Mai multe
De la: Al3xutzaa, la data 2011-05-01 00:33:31DAR DESPRE BARBATII BOI CE ZICETI ? O PARERE CEVA? ;) ...sunt peste tot in lume ... aia sunt taurasii feroce castrati :))) dupa cum spunea odata cineva la spital operat din pacate de cancer de prostata pentru ca i s-a facut orhiectomie. si ne-a zis asa: "si dintr-un tauras feroce m-am transformat intr-un bou veritabil"
|
||
|
sempronia Postat pe 2 Mai 2011 18:34 |
||
|---|---|---|
De la: sempronia, la data 2011-05-02 18:34:44De la: Al3xutzaa, la data 2011-05-01 00:33:31DAR DESPRE BARBATII BOI CE ZICETI ? O PARERE CEVA? ;) ...sunt peste tot in lume ... Bietul de el , e doar un amarat de om suferind , nici bou , nici taur. Dar aici are dreptate fata asta.E plina lumea de boi si de prea putini tauri adevarati , nu ma refer, evident, la potenta . |
||
|
Postat pe 2 Mai 2011 21:09 |
||
De la: scorpio67, la data 2011-05-02 21:09:18De la: sempronia, la data 2011-05-02 18:34:44De la: Al3xutzaa, la data 2011-05-01 00:33:31DAR DESPRE BARBATII BOI CE ZICETI ? O PARERE CEVA? ;) ...sunt peste tot in lume ... ...aici gresesti, un bou e mai usor de manipulat...so? ...what?
|
||
|
|
||
|
kudika195501 Postat pe 2 Mai 2011 21:14 |
||
De la: kudika387713, la data 2011-05-02 13:40:01Din acest motiv dupa un an de relatie cu un taur, eu, un rac amarat am ajuns sa iau calmante sa pot trece peste proaspata despartire. Iti recomand psihologul.... asa am reusit eu... |
||
|
nuante_de_gri Postat pe 2 Mai 2011 23:46 |
||
De la: kudika195501, la data 2011-05-02 21:14:25De la: scorpio67, la data 2011-05-02 21:09:18De la: sempronia, la data 2011-05-02 18:34:44De la: Al3xutzaa, la data 2011-05-01 00:33:31DAR DESPRE BARBATII BOI CE ZICETI ? O PARERE CEVA? ;) ...sunt peste tot in lume ... Fisrt of all , nu-mi plac taurii cu atat mai putin bouletii de care ma impiedic la tot pasul. Second , e o arta sa stii sa manipulezi lumea din jur daca stii s-o faci fara sa le faci rau. |
||
|
Postat pe 3 Mai 2011 14:31 |
||
ei bine eu sunt impreuna cu un barbat in zodia taur de 3 ani si 3 luni. eu sunt in zodia fecioara, suntem foarte tineri, 21-20 de ani si tin sa spun k ne intelegem foarte bine. nu e deloc exagerat de incapatanat, nici foarte gelos, nu tine extraordinar de tare la aspectul fizic pt k acesta e perisabil in timp, ci mai mult la frumusetea interioara, care, dupa mine, conteaza enorm...este foarte stabil in ceea ce face, este un ft bun familist si tine la valorile si principiile deja formate...ne potrivim excelent, ne intelegem de minune si iubirea e ink la fel ca la inceput, chiar dak pt unii e greu de crezut, dar asa e
|
||
|
rya_r0xann3 Postat pe 3 Mai 2011 23:34 |
||
De la: utopia, la data 2011-05-02 18:19:39De la: raluca_baby, la data 2011-05-02 16:19:34hmm...am ramas foarte surprinsa de pasiunea cu care unii vb de aceasta zodie...ma intreb, dupa toate commenturile care le am vazut...oare asta e cea mai groaznica zodie dintre toate?de ce?eu sunt o tauroaica si viitorul sot la fel,taur.treb sa spun ca sunt f pasionata de astrologie.si recunosc imi asum unele "acuzatii"...cel mai mult m-a lovit faza cu "tauroaicele sunt false"...intr-o oarecare masura...da...eu personal cred ca am depasit faza...si in continuare ma studiez atent.de ce?imi place sa fiu intre oameni,sa ma implice in tot ceea ce fac:fam prieteni colegi ,dar sa fii intre oameni e greu.nu m-am nascut cu arta