Mai multe
De la: MissRainbow, la data 2012-07-19 21:00:00De la: Tycu, la data 2012-07-19 18:05:01[quote name= Domnita, eu nu fac altceva decat spun adevaraul , realitatea asa cum e !!
|
||
|
Tycu Postat pe 20 Iulie 2012 15:48 |
||
|---|---|---|
De la: Tycu, la data 2012-07-20 15:48:13[quote name= Mitica,aceasta realitate,pe care spui ,ca o prezinti ca punct personal,dar si general,,poate fi considerata astfel,doar din punctul tau de vedere!!Adevarul tau,poate sa nu fie astfel ,in acceptiunea celorlalti!!!Punctele de vedere difera de la persoana,la persoana!!Dar,totusi,nu mi-ai raspuns la intrebare!!! Astept!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 20 Iulie 2012 16:54 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-07-20 16:54:26De la: Tycu, la data 2012-07-20 15:48:13[quote name= e adevarat ca sunt persoane care isi fac familia si legile ei cum hotarasc ei ca e mai bine,nu e obligatoriu ca absolut toate relatile sa fie cum spun eu, am spus ca asa vad eu o relatie care se vrea sa fie o relatie reusita !Cand spun "barbat superior" ma refer ca barbatii au capacitatea mai mare de gandire cum trebuie sa fie , sa mearga o relatie, sa salveze daca e cazul relatia de probleme nedorite, ca baza unei familii ,a societati in barbat se pune,fata de femeie.La femei nu ma refer la inteligenta lor, ci la felul cum percepe mersul familiei si a spcietatii, adica in cazuri din astea se descurca mai greu , si tot la barbat apeleaza!
|
||
|
|
||
|
Tycu Postat pe 20 Iulie 2012 19:14 |
||
De la: Tycu, la data 2012-07-20 19:14:46buna seara, domnule Tycu!!!....barbat superior ,ziceti???!!!!!....si atunci ce ziceti de acei papa lapte care stau sub papucul femeii sau de acei lasi care nu sunt in stare sa aleaga intre sotie si amanta!!!!De la: MissRainbow, la data 2012-07-20 16:54:26De la: Tycu, la data 2012-07-20 15:48:13[quote name= |
||
|
mia2123 Postat pe 20 Iulie 2012 19:35 |
||
De la: Tycu, la data 2012-07-20 19:14:46buna seara, domnule Tycu!!!....barbat superior ,ziceti???!!!!!....si atunci ce ziceti de acei papa lapte care stau sub papucul femeii sau de acei lasi care nu sunt in stare sa aleaga intre sotie si amanta!!!!De la: MissRainbow, la data 2012-07-20 16:54:26De la: Tycu, la data 2012-07-20 15:48:13[quote name= |
||
|
mia2123 Postat pe 20 Iulie 2012 19:35 |
||
De la: Tycu, la data 2012-07-20 19:14:46[quote name Nu ,Mitica,atat barabtul ,cat si femeia reprezinta baza,fundatia,nucleul familiei,care este centrul societatii!!!Capacitatea de gandire se obtine in urma exercitiului asiduu al mintii,parctica ratiunii in viata,,se dezvolta asemenea unui copil,incepand din pruncie,pana la maturitate!!Asa vad,eu,lucrurile!!!Aceasta capacitate de gandire nu este apanajul ,numai al barbatilor,,este si al femeilor,,impreuna formand celula ratiunii in familie!!!Nu exisata barabt superior,nici femeie superioara,dar,ambii,traind in iubire si armonie,respect si intelegere,,pot deveni ciclopii vietii,puterea lumii!!!Ei,uniti in dragoste,,pot deveni cele mai puternice si superioare fiinte!!!Tot parerea mea,,cei doi se completeaza reciproc!!!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 20 Iulie 2012 21:37 |
||
| Azi i-am marturisit sotului ca m-am intalnit cu colegul de liceu i l-am arata pe facebuc in poza sa vada cum arata dar nu o sa-i spun niciodata ca il mai iubesc poate m-am lecuit si nu o sa-l mai iubesc o sa-l uit total. URA AM INVINS !!! | ||
|
kudika081088 Postat pe 20 Iulie 2012 21:50 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-20 21:50:11Azi i-am marturisit sotului ca m-am intalnit cu colegul de liceu i l-am arata pe facebuc in poza sa vada cum arata dar nu o sa-i spun niciodata ca il mai iubesc poate m-am lecuit si nu o sa-l mai iubesc o sa-l uit total. URA AM INVINS !!! Foarte bine, felicitari , acum ca victoria sa fie deplina trebuie sa renunti definitiv la acel coleg, care chiar daca il mai iubesti dar nu faci parte din familia lui !
