Setari Cookie-uri

iubire imposibila? de ce ma doare atat de tare...

De la: kudika081088, la data 2012-07-18 19:49:34Va scriu cateva versuri dedicate sotului inainte de casatorie :
" Luati-mi tot ce vreti acum
Cand viata nu mai are rost
Cand totui vis cand totui fum
De ce mie dat sa plang mereu
Si sa suspin nefericita
Si sa iubesc , dar niciodata
Eu sa simpt ca sunt iubita.
Aceste versuri sunt atat de actuale le-am gasit in "lada de zestre" cautan cu totul alceva si am gasit 2 biletele cu 2 poezii ale mele bineneteles , asta m-a fascinat are atat adevar in ea chear si dupa 40... si ceva de ani Eminescu a fost un adevarat poet si filozof pacat ca acum nu il mai citesc poate o sa am curiozitatea sa-l mai citesc poate mi-ar face bine !

Frumos, mi-au placut !
Tycu
Postat pe 18 Iulie 2012 19:58
De la: Tycu, la data 2012-07-18 19:55:19
De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 17:30:52
De la: Tycu, la data 2012-07-18 16:43:40[quote name= Multumesc de invitatie la sarmalute mie-mi plac, si la copii matale tot ce e frumos pe lume . viata cat mai lunga si sanatate maxima, dar eu ma refer in general , adica un barbat care doreste sa isi faca o familie , o casatorie serioasa , frumoasa,in primul rand trebuie sa stie cat de gospodina e femeia (bucatarie, menaj,apar copii, ..) si apoi cariera ei ! Eu nu consider barbat pe ala care se bucura ca sotia lui are cariera dar treburile acasa le face soacra , mama sau servitori,ea nestiind sa tina o tigaie in mana !Nu mi-a placut expresia asta, nu pot sa fiu de acord cu ea..."Si femeia ,care face cariera,este destul de inteleapta ,incat sa isi angajeze personalul auxiliar"..asta nu inseamna ca femeia e sluga familiei ci pentru o femeie e o cinste sa fie gospodina casei ! Rusine e pentru o femeie care degeaba are cariera ca acasa are servitori!

Mitica,este punctul tau de vedere,ti-l respect ca opinie,chiar daca nu ti-l impartasesc in totalitate!!!O femeie,daca va dori sa gateasca pentru familia ei,,o va face cu siguranta,,daca va dori sa-si exercite profesia,,sigur o va duce la bun sfarsit si daca va vrea sa le faca pe amandoua,,ii va reusi actiunea pentru ca este si va ramane aceeasi femeie polivalenta,capabila si independenta.

Ai dreptate domnita, asa e..."O femeie,daca va dori sa gateasca pentru familia ei",,-aici e problema "daca" ..pentru ca am vazut sotii care sunt patroane dar acasa nu stiu sa infasoare o sarmaluta sau sa tina un cartof in mana sa il curete , dar fericite ca au pe mami sau pe socrita pe post de bucatar !Nu sunt de acord cu asa ceva !

Dar de barbati care nici macar o cafea nu stiu sa-si faca ai auzit? Sau de barbati care nu stiu sa-si calce o camasa sau sa-si puna haine la spalat in masina de spalat rufe, ai auzit?

Sa fie clar, gospodarirea casei nu intra doar in atributiile femeii, ci si ale barbatului. Nici o femeie de pe lumea asta nu s-a nascut ca sa fie menajera unui barbat, sa fie clar!

Sunt barbati, cu adevarat barbati, care-si asuma responsabilitati si in ceea ce priveste curatenia, gatit, spalat, jucatul cu proprii copii, ii ajuta la lectii etc, iar pentru mine barbat este acela ce-si asuma responsabilitati, alaturi de partenera sa de cuplu.

Pentru mine un individ care asteapta ca masa sa-i fie pusa, camasa sa-i fie calcata, piata sa-i fie facuta etc, dar el nu face absolut nimic, decat sta cu telecomanda televizorului in brate si berea in fata, ala nu se numeste barbat, ci este un baietas cu chip de barbat.
kudika_10817
Postat pe 18 Iulie 2012 21:38
De la: Tycu, la data 2012-07-18 19:48:14
De la: rondina, la data 2012-07-18 19:07:53
De la: kiss_my_ass, la data 2012-07-18 13:27:21
De la: rondina, la data 2012-07-18 13:19:47
De la: Tycu, la data 2012-07-18 13:11:11
De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 11:50:06[quote name='Tycu' date='2012-07-18 11:25:56'

Da, dar este adevarat ca rolul femei cel mai bun este la bucatarie , la menajul casei si a familiei , de mamica si sa lase pe barbat sa hotarasca unde e mai greu ca el se descurca mai bine !

Locul tau e la balamuc!!!

luand in considerare ca-i si violator eu as zice la puscarie!! cica ar fi violat-o pentru ca l-a provocat si n-ar fi vrut sa-i dea -poveste veche stie el nea tycu ce poama este dar ii place sa faca pe lupul moralist!!

