Setari Cookie-uri

iubire imposibila? de ce ma doare atat de tare...

De la: MissRainbow, la data 2012-08-03 21:17:12
De la: Tycu, la data 2012-08-03 18:35:20[quote name='
nu il victimizez pe sot, eu spun doar ca atat timp cat sotul nu e pe forum , cat nu isi spune motivele ca ar fi avut amante,cat timp nu cunoastem parerea lui pentru mine el e o victima nevinovata, unde o sotie cauta si loveste in demnitatea lui adica il considera doara un obiect !Poate el nici nu avea amante, poate au fost doar presupuneri ale sotiei,Domnita , daca sa presupunem ca maine ar afla sotul si ar iertao , da , dansa ar trebui sa stea in patru labe in fata lui pentru ce a facut !

Mitica,scuza-ma,dar ai trecut in extrema cealalta,a insistentei obsesive!!Nu crezi ca, din acest moment,,,problema doamnei,nu mai este si a noastra,domnia sa intelegand sa isi refaca casnicia,lasand trecutului acea ratacire?Este adevarta,atunci cand se discuta astfel de probleme,trebuie ca cei doi sa fie prezenti la masa tratativelor,eliminandu-se,astfel,subiectivismul,dar nu putem sa nu ii acordam ,doamnei noastre,minimul de intelegere omeneasca!!!!Nu suntem aici in pozitia de calai,ci de povatuitori,sfatuitori,doamna,ramanand,totusi,liberul arbitru!!!Domnia sa a luat o decizie,pe care o impartaseste cu sotul ei,si ar trebui sa fie suficient pentru tine,,,pentru noi toti!!!Restul ,ce tine de propria constiinta,,il va clarifica in timp,dupa cate am inteles din textul doamnei,,nu acum,,caci nu este total pregatita pentru asa ceva!!!

Domnita . "problema doamnei" nu e a noastra. dar problema doamnei inca a ramas o problema !Domnita, eu deja mi-am facut o parere despre doamna in cauza ,am inceput sa o cunost foarte bine ,dar din respect pentru dansa nu o spun aici, daca as conversa cu matale pe mesaj privat as spune mai multe !Domnita, trecutul acela nu e o ratacire, e un trecut care ramane pe viata in mintea si sufletul dansei !Ce casnicie sa refaca ? are casnicia facuta,dansa tot spune ca a intrerupt legatura cu colegul ,ca a fost la munte si la o bere cu sotul ,ca ..s-a facut cea mai cuminte doamna...,foarte bine ca face asa, dar mai ramne problema cu demnitatea sotului pe care doamna i-a distrus-o,matale nu intelegi ca sotul pentru dansa e inca doborat de pe piedestal, e pe ultimul loc , e ca un simplu obiect, coleg de camera ?Domnita,asta nu se va clarifica in timp , doamna greseste voit cand spune ca o sa ii spuna cand va considera ca e momentul, nu domnita ,"momentul" ala nu o sa vina niciodata ca doamna nu va voii niciodata pentru ca nu vrea sa il piarda pe coleg si nici familia si ii e frica de reactile sotului !pana la urma se va afla, nu ca ii spune doamna, si eu ii spun sa fie pregatita pentru asta, adica sa ii repare prestigiul, demnitatea , sa vada el ca e mai important in viata dansei decat colegul , altfel va avea al sfarsit nedorit relatia asta !
Tycu
Postat pe 4 August 2012 12:33
De la: Tycu, la data 2012-08-04 12:33:05[quote name=
Domnita . "problema doamnei" nu e a noastra. dar problema doamnei inca a ramas o problema !Domnita, eu deja mi-am facut o parere despre doamna in cauza ,am inceput sa o cunost foarte bine ,dar din respect pentru dansa nu o spun aici, daca as conversa cu matale pe mesaj privat as spune mai multe !Domnita, trecutul acela nu e o ratacire, e un trecut care ramane pe viata in mintea si sufletul dansei !...........................................

Mitica,,,exagerezi,,dar putin mai mult!!!!Te intreb ceva!!Oare unde se afla sau cum era demnitatea doamnei,atunci cand a fost tradata???Cum a incercat ,sotul ei,,sa-i revigoreze demnitatea de sotie,chiar in fata propriei constiinte,stiind ,ca a inselat-o?? Din moment ce si-a exprimat hotararea de a continua viata de familie,,cu sotul ei,,,onsider ca este destul de matura sa se aseze la o alta discutie cu domnia sa si sa clarifice aspectele,ce tin de integritatea demnitatii sotului ei!!M-as fi bucurat in situatia in care,doamna noastra,,ar fi declarat ,ca sotul ei,si-a cerut iertare pentru mojicia de care a dat dovada in tinerete!!!Ma opresc aici,,demnitatea unui barbat ,o vad ca fiind egala cu cea a unei femei!!!!
MissRainbow
Postat pe 4 August 2012 12:45
De la: kudika081088, la data 2012-08-04 00:17:15NU !!! Am argumente clare ca a umblat cu cel putin 2 femei care le stiam eu in tinerete, una a vrut sa chear sa mi-l ea , nu a fost sa fie.
Sotul nu sa-r supara daca eu i-as marturisi totul numai la data cand i-as marturisi sa nu-l mai iubesc pe coleg- nu ca am rupt relati nu e destul trebuie sa-mi iasa din inima de tot si apoi am sa-i marturisesc. Asta i-am si spus-o mai pe-ndelete imediat dupa ce mi-am dat seama ca il iubesc pe colegul de liceu si cand v-a sosi timpul am sa-i marturisesc, oricum eu am fost toata viata sincera cu sotul, putine lucruri i-am ascuns in viata . Poate de aia am avut libertatea deplina din partea lui.

