tinta...treziti-va la realitate. PS : valabil si pentru barbati...ca si de-astia am intalnit, care suporta orice de la o femeie, doar pentru ca "o iubesc".....Respectati-va!!! |
||
|
MayaJaan Postat pe 27 Martie 2011 17:05 |
||
| Vorbim peste 2 luni ! o sa vezi ce bine o sa fie.. | ||
|
kudika087255 Postat pe 27 Martie 2011 18:24 |
||
| sa fii fericita ca ai scapat de un astfel de indv egoist ,daca mai dura relatia voasrta durerea sufleteasca era si mai mare.CITESTE IN FIECARE ZI CITE O RUGACIUNE , UN ACATIST, e cel mai bun remediu pentru a iesi din depresie., nu te-a meritat si nu ai de ce sa te mai gindesti la el ,sa-i multumesti domnului ca n-ai fost casatorita cu el si n-ai avut si vreun copil..........era mult mai complicat. bafta si multa sanatate.!ELLA | ||
|
healthy017286 Postat pe 28 Martie 2011 00:09 |
||
| sa fii fericita ca ai scapat de un astfel de indv egoist ,daca mai dura relatia voasrta durerea sufleteasca era si mai mare.CITESTE IN FIECARE ZI CITE O RUGACIUNE , UN ACATIST, e cel mai bun remediu pentru a iesi din depresie., nu te-a meritat si nu ai de ce sa te mai gindesti la el ,sa-i multumesti domnului ca n-ai fost casatorita cu el si n-ai avut si vreun copil..........era mult mai complicat. bafta si multa sanatate.!ELLA | ||
|
healthy017286 Postat pe 28 Martie 2011 00:09 |
||
| dar nu trebu sa plingi dupa el....bucurate ca nu tiai legat viata de un asa ticalos.......nu te merita e clar.....eu am petrecut ani la rind plingind dupa "alesul'....uau ce prostie.....acum am realizat ca am pierdut anii astia din viata cind puteam sa traiesc...intrun final el sa casatorit de ziua mea..ce dragut. nuti incarca viata si memoria cu lucruri....si oameni care nu merita...incepe sa te iubesti si traieste viata din plin ai incredere doar in dumnezeu si tine.....nu lasa nimeni sasi mai bata joc de tine cel care te merita no sa te faca sa plingi si s a suferi..nu e sfirsitul ci e un nou inceput pentru tine si multumestei lui dumnezeu ca ai scapat de el.doar nu vrei sa traiesti asa toata viata...eu am avut puterea sa trec peste asta si acum ma pun pe picioare putin cite putin si stiu ca la timpul potrivit o sa apare "el" cel pe care lam astaptat si pentru care mam rugat...imi traiesc viata la maximum si numi mai permit sami mai pierd timpul si anii cu cine nu merita....... | ||
|
kudika179045 Postat pe 2 Aprilie 2011 02:53 |
||
De la: kudika376625, la data 2011-03-15 16:06:01Buna ziua, din ce ai pov tu acest individ e un coate goale care vrea sa se dea drept zemu sa arate el ca e cine stie cine, desi e un papa lapte. vroia un job, dar nu era in stare sa tremine o facultate, halal teluri mari avea. da de fapt toti idiotii au teluri care mai de care. stai linistita nu mai plange, bucura te ca ai scapat de acel idiot, caci nu l pot numi om din moment ce a lovit o femeie. BUCURA TE . barbati dornici de iubire gasesti la tot pasul. |
||
|
angelradios Postat pe 2 Aprilie 2011 10:03 |
||
| Sa nu uiti niciodata! CINE NU TE VREA NU TE MERITA! si DRAGOSTE CU FORTA NU EXISTA! Viata isi continua cursul cu siguranta exista cineva care va merita dragostea ta. | ||
|
lavi40 Postat pe 2 Aprilie 2011 10:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am ramas singura ..Sa mai lupt? | 71 | De la: greierash 2 Octombrie 2009 14:00 |
| M-a parasit... | 34 | De la: Micael 20 Ianuarie 2011 11:33 |
| nu vreau sa il uit...doar il vreau inapoi:( | 12 | De la: deny_licious 9 Iulie 2009 15:05 |
|
|
||
| cum sa il fac sa se indragosteasca de mine? | 18 | De la: kudika_8277 21 Iunie 2013 13:16 |
| asa avea nevoie de un sfat... | 31 | De la: kudika075831 1 Noiembrie 2009 20:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.