|
||
|
Tycu Postat pe 20 Iulie 2012 22:45 |
||
De la: Tycu, la data 2012-07-14 10:58:59De la: Thais13, la data 2012-07-13 20:41:53Mitica, fa rezumat, taica, ma dor ochii si nu am timp sa despic firul in 200 . Doamna o sa ramana cu buza umflata daca mai oscleaza mult in alegeri.Cu atat mai mult cu cat din descrierile ei nici unul dintre iepuri nu pare mai breaz.Eh, ce sa-i faci, cum iti asterni sa dormi... sau nu mai dormi.
|
||
|
Thais13 Postat pe 22 Iulie 2012 20:58 |
||
| Daca e vorba despre mine eu am ales familia care ma caracterizeaza si ma iubeste , colegul de liceu a fost o intamplare nefericita eu sufar asta e ! daca mi-a trebuit sa ma duc sa-l intalnesc asta e, cu el nu o sa fiu niciodata !!! | ||
|
kudika081088 Postat pe 23 Iulie 2012 20:44 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-23 20:44:05Daca e vorba despre mine eu am ales familia care ma caracterizeaza si ma iubeste , colegul de liceu a fost o intamplare nefericita eu sufar asta e ! daca mi-a trebuit sa ma duc sa-l intalnesc asta e, cu el nu o sa fiu niciodata !!! Daca ai optat pentru familia ta,,se intelege de la sine,ca trebuie sa iti asumi si regretele legate de existenta colegului din liceu!!!Ai ales sotul si copiii,deci incearca sa nu mai suspini dupa acel domn,,traind in umbra dezamagirii,nu faci decat sa continui chinul, la care te-ai supus de cand l-ai revazut,,ceea ce te aduce in punctul din care ai plecat!!!Nu are rost,,inchide usa casutei cu povesti si vezi-ti de viata ta,,tu ai ales acest drum!!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 23 Iulie 2012 20:59 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-23 20:44:05Daca e vorba despre mine eu am ales familia care ma caracterizeaza si ma iubeste , colegul de liceu a fost o intamplare nefericita eu sufar asta e ! daca mi-a trebuit sa ma duc sa-l intalnesc asta e, cu el nu o sa fiu niciodata !!! Foarte bine, dar intreb si eu de curiozitate,ce a zis sotul ? cum a reactionat cand a aflat ?
|
||
|
Tycu Postat pe 24 Iulie 2012 10:26 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-23 20:44:05Daca e vorba despre mine eu am ales familia care ma caracterizeaza si ma iubeste , colegul de liceu a fost o intamplare nefericita eu sufar asta e ! daca mi-a trebuit sa ma duc sa-l intalnesc asta e, cu el nu o sa fiu niciodata !!! Regretele sunt tardive, Gandeste-te mai bine la viitorul pe care vrei sa-l ai si alege cu mintea nu cu inima .De multe ori nu faci ce vrei ci doar ceea ce trebuie. |
||
|
Thais13 Postat pe 24 Iulie 2012 10:33 |
||
| Suntem programati pentru a fi iubiti si una din nevoile noastre de baza este nevoia de iubire si atentie.Afla Cum sa nu mai suferi niciodata din iubire http://personalitatea.com/?p=37 | ||
|
alexya01 Postat pe 31 Iulie 2012 21:58 |
||
| S-al invit la noi acasa sa-l cunoasca, dar el nu stie ce a fost intre mine si coleg, eu i-am spus ca si eu am vrut sa le fac cunostinta dar inainte sa-mi dau seama ca il mai iubesc pe coeg - lucru de care sotu nu stie nimic si nu v-a afla , spunandu-i ca , colegu de liceu nu vrea sub nicio forma sa se cunoasca eu spunandu-i sotului ca nu cunosc motivul dar eu il cunosc destul de bine . E bine ca e asa m-am linistit si eu poate si sotu , nu stiu colegu ca nu mai comunic cu el din 05.07.sub nicio forma. Asa poate e mai bine desi e inca destul de greu ptr mine dar asa am hatarat ca e bine ptr toata lumea. | ||
|
