Setari Cookie-uri

Iubire sau dependenta ?!

buna,sant adriana,nu stiu daca e prea tarziu sa iti spun acest lucru,dar indiferent ce sa v-a intampla intre voi doi.sfatul meu este sa pleci de linga el....dute si fa-ti alt viitor si traiesteti viata,ai sacrificat prea multe pentru el si nu se merita sa te inkizi in tine in continuare.nici un barbat nu merita asta...
kudika067419
Postat pe 2 Iulie 2012 08:53
draga iti spun din propie experienta FUGIIIIIIIIIII cat poti de repede,am vut s eu o relatie asa bolnava ca alfel nu am cum sa-i zic o sa te distrui, nu o sa mai ai viata ta, o sa uiti de tine ca peroana si o sa faci totul pt el si el nimik pt tine
Sanda_Daniela_1
Postat pe 2 Iulie 2012 08:54
Fii tu insati! Dinproprie experienta iti spun ca eu am fost casatorita cu un tip de acest gen. Nu o sa rezisti si mai ales dupa casatorie,o sa vina momentul cand nu o sa mai accepti nimic si poate o sa fie prea tarziu. Viata la tara nu este un lucru simplu,nu cumva sa subestimezi acest lucru. Parerea mea,nu esti obligata sa faci ceva ce nu iti place pt tôt restul vietii.Trezeste-te!!! "Lumea se uita inaine,nu inapoi. Oamenii de la tara vor sa ajunga la oras si nu invers.Si care este treaba cu "Nu mai gasesc alt barbat"??? Hai ca m-ai facut sa rad....esti inca ff mica,viata e frumoasa traieste-o din plin. Nu il lasa dar incepe sa faci ceea ce tu doresti ,muta-te la oras iesi in lume si mai ales nu iti lasa prietenii,,,,daca te iubeste te va urma (tweeter) :))))))
andourrr
Postat pe 2 Iulie 2012 10:25
PARASESTE-L !!!! Nu te merita. Nu stie sa te iubeasca ....de fapt cred ca nu te iubeste. Ai o singura viata. TRAIESTE-O !!!!!
scm
Postat pe 2 Iulie 2012 10:34
Sincer... daca nu esti fericita de la inceput, nu spera ca vei fi mai tirziu, acele vremuri in care se spunea si trebuia sa crezi ca "iubirea vine cu timpul" au trecut de mult. In viata se intimpla sa pierzi iubirea in timp dar mult prea rar sa apara dupa un timp. Sa fii nefericita este un compromis pe care nu merita sa-l faci pentru nimeni si pentru nimic in viata. Fericirea te face bun, daruiesti si primesti din suflet si cu dragoste. Sacrificiul urmat de nefericire raneste, doare, erodeaza in timp... si partea materiala nu inlocuieste si nu vindeca asta.
Si... ce fel de iubire este aceea in care astepti intotdeauna sacrificii si renuntari din partea partenerului? Poti sa-i spui orgoliu, egoism... dar nicidecum iubire... iar tu, la 26 de ani, meriti sa fii iubita, de fapt toti avem dreptul la iubire si fericire indiferent de virsta, spune asta o femeie de 54 de ani care crede cu tarie in daruire din dragoste.
Iti doresc sa intilnesti iubirea adevarata...

