Setari Cookie-uri

Indragostita de profesor

odata ajunsa in aceasa situatie este greu sa te debarasezi de gindul asta dar sfatul meu este sa incerci sa faci acum ceva ptr ca din ce va trece timpul iti va fi si mai greu ar trebui sa te muti de la scoala respectiva este spre bine tau ai sa vezi ca nu vei avea liniste si chiar daca acum spui ca nu poti sa renunti iti va fi greu dar odata ce inaintezi in situatia asta va fi si mai greu ptru tine de ce sa suferi in fiecare zi ca este insurat mai usor va fi sa suferi ca nu a fost sa fie daca asta iti doresti
kudika313744
Postat pe 18 Decembrie 2011 10:12
M-am crucit in timp ce citeam unele comentarii!
Draga fata,mi-a placut de tine,felul tau de exprimare si abordare a problemei;tocmai pt ca esti fata desteapta,citeste despre TRANSFERUL DE SENTIMENTE pe google,unde vrei tu si ai sa intelegi mai multe despre "iubirea pura",asa cum ai denumit-o tu.Si da,si eu sunt de parere ca ar trebui consultat un psiholog si/sau sa ii spui chiar si profesorului in cauza.El are anumite cunostinte psiho-pedagogice,ce-i drept,poate nu suficiente,a.i. impreuna cu psihologul sa te ajute sa treci peste.Bafta la olimpriada!!
kudika048490
Postat pe 18 Decembrie 2011 10:15
De la: kudika048490, la data 2011-12-18 10:15:08M-am crucit in timp ce citeam unele comentarii!
Draga fata,mi-a placut de tine,felul tau de exprimare si abordare a problemei;tocmai pt ca esti fata desteapta,citeste despre TRANSFERUL DE SENTIMENTE pe google,unde vrei tu si ai sa intelegi mai multe despre "iubirea pura",asa cum ai denumit-o tu.Si da,si eu sunt de parere ca ar trebui consultat un psiholog si/sau sa ii spui chiar si profesorului in cauza.El are anumite cunostinte psiho-pedagogice,ce-i drept,poate nu suficiente,a.i. impreuna cu psihologul sa te ajute sa treci peste.Bafta la olimpriada!!









... transferul de sentimente !!! ... ... cite pasiuni a creat un articol inchipuit ...
marco918
Postat pe 18 Decembrie 2011 10:22
Draga mea te inteleg perfect daca si eu trec printr-o chestie asemanatoare nu ofarte dar cat de cat uite acesta este id-ul meu daca te interreseaza astept cu cea mai mare placere sa mai vbm sa te sfatuiesc din greselile mele adica cea ce nu ar trebui sa faci te pup dulce id-ul dupa cum spune-am este dark.ioana39 astept sa-mi dai add
kudika409015
Postat pe 18 Decembrie 2011 10:23
Cred ca ii vine foarte greu sa faca distinctie intre iubire si a fi indragostit-e normal.Nici nu ar avea cum s-o denumeasca altfel,pentru ca probabil nu a avut o altfel de relatie pana acum.E tanara,mai dati-i pace!e o idee foarte buna despre transferul de sentimente,dar trebuie sa fie implicat un psiholog pararea mea,e o notiune destul de dificila,si pana intelegi ce este si observi ca ti se intampla si tie....nu stiu daca ar trebui sa discute cu profesorul respectiv,dupa acest moment se va simti mereu sub lumina reflectoarelor si cred ca ii va fi si mai greu.Daca ar trebui sa ne transferam la alta scoala,de foecare data cand ne indragostim de un profesora,asta ar insemna ca s-ar injumatati nr de elevi din fiecare clasa,in fiecare an.
oana_alice
Postat pe 18 Decembrie 2011 10:27
Eu nu cred ca daca fata iubeste pe cineva este o parasuta, parasuta ar fi fost in cazul in care la-r fi ispitit pe profesor etc. cea ce am observat in cazul ei nu este cazul asa ca te rog sa te abtii de la jigniri.O zi buna!