kudika081088 Postat pe 1 August 2012 17:07 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-08-01 17:07:01S-al invit la noi acasa sa-l cunoasca, dar el nu stie ce a fost intre mine si coleg, eu i-am spus ca si eu am vrut sa le fac cunostinta dar inainte sa-mi dau seama ca il mai iubesc pe coeg - lucru de care sotu nu stie nimic si nu v-a afla , spunandu-i ca , colegu de liceu nu vrea sub nicio forma sa se cunoasca eu spunandu-i sotului ca nu cunosc motivul dar eu il cunosc destul de bine . E bine ca e asa m-am linistit si eu poate si sotu , nu stiu colegu ca nu mai comunic cu el din 05.07.sub nicio forma. Asa poate e mai bine desi e inca destul de greu ptr mine dar asa am hatarat ca e bine ptr toata lumea. Continua acest drum,este cel ales numai de tine ,si elimina,din discutiile cu sotul,orice referire la acel coleg,este un capitol inchis,din viata ta!!!Decizia a fost a ta,asumati-o si nu mai agita apele familiei tale!!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 1 August 2012 17:32 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-08-01 17:07:01S-al invit la noi acasa sa-l cunoasca, dar el nu stie ce a fost intre mine si coleg, eu i-am spus ca si eu am vrut sa le fac cunostinta dar inainte sa-mi dau seama ca il mai iubesc pe coeg - lucru de care sotu nu stie nimic si nu v-a afla , spunandu-i ca , colegu de liceu nu vrea sub nicio forma sa se cunoasca eu spunandu-i sotului ca nu cunosc motivul dar eu il cunosc destul de bine . E bine ca e asa m-am linistit si eu poate si sotu , nu stiu colegu ca nu mai comunic cu el din 05.07.sub nicio forma. Asa poate e mai bine desi e inca destul de greu ptr mine dar asa am hatarat ca e bine ptr toata lumea. Foarte bine ca nu mai comunici cu colegul,dar nu ai terminat inca treaba , mai ai sa ii redai demitatea sotului pe care i-ai calcat-o in picioare,pe care i-ai distrus-o, chiar daca l-ai ales pe sot , el tot fara demnitate ramane, daca tot faci greseala sa nu ii spui adevarul care oricum tot se va afla cu timpul,incearca macar si poarta-te cu el ca si cum i-ai fii amanta lui, nu numai o sotie !Nu ajunge sa ii fii doar sotie ca ar fi o familie de rutina si cand se va afla, nu se stie ce reactie o sa aiba , asa ca,treceti amndoi in anii tineretii si purtati-va in afara casei ca doi amanti !!
|
||
|
Tycu Postat pe 2 August 2012 16:04 |
||
| Eu nu cunosc postura de amanta , deci nu stiu cum sa procedez, poate sotul stie ca el a avut cateva, dar oricum ne purtam ca doi indragostiti, we bine !!! | ||
|
kudika081088 Postat pe 2 August 2012 22:47 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-08-02 22:47:40Eu nu cunosc postura de amanta , deci nu stiu cum sa procedez, poate sotul stie ca el a avut cateva, dar oricum ne purtam ca doi indragostiti, we bine !!! Nu cunosti postura de amanta ?Pai cum procedai cu colegul ce era? intalnirile secrete, telefoanele secrete, cafeaua , sucul cu colegul ,ce erau domnita? amanta erau domnita! adica ce faceai cu colegul sa faci si cu sotul, dar toate in afara casei !Dar pentru matale e mai greu asta,asa ca e bine ca va purtati ca doi indragostiti , dar barim aici bre , incearca si fii matale prima care ia initiativa la indraosteala, sa vada el ca il consideri pe primul loc .Domnita, ti-o spun sincer, nu glumesc ,trebuie sa fii constienta ,sigura, ca pana la urma familia , sotul lu' matale tot va afla acest secret cu colegul,nu ai cum sa il poti tine secret toata viata,si ca sa nu ai reactii neplacute din partea familiei , a sotului, fa asa macar cum iti spun eu, adica sa te porti ca o amanta cu el, sa fii prima care ia initiativa la dragoste ,adica sa ii redai demnitatea , altfel o sa fii marginalizata, nu va fi o familie cu sfarsit fericit !
|
||
|
Tycu Postat pe 3 August 2012 10:56 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-03 10:56:23De la: kudika081088, la data 2012-08-02 22:47:40Eu nu cunosc postura de amanta , deci nu stiu cum sa procedez, poate sotul stie ca el a avut cateva, dar oricum ne purtam ca doi indragostiti, we bine !!! Auzi, tu, apostolul moralitatii, dar cu pozele cu fetele alea in pozitii dubioase de la profilul tau, ce este? Nevasta-ta stie ca-ti pozezi rudele in astfel de pozitii si sumar imbracate? Te-ai trezit tocmai tu sa faci morala... Vezi ca sunt cu ochii pe tine, ai grija ce fotografii mai postezi la profil.
