Setari Cookie-uri

nu am pe nimeni cu care sa vorbesc ..va rog un sfat..

Un sfat.Intradevar nu poti sa ai interzici acest hobby, dar trebuie sa isi faca timp liber pentru tine.Altfel apare in timp monotonia intre voi.Incercati sa discutati deschis acest subiect si ajungeti la un consens.Sa fie bine si pentru tine si pentru el.Sa nu te poti plictisi nici tu.Trebuie sa iti gasesti ceva de lucru su pentru tine.Un job sau un servici care sa-ti umple timpul.Timpul liber incercati sa-l petreceti impreuna.Cu timpul veti avea copii si nu veti mai avea timp pt.voi.Mergeti la discoteca,in club, la un film, in parc, unde puteti fi voi doi impreuna.Dar trebuie mai intai sa discutati.Chiar la fotbal poti merge sa al sustii.Nu tot timpul.Daca nu ajungeti sa va intelegeti in acest sens atunci nu mai e nimic de facut.Lasa-l.
camy66
Postat pe 8 Mai 2011 09:00
Tot ceea ce simti ar trebui sa ii spui,vorbind cu el puteti ajunge la o intelegere,chiar daca tu stai acasa si el munceste,nu inseamna ca tu nu faci nimic.E o idee tampita pentru mine ceea faci tu,faptul ca ii dai acea libertate fara sa ii spui ce simti,ceea ce te doare.La un moment dat acest lucru va izbucni(ma refer la ceea ce te roade pe tine)si poate fi mult mai rau.Relatia de cuplu e relatie de cuplu,din ea fac parte doua persoane,indiferent cine si ce face,roata se poate roti.E posibil ca intr-o zi sa fie invers,sa muncesti tu,si el sa nu munceasca,atunci ce mai spui?Nu cauta justificare pentru a nu-i spune ceea ce simti.E posibil ca el sa nu-si dea seama de ceea ce iti doresti tu sau ceea ce simti!Comunicarea e pe primul loc indiferent de reactiile celuilalt,spui si gata.
Carlasv
Postat pe 8 Mai 2011 09:44
in nicio relatie din viata ta NU TE UITA PE TINE. nu stiu ce varsta ai dar dragostea vine galop si pleaca in varful picioarelor. in final numai tu iti vei ramane. sfatul meu e sa vorbesti cu tine insati si sa vezi ce e de facut. cert e ca asa nu se mai poate. el a facut alegerea cea mai buna pt el. se duce la fotbal, are o cariera acolo cat de cat..dar face ceva. tu?? stai si il astepti.. Daca el este un tip activ, nu stiu cat de mult o sa-i convina asta. doar daca ii place la nebunie sa stai acasa si sa-l astepti, desi e egoism din partea lui.
nu poti sa astepti de la altul fericirea.doar tu poti sa-ti gasesti calea. succes! ps: el stie ce vrea.. si nu tine neaparat de tine. tu stii?? daca il vrei doar pe el, s-ar putea sa-l scapi printre degete.
di_art
Postat pe 8 Mai 2011 11:15
De la: 3liza, la data 2011-04-18 16:32:34b .
....daca sunt cu el nu mi mai trebuie nimic ..
......il pun pe el pe primul lok si doar la el ma gandesc..

.......... (stau in casa toata ziua pentru ca nu am unde sa ma duc;
.............stau la el si nu am decat o prietena care munceste si ea mult
.................il astept si cand vine ma lasa in casa sa se duca la fotbal

...........cred ca mi am pierdut capul il iubesc enorm si d aia vreau sa imi petrec putinul lui timp liber, cu el .
.iar la capitolul afectiune nu prea exceleaza..
........sunt prea egoista.?
......cum as putea sa il fac sa ma bage mai mult in seama..?
......eu sunt rac deci o fire mai sensibila iar el e un capricorn mai incapatanat.



mai citeste o data frazele de mai sus si iti dai seama care sunt problemele tale si ce trebuie sa schimbi . ca sa tifie bine .