Inima nu respecta reguli!
kudika409015
Postat pe 18 Decembrie 2011 10:28
De la: kudika409015, la data 2011-12-18 10:28:51Eu nu cred ca daca fata iubeste pe cineva este o parasuta, parasuta ar fi fost in cazul in care l-ar fi ispitit pe profesor etc. cea ce am observat in cazul ei nu este cazul asa ca te rog sa te abtii de la jigniri.O zi buna!
Inima nu respecta reguli!
kudika409015
Postat pe 18 Decembrie 2011 10:29
Felicitari pentru limbajul gramatical ce-l folosesti.
Precis esti olimpica la literatura,intuitia ma face sa cred asta.
Esti inteligenta,poti sa-ti educi vointa(prin exercitiu),incat sa scapi de gandul ce te apasa.
Sportul ,calatoriile si frecventarea unui SPA te vor debarasa de acumularile hormonale,dealtfel normale varstei tale.
Poti astfel sa-ti pastrezi bunul de pret la care tii,virginitatea.Gasesti si baieti care apreciaza inteligenta(interiorul),putandu-ti oferi iubire fara relatii sexuale,daca tu nu doresti asta acum.
Largeste-ti cercul de prieteni ,selecteaza-i dupa criteriile placute tie , cu siguranta vei gasi acolo si un iubit.
Prieteni poti avea multi,iubitul sa fie acela caruia poti sa-i oferi iubire si el la randul lui sa-ti ofere iubire.
In cazul tau cu profesorul,este cum ai juca tenis la perete,peretele fiind familia lui care s-a cladit pe dragoste si iubire....ce poti sa-i oferi tu in plus?...tineretea ta....el poate sa-ti ofere in cel mai bun caz o dragoste falsa si sex ,ori tu inca nu doresti asta.
Urmeaza-ti elanul de a face cariera,inconjoara-te de prieteni la nivelul tau de pretentii ,umpleti timpul cu activitati utile si placute si vei vedea ca traiesti o viata frumoasa de adolescenta ,fara ca vreodata sa ramaii cu sufletul ranit de o iubire efemera.Ale tineretii valuri. Sa fii iubita.
li_cu_ta
Postat pe 18 Decembrie 2011 10:34
draga mea, ar trebui sa iti dai seama ca asa vei distruge relatia de respect si admiratie care exista intre tine si profesor. iti recomand sa te gandesti la posibilitatea de a astepta pana cand termini scoala sau sa iti umpli timpul liber cu alte activitati. domnul profesor nu este vinovat de sentimentele tale si nu va avea niciodata alt tip de relatie cu tine. va ramane intotdeauna profesorul tau. incearca sa termini scoala cu bine si da-i motive sa fie mandru de tine.
kudika189026
Postat pe 18 Decembrie 2011 10:42
daca vrei sa vorbim despre ce ti se intimpla, te rog, daca se poate nu aici, trec prin ceva asemanator si cred ca putem sa ne dam seama ce se intimpla
c234
Postat pe 18 Decembrie 2011 10:59
De la: Black_Lips, la data 2011-12-04 18:19:15Inca din a-IX-a l-am simpatizat pe acest om pentru rabdarea,placerea cu care preda si pentru calmul sau.


macheaza-te, iesi in lume, si poate ti vei gasi si tu un idiot care sa se bage n seama cu tine pt prima data n viata ta. poate atunci vei afla ca nu ai cum sa te ndragostesti cu cineva pt "calmul si rabdarea" pers respective lol.

monkey see, monkey do, ce face televiziunea din creierele astea netede, e mereu surprinzator.
rockk
Postat pe 18 Decembrie 2011 11:14
intr-adevar, si eu m-am crucit citind raspunsurile ...comentarii care nu au nici o legatura logica cu topicul... abuz de greseli gramaticale. v-as da in judeacata daca as putea, pentru violarea gramaticii limbii romane

fata asta a fost destul de explicita. nu ne intreaba ce sa faca ca sa intre in gratiile domnului profesor, daca sa aiba sau nu o realtie cu el!!! ea vorbeste de totura fizica si psihica prin care trece. e constienta ca ceea ce simte, nu e ok nici pentru ea nici pentru profesor!!! isi doreste sa scape intr-un fel de chinul asta si nu stie cum! atat!