disimularii la care altii sunt perfecti si poate si din lene am cazut in unele extreme,dar am dat cu capul destul de bine si acum vad taote pragurile cum se zice...falsa nu sunt,fara a ma lauda aiurea,tin la oamenii din jur mai mult ca la mine insami,lucru care l-am inv de la mama mea.in relatia cu taurasul in culpa le am trait pe toate pasiune prietenie cearta ura frustrare si in final compromis.are defecte asa e :cel mai mult ma deranjeaza inchiderea fata de viata in gen,nu stiu cum sa ma exprim exact si violenta cu care reactioneaza.am simtit si ceea ce am citit mai sus ca are tendinta de a-ti surpa personalitatea.asa e.si schimbarea e grea pt tauri...treb sa o doreasca singuri.eu vad lucrurile astea,pe cand al meu taur abia acum "face ochi".asta e si temerea mea fata de viitorul nostru:sa nu treaca timpul si sa ne transforme in niste mohorati.dar cred cu tarie ca viata e o lupta in fiec zi pt toti nu doar pt cei cu aceste "defecte"...nu stiu...e greu...am totusi o intrebare daca nu sunt indiscreta pt femeile care sunt casatorite de atata timp cu tauri...vad ca le vedeti defectele,simt o oarecare amaraciune in vb voastre dar totusi continuati?pana la urma sunteti fericite?chiar mi as dori sa stiu...kisses 4 all foarte bine spus si ai pus in lumina exact cu ceea ce se confrunta majoritatea, nu doar cei din zodia taur...sa luati aminte toate femeile la ceea ce a spus mai sus...e foarte important pentru unele...cele care ink sunt la inceput de drum si nu stiu ink exact cu ce se mananca viata asta....
|
||
|
rya_r0xann3 Postat pe 3 Mai 2011 23:43 |
||
| Mai bine ai invata sa scrii corect... | ||
|
ralu270483 Postat pe 4 Mai 2011 14:50 |
||
De la: ralu270483, la data 2011-05-04 14:50:31@ kudika365687: Mai bine ai invata sa scrii corect... |
||
|
ralu270483 Postat pe 4 Mai 2011 14:56 |
||
De la: ralu270483, la data 2011-05-04 14:56:17De la: ralu270483, la data 2011-05-04 14:50:31@ kudika365687: Mai bine ai invata sa scrii corect... uite si tu ce probleme ai....nu iti place nu citii numai o certa atat.... |
||
|
ad__83 Postat pe 4 Mai 2011 15:02 |
||
vaiiiiii...pshihologi zic ca orice individ se comporta cu alt individ in functie de modul in care comporta celalant cu el...deci daca toti tauri tai sunt un dezastruuu sunt doua explicatii :1-tu esti un dezastru; 2:-ori esti o vaca si toti vor sa te domine ,foloseasca..etc
|
||
|
alma20 Postat pe 4 Mai 2011 18:04 |
||
De la: kudika381879, la data 2011-05-04 18:04:33 ....draga nush unde ai citit tu asta....dar este complet...departe de orice psihologie...este o fraza luata din context si atat...intelegi?...si se refera la cu totul altceva |
||
|
utopia Postat pe 4 Mai 2011 18:14 |
||
si anumee la ce se referaa?..ptr mine e clar ,relatiile intre oameni se dezvolta in functie de ceace au nevoie unul de la altul...cum se comporta unul sau altul nu sta zodiilor a da certitudine ci educatiei,mediul in care a fost educat,moshtenirea genetica etc...influenta astrelor in viata noastra au un efect calauzitor ca si luminitele licuricilor in noapte...
|
||
|
alma20 Postat pe 4 Mai 2011 18:30 |
||
De la: alma20, la data 2011-05-04 18:04:33 hi hi hi
|
||
|
battleofwits Postat pe 4 Mai 2011 19:39 |
||
Eu am un "copil" taur....22 ani, incapatanat pretentios la mancare, parolist,ambitios, un pic zgarcit cand vine vorba de bani......statornic in relatie....mai departe vom vedea....