schimba-le in :
1. impreuna ne simtim bine , dar si singura ma simt excelent.
2. educatia cariera viata measi hobiurile mele sunt pe primul loc si doar la ele ma gandesc
3. am multe activitati interesante la care particip si acasa ajung doar sa dorm
4. Am multe cunostinte si amice , imi fac prieteni noi peste tot in toate activitatile unde ma duc.
5. nu-l astept pe el sa-si faca timp sa-si gaseasca un moment liber si pentru mine , am deja un program al meu facut dinainte pentru o saptamana.
6.nu-mi pierd capul in dragoste, pentru ca stiu ca daca nu va fi el, va fi altcineva care sa ma iubeasca si mai mult .
7. sunt egoista doar in ceea ce priveste planurile mele , si stiu ca nu pot dicta viata altui om . ( imagineaza-ti ca ai tu un hobby care-ti place ff mult si prietenul iti zice sa renunti ca el se plictiseste acasa singur toata ziua!!! nu-ti dai seama ce penibil suna ??? )
8 stiu ca cu cat incerci sa te bagi in seama mai tare, cu atat persoana se va plictisi de tine . ( imagineaza-ti s un tip care nu-ti place dar care te place ( tocilarul grupei sau ceva ) si care in fiecare zi face cate ceva ca sa-l bagi in seama. nu-i asa ca dupa o vreme iti vine sa vomiti daca l mai vezi o data? ? cam asa se intampla cu oamenii care incearca din greu sa se faca remarcati)

9. nu caut scuze penibile pentru lucrurile care nu merg asa cum doresc. caut solutii .



Si inca un sfat: de obicei "" discutiile "" sincere in care -ti exprimi dezamagirea legat de hobiurile lui, sunt interpretate drept "" cicaleala"" si tu devii "" enervanta si pisaloaga"", stresanta"" care "" face gura"" si etc. pentru ca lucrurile se vor repeta .
Pe urma , daca tu nu mai reprosezi nimic, devii nefericita.
solutia ?