draga mea, citind, am gasit cateva sfaturi de bun simt. problema e alta. nu vei putea urma nici un sfat. sunt convinsa ca tu stii deja cam ce ar trebui sa faci: sa nu te mai gandesti la el...sa incerci sa-i eviti prezenta, , sa-ti ocupi mintea cu altceva, etc...

nu e atat de grav faptul ca te-ai indragostit de profesorul tau, ci faptul ca oricand in viata te poti indragosti de cine nu trebuie, cum ar fi de exemplu, un excroc sentimental, un bataus sau vreun betivan. si in aceste situatii e la fel de grav...tortura e aceeasi. pentru ca nu te indragostesti sau iubesti pe cineva pentru ceva anume...doar te indragostesti...dimpotriva, atunci cand ai "motivatii" pentru iubire...NU E IUBIRE...
problema e ca nimeni in toata viata noastra nu ne invata cum sa ne gestionam problemele si emotiile. invatam cum sa mancam, cum sa vorbim, cum sa ne imbracam, dar cu sa simtim...nu ne invata nimeni. o sa mi se spuna ca nu ai cum sa inveti sa simti...inainte de a va repezi sa-mi spuneti asta, cititi nitica psihologie, mai exact despre inteligenta emotionala, si o sa vedeti ca da, emotiile si felul de a simti se pot educa.
problema prin care treci, ar trebui sa-ti scoata in evidenta altceva, si anume faptul ca in viata ta ai avut concentrata atentia in cea mai mare parte asupra celorlalti, si nu in primul rand asupra ta. nu stii cine esti cu adevarat si ce poti face cu mintea ta in folosul tau. daca nu ai fi primit un nume la nastere si nai nou cu cod numeric personal, ai sti cine esti? cine esti tu? intreaba-te si te asigur ca nu prea ai sa stii ce sa raspunzi...

mintea ta acum e propriul tau dusman, gandurile nu-ti dau pace pentru ca le lasi sa te chinuie...
ma rog, subiectul este foarte amplu , "greu" si extrem de serios.
ce te pot sfatui e, neaparat un psiholog sau o persoana instruita, neaparat instruita care stie si intelege ce se intampla cu tine. nu mama, nu tata si nici vreo prietena daca nu au cunostinte de psihologie. pot face mai mult rau decat bine.
apoi pentru ca din felul in care te exprimi, inteleg ca esti o fata inteligenta si educata cu mult peste media celor de varsta ta, indraznesc sa-ti recomand sa citesti sau sa rasfoiesti 2 carti, si anume: "Intelegineta emotionala" de Daniel Goleman si "Puterea prezentului" de Eckhart Tole. e posibil sa nu intelegi mare lucru la inceput, dar perseverand, ar putea fi inceputul dezvoltarii tale spirituale.
vei intelege ca ceea ce traiesti acum nu e "iubire pura", ci o furtuna hormonala care iti creaza iluzia unei iubiri. cu totii traim asta in viata, unii dintre noi realizeaza ce li se intampla...altii nu...
va trece incet, incet cu rabdare, cu foarte multa rabdare si DORINTA. pentru ca daca tu iti doresti cu adevarat in sufletul tau sa nu mai simti ceva pentru profesorul tau, iti garantez ca vei putea reusi asta. dar in nici un caz peste noapte...vei mai avea si insomnii si depresii si stari in care vei crede ca "gata" ai scapat, angoase, etc. nu va fi usor, dar...iti promit, ca daca vei urma drumul pe care am incercat sa ti-l arart acum, vei fi bine, nu doar in viitorul apropiat ci...pentru tot restul vietii tale... e o incercare peste care viata sau ...divinitatea vrea sa te invete sa treci. dupa cum vei reusi acum...asa iti va fi si in viitor. va fi o lectie invatata...lectia sufletului in lupta cu...hormonii nostrii care unora dintre noi ne traseasa caracterul si chiar destinul. ca sa intelegi cat de mult ne dirijeaza hormonii astia iti recoman sa citesti si "Solutia marte si venus pentru dieta si exercitiu" de dr.John Gray (medic psiholog) o carte frumos scrisa, pe intelesul tuturor, care nu foloseste un limbaj de lemn, greoi..sau stiintific.oricine poate pricepe ce se intampla cu el d.p.d.v biochimic...