Domnita , e foarte bine ca ai fost la munte cu sotul , si la o bere pe terasa,dar inca nu e deajuns sa ii repari prestigiul.Trebuie sa faci ceva iesit din domeniul familial,adica ceva secret fata de altii, intalniri serete, iubiri sectrete,plecati impreuna intr-o vacanta sa nu stie nimeni,ceva ca sa vada el ca are importanta ca inseamna mai mult decat coegul pentru matale !Matale ai inceput iar sa te incurci in afirmatii,...spui ca..."Sotul nu s-ar supara daca eu i-as marturisi totul numai la data cand i-as marturisi sa nu-l mai iubesc pe coleg"..Pe coleg ai sa-l iubesti toata viata ca asa e legea iubirii, si apoi daca esti sigura ca nu s-ar supara sotul , de ce nu -i spui acum ?Stii de ce domnita? pentru ca nu vrei sa il pierzi pe coleg , dar nici pe sot , ti-e frica de sot ca te va da afara, ca vei pierde familia !Timpul marturisirii nu va sosi niciodata,pentru ca nu poti renunta la coleg,dar oricum se va afla,pentru asta sa fii pregatita!Matale spui ca .."eu am fost toata viata sincera cu sotul, putine lucruri i-am ascuns in viata . Poate de aia am avut libertatea deplina din partea lui"..i-ai ascuns putine lucruri dar cele mai importante care tocmai astea nu trebuiau ascunse, si de asta ai avut bre libertate pentru ca el a mers pe incredere in sotia lui si matale in acel timp il "loveai pe la spate" cu colegul ! Domnita, repara-i demnitatea,fa-l sa creada ca e mai important in viata lu matale , incearca si fa cu el tot ce faceai si cu colegul,intalniti-va in secret , in locuri secrete, se pot face multe, adica considera ca sotul ar fi colegul,ca atunci cand va afla,nu ca vrei sau nu vrei matale,dar se va afla ,sa vada ca are importanta in fata lu matale altfel..ar fi o problema !
Tycu
Postat pe 4 August 2012 13:08
De la: Tycu, la data 2012-08-03 18:35:20
De la: Thais13, la data 2012-08-03 15:39:38
De la: Tycu, la data 2012-08-02 16:04:55
De la: kudika081088, la data 2012-08-01 17:07:01S-al invit la noi acasa sa-l cunoasca, dar el nu stie ce a fost intre mine si coleg, eu i-am spus ca si eu am vrut sa le fac cunostinta dar inainte sa-mi dau seama ca il mai iubesc pe coeg - lucru de care sotu nu stie nimic si nu v-a afla , spunandu-i ca , colegu de liceu nu vrea sub nicio forma sa se cunoasca eu spunandu-i sotului ca nu cunosc motivul dar eu il cunosc destul de bine . E bine ca e asa m-am linistit si eu poate si sotu , nu stiu colegu ca nu mai comunic cu el din 05.07.sub nicio forma. Asa poate e mai bine desi e inca destul de greu ptr mine dar asa am hatarat ca e bine ptr toata lumea.

Foarte bine ca nu mai comunici cu colegul,dar nu ai terminat inca treaba , mai ai sa ii redai demitatea sotului pe care i-ai calcat-o in picioare,pe care i-ai distrus-o, chiar daca l-ai ales pe sot , el tot fara demnitate ramane, daca tot faci greseala sa nu ii spui adevarul care oricum tot se va afla cu timpul,incearca macar si poarta-te cu el ca si cum i-ai fii amanta lui, nu numai o sotie !Nu ajunge sa ii fii doar sotie ca ar fi o familie de rutina si cand se va afla, nu se stie ce reactie o sa aiba , asa ca,treceti amndoi in anii tineretii si purtati-va in afara casei ca doi amanti !!