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 3 August 2012 12:40 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-02 16:04:55De la: kudika081088, la data 2012-08-01 17:07:01S-al invit la noi acasa sa-l cunoasca, dar el nu stie ce a fost intre mine si coleg, eu i-am spus ca si eu am vrut sa le fac cunostinta dar inainte sa-mi dau seama ca il mai iubesc pe coeg - lucru de care sotu nu stie nimic si nu v-a afla , spunandu-i ca , colegu de liceu nu vrea sub nicio forma sa se cunoasca eu spunandu-i sotului ca nu cunosc motivul dar eu il cunosc destul de bine . E bine ca e asa m-am linistit si eu poate si sotu , nu stiu colegu ca nu mai comunic cu el din 05.07.sub nicio forma. Asa poate e mai bine desi e inca destul de greu ptr mine dar asa am hatarat ca e bine ptr toata lumea. Iar tu nu-i distrugi demnitatea nevesti-tii cand postezi pe profilul tau pozele unor femei foarte tinere, sumar imbracate si in ipostaze dubioase? Cand ma gandesc ca e posibil ca femeile alea sa-ti fie rude, mi se face rau. Ipocritule! |
||
|
kudika_10817 Postat pe 3 August 2012 12:42 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-08-03 12:40:19De la: Tycu, la data 2012-08-03 10:56:23De la: kudika081088, la data 2012-08-02 22:47:40Eu nu cunosc postura de amanta , deci nu stiu cum sa procedez, poate sotul stie ca el a avut cateva, dar oricum ne purtam ca doi indragostiti, we bine !!! Sa clarificam problema; in primul rand cred ca ma confunzi, te-ai uitat la alt avatar; eu nu am poze cu fete sumar imbracate,( cu toate ca nu e rau nimic in asta), apoi eu consider ca singurele rude ale mele sunt punga cu bani si sacul cu malai !Ce sunt eu de vina ca Dumnezeu le-a dat chip de femei si toate femeile sunt frumoase si mie imi place ce e frumos ?Le astupi fata si le privesti ca femei ! Domnita , aici problema este aceasta doamna care practic a cerut niste sfaturi deoarece are o problema cu sotul si iubitul,si eu care am cunoscut multe cazuri asemanatoare i-am spus cum trebuie sa faca ca sa isi salveze viitorul casniciei !
|
||
|
Tycu Postat pe 3 August 2012 13:38 |
||
| Cu sotul nu am avut acum nicio problema, el nu a pre simtit din ce am simtit eu. Problema am avut eu si colegu de liceu si cred ca numai noi doi am avut de suferit , sotul in nici un caz ca eu m-am purtat cu el ca si cum nu sa-r fii intamplat nimic numai ca sufeream mai mult pe ascuns nu am arata la lume ca eu sufar am doar cateva prietene f bune la care m-am destainuit si care in nici un caz nu o sa spuna nimic sitului eu am sa-i spun atunci cand voi crede eu de cuvinta ca treebuie sa afle cum a marturisit si el dupa 20-30 de ani ca a avut amante, asa am sa fac si eu si atunci nu o sa mai aiba nicio importanta, asa cum pe mine nu m-a afectat deloc cand mi-a marturisit dupa multi ani cam ce a facut el in tinerete , dar casatorit fiind, in orice caz eu nu am asa de multe sa-i spun pe cat mi-a spus el mie. Si la varsta asta nu as face gresala sa-mi stric o casnicie destul de buna ptr o iubire f mare. N-a fost sa fie impartasita la tinerete acum nu mai are farmec.Asta e ! I-mi pare bine ca acum pot comunica detasat de situatie. Sa auzim numai de bine. Acum merg cu sotu la o bere pe terasa. | ||
|