succes...
kudika365333
Postat pe 18 Decembrie 2011 11:16
stimate domn, fata a scris destul de clar ca l-a SIMPATIZAT nu ca s-a indragostit pentru "calmul..." si bla,bla,bla
ce dracu' dom'le chiar nu ne mai intelegem in propria limba?!
ce usor e sa arunci cu pietre...si cat de greu sa te implici in durerea cuiva...
De la: rockk, la data 2011-12-18 11:14:43
De la: Black_Lips, la data 2011-12-04 18:19:15Inca din a-IX-a l-am simpatizat pe acest om pentru rabdarea,placerea cu care preda si pentru calmul sau.


macheaza-te, iesi in lume, si poate ti vei gasi si tu un idiot care sa se bage n seama cu tine pt prima data n viata ta. poate atunci vei afla ca nu ai cum sa te ndragostesti cu cineva pt "calmul si rabdarea" pers respective lol.

monkey see, monkey do, ce face televiziunea din creierele astea netede, e mereu surprinzator.
kudika365333
Postat pe 18 Decembrie 2011 11:30
are dreptate!esti o pustoaica fara minte acum...mai ai mult pana sa te maturizezi.sentimentele pot fi f bine stapanite,impune-ti faptul ca intre voi trebuie sa existe strict o relatie profesor-elev!si ne mai intrebam cum de apar atatea cazuri al jurnalele tv...eleve abuzate...se pare ca ele sunt cele care starnesc profii.
ioanaBETTY
Postat pe 18 Decembrie 2011 11:59
Ma bucur sa gasesc un raspuns pertinent si inteligent ,la o intrebare postata de o fata asa cum tu spunea-i peste media inteligentei elevilor actuali.
Poate prin aceste postari ,cocalarii si fitele analfabete sa stea pe tusa, sa citeasca doar si asta daca stiu sa citeasca.
Sunt convins ca voi mai gasi asemenea raspunsuri care sa fie in ton cu postarea.
O duminica placuta cu mult soare in suflet!
li_cu_ta
Postat pe 18 Decembrie 2011 12:08
NU ESTE NICIDECUM IUBIRE PURA ,ASA CUM TE EXPRIMI TU.ESTE O FANTEZIE DE A TA SI NIMIC MAI MULT.I-ATI GANDUL DE LA El,MAI ALES CA ESTE INSURAT.IUTA-TE DUPA CEI DE SEAMA TA,DU-TE IN CLUBURI ,DISTREAZA-TE MAI MULT.LA VARSTA TA E NORMAL SA AI SI ASEMENEA GANDURI ,DAR NU LE LUA CHIAR ASA IN SERIOS.AM INTELES CA ESTI O FATA DESTEAPTA,NU LASA SA TE INCERCE ASEMENEA ILUZII.EL ESTE UN PROFESORAS,TU POATE VEI AJUNGE MAI SUS DACA AI AMBITII.GANDESTE-TE LA VIITORUL TAU,EL ARE VIATA LUI,NU STRICA RELATIA DINTRE VOI.EL NU ITI RASPUNDE SI BINE FACE.DEMONSTREAZA CA ISI IUBESTE FAMILIA.IMI PARE RAU CA ITI RANESC SEMTIMENTELE ,DAR NU AR FI NICIDECUM BINE SA DESTRAMI O FAMILE ,CAND CEI DE SEAMA TA TE ASTEAPTA ,SUNT ATATIA CELIBATARI,AI DE UNDE ALEGE.AS VREA SA AUD DE BINE .ITI DORESC MULT SUCCES CU INVATATURA,SI DACA TE INDRAGOSTESTI CU ADEVARAT VREODATA ,SA NE SCRI!