|
||
|
anaricap Postat pe 4 Mai 2011 19:56 |
||
Eu sunt Casatorita cu un Barbat Taur, si nici nu imi pot imagina sa fie Un Nativ mai bun decat Barbatul Taur
|
||
|
kudika119137 Postat pe 4 Mai 2011 21:18 |
||
|
hei hei, barbati taur, eu sunt fecioara si sunt casatorita de 4 ani cu un taur iar impreuna de 7 si un copil de 4 ani sunt intradevar incapatanati, dar cand vii cu argumente clare ceddeaza,nu m a inselat niciodata si credeti ma indiferent de zodie cine vrea sa insele inseala,posesiv nicidecum, m a lasat sa ma intalnesc cu fostul pentru a termina lucrarea de licenta si mai vb si la tel, alt fost prieten este doctorul la caine, zgarcit niciodata, orice as vrea nu exista nu, poate nu in momentul aceda, insa nu imi cumpara el singur ceva, ori amandoi sa aleg eu sau bani sa mi cumpar eu,poturosi nu echista ma ajuta de fiecare data, mincinosi nu, depinde si de relatie si cat de bine il cunosti, foarte buni amanti si foarte atenti la detalii dar nu stiu sa faca o surpriza, sunt barbati de casa familisti convinsi ,pentru mine este omul ideal, ma lasa sa fac ce vreau dar stie cu mult tact sa spuna STOP asta imi si place la el. Asi scrie o noapte despre calitatile sotului meu taur dar recunosc ca are si mari defecte; se enerveaza foarte repede si ii sare tandara din te miri ce, daca ma supar si eu dureaza o zi supararea( dar nu sa ne certam ci nu ne vb iar daca o face e ton de suparare) daca nu ma supar eu reusesc sa il impac imediat,nu este diplomat ( daca se supara si suntem undeva stie toata lumea, ia fata de moracamos si cu greu ii intri in grati)bine ca nu se intampla des. Cred ca deza vam plictisit dar totusi pentru mine este barbatul perfect si omul alaturi de care vreau sa traiesc |
||
|
mari_81 Postat pe 4 Mai 2011 21:38 |
||
De la: rya_r0xann3, la data 2011-05-03 23:43:04De la: utopia, la data 2011-05-02 18:19:39De la: raluca_baby, la data 2011-05-02 16:19:34hmm...am ramas foarte surprinsa de pasiunea cu care unii vb de aceasta zodie...ma intreb, dupa toate commenturile care le am vazut...oare asta e cea mai groaznica zodie dintre toate?de ce?eu sunt o tauroaica si viitorul sot la fel,taur.treb sa spun ca sunt f pasionata de astrologie.si recunosc imi asum unele "acuzatii"...cel mai mult m-a lovit faza cu "tauroaicele sunt false"...intr-o oarecare masura...da...eu personal cred ca am depasit faza...si in continuare ma studiez atent.de ce?imi place sa fiu intre oameni,sa ma implice in tot ceea ce fac:fam prieteni colegi ,dar sa fii intre oameni e greu.nu m-am nascut cu arta disimularii la care altii sunt perfecti si poate si din lene am cazut in unele extreme,dar am dat cu capul destul de bine si acum vad taote pragurile cum se zice...falsa nu sunt,fara a ma lauda aiurea,tin la oamenii din jur mai mult ca la mine insami,lucru care l-am inv de la mama mea.in relatia cu taurasul in culpa le am trait pe toate pasiune prietenie cearta ura frustrare si in final compromis.are defecte asa e :cel mai mult ma deranjeaza inchiderea fata de viata in gen,nu stiu cum sa ma exprim exact si violenta cu care reactioneaza.am simtit si ceea ce am citit mai sus ca are tendinta de a-ti surpa personalitatea.asa e.si schimbarea e grea pt tauri...treb sa o doreasca singuri.eu vad lucrurile astea,pe cand al meu taur abia acum "face ochi".asta e si temerea mea fata de viitorul nostru:sa nu treaca timpul si sa ne transforme in niste mohorati.dar cred cu tarie ca viata e o lupta in fiec zi pt toti nu doar pt cei cu aceste "defecte"...nu stiu...e greu...am totusi o intrebare daca nu sunt indiscreta pt femeile care sunt casatorite de atata timp cu tauri...vad ca le vedeti defectele,simt o oarecare amaraciune in vb voastre dar totusi continuati?pana la urma sunteti fericite?chiar mi as dori sa stiu...kisses 4 all Dumnezeule mare, cat adevar am putut citi!!!!! Nu est eironie, nici pe departe.... Am intele foarte bine ce mi se intampla.... Noi