Nu poti sa-i dictezi tu ce sa faca in timpul lui liber !!!asa cum nu-ti ar conveni sa-ti impuna cineva ce sa faci tu dupa servici.
Ori accepti chestia asta cu fotbalul in timpul lui liber, ori te desparti de el si gasesti un tip care are aceleasi hobbiuri ca si tine si mergeti impreuna macar.
kudika052198
Postat pe 8 Mai 2011 11:27
Buna 3liza vezi fiecare simte dragostea in felul lui.Nu poti sa-i ceri ceva anume ce nu stie.Pot sa iti spun din experienta ca genul de barbat care il ai tu e uneori inervant(nu stie sa simta dragostea ) fiindca noi racii suntem foarte sensibili cand e vb de sentimente,Poti sa vb frumos cu el fara sa ii ceri sa te inteleaga ca e greu sa fi inteleasa din prima mai ales ca de aici reiese ca aveti diferite limbaje ale iubirii(va exprimati diferit)si sa cauti sa te axezi mai mult pe lucrurile comune nu pe diferente si ai sa vezi ca vei obtine mai multa atentie.Cauta sa-l faci sa vada ca e important pentru tine prin vorbe nu prin fapte ca sunt grei de cap.Le plac f mult rutina(cel putin asta e experienta mea si ceea ce cred eu ca te-ar ajuta).pa bafta
rebeca79
Postat pe 8 Mai 2011 12:39
Buna 3liza vezi fiecare simte dragostea in felul lui.Nu poti sa-i ceri ceva anume ce nu stie.Pot sa iti spun din experienta ca genul de barbat care il ai tu e uneori inervant(nu stie sa simta dragostea ) fiindca noi racii suntem foarte sensibili cand e vb de sentimente,Poti sa vb frumos cu el fara sa ii ceri sa te inteleaga ca e greu sa fi inteleasa din prima mai ales ca de aici reiese ca aveti diferite limbaje ale iubirii(va exprimati diferit)si sa cauti sa te axezi mai mult pe lucrurile comune nu pe diferente si ai sa vezi ca vei obtine mai multa atentie.Cauta sa-l faci sa vada ca e important pentru tine prin vorbe nu prin fapte ca sunt grei de cap.Le plac f mult rutina(cel putin asta e experienta mea si ceea ce cred eu ca te-ar ajuta).pa bafta
rebeca79
Postat pe 8 Mai 2011 12:39
Fetita , ce varsta ai ? Probabil esti foarte tanara...cu timpul vei invata ca barbatii sunt nascuti vanatori...si daca il tii fortat langa tine ,iar nu e bine...trebuie doar sa ii vorbesti...spune_ti fara menajamente dorintele,altfel te va domina mereu si va considera ca tie iti convine...dar el nu este UNICUL . Invata sa crezi ca tu esti cea mai importanta si iti va fi mai bine...asta nu inseamna ca trebuie sa treci peste cadavre dar nici nu te lasa calcata in picioare pentru ca nu se merita...ei sunt din fire niste egoisti , indiferent cat de mult ar iubi.Si fa-ti prieteni(ne) , nu sta singura deloc , altfel singuratatea te va darama psihic...si viata e frumoasa... si traieste-ti zilele ca si cum ar fi ultimile...si sunt multe de spus in acest sens.Mai vorbim
Lady_J
Postat pe 8 Mai 2011 14:02
De la: 3liza, la data 2011-04-19 15:28:59nu am mai postat nimik pana acum..va multumesc de sfaturi...ideea e ca nu se duce 5 zile din 7 dar eu petrec foarte putin timp cu el din cauza serviciului...iar atunci cand e liber mi as fi dorit sa ne petrecem timpul impreuna ..cateodata simt ca mi am pierdut capul dupa el .. cred ca daca m as mai relaxa ar trebuii sa ma indepartez unpik lukru care nu cred ca e tokmai bun...el e orikum relaxat daca ma relaxez si eu se duce dracu tot..sau poate nu dar nu prea pot sa fiu indiferenta cu el...chestia e ca eu eram foarte indiferenta pana sa il cunosc nu prea ma interesa de nimeni...iar cu el... acum mor de nervi ca sunt asa fraiera si imi dai seama ca sunt poate prea indragostita...cum sa fiu mai indiferenta cand nu pot ?