Pana_Mariana_1
Postat pe 2 Iulie 2012 10:45
sunt f multe cazuri de genul tau. Teama de a o lua de la capat, de a nu mai gasi pe nimeni. Scuze dar ai 23 de ani. eu la varsta aia m-am maritat si acum regret enorm. Am stat cu socrii, si aia ii vorbea pe ai mei de rau in conditiile in care ai mei ma ajutau atat pe mn cat si pe sotul meu adik fiul lor. dar materialismul le-a intunecat mintile dar am avut eu grija sa le scot fitzele din capul lor sec. In fine sa revenim la ce ziceai tu. Eu zic sa ii propui domnului tau k vrei sa locuiesti cu ai tai pana va decideti viitoarul si vezi reactia LUI SI fa si acest pas. dak el vine dupa tine inseamna ca te iubeste dak nu inseamna k e mai mare orgoliul lui decat iubirea. Si dak vb urat despre ai tai fara sa aibe motiv e clar k ceva nu e bine. si inca un sfat prietenesc nu sta cu socrii si cumanati in casa. e bn la inceput dar dupa nu mai este. se duce intimitatea voastra, influenta e mare, si atunci o sa te plafonezii ffff rauuu. vor veni copiii si atunci o sa zici k stai pt copii. Dar unde o sa fii TU? o sa ajungi la o varsta in care o sa iti pui intrebarea 'oare ce am facut in viata asta?'. nu o sa iti placa raspunsul deloc. Propunei sa stati o perioada separati si o sa vezi. Sfaturi e fff usor de dat dar mai greu e sa urmezi un sfat. vorba-i vorba, insa fapta e fapta si cantareste mai mult insa e ff greu sa faci acest pas, insa o data facut dupa o perioada nici nu mai stii k ai fost in acel impas. O sa fii fericita , mult mai sigura pe tine, nu o sa mai ai acea teama etc.
kudika372729
Postat pe 2 Iulie 2012 12:00
KUDIKA489688 .viata e frumoasa. niciodata anii astia nu se mai intorc, profita de ei te rog!!!! eu nu am avut curajul si imi pare rau ( nici la mine nu e tarziu dar sunt prinsa intre 2 lumi)
iuliana_hagivreta
Postat pe 2 Iulie 2012 12:17
Ai 23 ani!!!Traieste viata si profita de toate oportunitatile care ti se ofera!Risca,incearca,pierde,ridica-te,ia-o de la capat!El te-a facut sa crezi ca nu mai poti fi cu altcineva,el ti-a sadit teama in capacitatea ta de decizie si neincrederea in tine!Iti cunoaste slabiciunile si e prea sigur pe tine.Am trecut printr-o experienta asemanatoare, cu exact acelasi tipar de barbat.
Din iubire,naivitate si faptul ca ma domina,am acceptat sa nu mai fiu eu.La un moment dat o sa izbucnesti,crede-ma.Si cu cat mai repede,cu-atat mai bine.La tine deja e tarziu,asigura-te ca nu va fi prea tarziu.
Eu am avut taria sa spun stop dupa 7 ani de relatie.Aveam 23 ani,ca tine.Acum am 25,si mi-e atat de bine,sunt total schimbata,vad lucrurile cu totul diferit.
Iubirea sau,in unele cazuri,obisnuinta,dependenta,nu trebuie niciodata puse inaintea viselor si dorintelor tale.In caz contrar,ele sunt doar piedici in realizarea ta ca om.Iubirea rebuie sa se regaseasca in ceea ce iti doresti si ce te face fericita,nicidecum sa te restrictioneze.Iubirea adevarata e NECONDITIONATA!Ia aminte asta inainte sa iei o decizie.Si am convingerea ca vei face alegerea cea mai buna pentru tine.
kudika160846
Postat pe 2 Iulie 2012 13:38
Buna,
Orice sfat este de prisos..daca e iubire sau dependenta..vei afla dupa ce citesti urmatorul articol:

http://relatiidecuplu.ro/blog/cum-sa-iti-dai-seama-ca-esti-intr-o-relatie-abuzivapartea-i/

sper sa iti deschida ochii:) ai grija de tine.
kudika333838
Postat pe 2 Iulie 2012 15:29
buna...6458..eu sunt tot un nr
kudika!! dar am o varsta mai inaintata si imi permit sa-ti dau un sfat! eu greu prin ce treci tu acum,prin aparenta ai totul...dar,...cum ramane cu ceea ce vrei tu cu adevarat?sfatul meu...daca nu reusesti sa-l faci sa te urmeze,SI AICI E UN SEMN MARE DE INTREBARE...,atunci pleaca pana nu e prea tarziu! traieste-ti viata cum iti doresti si daca e sa fie al tau atunci tot cu el vei fii! mult noroc!!!