cele care suferim inca, i-am iubit pe tauri foarte mult. Ei au reusit sa ne faca cu adevarat fericite, din anumite motive: fie in pat, (poate pentru ca nu am avuy parte de asta de-a lungul vremii) fie prin cadourile costiditoare pe care ni le faceau, fie prin faptul ca, intr- o discutie cu un chip angelic ne-a spus: nu crei sa stai acasa? Uite, iti dau 500 de euro pe luna, dar dtai acasa si te ocupi de copil, (parand ca, ii pasa foarte tare de creierul nostru stresat.... fie ca ne tinea in casa cu o regularitate nemteasca, fara sa ne prezinte prietenilor lui....pareau ca erau niste intamplari, dar se pare ca sunt caracteristici generale, pe care le-au mai intalnit si altii si doar interese meschine... Isi creau doar propriul climat pentru a se simti dominanti si puternici! Se para ca greseala noastra este ca am gasit un taur, dupa o alta relatie, in care cu siguranta ne-a lipsit ceva si am gasit in taur un semizeu, dar era o iluzie! Vina era a noastra pentru ca il tratam cu prea mult respect , apucam sa ii iubim si pentru o vreme, nu le mai vedem defectele, din pacate.... Ei intre timp, studiaza yoyul in ceea ce ne priveste, si daca gasesc ei ca este ceva in neregula, isi iau talpasita cat pot de repede, intr-un mod ingrozitor, caracteristic se pare: ca niste lasi.... Cam astia sunt taurii.... Fetelor, este problema noastra....trebuie sa stim ce ne dorim si sa vedem exact ceea ce este real si nu ceea ce am vrea sa vedem..... Seara buna! |
||
|
nuante_de_gri Postat pe 4 Mai 2011 21:43 |
||
| Din ce am cunoscut eu, sunt de evitat. Foarte increzuti, critici, materialisti si zgarciti. Nu au deloc scrupule, fura cu naturalete de parca li s-ar cuveni. Si eu am citit lucruri frumoase despre ei prin zodiace, dar regret ca mi-am dorit sa cunosc. De fapt stie cineva care e zodia masculina cea mai iubitoare? Dar din proprie experienta, nu din teorie! | ||
|
luxdeluna Postat pe 5 Mai 2011 00:48 |
||
De la: luxdeluna, la data 2011-05-05 00:48:37Din ce am cunoscut eu, sunt de evitat. Foarte increzuti, critici, materialisti si zgarciti. Nu au deloc scrupule, fura cu naturalete de parca li s-ar cuveni. Si eu am citit lucruri frumoase despre ei prin zodiace, dar regret ca mi-am dorit sa cunosc. De fapt stie cineva care e zodia masculina cea mai iubitoare? Dar din proprie experienta, nu din teorie! fiecare om este unic .... si atunci cum am putea sa-i bagam pe toti la gramada sau sa-i judecam ca asa scrie la zodiac ??? ce ar fi daca ne-am debarasa pentru o clipa de zodii, zodiace si catalogari si am observa omul pur si simplu ??? |
||
|
contesina Postat pe 5 Mai 2011 11:51 |
||
Foarte mare dreptate ai! Mai lasati criticile astea! Si nu depinde de zodie cum e barbatul, depinde de mediul unde a crescut, de tine, fiind prietena sau chiar sotia lui. Haideti sa lasam prostiile...Sa aveti o seara faina! Cu mult drag...
|
||
|
don_t_worry Postat pe 5 Mai 2011 22:30 |
||
|
Partial ai dreptate. Eu sunt in zodia asta si stiu cel mai bine ca asa este. Gresesti insa cu o chestie: nu lasitatea este motivul pentru care nu isi anunta femeile cand dispar din viata lor. Pur si simplu nu le pasa! Femeia in cauza nu mai prezinta interes si prin urmare nu mai exista! Toate cele bune! |
||
|
cristinaandabularca Postat pe 6 Mai 2011 19:05 |
||
| ooooo, da.... spune-mi ce prieteni ai, sa-ti apun... cred ca nu ti-ai ales prea bine taurii de langa tine..sunt tauroaica si cunosc fff multi alti tauri si ce spui tu nu se potriveste niciunuia...nici pentru femei , nici pentru barbati... NU-mi face nimeni curatenie in CASA MEA, in FAMILIA MEA....nu sunt lenesa, nu sunt comoda, sunt fff activa , vesela , desteapta , plina de viata, NU sunt geloasa , NU am complexe, Nu sufar de prostie...si toti prietenii/ ele mele sunt asa.... asa ca ... cred ca mai depinde si de tine | ||
|
clara_simion Postat pe 6 Mai 2011 21:35 |
||