kudika183533
Postat pe 18 Decembrie 2011 12:13
Te sfatuiesc sa ii spui. Pur si simplu. Un barbat este mai emotiv cind i se afiseaza asa ceva,poate isi da seama ,poate se amageste ca nu intelege corect prin ce treci,spera ca e asa! Spune-i>direct. Sincer cred ca este capabil sa transforme sentimentele tale intr-un "motor",sinceritatea nu poarta regrete. Pff, iti spun din exeperienta ca e o alegere buna. Ai 30% sanse sa nu poti sa sustii aceasta dragoste, sau putin mai mici, pentru urmatorii 3 ani. Elementele sunt legate de : colege...,BAC,Admitere si primele cursuri. Cind mai multe usi se vor deschide, ai sa iti pui amprenta pe alt fel de pasiuni care vor naste altfel apropierea spre altcineva.
Bafta.
kudika143020
Postat pe 18 Decembrie 2011 12:27
Buna scumpa mea!
Foarte matura expunerea problemei cu care te confrunti, iar aceasta maturitate imi spune ca deja ai facut primul pas in "recuperare". Ceea ce trebuie sa stii si, as vrea sa cauti materiale pe aceasta tema , este ca sunt situatii in viata cand datorita conditiilor de mediu tindem sa ne indreptam atentia asupra acelei persoane pe care stim in mod constient ca nu o vom putea avea si sa ne proiectam asupra ei dorintele noastre retinute . Acest gen de " atasament " apare in general cand cei 2 sunt in pozitii diferite si / sau indeplinesc roluri sociale diferite, iar cel/cea care "detine puterea" este , sau pare intangibil si se comporta " mai dur" . Fenomenul este mai des intalnit decat am putea crede (ex: secretara se crede indragostita de seful mai mereu nervos,victima_ in general in cazul retinerii fortate a acesteia pe o perioada de timp__ de agresor, detinuta de gardian, eleva de profesor etc).
Pentru a nu te mai gandi la el ca la un potential iubit ar fi bine sa faci un exercitiu de imaginatie si sa te vezi " cu ochii mintii " parcurgand etapele unei relatii cu acea persoana, pas cu pas si sa ajungi in mintea ta ta o finalitate realista. E bine daca te ajuta un specialist, sau chiar tu punind pe hartie ceea ce simti, ce vrei, ce s-ar putea intampla si apoi recitind la 1 zi doua cu voce tare ce ai scris.
Multa bafta!
PS JUMATATE DIN DRUM ESTE CA AI AVUT CURAJUL SA SPUI
kty_inge
Postat pe 18 Decembrie 2011 12:41
eu cred ca ar trebui sa iesi mai multi cu alti baieti de varsta ta, sa incerci sa te indepartezi de acel profesor si o sa vezi ca o data cu trecerea timpului o sa iti dai seama ca a fost doar o faza trecatoare.
alinutza89
Postat pe 18 Decembrie 2011 12:43
TERMINA CU TAMPENIILE FATO. EA ARE O PROROBLEMA REALA EXPUSA CU MULT BUN SIMT SI TO II SPUI PARASUTA?
SI DE UNDE MA ROG, STII TU CA E EA PARASUTA?
FAPTUL CA TU FACI PE "PURITANA" NU INSEAMNA CA SI ESTI SI NICI NU-TI DA DREPTUL SA JIGNESTI
kty_inge
Postat pe 18 Decembrie 2011 12:45
Mai da ce rautaciosi sunteti
malephique
Postat pe 18 Decembrie 2011 12:45
Asta sigur e una din manifestarile alimentatiei cu produse modificate genetic...