kudika412355
Postat pe 2 Iulie 2012 15:52
draga mea ....,de gresit ,gresim multi in alegeri ......,dar pt un barbat o femeie nu se sacrifica ....esti asa de dezamagita din cauza ca nu esti indragostita de el ,depinzi de el ca este mai mare decat tine ,iar tu mai ai multe de vazut ,de trait ,fi fericita in felu tau si zii multumesc ca nu ai copii cu el ,prietenii nu se lasa la o parte din cauza unei relatii,nici macar familia ,tu ai dreptu la libertate sa alegi ce ti place ,sa lucrezi in ce ti place si sa faci ce vrei ,esti majora dar nu ai maturizat si langa el o sa ai viata un cosmar ....eu am trait relatii de tipu asta pana cand acum un an am cunoscut un barbat minunat asa ca nu ti face griji sngura nu esti ,ai familia ta si daca vrei poti a vea un barbat mai pe seama ta muakkk
Georgiana_Pirnau_1
Postat pe 2 Iulie 2012 17:36
e greu sa gasesti o solutie, e iubire, dependenta, cine stie cel mai bine?! Daca vrei sa-l accepti in continuare...tu poti sti cel mai bine. Din experienta mea, un lucru e sigur, nu cred ca se va scimba, de sacrificiile tale.. el nu este interesat, probabil asa crede ca i se cuvine. Eu n-am plecat, nici nu-mi pare rau, dar nici bine; pt mine cred ca deja e tarziu, m-am complacut pur si simplu..acum chiar am motive :p
daca nu faceti impreuna compromisuri(mie asa-mi place sa le spun)atunci e prea greu pt tine...sa discutati si vezi concluzia..desi pot sa-ti spun sincer ca de zeci de ori am zis ca plec si n-am plecat, stii ce zice si azi: "cand pleci odata?!! ca ma-m saturat de tine" am discutat de mii de ori si totul e banal, nimic nu s-a schimbat, cred ca nu voi pleca vreodata, nu-mi gasesc locul nicaieri, as suferi mult..habar n-am!ma bucur de copii si de viata cand pot, (am 35 de ani;)
te pup si ai grija ce vrei de la viata!
kudika_8959
Postat pe 2 Iulie 2012 20:47
buna trebuie sa iti amintesc ca in viata trebuie sa simti ca traiesti nu doar ca existi! sper sa faci alegerea cea mai potrivita pt. tine si sa ajungi sa cunosti fericirea, increderea de sine e cel mai important lucru pe care il poate avea omul. Pti avea tot ce vrei ... dar trebuie sa vrei cu adevarat.. pupice
kudika510068
Postat pe 2 Iulie 2012 21:52
Fata draga cred ca ai o problema cu caputu (CUM ZICE Mircea Badea). Adica lasi tot pt ce?Pt un barbat care nu are altceva in cap decat aere? Nu pot sa cred...Ai o varsta super..ti-e teama de singuratate? Du-te in strainatate daca asta vrei fara sa te uiti in urma..Vezi alte locuri cunosti alte persoane...Ce Dumnezeu are asta si altii nu au..Trebuie sa te iubesti pe tine in primul rand, si pe ai tai! Nu-i cauta in coarne ca nu ai nici un respect!Sa pleci din oras la tara ...e de rasul curcilor...Zau asa
Nu te marita cu el...Sa te astepte daca te iubeste pana cand te intorci din strainatate...Daca te casatoresti te domina si mai si ca pana acu...Gelos...da , dar cu limite!Traieste-ti viata caci cu anii astia nu te mai intalnesti...iti spune o baba de 46 de ani .... ce are suflet de 23! Pleaca de langa el o sapt sa vezi daca te cauta...Macar daca isi da seama ca te pierde...Incearca sa nu-i faci o placere chiar daca si tu ti-o doresti..Ai curaj si spune-i o data NU...Cu drag, Cecilia! poti intra pe mess si mai vb daca vrei ID-ul meu e cecilia_soroceanu@yahoo.com
kudika073376
Postat pe 3 Iulie 2012 09:35
chiar tu spui ca esti nefericita. tot ce face este sa te controleze. persoana iubita este necesar sa-ti ofere sentimentul de siguranta si iubire, ceea ce nu este in cazul tau. lasa-l!!! iubeste-te pe tine insati sa ai pretentia sa te iubeasca alti. bafta! nu mai sta...timpul tau il pierzi.
roxana09
Postat pe 3 Iulie 2012 16:16
te rog sa asculti un sfat renunta la un om care se iubeste mai mult pe el,bani lui si crede ca esti proprietatea lui din moment ce nu vrea nici un compromis.O relatie se bazeaza pe compromisuri,adica eu fac ceva pt tine tu faci ceva pentru mine,iar fara prieteni nu ai cum sa stai probabil ca el are dar tu nu sti si daca nu esti fericita dupa doi ani nu o sa fi niciodata daca vrei sa mai vb trimite raspuns pe adresa de e-mail;mihu1996@yahoo. com si eu am nevoie de o prietena.
I_LOVE
Postat pe 4 Iulie 2012 22:13
De la: Micaell, la data 2012-06-09 13:24:01Ei fas, la 23 de ani ti-e teama ca nu gasesti pe nimeni! Ce sa mai spuna alea de 30 de ani?! Daca nu esti fericita cu el, lasa-l si vezi de viata ta, ca doar nu esti maritata cu o droaie de copii dupa tine, sa nu poti pleca! Fa ce te taie capul cat esti tanara, ca pe urma e mai greu.Eu nu inteleg ce va trebuie sa va legati la cap de la varste de astea atat de fragede.