Hai Mitica, nu mai exagera atat !
Nu-l mai victimiza atat pe sot care nu fuse nici asta usa de biserica.
Daca femeia nu a mers prea departe cu colegul care-i baiul? Nu cred ca acum trebuie sa stea in patru labe in fata sotului, ar fi penibil.
Mai termina cu ideile astea primitive.

nu il victimizez pe sot, eu spun doar ca atat timp cat sotul nu e pe forum , cat nu isi spune motivele ca ar fi avut amante,cat timp nu cunoastem parerea lui pentru mine el e o victima nevinovata, unde o sotie cauta si loveste in demnitatea lui adica il considera doara un obiect !Poate el nici nu avea amante, poate au fost doar presupuneri ale sotiei,Domnita , daca sa presupunem ca maine ar afla sotul si ar iertao , da , dansa ar trebui sa stea in patru labe in fata lui pentru ce a facut !

Ma tem ca esti foarte marginit, ca vezi doar ce iti convine, tipic masculin.
Faptul de a da fuga in bratele unei alte femei in loc sa pui umarul la rezolvarea problemelor din propria ograda nu scuza nici un barbat.
Asta o spun la modul general nu referindu-ma la sotul discutat in topic.
Cred ca trebuie sa se ierte unul pe altul si mai cred ca nu prea ai dreptul sa judeci pe altii .
Thais13
Postat pe 4 August 2012 13:26
De la: Tycu, la data 2012-08-04 13:08:03
De la: kudika081088, la data 2012-08-04 00:17:15NU !!! Am argumente clare ca a umblat cu cel putin 2 femei care le stiam eu in tinerete, una a vrut sa chear sa mi-l ea , nu a fost sa fie.
Sotul nu sa-r supara daca eu i-as marturisi totul numai la data cand i-as marturisi sa nu-l mai iubesc pe coleg- nu ca am rupt relati nu e destul trebuie sa-mi iasa din inima de tot si apoi am sa-i marturisesc. Asta i-am si spus-o mai pe-ndelete imediat dupa ce mi-am dat seama ca il iubesc pe colegul de liceu si cand v-a sosi timpul am sa-i marturisesc, oricum eu am fost toata viata sincera cu sotul, putine lucruri i-am ascuns in viata . Poate de aia am avut libertatea deplina din partea lui.

Domnita , e foarte bine ca ai fost la munte cu sotul , si la o bere pe terasa,dar inca nu e deajuns sa ii repari prestigiul.Trebuie sa faci ceva iesit din domeniul familial,adica ceva secret fata de altii, intalniri serete, iubiri sectrete,plecati impreuna intr-o vacanta sa nu stie nimeni,ceva ca sa vada el ca are importanta ca inseamna mai mult decat coegul pentru matale !Matale ai inceput iar sa te incurci in afirmatii,...spui ca..."Sotul nu s-ar supara daca eu i-as marturisi totul numai la data cand i-as marturisi sa nu-l mai iubesc pe coleg"..Pe coleg ai sa-l iubesti toata viata ca asa e legea iubirii, si apoi daca esti sigura ca nu s-ar supara sotul , de ce nu -i spui acum ?Stii de ce domnita? pentru ca nu vrei sa il pierzi pe coleg , dar nici pe sot , ti-e frica de sot ca te va da afara, ca vei pierde familia !Timpul marturisirii nu va sosi niciodata,pentru ca nu poti renunta la coleg,dar oricum se va afla,pentru asta sa fii pregatita!Matale spui ca .."eu am fost toata viata sincera cu sotul, putine lucruri i-am ascuns in viata . Poate de aia am avut libertatea deplina din partea lui"..i-ai ascuns putine lucruri dar cele mai importante care tocmai astea nu trebuiau ascunse, si de asta ai avut bre libertate pentru ca el a mers pe incredere in sotia lui si matale in acel timp il "loveai pe la spate" cu colegul ! Domnita, repara-i demnitatea,fa-l sa creada ca e mai important in viata lu matale , incearca si fa cu el tot ce faceai si cu colegul,intalniti-va in secret , in locuri secrete, se pot face multe, adica considera ca sotul ar fi colegul,ca atunci cand va afla,nu ca vrei sau nu vrei matale,dar se va afla ,sa vada ca are importanta in fata lu matale altfel..ar fi o problema !

Mitica, fabulezi deja si pui cuvinte in gura femeii de la tine putere.De unde stii tu ce simte ea acum ,daca il va uita sau nu pe coleg sau ca nu afost decat o ratacire de moment sub inluenta trecutului si atat.
Greselile si le plateste fiecare si consecintele si le suporta tot fiecare , nu e cazul sa exagerezi tu.
Thais13
Postat pe 4 August 2012 13:30
De la: MissRainbow, la data 2012-08-04 12:45:35
De la: Tycu, la data 2012-08-04 12:33:05[quote name=
Domnita . "problema doamnei" nu e a noastra. dar problema doamnei inca a ramas o problema !Domnita, eu deja mi-am facut o parere despre doamna in cauza ,am inceput sa o cunost foarte bine ,dar din respect pentru dansa nu o spun aici, daca as conversa cu matale pe mesaj privat as spune mai multe !Domnita, trecutul acela nu e o ratacire, e un trecut care ramane pe viata in mintea si sufletul dansei !...........................................