PRALEA_
Postat pe 18 Decembrie 2011 12:50
Buna! Eu am o varsta destul de inaintata, dar am copi, de care sunt foarte apropiata, si cunosc destul de bine problemele tinerilor. Tot ce povestesti tu aici e destul de serios si traumatizant pentru varsta ta si trebuie sa lupti putin ca sa scapi de OBSESIE! Am scris cu majuscule, intrucat parerea mea este ca ai facut o obsesie pentru un om. Nu stiu ce varsta are si cum arata acest domn profesor, dar ar fi bine sa te gandesti la aspectl lui fizic, la faptul ca are sau poate sa faca burta, ca se lasa muschii, ca pielea nu mai are stralucire, ca daca ai ajunge sa il saruti, ai constata ca ii miroase din gura...si alte astfel de ganduri..."placute". Pe de alta parte, ai scapa mai usor, daca "ai pune ochii" pe un tanar si ai lupta sa il cuceresti. Probabil ca aceasta activitate te-ar sustrage de la obsesia ta, ti-ar indrepta gandurile spre altceva... Sa stii ca, asa cum singura te-ai determinat sa te gandesti la dl. rofesor, tot asa singura te pti determina sa il uiti. Nu ai alta sansa decat sa muncesti cu psihicul tau. Poate e bine sa renunti pentru o perioada la orele suplimentare. Sunt convinsa ca oti lucra la matematica si fara ajutorul lui. Cu el alaturi mai mult iti inrautatesti situatia. Bafta mult! daca vrei sa mai discuti pe aceasta tema, te astept cu placere pe mess iulia_s2008.
kudika481900
Postat pe 18 Decembrie 2011 13:14
Iar tu ai o conceptie al naibii de invechita. Nu cred ca ai putea spune ca e praf din moment ce participa si la olimpiade. Sigur esti mult mai catastrofa ca ea. Cat despre partea cu indragostitu de profesor... sa fim seriosi. Nu e nici prima, nici ultima pusa intr-o astfel de situatie. Oricum e doar o ratacire de moment, e atractia aceea fata de tipu' matur care ii acorda o oarecare atentie, chiar si fiind vorba despre pregatirile pentru olimpiada.
Cu timpul o sa depaseasca momentul si va vedea ca nu e "iubire pura" cum spune ea... e doar sentimentul de respect exacerbat pe care ea il percepe in alt mod.
Si nu in ultimul rand, faptul ca e deschisa si cere sfaturi, nu o face "parasuta". Ba dimpotriva, demonstreaza ca este cat se poate de cerebrala si doreste sa scape de problema. Asadar, draga (presupun ca nu esti "dragule"), baga-ti mintile in cap si nu-i mai judeca pe altii. Nu prea ai dreptul acesta.
Si cu asta am incheiat!
coloreffect
Postat pe 18 Decembrie 2011 13:18
De la: elda_2oo5_yahoo_com, la data 2011-12-18 09:11:45mai bine ai pune mana pe carte!.....cu siguranta esti o catastrofa!....sorry!....dar asa ceva nici nu trebuie sa gandesti.dar mai ales sa expui pe un site!...gandesti si te comporti ,,CA O PARASUTA"!


Iar tu ai o conceptie al naibii de invechita. Nu cred ca ai putea spune ca e praf din moment ce participa si la olimpiade. Sigur esti mult mai catastrofa ca ea. Cat despre partea cu indragostitu de profesor... sa fim seriosi. Nu e nici prima, nici ultima pusa intr-o astfel de situatie. Oricum e doar o ratacire de moment, e atractia aceea fata de tipu' matur care ii acorda o oarecare atentie, chiar si fiind vorba despre pregatirile pentru olimpiada.
Cu timpul o sa depaseasca momentul si va vedea ca nu e "iubire pura" cum spune ea... e doar sentimentul de respect exacerbat pe care ea il percepe in alt mod.
Si nu in ultimul rand, faptul ca e deschisa si cere sfaturi, nu o face "parasuta". Ba dimpotriva, demonstreaza ca este cat se poate de cerebrala si doreste sa scape de problema. Asadar, draga (presupun ca nu esti "dragule"), baga-ti mintile in cap si nu-i mai judeca pe altii. Nu prea ai dreptul acesta.
Si cu asta am incheiat!

[uitasem sa specific cui era adresat mesajul]
coloreffect
Postat pe 18 Decembrie 2011 13:20
Va rog frumos nu-mi mai trimiteti mie masaje despre acest topic dandu-mi sfaturi pt ca nu sunt eu initiatoarea acestui topic .....