si ce vrei? sa sara din pat in pat pana ajunge la "varsta potrivita"?

eu zic ca tu nu il iubesti...pentru ca daca l ai iubit nu ti-ai da seama de sacrificiile pe care le faci...ci ai crede ca sunt lucruri normale. Din moment ce te plangi, inseamna ca realizezi ca ai facut compromisuri...sau sacrificii..si asta e un pas mare. Iti mai ramane doar pasul decisiv.

Si eu trec printr-o perioada de confuzie...in care nu mai stiu daca iubesc sau e dependenta, respect si multumire...oricum stiu ca ceva nu e bine. Deocamdata am pus capat unei relatii de 3 ani si ceva...si voi lasa timpul sa decida...

Ce bine ar fi fost sa fie cineva care sa ia decizii in locul nostru in asemenea situatii...dar na:( http://img.kudika.ro/comunitate/img/smileys/sad0116.gif
CoKNeZaGirL
Postat pe 5 Iulie 2012 01:40
De la: I_LOVE, la data 2012-07-04 22:13:44te rog sa asculti un sfat renunta la un om care se iubeste mai mult pe el,bani lui si crede ca esti proprietatea lui din moment ce nu vrea nici un compromis.O relatie se bazeaza pe compromisuri,adica eu fac ceva pt tine tu faci ceva pentru mine,iar fara prieteni nu ai cum sa stai probabil ca el are dar tu nu sti si daca nu esti fericita dupa doi ani nu o sa fi niciodata daca vrei sa mai vb trimite raspuns pe adresa de e-mail;mihu1996@yahoo. com si eu am nevoie de o prietena.