Mitica,,,exagerezi,,dar putin mai mult!!!!Te intreb ceva!!Oare unde se afla sau cum era demnitatea doamnei,atunci cand a fost tradata???Cum a incercat ,sotul ei,,sa-i revigoreze demnitatea de sotie,chiar in fata propriei constiinte,stiind ,ca a inselat-o?? Din moment ce si-a exprimat hotararea de a continua viata de familie,,cu sotul ei,,,onsider ca este destul de matura sa se aseze la o alta discutie cu domnia sa si sa clarifice aspectele,ce tin de integritatea demnitatii sotului ei!!M-as fi bucurat in situatia in care,doamna noastra,,ar fi declarat ,ca sotul ei,si-a cerut iertare pentru mojicia de care a dat dovada in tinerete!!!Ma opresc aici,,demnitatea unui barbat ,o vad ca fiind egala cu cea a unei femei!!!!
///

Matale spui.."cand a fost tradata"..Domnita, am mai spus ca nu sunt de acord cu sotul ca avea amante,dar aici pe forum nu se pune problema sotului, nu stim daca a fost sau nu tradata !Ce face doamna , se razbuna ? Sotul nu a venit pe forum cu nici o lamurire, justificare de ce a facut asa,aici nu punem problema sotului atat timp cat nu avem discutii cu el. Daca era asa , de ce nu l-a parasit,?hai sa luam cateva variante;- doamna il avea pe coleg inaintea sotului,daca sotul a vazut o indiferenta din partea doamnei? -daca doamna nu a spus tot ce facea cu colegul pe ascuns, si sotul a simtit ceva, poate chiar el era indreptatit sa se desparta si a ales varianta cu amantele ?,-poate ca doamna il tinea de paravan ca sa inchida gura lumii ca sa umble cu colegul pe ascuns ?-ce motive a avut sotul sa aiba amante daca a acceptat casatoria cu doamna ?Domnita , nu cred ca fara motive sotul avea amante !Matale spui ca.."M-as fi bucurat in situatia in care,doamna noastra,,ar fi declarat ,ca sotul ei,si-a cerut iertare pentru mojicia de care a dat dovada.."eu cred ca invers era normal cu cerutul iertariii !
Tycu
Postat pe 4 August 2012 14:30
De la: Thais13, la data 2012-08-04 13:30:37

Mitica, fabulezi deja si pui cuvinte in gura femeii de la tine putere.De unde stii tu ce simte ea acum ,daca il va uita sau nu pe coleg sau ca nu afost decat o ratacire de moment sub inluenta trecutului si atat.
Greselile si le plateste fiecare si consecintele si le suporta tot fiecare , nu e cazul sa exagerezi tu.

sml-confused0006: Stiu ce simte ca deja am inceput sa o cunosc din toate postarile dansei,Nu niciodata nu il va uita pe coleg, pentru ca legile iubirii spun ca ;in fiecare tip de relatie ( parinti -copii, frati intre ei, amanti, sot sotie ..)o persoana poate sa iubeasca numai o alta SINGURA persoana,si IUBIREA TINE PE VIATA !si nu trebuie confundata prietenia cu iubirea !-aceste legi le stie orice psiholog ca sunt dupa cercetarile unor mari psihologi , psihanalisti !asa ca o data ce il iubeste pe coleg asta va tine toata viata !Nu exista ratacire de moment in iubire,asta e numai in prietenie si alte fapte valabila !Asa e cu consecintele cum ai spus aici, dar doamna tocmai aici a cerut sfatul ce sa faca sa nu suporte consecintele !
Tycu
Postat pe 4 August 2012 14:46
Am fost la o manastire am marturisit unui duhovnic totul, care mi-a dat binecuvantarea am venit acasa cu gandul sa-i marturisesc totul sotului dar in aceasta seara inca nu am avut curaj poate maine la zi. Sper ca , cu colegul de liceu sa nu mai intalnesc decat in ceruri. Eu nu consider ca l-am injosit pe sotul meu sunt cu el am fost cu el la bine si la greu si asa vom fii mereu, desi nu el a fost iubirea vietii mele el este alesul vieti mele!! Va rog sa nu ma injositi ca nu aveti dreptate. V-as da o adresa de mail dar nu mi-as face-o publica eventual un nr de tel fix prin care sa transmit adresa de mail.
kudika081088
Postat pe 6 August 2012 01:06
De la: Tycu, la data 2012-08-04 14:30:46[quote name=

....eu cred ca invers era normal cu cerutul iertariii !