Este si violator?! Mama mia, ce jeg uman, chiar are fata de violator!!! Iata si motivul pentru care uraste femeile, cu buna voie nu poate sa la aiba...doar sa le dea in cap cu bata, ca in neolitic si s-o tarasca in pestera la el! Io' am intrebat mai devreme, care a luat bolovanu de la gura pesterii...!!!!!

Eu zic ca esti in plus, esti precum e imaginea din avatarul tau !E bine sa nu te mai bagi unde nu cunosti,eu nu sunt dusmanul femeilor , in chestia cu violul e altceva , era o tema , un subiect despre un viol care s-a dezbatut pe forumul Grace si a fost trecut pe kudika,asta a fost in prima serie si e o poveste mai complicata !iar in chestia cu votul normal ca a fost o gluma,eu cand pun semnul asta se intelege ca mai si glumesc !

Nu esti dusmanul femeilor, dar le desconsideri!

Si te-as ruga sa-i acorzi colegei noastre respect, deoarece in primul rand e femeie si orice femeie trebuie respectata.

Respecta, daca vrei respect!
kudika_10817
Postat pe 18 Iulie 2012 21:47
De la: Tycu, la data 2012-07-18 19:55:19[quote name=
Ai dreptate domnita, asa e..."O femeie,daca va dori sa gateasca pentru familia ei",,-aici e problema "daca" ..pentru ca am vazut sotii care sunt patroane dar acasa nu stiu sa infasoare o sarmaluta sau sa tina un cartof in mana sa il curete , dar fericite ca au pe mami sau pe socrita pe post de bucatar !Nu sunt de acord cu asa ceva !

Mitica,vin si repet,observ ca este nevoie sa o fac,,au trecut timpurile ,cand femeia statea cu capul plecat ,in fata barbatului si ii facea toate poftele,justificate sau nu!!!Traim in alta epoca,in care familia se consolideaza prin activitati bilaterale,de comun acord,cu bunastiinta lucrului facut cu iubire.Atat femeia,cat si barbatul trebuie sa contribuie la binele gospodariei,este adevarat faptul ,ca ,femeii,ii revin cele mai multe sarcini in cadrul organizatoric al familiei,dar asta nu inseamna ca barbatul trebuie sa stea protap in mijlocul casei si sa nu faca nimic,doar ca este barbat,,gresita mentalitate!!!In ceea ce privesteacele doamne patron,,nici nu le judec,dar nici nu le apreciez,,le-a fost acordata o sansa in viata,foarte bine ca stiu sa profite de aceasta!!!Sa-ti spun ceva,,de multe ori,ca eram bolnava sau sanatoasa,,mi-ar fi placut sa fiu servita la pat si sa am mai multa grija de mine si copii,dar nu s-a putut la momentul respectiv,,fiecare cu norocul lui!!!Deci sa nu judecam pripit,,nu mai traim aceleasi vremuri,,familia moderna ,este si emancipata!!!
MissRainbow
Postat pe 18 Iulie 2012 21:51
De la: Tycu, la data 2012-07-18 14:05:46
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 11:19:46Domnule Ticu, unii barbati inseala si o apuca pe calea bauturii, din prea mult timp liber, din prea putin autocontrol, din plictiseala etc, nu trebuie sa fie un motiv profund la baza acestor apucaturi.

Domnule, din nou vin sa-ti spun ca-l poti face pe un om constient de conditia sa fara sa-l judeci si sa fii dur, folosind cuvinte taioase si acuze grave. La fel stau lucrurile si in cazul prietenilor, si ei te pot face atent asupra unor lucruri, atitudini, fara sa te jigneasca si fara sa te raneasca, ci folosind diplomatia si un ton calm. Daca folosesti fata de un om cuvinte taioase si acuze dure, nu faci altceva decat sa-l determini sa se refugieze intr-o atitudine defensiva, iar o astfel de atitudine nu este una constructiva cand vrei sa ajuti un om aflat intr-un impas.

Pentru dumneata, se pare ca inselatul incepe de la un banal telefon sau o iesire la suc, pentru alti oameni incepe de la un sarut, pentru altii de la o partida de sex, pentru altii de la un flirt etc, exista mii de raspunsuri pentru ceea ce inseamna inselat pentru fiecare dintre noi. Raman la parerea mea in ceea ce priveste cazul doamnei, ca, atata timp cat doar a iesit la terasa cu acel domn si a telefonat de cateva ori cu el, nu s-a intamplat nimic grav si care poate fi catalogat ca inselat. Si dupa cum sper ca ai citit, doamna a luat o hotarare in defavoarea ei si in favoarea sotului ei.

In ceea ce priveste lecturarea unor carti din domeniul psihologiei, va multumesc pentru grija, insa ma descurc si fara recomandarile dumitale.