o relatie nu se bazeaza pe compromisuri! din contra! Persoana care te iubeste trebuie sa te accepte asa cum ejti...asta inseamna "sa ti gasesti persoana potrivita" nu sa o formezi. Intr-adevar trebuie sa facem mici ajustari:P dar nu lucruri de care sa ne para rau mai tarziu
CoKNeZaGirL
Postat pe 5 Iulie 2012 01:44
De la: kudika412355, la data 2012-07-02 15:52:58buna...6458..eu sunt tot un nr
kudika!! dar am o varsta mai inaintata si imi permit sa-ti dau un sfat! eu greu prin ce treci tu acum,prin aparenta ai totul...dar,...cum ramane cu ceea ce vrei tu cu adevarat?sfatul meu...daca nu reusesti sa-l faci sa te urmeze,SI AICI E UN SEMN MARE DE INTREBARE...,atunci pleaca pana nu e prea tarziu! traieste-ti viata cum iti doresti si daca e sa fie al tau atunci tot cu el vei fii! mult noroc!!!




dar e adevarat ca dragostea tine 3 ani cel mult?
CoKNeZaGirL
Postat pe 5 Iulie 2012 01:50
"dar e adevarat ca dragostea tine 3 ani cel mult?"


Dragostea poate sa tina o luna, un an, o viata, nu este o regula si nu te gindi la asta.... nu porni in viata cu acest gind....
Gindeste-te doar la un lucru, DRAGOSTEA, FERICIREA si PERFECTIUNEA sunt relative, in functie de nevoile fiecarui individ.
Vezi tu .... pentru unii toate astea inseamna bani, pentru altii mincare, calatorii, pot enumera multe lucruri si inchei cu fiinta iubita dar daca pentru aceasta nu simti toate astea la un loc se numeste ca relatia nu e solida, lipseste ceva.
Intr-o relatie intotdeauna trebuie sa fie doi si daca nu simt la fel, daca nu sunt amindoi fericiti.... nu e relatie care sa dureze iar daca dureaza, pentru cel care obtine ceea ce vrea, e multumire iar pentru celalalt e nefericire si frustrari iar daca asta se intimpla fara a fi casatoriti nu merita efortul... si sincer daca nu este fericire nici casatoria nu merita s-o sacrifici... pupici.
Pana_Mariana_1
Postat pe 5 Iulie 2012 09:58
De la: CoKNeZaGirL, la data 2012-07-05 01:50:01
De la: kudika412355, la data 2012-07-02 15:52:58buna...6458..eu sunt tot un nr
kudika!! dar am o varsta mai inaintata si imi permit sa-ti dau un sfat! eu greu prin ce treci tu acum,prin aparenta ai totul...dar,...cum ramane cu ceea ce vrei tu cu adevarat?sfatul meu...daca nu reusesti sa-l faci sa te urmeze,SI AICI E UN SEMN MARE DE INTREBARE...,atunci pleaca pana nu e prea tarziu! traieste-ti viata cum iti doresti si daca e sa fie al tau atunci tot cu el vei fii! mult noroc!!!




dar e adevarat ca dragostea tine 3 ani cel mult?


Este doar un mit, parerea mea!
kudika_10817
Postat pe 5 Iulie 2012 11:34
De la: CoKNeZaGirL, la data 2012-07-05 01:44:17
De la: I_LOVE, la data 2012-07-04 22:13:44te rog sa asculti un sfat renunta la un om care se iubeste mai mult pe el,bani lui si crede ca esti proprietatea lui din moment ce nu vrea nici un compromis.O relatie se bazeaza pe compromisuri,adica eu fac ceva pt tine tu faci ceva pentru mine,iar fara prieteni nu ai cum sa stai probabil ca el are dar tu nu sti si daca nu esti fericita dupa doi ani nu o sa fi niciodata daca vrei sa mai vb trimite raspuns pe adresa de e-mail;mihu1996@yahoo. com si eu am nevoie de o prietena.


o relatie nu se bazeaza pe compromisuri! din contra! Persoana care te iubeste trebuie sa te accepte asa cum ejti...asta inseamna "sa ti gasesti persoana potrivita" nu sa o formezi. Intr-adevar trebuie sa facem mici ajustari:P dar nu lucruri de care sa ne para rau mai tarziu


Din contra, o relatie solida se bazeaza pe MICI compromisuri, si asta e si problema fetei care deschis acest topic, ca iubitul ei nu este capabil sau nu doreste sa faca niciun fel de compromis pentru iubita lui, in timp ce ea face compromisuri la orice pas, ceea ce iarasi nu e bine, pentru ca se pierde pe ea din vedere.