Mitica,nu sunt de acord cu acest final de comment,nimic nu va face mai importanti decat femeile!!Gresesti in afirmatii si sper ca nu intentionat!!!
MissRainbow
Postat pe 6 August 2012 07:19
Inca ma socheaza ca o femeie care se pretinde a fi matura se coboara la asa ceva.Daca sotul a avut amante nu cumva ai si aici o parte de vina nefiind langa el atunci cand avea nevoie?Nu le gasesc scuze barbatilor dar uneori femeia il impinge pe barbat sa calce stramb pentru ca....o doare capul, e obosita,au suparat-o copii etc.Fiecare avem un "cimitir" dar in momentul in care plecam pe un drum cu o persoana ne facem curat in viata si inchidem poarta foarte bine .Nu sunt moralista dar am trecut prin asa ceva cu sotul meu si am avut rabdare un timp (aproape doi ani),dar si rabdarea se termina la un moment dat si am cerut ferm sa "isi inchida poarta cimitirului".In nici o relatie nu isi au loc fantomele trecutului
kudika395695
Postat pe 6 August 2012 07:24
De la: kudika081088, la data 2012-08-06 01:06:28Am fost la o manastire am marturisit unui duhovnic totul, care mi-a dat binecuvantarea am venit acasa cu gandul sa-i marturisesc totul sotului dar in aceasta seara inca nu am avut curaj poate maine la zi. Sper ca , cu colegul de liceu sa nu mai intalnesc decat in ceruri. Eu nu consider ca l-am injosit pe sotul meu sunt cu el am fost cu el la bine si la greu si asa vom fii mereu, desi nu el a fost iubirea vietii mele el este alesul vieti mele!! Va rog sa nu ma injositi ca nu aveti dreptate. V-as da o adresa de mail dar nu mi-as face-o publica eventual un nr de tel fix prin care sa transmit adresa de mail.

Foarte bine ai procedat,dar,te rog,pastreaza discretia cuvenita spovezii,nu ar trebui sa intereseze pe nimeni,,natura confesiunii tale,,este strict legatura ta cu Divinitatea!!!Nu te injoseste nimeni,,sunt simple opinii,pe care le poti lua in calcul sau nu!!!Sufletul tau este in continuare tulburat,chiar daca te-ai spovedit,,nu mai intra ,o perioada de timp,pe forum,reculege-te si termina ceea ce ai inceput,odata cu sacramentul spovezii!!!
MissRainbow
Postat pe 6 August 2012 07:26
De la: kudika395695, la data 2012-08-06 07:24:27Inca ma socheaza ca o femeie care se pretinde a fi matura se coboara la asa ceva.Daca sotul a avut amante nu cumva ai si aici o parte de vina nefiind langa el atunci cand avea nevoie?Nu le gasesc scuze barbatilor dar uneori femeia il impinge pe barbat sa calce stramb pentru ca....o doare apul, e obosita,au suparat-o copii etc.Fiecare avem un "cimitir" dar in momentul in care plecam pe un drum cu o persoana ne facem curat in viata si inchidem poarta foarte bine .Nu sunt moralista dar am trecut prin asa ceva cu sotul meu si am avut rabdare un timp (aproape doi ani),dar si rabdarea se termina la un moment dat si am cerut ferm sa "isi inchida poarta cimitirului".In nici o relatie nu isi au loc fantomele trecutului
\

Corect!
Tycu
Postat pe 6 August 2012 10:34
De la: MissRainbow, la data 2012-08-06 07:19:49
De la: Tycu, la data 2012-08-04 14:30:46[quote name=

....eu cred ca invers era normal cu cerutul iertariii !

Mitica,nu sunt de acord cu acest final de comment,nimic nu va face mai importanti decat femeile!!Gresesti in afirmatii si sper ca nu intentionat!!!

Chiar femeile?nu prea cred, de multe ori femeia e cea care il impinge pe barbat in pacate cum spunea foarte bine cineva aici pe forum ! Da domnita , ea ar trebui sa ii ceara iertare lui , atat timp cat el nu stim ce vina are, de ce are vina , daca are intr-adevar vina...!
Tycu
Postat pe 6 August 2012 10:40
De la: kudika081088, la data 2012-08-06 01:06:28Am fost la o manastire am marturisit unui duhovnic totul, care mi-a dat binecuvantarea am venit acasa cu gandul sa-i marturisesc totul sotului dar in aceasta seara inca nu am avut curaj poate maine la zi. Sper ca , cu colegul de liceu sa nu mai intalnesc decat in ceruri. Eu nu consider ca l-am injosit pe sotul meu sunt cu el am fost cu el la bine si la greu si asa vom fii mereu, desi nu el a fost iubirea vietii mele el este alesul vieti mele!! Va rog sa nu ma injositi ca nu aveti dreptate. V-as da o adresa de mail dar nu mi-as face-o publica eventual un nr de tel fix prin care sa transmit adresa de mail.