Multumesc pt intelegere
kudika_nikole
Postat pe 18 Decembrie 2011 13:24
mai fata voi generatia de azi santeti usuratice fara scrupule si eu am fost eleva dar niciodata nu mai trecut prin cap sau sa ma gandesc la profesorul meu mai in varsta si casatorit dar voi santeti de toata scarba si rusinea acestei tari indragostestete de o pers de varsta ta si lasa omul ca are familie si tie daca cineva s-ar baga peste familia ta nu ai bucuroasa vai de capul tau esti varza si mai ceri si sfaturi forum adica e ceva de laudat ce faci tu? ati recomant sa mergi la un pshiatrul ca sigur stai rau cu neuroni binenteles daca ai PS.esti de toata sila si date cu capul de pereti poate,pote ati vine mintea la cap sau pote se duce la pasarica ca sigur acolo o ai bitch
kudika311054
Postat pe 18 Decembrie 2011 13:29
...mda ,e o problema destul de grava si eu sunt un tata de 41 ani si am fata in liceu clasa a IX-a, sincer nici mie nu mi-ar cade bine la suflet sa stiu ca fata mea s-a indragostit de nustiu ce prof de prin liceu, insa la tine observ ca problema devine din ce in ce mai grava si posibil sa aveti amindoi de suferit pe viitor, sfatul meu e sa te auto-motivezi si sa-ti impui sa ramai doar o eleva silitoare, asa cum spui ca parintii tai nu au vrut sa auda de olimpiada si tu te-ai impus punctul de vedere ,asa si cu acel prof tot tu singurica va trebui sa te salvezi cumva din mrejele urite ale dragostei puierile, momentan axeaza-te pe ce ai de facut la ore si pentru olimpiada si lasa dragostea pe planul trei ,vei avea timp si de asa ceva dupa 25-30 ani cind acest sentiment este cu mult mai frumos, oprestete acum cit nu este prea tirziu...dupa fapte vor veni dezamagirile si regretele care nu mai au nici o valoare, am vazut un com la problema ta de viata al acelui,,BAIATVIRGIN,, ai mare grija cu cine intri in contact pe astfel de site-uri, se obisnuieste falsitatea si minciuna la orice colt. Iti inteleg perfect situatia si imi pare rau sa aud ca se poate intimpla si astfel lucruri prin scolile noastre, cum ti-ai impus ca vrei la olimpiada si va trebui sa si inveti pentru asta ,asa si cu iubirea ta secreta impune-ti sa nu mai lasi sentimentele sa vorbeasca fara voia ta, automotiveaza-te fara ajutorul nostru sau al prietenilor mai putin colegii care sincer sa fiu chiar nu au cum sa te ajute. Asta e parerea mea si poate o sa intelegi ce vreau sa spun in mesajul asta...BAFTA LA OLIMPIADA si sa ne auzim premianta, loc 1. Felicitari oricum.
strumf40
Postat pe 18 Decembrie 2011 14:00
De la: Black_Lips, la data 2011-12-04 18:21:12
De la: Black_Lips, la data 2011-12-04 18:19:15Am si eu o problema.Anul acesta merg la olimpiada si fac saptamanal cate o ora de pregatire cu profesorul de la clasa.Inca din a-IX-a l-am simpatizat pe acest om pentru rabdarea,placerea cu care preda si pentru calmul sau.Spre deosebire de colegii mei,care il considera un"fraier"si rad de el,eu intotdeauna am fost cuminte si activa la orele lui.Anul acesta de cand a inceput pregatirea cu mine mi-am dat seama ca eu nu simt doar admiratie si respect fata de domnu' profesor,ci iubire pura.Sunt constienta ca nu e un lucru bun,iar sentimentul de VINOVATIE ma macina de cateva luni.Pur si simplu nu-mi pot lua gandul de la EL,iar prezenta sa imi tulbura ratiunea.Sunt constienta ca intre profesori si elevi nu trebuie sa existe decat respect si colaborare,nimic mai mult.Cunosc din presa multe cazuri de eleve seduse si pacalite de profesori,care au patit lucruri foarte grave si nu-mi doresc sa-mi se intample la fel.Tin sa spun ca domnu' profesor s-a purtat absolut normal si nu mi-a facut