Ca o relatie sa functioneze e nevoie sa ajungi cu partenerul de cuplu la un numitor comun care sa convina amandurora, deci are loc un mic compromis intre cei doi ca sa le fie amandurora bine.
kudika_10817
Postat pe 5 Iulie 2012 11:38
[quote name='CoKNeZaGirL' date='2012-07-05 01:50:
dar e adevarat ca dragostea tine 3 ani cel mult?[/quote]



Dragostea dureaza atata timp cat este dorita in viata celor doi si se lupta pentru ea!!Nu exista victorie unilaterala,atunci cand vorbim de dragoste,nici de remiza,cadere la pace,,ci ,doar de succes bilateral!!Dragostea reprezinta compromisul facut cu tine insati/insuti!Dragostea se simte,doare,lasa urme adanci,,,cum o simti?????Atunci cand plangi cu inima,,,de-abia atunci,,putem vorbi de dragoste,,restul,,este poleiala !!!
MissRainbow
Postat pe 5 Iulie 2012 11:48
De la: MissRainbow, la data 2012-07-05 11:48:47[quote name='CoKNeZaGirL' date='2012-07-05 01:50:
dar e adevarat ca dragostea tine 3 ani cel mult?




Dragostea dureaza atata timp cat este dorita in viata celor doi si se lupta pentru ea!!Nu exista victorie unilaterala,atunci cand vorbim de dragoste,nici de remiza,cadere la pace,,ci ,doar de succes bilateral!!Dragostea reprezinta compromisul facut cu tine insati/insuti!Dragostea se simte,doare,lasa urme adanci,,,cum o simti?????Atunci cand plangi cu inima,,,de-abia atunci,,putem vorbi de dragoste,,restul,,este poleiala !!! [/quote]

foarte frumos ,offfffffff l'amour
Ame_li
Postat pe 5 Iulie 2012 11:53
De la: Ame_li, la data 2012-07-05 11:53:11
De la: MissRainbow, la data 2012-07-05 11:48:47[quote name='CoKNeZaGirL' date='2012-07-05 01:50:
dar e adevarat ca dragostea tine 3 ani cel mult?




Dragostea dureaza atata timp cat este dorita in viata celor doi si se lupta pentru ea!!Nu exista victorie unilaterala,atunci cand vorbim de dragoste,nici de remiza,cadere la pace,,ci ,doar de succes bilateral!!Dragostea reprezinta compromisul facut cu tine insati/insuti!Dragostea se simte,doare,lasa urme adanci,,,cum o simti?????Atunci cand plangi cu inima,,,de-abia atunci,,putem vorbi de dragoste,,restul,,este poleiala !!!


foarte frumos ,offfffffff l'amour[/quote]


Da,offff!!!
Buna ziua,Amely-co,,unde ai stat ascunsa pana la aceasta ora,,cred ca pe langa aer conditionat,nu? Am iesit putin afara,am zis ca ma sufoc,nu alta,Doamneeee,nu-i a buna cu aceasta canicula!!!
MissRainbow
Postat pe 5 Iulie 2012 12:10
De la: MissRainbow, la data 2012-07-05 12:10:44
De la: Ame_li, la data 2012-07-05 11:53:11
De la: MissRainbow, la data 2012-07-05 11:48:47[quote name='CoKNeZaGirL' date='2012-07-05 01:50:
dar e adevarat ca dragostea tine 3 ani cel mult?