Domnita , faptul ca ai fost la manastire la duhovnic e foarte bine, ai procedat corect,dar e interesant ca duhovnicului i-ai marturisit adevarul , noua aici la fel, dar tocmai cui trebuia sa ii spui adevarul nu ai facut-o adica sotului !Spui ca nu ai avut curaj, te cred , pentru ca ti-e frica de cum va reactiona sotul , adica ti-ai dat seama ca nu a fost corect ce ai facut si ti-e frica de consecinte , ca poti pierde familia !Spui ca vrei pe coleg sa il intalnesti in ceruri ? E deajuns ca il ai in suflet, in inima pe viata, nu ai matale rabdare pana a va intalni in ceruri,matale vezi sa nu grabesti intalnirea tot pe pamant !Da, domnita , l-ai injosit pe sot, prin acele secrete , intalniri cu colegul in secret, prin telefoanele secrete, si ce ai mai facut!Faptul ca ai stat cu sot l-a bine si rau si ca ati fost la munte impreuna , nu schimba cu nimic situatia de al ridica pe sot pe primul loc in viata lu matale. Matale nu vrei sa te gandesti la viitor cand se va afla,de aceea spun ca sa faci ceva deosebit cu sotul in afara de ai fii nevasta, ceva care sa vada el ca inseamna mai mult decat colegul ,adica in afara de sotie sa iti joci rolul si de amanta sotului,si numai dupa aceea poti sa spui ca sotul nu mai e injosit , ca e pe primul loc !
Tycu
Postat pe 6 August 2012 11:00
De la: Tycu, la data 2012-08-06 10:40:46[quote name= Chiar femeile?nu prea cred, de multe ori femeia e cea care il impinge pe barbat in pacate cum spunea foarte bine cineva aici pe forum ! Da domnita , ea ar trebui sa ii ceara iertare lui , atat timp cat el nu stim ce vina are, de ce are vina , daca are intr-adevar vina...!

Da,chiar decat femeile!!!Mitica,suntem creaturi egale in fata Divinitatii,,ne-a fost lasata libertatea de alegere ,dintre bine si rau,si drept consecinta,fiecare este liber sa aleaga ,ce,cu cine,cand si cum,asumandu-si responsabilitatea faptelor!!Nu minimaliza importanta femeii,caci ma ia durerea de cap!!!! O sa-i spun asotului,totul,la timpul potrivit,chiar daca este mult prea tarziu pentru ea si foarte tarziu pentru sotul ei!!Fiecare persoana are mecanismul propriu de functionare!!!
MissRainbow
Postat pe 6 August 2012 11:26
De la: MissRainbow, la data 2012-08-06 11:26:00
De la: Tycu, la data 2012-08-06 10:40:46[quote name= Chiar femeile?nu prea cred, de multe ori femeia e cea care il impinge pe barbat in pacate cum spunea foarte bine cineva aici pe forum ! Da domnita , ea ar trebui sa ii ceara iertare lui , atat timp cat el nu stim ce vina are, de ce are vina , daca are intr-adevar vina...!

Da,chiar decat femeile!!!Mitica,suntem creaturi egale in fata Divinitatii,,ne-a fost lasata libertatea de alegere ,dintre bine si rau,si drept consecinta,fiecare este liber sa aleaga ,ce,cu cine,cand si cum,asumandu-si responsabilitatea faptelor!!Nu minimaliza importanta femeii,caci ma ia durerea de cap!!!! O sa-i spun asotului,totul,la timpul potrivit,chiar daca este mult prea tarziu pentru ea si foarte tarziu pentru sotul ei!!Fiecare persoana are mecanismul propriu de functionare!!!

Nu minimalizez importanta femeii in societate,normal ca atat barbatii cat si femeile sunt creaturi egale in fata Divinitatii si in societate , eu ma refer la femeie in relatie cu partenerul ei, ca in general femeia cam "impinge" barbatul sa "pacatuiasca" ,acolo unde femeia stie cum sa "lucreze" cu barbatul, nici el nu ar pacatui!Nu degeaba se spune ca "femeia are o coasta de drac"- are zicala asta un inteles !Da , fiecare are mecanismul propriu de functionare, dar nu toate mecanismele sunt si corecte, cum e si in cazul doamnei cu colegul !
Tycu
Postat pe 6 August 2012 14:16
De la: Tycu, la data 2012-08-06 14:16:55[quote name= Nu minimalizez importanta femeii in societate,normal ca atat barbatii cat si femeile sunt creaturi egale in fata Divinitatii si in societate , eu ma refer la femeie in relatie cu partenerul ei, ca in general femeia cam "impinge" barbatul sa "pacatuiasca" ,acolo unde femeia stie cum sa "lucreze" cu barbatul, nici el nu ar pacatui!Nu degeaba se spune ca "femeia are o coasta de drac"- are zicala asta un inteles !Da , fiecare are mecanismul propriu de functionare, dar nu toate mecanismele sunt si corecte, cum e si in cazul doamnei cu colegul !

Dar acea coasta de drac ,oare de la cine a fost luata,pentru a fi zamislita femeia ,Mitica????? Si sotul doamnei,,a avut un mecanism,care,dupa cum pare,a functionat ,ani buni,fara probleme!!