kudika081088 Postat pe 3 August 2012 15:32 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-02 16:04:55De la: kudika081088, la data 2012-08-01 17:07:01S-al invit la noi acasa sa-l cunoasca, dar el nu stie ce a fost intre mine si coleg, eu i-am spus ca si eu am vrut sa le fac cunostinta dar inainte sa-mi dau seama ca il mai iubesc pe coeg - lucru de care sotu nu stie nimic si nu v-a afla , spunandu-i ca , colegu de liceu nu vrea sub nicio forma sa se cunoasca eu spunandu-i sotului ca nu cunosc motivul dar eu il cunosc destul de bine . E bine ca e asa m-am linistit si eu poate si sotu , nu stiu colegu ca nu mai comunic cu el din 05.07.sub nicio forma. Asa poate e mai bine desi e inca destul de greu ptr mine dar asa am hatarat ca e bine ptr toata lumea. Hai Mitica, nu mai exagera atat ! Nu-l mai victimiza atat pe sot care nu fuse nici asta usa de biserica. Daca femeia nu a mers prea departe cu colegul care-i baiul? Nu cred ca acum trebuie sa stea in patru labe in fata sotului, ar fi penibil. Mai termina cu ideile astea primitive. |
||
|
Thais13 Postat pe 3 August 2012 15:39 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-08-03 15:32:36Cu sotul nu am avut acum nicio problema,Cu sotul nu am avut acum nicio problema, el nu a pre simtit din ce am simtit eu. Problema am avut eu si colegu de liceu si cred ca numai noi doi am avut de suferit , sotul in nici un caz ca eu m-am purtat cu el ca si cum nu sa-r fii intamplat nimic numai ca sufeream mai mult pe ascuns nu am arata la lume ca eu sufar am doar cateva prietene f bune la care m-am destainuit si care in nici un caz nu o sa spuna nimic sitului eu am sa-i spun atunci cand voi crede eu de cuvinta ca treebuie sa afle cum a marturisit si el dupa 20-30 de ani ca a avut amante, asa am sa fac si eu si atunci nu o sa mai aiba nicio importanta, asa cum pe mine nu m-a afectat deloc cand mi-a marturisit dupa multi ani cam ce a facut el in tinerete , dar casatorit fiind, in orice caz eu nu am asa de multe sa-i spun pe cat mi-a spus el mie. Si la varsta asta nu as face gresala sa-mi stric o casnicie destul de buna ptr o iubire f mare. N-a fost sa fie impartasita la tinerete acum nu mai are farmec.Asta e ! I-mi pare bine ca acum pot comunica detasat de situatie. Sa auzim numai de bine. Acum merg cu sotu la o bere pe terasa.''' Domnita cu mii de scuze dar matale nu ai inteles ce am spus, eu la altceva m-am referit !Spui aici ca ..."Cu sotul nu am avut acum nicio problema,"..pai normal ca nu ai avut ca el nu stia nimic , ca altfel sigur ai fi avut!Eu nu ma refer la cum te-ai purtat cu sotul acasa ci la faptul ca i-ai calcat in picioare demnitatea lui de barbat , adica el era pentru matale doar un obiect ,ceva nul!...spui ca"...ca eu m-am purtat cu el ca si cum nu s-ar fii intamplat nimic numai ca sufeream mai mult pe ascuns nu am arata la lume ca eu sufar"..prin gestul asta si celelalte fapte adica intalniri secrete , telefoane, cafea si sucuri cu colegul , matale l-ai desconsiderat pe sot, adica nu valora nimic in ochii lu' matale !Matale o sa ii spui dupa 20-30 ani ? Domnita , eu te asigur ca in mai putin de 5 ani el si toata familia matale va afla,matale sa fii pregatita pentru asta, problema este ce o sa faci atunci !Faptul ca mergi pe terasa la o bere cu sotul asta e in rutina familiei, nu schimba cu nimic situatia, demnitatii lui , matale cauta si depaseste rutina familiala, si transforma-te in amanta lui,fa ceva iesit din comunca sa vada el ca inseamna ceva,pentru matale !altfel...!