SALUT!!!
Daca nu se duce zilnic,atunci de ce spui ca nu sta cu tine,in timpul lui liber?
E drept ca tu ai timp liber toata ziua,in care iti faci,mii si mii de ganduri,o persoana trebuie sa socializeze,nu ma refer la internet,internetul de multe ori distorsionaza realitatea,fiecare cand citeste aici,intelege ce vrea,din punctul ei/lui de vedere.
Am citit ca daca vrei sa ai un dialog cu el,el se cam enerveaza,ups!!!,asta e o problema.
In alta orine de idei,un capricorn,ii place sa se impuna,iar la capitolul afectiune,sau viata intima,sunt cam corijenti,unii sunt chiar repetenti(a se citi,incurabili).
Ma tem ca in spatele cuvintelor postate de tine,se ascund mult maiu multe.
Un sfat:vorbeste intai si cu tine insuti,cu eu tau launtric,obiectiv,respectiv ,la relatia in sine,nu ca esti indragostita,ci de faptul ,de ce te-i indragostit de el,dar sa dai un raspuns sincer,daca exista o motivatie ,ceva, se poate dezvolta ulterior care e problema ta care te nelinisteste.
scrichy
Postat pe 8 Mai 2011 14:13
ideea de baza ar fi sa incerci sa iti cauti de munca si sa iti si gasesti. apo cand vei avea banii tai si nu vei fi dependenta de el du-te in orash cu prietenele, iesi la cate un suc sau propune-i sa iesiti in patru ca doar ai zis ca ai o prietena buna. nu o sa ii starnesti interesul dk stai acasa si astepti pe el sa se intoarca si dk te dai buna gospodina. tb sa ai viata sociala sa nu depinzi de el prea mult financiar...sa iesi in lume! ia exemplul lui vb aia. dar e curios faptul ca totusi fotbal parca nu e in fiecare zi, asa ca ai grija sa nu fol acest cuvant drept pretext ptr alte "activitati" de-ale lui facute ca "intre baietzi asa".
kudika021451
Postat pe 8 Mai 2011 15:08
De ce nu faceti un copil?
joy_18
Postat pe 8 Mai 2011 15:46
Eu cred altceva.............putinul timp pe care-l are si-l cam petrece NU alaturi de tine.............deci.....cred ca e un semn de intrebare. Nu stiu ce sa-ti raspund exact, dar parerea mea este ca BINE nu este.
kudika329556
Postat pe 8 Mai 2011 15:58
De la: Flowers, la data 2011-05-07 18:41:52
De la: 3liza, la data 2011-04-18 16:32:34buna ..sunt cu prientenul meu de un an si jumate..el iubesc enorm si el pe mine(nu ma indoiesc de lucrul asta) .munceste mult in fiecare zi de dim pana seara ..eu deokamdata stau acasa imi caut de munca .daca sunt cu el nu mi mai trebuie nimic ..il pun pe el pe primul lok si doar la el ma gandesc.ii place sa mearga la fotbal si imi dau seama ca nu am cum sa ii refuz singura lui placere avand in vedere ca nu prea are timp liber..dar totusi parca ma deranjeaza lukrul asta mai ales cand se intampla sa fie in cursul saptamanii (stau in casa toata ziua pentru ca nu am unde sa ma duc; stau la el si nu am decat o prietena care munceste si ea mult si cand are timp sta cu iubitul ei) il astept si cand vine ma lasa in casa sa se duca la fotbal in conditia in care eu abea il astept acasa sa imi petrec putin timp cu el) cu toate ca stam impreuna nu ne vedem decat seara o ora doua..adika nu apucam sa ne pliktisim unu de altu..stiu foarte bine ca trebuie sa ii dau libertate de aia niki nu i am spus niciodata nimik nu ii interzic sa faca nimik din ce vrea, dar pe de o alta parte ma roade lucrul asta ..nu ii reprosez cand se duce cu toate ca nu sunt cea mai fericita..cred ca mi am pierdut capul il iubesc enorm si d aia vreau sa imi petrec putinul lui timp liber, cu el ..iar la capitolul afectiune nu prea exceleaza...sunt prea egoista.? cum as putea sa il fac sa ma bage mai mult in seama..?eu sunt rac deci o fire mai sensibila iar el e un capricorn mai incapatanat.

munceste si tu.. asa incarci timpul no..si dai libertate....iubirea..nu se cere.... ..succes!!!!
cos_ka
Postat pe 8 Mai 2011 16:23
EL munceste si prin urmare faptul a merge la fotbal nu e un lucru rau ...incearca si tu sa-ti gasesti un rost in viata ....cautata-ti de lucru mai insistent ..sau fa un curs de calif...umple-ti si tu timpul facand ceva util pentru tine ...citeste ....nu vei putea trai toata viata asteptandu-l pe el care dupa cum ai scris munceste din greu ...ar trebui sa iti aduci si tu aportul la cheltuieli(intretinere )...asta sa fie preocuparea ta numarul 1.barbatilor le plac femeile care stiu ce vor de la viata !! astept noutati !pa
kudika017877
Postat pe 8 Mai 2011 16:29
De asemena am citit ca tu crezi ca daca nu ai insista sa petreceti timp impreuna nu ati mai petrece timp deloc impreuna. Eu zic ca daca nu ai mai insista si l-ai lasa pe el sa "vina la tine" ai fi mai castigata. Nu zic sa fii indiferenta. Cand esti cu el acorda-i toata atentia si bucura-te de fiecare clipa. Dar cand nu esti cu el preocupa-te de tine. De asemenea daca te deranjeaza ceva spune-i dar fara sa il invinovatesti. adica spui ce simti tu. De exemplu: Ma simt neglijata daca nu esti suta la suta prezent aici cu mine in anumite momente si nu : Esti un porc de ce ma neglijezi! Spune doar ce simti tu fara sa acuzi.
Singura modalitate ca aceasta relatie sa mearga e ca tu sa nu mai fii disperata. Cu cat esti mai disperata cu atat va petrece mai putin timp cu tine. Nimeni nu vrea o persoana disperata care ii pune pe altii pe primul loc.
Si faza funny e ca daca ajungi sa fii ok tu cu tine vei putea sa il iubesti si pe el mai mult, adica fara chestii de genul "Te iubesc daca ...." ci te iubesc oricum si te accept asa cum esti.
lore27
Postat pe 8 Mai 2011 16:35
Eu as incerca sa merg cu el la fotbal, poate sa-mi placa si mie ! Ori sa-l atragi pe el cu ceva, sa mergeti impreuna la o petrecere, ceva, sa descopere bucuria de a fi impreuna cu tine ! Bucuria aceasta o sa-i mai atenueze pornirea spre fotbal.
Dar intii si intii, ROAGA-TE PENTRU EL ! Sa-l ajute Dumnezeu sa vada !