Mitica,consider cazul clasat,doamna noastra si-a certificat pozitia in familia ei,,este decizie definitiva si irevocabila,,,are drept la recurs,privind recunoasterea tentatiei in fata sotului,,tot treizeci de zile,ca in sistemul juridic!!!Dupa,,se contesta orice demers in acest sens!!!Sa nu exageram cu obsesiile!!!Fara suparare!!!
MissRainbow
Postat pe 6 August 2012 14:28
De la: MissRainbow, la data 2012-08-06 14:28:41
De la: Tycu, la data 2012-08-06 14:16:55[quote name= Nu minimalizez importanta femeii in societate,normal ca atat barbatii cat si femeile sunt creaturi egale in fata Divinitatii si in societate , eu ma refer la femeie in relatie cu partenerul ei, ca in general femeia cam "impinge" barbatul sa "pacatuiasca" ,acolo unde femeia stie cum sa "lucreze" cu barbatul, nici el nu ar pacatui!Nu degeaba se spune ca "femeia are o coasta de drac"- are zicala asta un inteles !Da , fiecare are mecanismul propriu de functionare, dar nu toate mecanismele sunt si corecte, cum e si in cazul doamnei cu colegul !

Dar acea coasta de drac ,oare de la cine a fost luata,pentru a fi zamislita femeia ,Mitica????? Si sotul doamnei,,a avut un mecanism,care,dupa cum pare,a functionat ,ani buni,fara probleme!!

Mitica,consider cazul clasat,doamna noastra si-a certificat pozitia in familia ei,,este decizie definitiva si irevocabila,,,are drept la recurs,privind recunoasterea tentatiei in fata sotului,,tot treizeci de zile,ca in sistemul juridic!!!Dupa,,se contesta orice demers in acest sens!!!Sa nu exageram cu obsesiile!!!Fara suparare!!!

Coasta de drac tot de la un drac a fost luata , de la barbat nu cred ca barbatul are coastele sfinte ! Da decizia doamnei o fi definitiva, dar eu merg pe ideea ca daca nu face cum i-am spus, nu vad relatia dansei sa aiba un viitor frumos , se va termina urat !
Tycu
Postat pe 6 August 2012 17:02
E si normal asta nu se spune la nimeni doar ca ma fost nimic mai mult. Spovedania e intre preot si enorias!!!
kudika081088
Postat pe 6 August 2012 17:42
Dupa ce oi fii amanta o sa pot face ca o amanta pana atunci ma comport ca o sotie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kudika081088
Postat pe 6 August 2012 17:47
Au trecut 30 de zile 05.07.2012 de cand nu am luat legatura cu colegu , deci m-am tinut de cuvant, am trecut de perioada critica si v-a fii bine ptr toata lumea. La sfarsitul lunii e ziua mea si fac 60 de ani cred ca voi capata mai multa minte intrand in randul varsnicilor!!!
kudika081088
Postat pe 6 August 2012 17:52
Nui adevarat eu si sotul ne intelegem f bine nu avem nicio problema in relatie. Hai nu mai criticati ca nu am facut o gaura in cer intalninadu-ma cu un barbat de 5 ori fara ca sa stie sotul ca nu i-am promis nimic, nu i-am dat nimic nici macar o stangere de mana , nu se pune problema de altceva ( un sarut, o imbratisare sau o partida de sex- NU !!!), m-ati inteles terminati cu critica ca se leaga de mine ca nuca de perete.
kudika081088
Postat pe 6 August 2012 17:58
De la: kudika081088, la data 2012-08-06 17:52:14Au trecut 30 de zile 05.07.2012 de cand nu am luat legatura cu colegu , deci m-am tinut de cuvant, am trecut de perioada critica si v-a fii bine ptr toata lumea. La sfarsitul lunii e ziua mea si fac 60 de ani cred ca voi capata mai multa minte intrand in randul varsnicilor!!!

La multi ani pentru ziua de nastere!Si cum bre , abia la 60 ani vei capta mai multa minte ?aici ai dreptate ! E adevarat ca nu s-a facut gaura in cer, dar am o mare rugaminte la matale , sa imi spui si mie ce o sa-i spui sotului cand va afla,? sunt tare curios sa aflu, doar atat ! La multi ani!
Tycu
Postat pe 6 August 2012 20:04
Multumesc ptr urare. Daca v-a afla de la una din cele cateva persoane care stiu situatia mea am sa-i recunosc si atat, ca m-am indragostit de el si am sa-i spun daca mi-a trecut de tot sau nu cum v-a fii situatia in acel moment. Restul sotul stie de la mine: ca ne-am intalnit de mai multe ori si ca intre noi nu a existat nimic altceva ce ar trebui sa recunosc ce nu a fost?
kudika081088
Postat pe 7 August 2012 00:09
De la: kudika081088, la data 2012-08-07 00:09:33Multumesc ptr urare. Daca v-a afla de la una din cele cateva persoane care stiu situatia mea am sa-i recunosc si atat, ca m-am indragostit de el si am sa-i spun daca mi-a trecut de tot sau nu cum v-a fii situatia in acel moment. Restul sotul stie de la mine: ca ne-am intalnit de mai multe ori si ca intre noi nu a existat nimic altceva ce ar trebui sa recunosc ce nu a fost?