Dragostea dureaza atata timp cat este dorita in viata celor doi si se lupta pentru ea!!Nu exista victorie unilaterala,atunci cand vorbim de dragoste,nici de remiza,cadere la pace,,ci ,doar de succes bilateral!!Dragostea reprezinta compromisul facut cu tine insati/insuti!Dragostea se simte,doare,lasa urme adanci,,,cum o simti?????Atunci cand plangi cu inima,,,de-abia atunci,,putem vorbi de dragoste,,restul,,este poleiala !!!


foarte frumos ,offfffffff l'amour



Da,offff!!!
Buna ziua,Amely-co,,unde ai stat ascunsa pana la aceasta ora,,cred ca pe langa aer conditionat,nu? Am iesit putin afara,am zis ca ma sufoc,nu alta,Doamneeee,nu-i a buna cu aceasta canicula!!! [/quote]


Buna Rainbow ,exact sunt lesinata in birou,AC ,dar parca tot cald este
Ame_li
Postat pe 5 Iulie 2012 13:21
De la: kudika_10817, la data 2012-07-05 11:38:12
De la: CoKNeZaGirL, la data 2012-07-05 01:44:17
De la: I_LOVE, la data 2012-07-04 22:13:44te rog sa asculti un sfat renunta la un om care se iubeste mai mult pe el,bani lui si crede ca esti proprietatea lui din moment ce nu vrea nici un compromis.O relatie se bazeaza pe compromisuri,adica eu fac ceva pt tine tu faci ceva pentru mine,iar fara prieteni nu ai cum sa stai probabil ca el are dar tu nu sti si daca nu esti fericita dupa doi ani nu o sa fi niciodata daca vrei sa mai vb trimite raspuns pe adresa de e-mail;mihu1996@yahoo. com si eu am nevoie de o prietena.


o relatie nu se bazeaza pe compromisuri! din contra! Persoana care te iubeste trebuie sa te accepte asa cum ejti...asta inseamna "sa ti gasesti persoana potrivita" nu sa o formezi. Intr-adevar trebuie sa facem mici ajustari:P dar nu lucruri de care sa ne para rau mai tarziu


Din contra, o relatie solida se bazeaza pe MICI compromisuri, si asta e si problema fetei care deschis acest topic, ca iubitul ei nu este capabil sau nu doreste sa faca niciun fel de compromis pentru iubita lui, in timp ce ea face compromisuri la orice pas, ceea ce iarasi nu e bine, pentru ca se pierde pe ea din vedere.

Ca o relatie sa functioneze e nevoie sa ajungi cu partenerul de cuplu la un numitor comun care sa convina amandurora, deci are loc un mic compromis intre cei doi ca sa le fie amandurora bine.


da..mici compromisuri, dar pe care sa le poti numi sacrificii...dar dupa parerea mea, ea a facut mult prea multe si prea mari...
CoKNeZaGirL
Postat pe 5 Iulie 2012 16:18
De la: MissRainbow, la data 2012-07-05 11:48:47[quote name='CoKNeZaGirL' date='2012-07-05 01:50:
dar e adevarat ca dragostea tine 3 ani cel mult?




Dragostea dureaza atata timp cat este dorita in viata celor doi si se lupta pentru ea!!Nu exista victorie unilaterala,atunci cand vorbim de dragoste,nici de remiza,cadere la pace,,ci ,doar de succes bilateral!!Dragostea reprezinta compromisul facut cu tine insati/insuti!Dragostea se simte,doare,lasa urme adanci,,,cum o simti?????Atunci cand plangi cu inima,,,de-abia atunci,,putem vorbi de dragoste,,restul,,este poleiala !!! [/quote]


dar ce faci atunci cand nu mai poti sa faci aceleasi sacrificii pe care le ai facut in trecut? adica...daca ai facut in trecut "un compromis sa spunem" si acum nu mai ejti capabila sa-l faci...sa zicem, pentru ca te ai maturizat...in cazul asta ce mai faci?
CoKNeZaGirL
Postat pe 5 Iulie 2012 16:21
[quote name='CoKNeZaGirL' date='2012-07-05 16:21:48'dar ce faci atunci cand nu mai poti sa faci aceleasi sacrificii pe care le ai facut in trecut? adica...daca ai facut in trecut "un compromis sa spunem" si acum nu mai ejti capabila sa-l faci...sa zicem, pentru ca te ai maturizat...in cazul asta ce mai faci?[/quote]


@CoKNeZaGirl

Raspunsul este simplu si la obiect:

Devii independenta,nelund in calcul alte variante,care nu iti asigura libertatea de miscare si nu iti confera alura dorita!!!Sacrificiile se fac pe parcursul vietii,dar este de dorit ca acestea sa nu fie repetitive,caci produc obisnuinta ,si aceasta duce la rutina,aplatizare,plictseala si indiferenta!!!