DOAMNE AJUTA !

Mircea
Mircea63
Postat pe 8 Mai 2011 17:16
De la: 3liza, la data 2011-04-19 15:28:59nu am mai postat nimik pana acum..va multumesc de sfaturi...ideea e ca nu se duce 5 zile din 7 dar eu petrec foarte putin timp cu el din cauza serviciului...iar atunci cand e liber mi as fi dorit sa ne petrecem timpul impreuna ..cateodata simt ca mi am pierdut capul dupa el .. cred ca daca m as mai relaxa ar trebuii sa ma indepartez unpik lukru care nu cred ca e tokmai bun...el e orikum relaxat daca ma relaxez si eu se duce dracu tot..sau poate nu dar nu prea pot sa fiu indiferenta cu el...chestia e ca eu eram foarte indiferenta pana sa il cunosc nu prea ma interesa de nimeni...iar cu el... acum mor de nervi ca sunt asa fraiera si imi dai seama ca sunt poate prea indragostita...cum sa fiu mai indiferenta cand nu pot ?
Nu exista nu pot,exista nu vreau.Incearca sa stai de vorba cu el,sa-i spui ce te deranjeaza,sa vezi cum reactioneaza,ce spune...si incearca sa fii putin mai tare,nu sa faci tot timpul ca sa-l multumesti pe el,stiu ca e greu(ptr ca il iubesti) dar e mai bine asa...incearca sa-ti faci cunostinte noi ca sa nu-ti mai fie greu ca nu ai pe nimeni.
vipera_rece
Postat pe 8 Mai 2011 21:52
Sunt pe Kudica de ani buni,dar nu am mai postat,intamplator am intrat pe acest topic,ce pot sa spun e o singura chestie:ce vad cei care sunt pe dinafara unui cuplu,nu e acelasi lucru,cu cei dinauntrul lui,asa ca analizeaza situatia,fie singura,fie ci el,iar asta inseamna comunicare ,dar atentie!!!,in ce mod o faci,precum vezi sfaturile sunt diverse aici,unele chiar ''rautacioase'',depinde prin ce prizma sunt facute,unele sunt pur si simplu postate din amuzament,desi orice are cate o problema in viata personala.
Un om cu experienta sau un psiholog,le vede cu totul altfel.
scrichy
Postat pe 8 Mai 2011 22:08
De la: 3liza, la data 2011-04-19 15:28:59nu am mai postat nimik pana acum..va multumesc de sfaturi...ideea e ca nu se duce 5 zile din 7 dar eu petrec foarte putin timp cu el din cauza serviciului...iar atunci cand e liber mi as fi dorit sa ne petrecem timpul impreuna ..cateodata simt ca mi am pierdut capul dupa el .. cred ca daca m as mai relaxa ar trebuii sa ma indepartez unpik lukru care nu cred ca e tokmai bun...el e orikum relaxat daca ma relaxez si eu se duce dracu tot..sau poate nu dar nu prea pot sa fiu indiferenta cu el...chestia e ca eu eram foarte indiferenta pana sa il cunosc nu prea ma interesa de nimeni...iar cu el... acum mor de nervi ca sunt asa fraiera si imi dai seama ca sunt poate prea indragostita...cum sa fiu mai indiferenta cand nu pot ?