Corect!!!!
MissRainbow
Postat pe 7 August 2012 09:44
De la: kudika081088, la data 2012-08-07 00:09:33Multumesc ptr urare. Daca v-a afla de la una din cele cateva persoane care stiu situatia mea am sa-i recunosc si atat, ca m-am indragostit de el si am sa-i spun daca mi-a trecut de tot sau nu cum v-a fii situatia in acel moment. Restul sotul stie de la mine: ca ne-am intalnit de mai multe ori si ca intre noi nu a existat nimic altceva ce ar trebui sa recunosc ce nu a fost?

Bine!
Tycu
Postat pe 7 August 2012 10:15
De la: Tycu, la data 2012-08-04 14:46:51
De la: Thais13, la data 2012-08-04 13:30:37

sml-confused0006: Stiu ce simte ca deja am inceput sa o cunosc din toate postarile dansei,Nu niciodata nu il va uita pe coleg, pentru ca legile iubirii spun ca ;in fiecare tip de relatie ( parinti -copii, frati intre ei, amanti, sot sotie ..)o persoana poate sa iubeasca numai o alta SINGURA persoana,si IUBIREA TINE PE VIATA !si nu trebuie confundata prietenia cu iubirea !-aceste legi le stie orice psiholog ca sunt dupa cercetarile unor mari psihologi , psihanalisti !asa ca o data ce il iubeste pe coleg asta va tine toata viata !Nu exista ratacire de moment in iubire,asta e numai in prietenie si alte fapte valabila !Asa e cu consecintele cum ai spus aici, dar doamna tocmai aici a cerut sfatul ce sa faca sa nu suporte consecintele !

Mitica esti mai mult decat penibil si ridicol.
Deja o cunosti?Tu nu te cunosti pe tine si afirmi cu atata ingamfare ca tu cunosti o straina care a scris 3 randuri pe un forum?
aparentele inseala , psihologul lui peste!
Iubirea tine o viata? Poate in romane sau in telenovele.Ramai acelasi primitiv trait in pestera, misogin si caraghios.
Legile iubirii? Unde le gasim , cumva in codul penal sau in cel civil?
Iubirea nu are nici o lege , nu suntem monogami ca lupii sau lebedele oricate legi ar impune asta.Dovada tocmai atatea relatii esuate.
Thais13
Postat pe 10 August 2012 20:05
De la: Thais13, la data 2012-08-10 20:05:24
Deja o cunosti?Tu nu te cunosti pe tine si afirmi cu atata ingamfare ca tu cunosti o straina care a scris 3 randuri pe un forum?
Iubirea tine o viata? Poate in romane sau in telenovele.Ramai acelasi primitiv trait in pestera, misogin si caraghios.
Iubirea nu are nici o lege , nu suntem monogami ca lupii sau lebedele oricate legi ar impune asta.Dovada tocmai atatea relatii esuate.

Eu cred ca tu ai avut probleme uarate in viata de cuplu de vorbesti asa despre iubire.
Nici tu nu ii cunosti pe toti oamenii pe lumea asta ca sa sti daca sunt sau nu persoane care se iubesc o viata.

Kiddo_
Postat pe 10 August 2012 21:23
De la: kudika_11826, la data 2012-08-10 21:23:49

Eu cred ca tu ai avut probleme uarate in viata de cuplu de vorbesti asa despre iubire.
Nici tu nu ii cunosti pe toti oamenii pe lumea asta ca sa sti daca sunt sau nu persoane care se iubesc o viata.

....iubirea e iubire si atat!!!!tine de suflet, de nevoia de a nu fi singur... nici bucuria si nici tristetea nu pot fi duse de unul singur!!!
mia2123
Postat pe 10 August 2012 21:37
De la: mia2123, la data 2012-08-10 21:37:17
De la: kudika_11826, la data 2012-08-10 21:23:49

....iubirea e iubire si atat!!!!tine de suflet, de nevoia de a nu fi singur... nici bucuria si nici tristetea nu pot fi duse de unul singur!!!
kudika_14006
Postat pe 11 August 2012 00:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum se poate schimba viata intr-o zi 12 De la: kudika195776 13 Iunie 2010 02:58
"SMECHERASII" : "PROFITORII " 6 De la: Argentina_Malcea_1 16 Septembrie 2012 10:56
Mai astept sfaturi de la voi,cum sa cuceresti un barbat ? 14 De la: one_size 22 Ianuarie 2010 11:26
buna 33 De la: Adela2222 14 Ianuarie 2012 16:39
Vis de adolescenta... 5 De la: kudika174799 28 Aprilie 2010 20:14