|
||
|
Tycu Postat pe 3 August 2012 18:26 |
||
De la: Thais13, la data 2012-08-03 15:39:38De la: Tycu, la data 2012-08-02 16:04:55De la: kudika081088, la data 2012-08-01 17:07:01S-al invit la noi acasa sa-l cunoasca, dar el nu stie ce a fost intre mine si coleg, eu i-am spus ca si eu am vrut sa le fac cunostinta dar inainte sa-mi dau seama ca il mai iubesc pe coeg - lucru de care sotu nu stie nimic si nu v-a afla , spunandu-i ca , colegu de liceu nu vrea sub nicio forma sa se cunoasca eu spunandu-i sotului ca nu cunosc motivul dar eu il cunosc destul de bine . E bine ca e asa m-am linistit si eu poate si sotu , nu stiu colegu ca nu mai comunic cu el din 05.07.sub nicio forma. Asa poate e mai bine desi e inca destul de greu ptr mine dar asa am hatarat ca e bine ptr toata lumea. nu il victimizez pe sot, eu spun doar ca atat timp cat sotul nu e pe forum , cat nu isi spune motivele ca ar fi avut amante,cat timp nu cunoastem parerea lui pentru mine el e o victima nevinovata, unde o sotie cauta si loveste in demnitatea lui adica il considera doara un obiect !Poate el nici nu avea amante, poate au fost doar presupuneri ale sotiei,Domnita , daca sa presupunem ca maine ar afla sotul si ar iertao , da , dansa ar trebui sa stea in patru labe in fata lui pentru ce a facut !
|
||
|
Tycu Postat pe 3 August 2012 18:35 |
||
De la: Tycu, la data 2012-08-03 18:35:20[quote name=' Mitica,scuza-ma,dar ai trecut in extrema cealalta,a insistentei obsesive!!Nu crezi ca, din acest moment,,,problema doamnei,nu mai este si a noastra,domnia sa intelegand sa isi refaca casnicia,lasand trecutului acea ratacire?Este adevarta,atunci cand se discuta astfel de probleme,trebuie ca cei doi sa fie prezenti la masa tratativelor,eliminandu-se,astfel,subiectivismul,dar nu putem sa nu ii acordam ,doamnei noastre,minimul de intelegere omeneasca!!!!Nu suntem aici in pozitia de calai,ci de povatuitori,sfatuitori,doamna,ramanand,totusi,liberul arbitru!!!Domnia sa a luat o decizie,pe care o impartaseste cu sotul ei,si ar trebui sa fie suficient pentru tine,,,pentru noi toti!!!Restul ,ce tine de propria constiinta,,il va clarifica in timp,dupa cate am inteles din textul doamnei,,nu acum,,caci nu este total pregatita pentru asa ceva!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 3 August 2012 21:17 |
||
| AM MERS DE ZIUA LUI PE PLATOUL BUCEGI SI LA HANUL LUI MANUC IN BUCURESTI LA O CINA ROMANTICA , E BINE ? | ||
|
kudika081088 Postat pe 4 August 2012 00:07 |
||
|
NU !!! Am argumente clare ca a umblat cu cel putin 2 femei care le stiam eu in tinerete, una a vrut sa chear sa mi-l ea , nu a fost sa fie. Sotul nu sa-r supara daca eu i-as marturisi totul numai la data cand i-as marturisi sa nu-l mai iubesc pe coleg- nu ca am rupt relati nu e destul trebuie sa-mi iasa din inima de tot si apoi am sa-i marturisesc. Asta i-am si spus-o mai pe-ndelete imediat dupa ce mi-am dat seama ca il iubesc pe colegul de liceu si cand v-a sosi timpul am sa-i marturisesc, oricum eu am fost toata viata sincera cu sotul, putine lucruri i-am ascuns in viata . Poate de aia am avut libertatea deplina din partea lui. |
||
|
kudika081088 Postat pe 4 August 2012 00:17 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-08-04 00:17:15NU !!! Am argumente clare ca a umblat cu cel putin 2 femei care le stiam eu in tinerete, una a vrut sa chear sa mi-l ea , nu a fost sa fie. Asa sa faci,draga mea,,tu decizi asupra confesiunilor existente in viata ta!!!Atunci cand vei fi pregatita,,tot atunci sa fii deschisa cu sotul tau!!!!Felicitari pentru alegerea si savarsirea clipelor de intimitate relaxanta!!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 4 August 2012 10:55 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| tu crezi in minuni? | 3 | De la: fatafrumoasa 19 Aprilie 2009 22:11 |
| Iubesc ce nu-i al meu | 60 | De la: mara_andrei 14 Iunie 2011 11:42 |
| Ma iubeste sau doar se joaca? | 7 | De la: Alllexandra 13 Mai 2013 13:59 |
|
|
||
| Ce parere aveti? Ma puteti ajuta cu un sfat? | 46 | De la: kudika200806 5 Iulie 2011 15:18 |
| ..sunt insarcinata cu un barbat care este legat de mama lui.. | 30 | De la: eusieu 7 August 2009 12:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.