Mai multe
De la: EMINESCU__, la data 2012-03-14 20:29:31 acolo ii da mine!!!!! geo iubi nu stiu daca ii da acord!!!!
|
||
|
zinaceabunasinebuna Postat pe 15 Martie 2012 16:15 |
||
|---|---|---|
De la: geo_revitalizat, la data 2012-03-14 20:49:44De la: kudika514927, la data 2012-03-14 00:01:03Buna seara, ma numesc violeta, am 25 de ani si sunt indragostita de 3 barbati, fiecare din ei pretinde ca ma iubeste si-mi dovedec zilnic dragostea lor ..de 8 martie am fost ceruta de sotie de 2, iar astazi de al 3-lea! La toti 3 le-am raspuns cu "da", in acest moment pe noptiera mea aflandu-se 3 inele de logodna, le-am acceptat pentru ca nu m-am asteptat la asa ceva..N-as vrea sa-i ranesc, dar incerc sa gasesc o solutie astfel incat toata lumea sa fie fericita.Fiecarea ma atrage in mod diferit. Va scriu pentru ca sunt foarte derutata,confuza si nu stiu ce sa fac Astept sfaturi!!! si io daca nu imi raspunzi la sentimente cu aceeasi moneda!!!!!
|
||
|
zinaceabunasinebuna Postat pe 15 Martie 2012 16:16 |
||
De la: kudika514927, la data 2012-03-14 00:01:03Buna seara, ma numesc violeta, am 25 de ani si sunt indragostita de 3 barbati, fiecare din ei pretinde ca ma iubeste si-mi dovedec zilnic dragostea lor ..de 8 martie am fost ceruta de sotie de 2, iar astazi de al 3-lea! La toti 3 le-am raspuns cu "da", in acest moment pe noptiera mea aflandu-se 3 inele de logodna, le-am acceptat pentru ca nu m-am asteptat la asa ceva..N-as vrea sa-i ranesc, dar incerc sa gasesc o solutie astfel incat toata lumea sa fie fericita.Fiecarea ma atrage in mod diferit. Va scriu pentru ca sunt foarte derutata,confuza si nu stiu ce sa fac Astept sfaturi!!! ii iubesti sincer si la fel pa tati trei?????
|
||
|
|
||
|
zinaceabunasinebuna Postat pe 15 Martie 2012 16:17 |
||
De la: kudika514927, la data 2012-03-14 00:01:03Buna seara, ma numesc violeta, am 25 de ani si sunt indragostita de 3 barbati, fiecare din ei pretinde ca ma iubeste si-mi dovedec zilnic dragostea lor ..de 8 martie am fost ceruta de sotie de 2, iar astazi de al 3-lea! La toti 3 le-am raspuns cu "da", in acest moment pe noptiera mea aflandu-se 3 inele de logodna, le-am acceptat pentru ca nu m-am asteptat la asa ceva..N-as vrea sa-i ranesc, dar incerc sa gasesc o solutie astfel incat toata lumea sa fie fericita.Fiecarea ma atrage in mod diferit. Va scriu pentru ca sunt foarte derutata,confuza si nu stiu ce sa fac Astept sfaturi!!! Cumva unul din ei iti este profesor?Daca da zi-i sa ma ia la olimiada de impartit inele la domnisoare.:)))Pana la urma pe care-l iubesti din toti babalacii astia?Nu cred ca ai inima impartita in compartimente. |
||
|
Black_Lips Postat pe 15 Martie 2012 16:46 |
||
De la: Black_Lips, la data 2012-03-15 16:46:37De la: kudika514927, la data 2012-03-14 00:01:03Buna seara, ma numesc violeta, am 25 de ani si sunt indragostita de 3 barbati, fiecare din ei pretinde ca ma iubeste si-mi dovedec zilnic dragostea lor ..de 8 martie am fost ceruta de sotie de 2, iar astazi de al 3-lea! La toti 3 le-am raspuns cu "da", in acest moment pe noptiera mea aflandu-se 3 inele de logodna, le-am acceptat pentru ca nu m-am asteptat la asa ceva..N-as vrea sa-i ranesc, dar incerc sa gasesc o solutie astfel incat toata lumea sa fie fericita.Fiecarea ma atrage in mod diferit. Va scriu pentru ca sunt foarte derutata,confuza si nu stiu ce sa fac Astept sfaturi!!! Mai era o chestie....Stiu ca subiectul"Indragostita de profesor"are o reputatie pe forumul KUDICA,dar nu trebuia sa postezi in el,ci sa faci un alt subiect gen:"Ma marit cu trei barbati deodata". |
||
|
Black_Lips Postat pe 15 Martie 2012 16:49 |
||
De la: kudika514927, la data 2012-03-14 00:01:03Buna seara, ma numesc violeta, am 25 de ani si sunt indragostita de 3 barbati, fiecare din ei pretinde ca ma iubeste si-mi dovedec zilnic dragostea lor ..de 8 martie am fost ceruta de sotie de 2, iar astazi de al 3-lea! La toti 3 le-am raspuns cu "da", in acest moment pe noptiera mea aflandu-se 3 inele de logodna, le-am acceptat pentru ca nu m-am asteptat la asa ceva..N-as vrea sa-i ranesc, dar incerc sa gasesc o solutie astfel incat toata lumea sa fie fericita.Fiecarea ma atrage in mod diferit. Va scriu pentru ca sunt foarte derutata,confuza si nu stiu ce sa fac Astept sfaturi!!! Alege-l pe cel la care tii cu adevarat!
|
||
|
franziska_eu Postat pe 16 Martie 2012 14:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Renuntare la fumat si alcool prin metode naturiste | 13 | De la: printesaa_x 17 Ianuarie 2011 10:49 |
| RECLAME...ne plac !??..nu ne plac !?? | 9 | De la: _dulcik_ 28 Aprilie 2009 22:20 |
| 200 de km. distanta:( | 9 | De la: Barbie30_ 28 Iulie 2011 22:02 |
|
|
||
| Increderea si sacrificiu | 37 | De la: mapamond 5 Aprilie 2009 18:24 |
| devastata..am nevoie de sfaturile voastre va rog din suflet | 29 | De la: kudika414029 25 Iulie 2011 19:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.