Nu tine de capabilitate,ci trebuie sa tina de hotarare,o data ce spui "Nu",asa trebuie sa ramana!!!Orice revenire asupra deciziei arunca totul in desuet!!!
MissRainbow
Postat pe 5 Iulie 2012 18:45
De la: CoKNeZaGirL, la data 2012-07-05 16:18:27
De la: kudika_10817, la data 2012-07-05 11:38:12
De la: CoKNeZaGirL, la data 2012-07-05 01:44:17
De la: I_LOVE, la data 2012-07-04 22:13:44te rog sa asculti un sfat renunta la un om care se iubeste mai mult pe el,bani lui si crede ca esti proprietatea lui din moment ce nu vrea nici un compromis.O relatie se bazeaza pe compromisuri,adica eu fac ceva pt tine tu faci ceva pentru mine,iar fara prieteni nu ai cum sa stai probabil ca el are dar tu nu sti si daca nu esti fericita dupa doi ani nu o sa fi niciodata daca vrei sa mai vb trimite raspuns pe adresa de e-mail;mihu1996@yahoo. com si eu am nevoie de o prietena.


o relatie nu se bazeaza pe compromisuri! din contra! Persoana care te iubeste trebuie sa te accepte asa cum ejti...asta inseamna "sa ti gasesti persoana potrivita" nu sa o formezi. Intr-adevar trebuie sa facem mici ajustari:P dar nu lucruri de care sa ne para rau mai tarziu


Din contra, o relatie solida se bazeaza pe MICI compromisuri, si asta e si problema fetei care deschis acest topic, ca iubitul ei nu este capabil sau nu doreste sa faca niciun fel de compromis pentru iubita lui, in timp ce ea face compromisuri la orice pas, ceea ce iarasi nu e bine, pentru ca se pierde pe ea din vedere.

Ca o relatie sa functioneze e nevoie sa ajungi cu partenerul de cuplu la un numitor comun care sa convina amandurora, deci are loc un mic compromis intre cei doi ca sa le fie amandurora bine.


da..mici compromisuri, dar pe care sa le poti numi sacrificii...dar dupa parerea mea, ea a facut mult prea multe si prea mari...


Daca sunt mici compromisuri nu au cum sa fie considerate sacrificii, parerea mea. In cazul de fata, al fetei care a deschis topicul, ea a facut compromisuri mari si multe. Eu, una, nu as renunta niciodata la prietenele mele pentru nimeni din lumea asta. Nu m-as muta de la oras la tara, pentru ca nu sunt obisnuita cu viata de tara, si sunt constienta ca m-ar afecta foarte mult un stil de viata cu care nu sunt obisnuita. Nu as face compromisul de a sta cu un barbat, care sa-mi comande viata. Pentru mine, toate compromisurile pe care le-a facut fata ce a deschis topicul sunt mult prea mari si mult prea multe.
kudika_10817
Postat pe 5 Iulie 2012 19:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PRO SI CONTRA : CASATORIILE GAY 9 De la: CarrieS 8 August 2009 19:23
cum sa fac ???? 13 De la: Narcisa_Ana 23 Octombrie 2009 17:31
6 pasi pentru o comunicare eficienta 1 De la: catalog_cursuri 24 Octombrie 2010 14:12
Am nevoie de cateva idei pentru o noapte in doi 19 De la: BabyDoll1005 21 Iulie 2010 18:22
Reclamele la cafea! 21 De la: Kathara 21 August 2009 13:03