De la: clara_simion, la data 2011-05-06 21:35:09ooooo, da.... spune-mi ce prieteni ai, sa-ti apun... cred ca nu ti-ai ales prea bine taurii de langa tine..sunt tauroaica si cunosc fff multi alti tauri si ce spui tu nu se potriveste niciunuia...nici pentru femei , nici pentru barbati... NU-mi face nimeni curatenie in CASA MEA, in FAMILIA MEA....nu sunt lenesa, nu sunt comoda, sunt fff activa , vesela , desteapta , plina de viata, NU sunt geloasa , NU am complexe, Nu sufar de prostie...si toti prietenii/ ele mele sunt asa.... asa ca ... cred ca mai depinde si de tine ...imi dai voie sa zambesc..doar? |
||
|
utopia Postat pe 7 Mai 2011 12:27 |
||
De la: kudika324959, la data 2011-04-30 06:37:18
|
||
|
kudika324959 Postat pe 7 Mai 2011 21:55 |
||
| la cat de incrancenat raspunzi tuturor, ti-ai luat-o cam rau de la un taur... ca sa mai zambesti ! noroc ca s-au nascut barbati si in alte zodii...altfel ar fi lumea plina de parasute si curvari....off-off...sper ca macar pe barbatii din alte zodii sa poti sa-i tii langa tine ....cam atat cu acest subiect ca e pierdere de timp ... | ||
|
clara_simion Postat pe 8 Mai 2011 15:26 |
||
| si tu esti si sunteti.......voi barbatii in general niste idioti curvari care o dat cit puteti ca pe urma va uitati ca prostii la ea si plingeti....! Cred ca si-acuma va uitati degeaba la citi impotenti sunteti la ora actuala , nici sa faceti copii nu mai sunteti in stare...... | ||
|
kudika381147 Postat pe 8 Mai 2011 19:36 |
||
De la: kudika381147, la data 2011-05-08 19:36:46si tu esti si sunteti.......voi barbatii in general niste idioti curvari care o dat cit puteti ca pe urma va uitati ca prostii la ea si plingeti....! Cred ca si-acuma va uitati degeaba la citi impotenti sunteti la ora actuala , nici sa faceti copii nu mai sunteti in stare...... daca barbatii sunt curvari, oare cum sunt femeiele?
|
||
|
battleofwits Postat pe 8 Mai 2011 19:41 |
||
De la: clara_simion, la data 2011-05-08 15:26:55la cat de incrancenat raspunzi tuturor, ti-ai luat-o cam rau de la un taur... ca sa mai zambesti ! noroc ca s-au nascut barbati si in alte zodii...altfel ar fi lumea plina de parasute si curvari....off-off...sper ca macar pe barbatii din alte zodii sa poti sa-i tii langa tine ....cam atat cu acest subiect ca e pierdere de timp ... Ce simplu gandesc unii: sunt acei saraci cu duhul... Stiai despre asta? : "dubito ergo cogito, cogito ergo sum..." Mi se pare ca este o diferenta uriasa intre a si-o lua si a gandi.... Mie mi se pare ca a iubit, cum nu sunt prea multe persoane pe lumea asta si a gandit astfel incat sa-si pastreze si sa-si protejeze dragostea... Foarte frumos... trebuie insa sa fii un suflet ales sa poti face asta. Nu merita sa vina cineva si din mers sa-si dea cu parerea... care oricum nu conteaza... |
||
|
nuante_de_gri Postat pe 8 Mai 2011 19:51 |
||
De la: nuante_de_gri, la data 2011-05-08 19:51:25De la: clara_simion, la data 2011-05-08 15:26:55la cat de incrancenat raspunzi tuturor, ti-ai luat-o cam rau de la un taur... ca sa mai zambesti ! noroc ca s-au nascut barbati si in alte zodii...altfel ar fi lumea plina de parasute si curvari....off-off...sper ca macar pe barbatii din alte zodii sa poti sa-i tii langa tine ....cam atat cu acest subiect ca e pierdere de timp ... daca si asta se poate numi iubire dar deh, cum femeile nu stiu ce e aia iubirea, nu ma mir ca incurci "borcanele"
|
||
|
battleofwits Postat pe 8 Mai 2011 19:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Poti iubi 2 barbati in acelasi timp? | 3 | De la: mia200000 23 Noiembrie 2008 15:47 |
| ulei masline aftershave sau easyshave clarins lichidare stoc | 1 | De la: ocaziebuna 19 August 2010 14:18 |
| bau | 104 | De la: kudika023770 7 Noiembrie 2009 10:53 |
|
|
||
| CE CREDETI DESPRE.....????!!!!! | 87 | De la: thadoog 12 Februarie 2010 19:25 |
| Baiat gemeni Fata balanta ? | 16 | De la: Broscaru 13 Ianuarie 2012 18:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.