avansuri,nici nu m-a atins.Spre deosebire de alte cadre didactice din liceul meu acest barbat e foarte discret,nu barfeste,nu-si povesteste viata pe la toate colturile,ceea ce e un lucru admirabil.Fata de elevi e rece,rational si nu se baga in vietile lor personale.Ne trateaza pe toti la egalitate si nu lasa loc de indulgente la notare.Chiar daca merg la Olimpiada nu-mi pune note mai mari,ci ma asculta in fiecare ora si-mi da mai multe teme decat le da colegilor mei.Odata,cand m-a ridicat pe neasteptate la ascultare m-am comportat si am vorbit ca un copil de 7 ani,iar lucrul acesta l-a enervat.In tot acest timp ma holbam si ma hlizeam la el ca un betiv,lucru pe care nu l-a trecut cu vederea.Ma tem ca si-a cam dat seama ca il plac,iar asta l-a suparat.De atunci a devenit rece si distant cu mine,iar la pregatiri imi reproseaza ca sunt imprastiata si dezordonata.Scopul meu este sa obtin rezultate bune la concurs,nu o idila cu un adult,dar simpla lui prezenta ma peturba.Colegii nu stiu de sentimentul meu pentru acest barbat insurat,dar vreo doua fete banuiesc ceva.Acestia(colegii)considera ca munca mea suplimentara e in zadar,dar mie chiar imi place ceea ce fac si nu vreau sa renunt.Ceea ce invat la materia lui s-ar putea sa ma ajute pe viitor si nu vreau sa dau inapoi,dar sentimentele imi afecteaza gandirea,comportamentul si traiul zilnic.Noaptea am insomnii,ziua sunt obosita si imi vine greu sa invat.La scoala in timpul cursurilor il aud cum preda la clasele vecine si nu ma pot concentra deloc la ore.Simt ca o iau razna si nu stiu cat pot sa mai tin ascunsa aceasta patima nebuneasca.Ma tem ca daca vor afla elevii si profesorii din liceu,ma voi face de ras si pe mine,dar si pe EL.Nu vreau sa creada toti prostii ca domnul profesor s-a dat la mine,caci saracul om nu e vinovat cu nimic.Toata aceasta VINA imi apartine mie si sunt responsabila de ceea ce fac.Programul meu scolar e total opus cu cel al psihologului din liceu si nu pot vorbi cu el,desi am incercat de mai multe ori.Nu-mi pun increderea in familie,caci parintii mei nu au fost de acord cu Olimpiada inca de la inceput,dar m-au lasat fiindca mie imi face placere.Alti profesori din liceu obisnuiesc sa umble cu paratul/barfitul si nu ma bazez pe ei,iar asa zisii mei prieteni/colegi nu sunt decat niste profitori.Nu gasesc persoane cu care sa comunic,asa ca va cer voua sfatul.Am dat deja prea multe detalii si nu doresc sa dezvalui identitatea mea,nici cea a domnului profesor.-Va rog sa ma ajutati!
kudika431261
Postat pe 18 Decembrie 2011 14:11
Analizând toate indiciile (limbajul, detaliile pe care a ales sã le prezinte, faptul cã ºi-a fãcut contul în 4 decembrie, adicã atunci când a postat aici, faptul cã n-a mai intrat de 4 zile, deºi pe aici s-a mai discutat ºi ea sigur primeºte în mail avertizare, faptul cã e prietenã cu alþi postaci de-ai kudika, persoane care, aparent, au criticat-o ºi încã destul de dur), concluzia mea este cã Buze negre e un cont fãcut de Kudika, iar povestea este "plantatã" pentru a mai aduce niºte proºti ºi niºte proaste în stare sã se pãruiascã pentru o poveste fictivã...
Succes la nimicuri!
monamitarca
Postat pe 18 Decembrie 2011 14:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Planuri.. 5 De la: Macika00 12 Ianuarie 2014 07:43
Iubire sau fantezie! 7 De la: kentfarafiltru 25 Noiembrie 2009 08:29
prietenie sau ceva mai mult 6 De la: pickard 5 August 2011 16:27
Ma pot lasa de droguri fara sa merg la o institutie? 1 De la: kudika_958682 23 Martie 2014 16:10
am gasit perechea potrivita...dar nu am ales-o pe ea... 60 De la: celynny 5 Iulie 2009 10:22