de ce nu mergi cu el la fotbal? asa veti petrece timpul impreuna.
leo_
Postat pe 8 Mai 2011 22:50
IL SUFOCI . GASESTE-TI UN LOC DE MUNCA . INSOTESTE-L LA SPORT SAU PRACTICA SI TU UNUL . PENTRU TINE , PE PRIMUL PLAN TREBUIE SA FI TU . SA FI FRUMOASA ATRAGATOARE SI SEXI . NU AI NEVOIE DE PRIETENE . FA PLIMBARI PRIN PARC , VREMEA E FRUMOASA SI I-TI DA SFATURI . AI GRIJA , RISTI SA-L PIERZI . TREBUIE SA AI SI VIATA TA .
kudika395726
Postat pe 9 Mai 2011 08:05
o mica intrebare: de ce nu te duci si tu la fotbal cu el? nu neaparat ca sa joci ci ca sa petreceti impreuna mai mult timp.
kissy69
Postat pe 9 Mai 2011 08:52
barbatul are aceasta nevoie de libertate, pt el e o relaxare suprema fotbalul....daca i-ai spune ca te deranj., s-ar simti constrans si lor nu le place asta. Incearca 2 chestii: atrage-l tu cu ce stii.........ca sa nu ma vrea sa mearga si............altadata, iesi si tu exact cand iese si el sa vezi de ii place. Sau....ar fi grozav sa iesi intr-o seara cu prietena ta atunci cand EL ramane acasa, sa vada cum e. Zi-i ca mergi la sala sau inventeaza tu ceva. Lor nu le place sa ramana, iar noi sa iesim!!!
Bafta!
Elena
kudika170837
Postat pe 9 Mai 2011 14:25
draga deja ar fi cazul sa iti cauti ceva de facut ca altfel se duce naibii relatia ta in curand 0o sa se sature de tine
si mai ai putin si ai so iei razna nu incerca sa pui monopol pe el ai sa -l pierzi dai libertate si incearca sa faci ceva pt tine
kudika393594
Postat pe 9 Mai 2011 15:32
Mai bine ti-ai cauta pe cineva asa cum vrei tu
Esti tanara ai tuata viata inainte mai bine fa pasul acum decat sa fie tarziu altadata.
Daca te-ar iubi cu adevarat ar sta mai mult cu tine,meciurile se vad si de la televizor.
Daca tot nu esyi multumita de ceva si taci nu este bine, relatia mrerge deocamdata ca faci tu concesii dar el ce face sa mearga relatia?
kudika398204
Postat pe 9 Mai 2011 20:06
bla bla bla,
lou_lou
Postat pe 9 Mai 2011 20:10
TOT CE POT SPUNE EU ,ESTE K NU TOATA LUMEA A INTELES CE AI SCRIS TU.SI PATE K PENTRU TN NU E O PROBLEMA ASA DE MARE K SE DUCE EL LA FOTBAL/VOI NU ATI CITIT K EL SI SREA CAND VINE ACASA PETRECE TIMPUL PE TELEFON CU PRIETENUL LUI?SI DRAGA MEA DAK TU NU TE MAI SIMTI IUBITA DE EL ,DISCUTATI TOT CE TE DERANJEAZA SI TRAGETO O CONCLUZIE SI POATE GASITI SI O SOLUTIE.EU TE INTELEG PRIN CE TRECI TU DAR DAK TU NU STII SA TE IMPUI DE LA INCEPUT EL O SA SE SATURE DE TN SI VEI SUFERI MAI MULT.INCEARK SA TE INDEPARTEZI DE EL.SUNTETI DOAR PRIETENI.SI AI SI TU O FAMILIE.IA DU-TE LA PARINTII TAI PT O VREME,IA VEZI ,TE CAUTA?
karismatik_27
Postat pe 9 Mai 2011 20:35
Eu zic ca ar fi bine sa te desparti de el si sa-ti vezi de ale tale, care sunt, dar le-ai bagat la naftalina.

DESPARTIRE = cea mai buna si fericita! solutie
aristodeea
Postat pe 9 Mai 2011 21:45
Asa tarziu ajunge seara, de are doar 2 ore libere??? Poate ar trebui sa isi caute altceva, care sa ii permita sa aiba si o viata... Si eu stau acasa, am copil mic, si eu am aceeasi problema,ii reprosez mereu ca nu petrece suficient timp cu noi, mai ales cu cea mica, e distanta fata de el, ceea ce spune multe.....Totusi, in incercarea de a-mi face pe plac si-a gasit alt serviciu, mai putin stresant si de unde vine mai devrme acasa. Acum are mai mult timp...de iesit cu prietenii si stat pe calculator, lol...Asa sunt barbatii, n-ai ce le face...ne iubeste mult, dar tre sa trag de el tot timpul ca sa ne faca loc si noua in program. Oricum, pe mine ma termina asta mica+ un proiect pe care il am+treburi casnice... cand iese in oras seara cu colegii, profit ca sa ma relaxez in baie, cu o carte, iam iam...
muslim
Postat pe 9 Mai 2011 23:18
Trebuie sa-ti gasesti cat mai repede o ocupatie , in caz contrar o sa devii atat de monotona incat incetul cu incetul nu o sa mai fii interesanta pentru el. Sfatul meu- cand nu sunteti impreuna, energie multa pentru activitatile care te pasioneaza,iar cand sunteti impreuna,iubire maxima/
kudika334976
Postat pe 10 Mai 2011 08:51
In felul cum tu procedezi nu o sa ajungi niciodata sa petreci mai mult de 2-3 ore, cat va vedeti seara in prezent.De fiecare data prefera fotbalul in locul a catorva ore petrecute in compania ta? Nu ai niciun cuvant de spus in fata micilor placeri pe care le detine el ? Chiar daca este o fire incapatanata cum ai spus tu, incearca sa prinzi din putin timp liber pe care il petreceti impreuna pentru a discuta destul de serios in legatura cu faptul acesta. Explica-i ca ai nevoie de mai multa atentie, de mai multa iubire din partea lui pentru ca nicio fata nu poate sa se multumeasca cu asemenea timp acordat tie din partea lui. Spune-i sa isi programeze timpul in asa fel incat sa fii si tu satisfacuta si ca el sa isi satisfaca placerea de a se juca fotbal. Succes !
izabela_92
Postat pe 13 Mai 2011 22:23
Eu am senzatia ca voi doi nu prea sunteti pe aceeasi lungime de unda si de aici vin si nemultumirile tale. Poate ca pur si simplu nu va potriviti: el imi inchipui ca e genul de barbat mai rece iar tu esti genul de femeie romantica ce are nevoie de serenade si floricele. Esti sigura ca nu te-ai indragostit de el tocmai datorita faptului ca pare greu de cucerit? Se stie ca de cele mai multe ori suntem atrasi de ceea ce nu putem avea, asa ca n-ar fi exclus ca tocmai indiferenta sa fie cea care-l face interesant in ochii tai. Ai grija ca s-ar putea sa fie o mare capcana. Sa nu te trezesti peste ceva timp ca ai umblat dupa o iluzie, in loc sa-ti gasesti un om care sa ti se potriveasca.
Micaell
Postat pe 14 Mai 2011 20:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau sa il uit 1 De la: GINY87 9 Ianuarie 2009 19:53
ma iubeste dar nu mai poate fi cu mine... 123 De la: franziska_eu 9 Ianuarie 2012 10:39
inrebare 50 De la: Apadeploaie 8 Iulie 2010 19:19
Ce sa fac? 24 De la: ioana_cristina 12 Februarie 2009 13:42
Se merita ca "din iubire" sa te culci cu EL 70 De la: Trixibell 9 August 2009 16:11