Da asa e, cauze sunt multe la barbati de ajung sa bea sau sa insele !Domnita nu inteleg ce intelegi matale prin a fi dur, a judeca si a jigni !Eu cand am folosit termenii de "dur , si judecata" m-am referit ca trebuie sa ii spui clientului toate greselile cat si faptele bune care se refera la problema lui ,chiar daca unele mai dor ,dar clientul e constient ca sunt faptele lui si ca prin asta ii vrei binele !Exemplu in cazul doamnei, cum poti sa o ajuti , sa ii spui ce e bine sa faca ,daca nu ii spui mai intai unde a gresit , mai ales ca doamna nici nu stia unde a gresit ? ;numai asa o poti ajuta,este imposibil sa ajuti pe cineva chiar cu un sfat intr-o problema a lui daca nu ii cunosti si nu-i arati si greseala lui in problema aia !exact asta am facut eu cu doamna!si la asta m-am referit cu duritate si judecata .De jignit nu poate fi vorba ca aici pana acum nimeni nu a jignit pe nimeni !Domnita,iesitul la un suc si convorbirile telefonice nu sunt banale daca sunt facute intre amanti,ci sunt grave daca amantii are fiecare relatia lui acasa !Ca e partida de sex, ca e flirt, ca e sarut, ca e iesire la suc sau doar o plimbare pe o alee, chiar si faptul ca ii spui lucruri frumoase despre iubit altei persoane fara sa stie sotul , toate astea sunt infidelitati , fapte ireprobabile fata de partenerii de acasa , o desconsiderare a lor!

Te-as ruga sa-ti reciteste-ti mesajele sa vezi cat de dur ai judecat-o pe doamna in cauza, in schimb, sotului betiv si infidel al doamnei, i-ai oferit circumstante atenuante.

Si-ti repet, domnule, doi oameni, pana a deveni amanti, au un drum lung de parcurs, nu devine nimeni peste noapte amantul sau amanta altcuiva. Repet, sa iesi la o terasa sau sa telefonezi cu un fost coleg de clasa, care intamplator, ti-a fost si iubit in adolescenta, nu inseamna absolut nimic. Trebuie sa se intample multe pana doi oameni ajung sa devina amanti. O iesire la terasa sau o convorbire telefonica nu te face din start amant.

kudika_10817
Postat pe 18 Iulie 2012 21:55
De la: Tycu, la data 2012-07-18 14:17:00
De la: rondina, la data 2012-07-18 13:17:30
De la: Tycu, la data 2012-07-18 13:07:26
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 10:18:59

Sa nu uiti un lucru domnita , ca barbatul e baza societatii, e capul familiei, fara inteligenta barbateasca se termina cu societatea umana,barbatul gandeste mai matur, e mai serios in gandiri, e bine ca femeia sa se lase in grija barbatului ca ce face un barbat nu poate sa faca o femeie !

Esti praf...ascunde-te sub pietroiul de sub care ai iesit si nu mai debita aberatii la infinit! Du-te si te trateaza, ai mari probleme la mansarda!
Cine a tras bolovanul de la gura pesterii?

Pai asta e adevarul, nu inteleg de ce te supara adevarul !

Adevarul este ca femeile sunt egale barbatilor, in drepturi si obligatii! Pe dumneata de ce te supara adevarul?
kudika_10817
Postat pe 18 Iulie 2012 21:59
De la: Tycu, la data 2012-07-18 16:31:06
De la: kiss_my_ass, la data 2012-07-18 15:01:36
De la: Tycu, la data 2012-07-18 14:51:25
De la: kiss_my_ass, la data 2012-07-18 14:30:23
De la: Tycu, la data 2012-07-18 14:25:13
De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 11:50:06[quote name='Tycu' date='2012-07-18 11:25:56'

Da, dar este adevarat ca rolul femei cel mai bun este la bucatarie , la menajul casei si a familiei , de mamica si sa lase pe barbat sa hotarasca unde e mai greu ca el se descurca mai bine !

luand in considerare ca-i si violator eu as zice la puscarie!! cica ar fi violat-o pentru ca l-a provocat si n-ar fi vrut sa-i dea -poveste veche stie el nea tycu ce poama este dar ii place sa faca pe lupul moralist!!

numele asta de kiss_my_ass..parca il stiu, dar nu-mi amintesc de unde! ai mai fost si atunci pe forum ? Il stii pe Dindirel? pe Mitica? pe Tycu ?

din pacate pentru mine iti cunosc toate celelalte "personalitati" buhuhuuuuu!!

Nu inteleg de ce din pacate, nu inteleg ce personalitati vorbesti,te-am intrebat daca i-ai cunoscut aici pe Tycu, Mitica si Dindirel! Dindirel o sa revina inapoi! Cu violul vad ca parca ai stii ceva dar nu sti tot, dar a fost cu totul altceva !

stiu, stiu suferi de amnezie temporara! salutari lui Dindirel da sa-i transmiti!!

O sa-i transmit lui Dindirel ca in vara asta vine acasa a fost la munca in strainatate asa cum fac toti cei care nu stiu sa se se descurce aici in tara ,se duc sa cerseasca munca la straini,sa ma scuze cei care sunt plecati pe acolo dar asta e adevarul !Daca mai stii si cu ce a ramas faimos Dindirel aici pe forum,e un medicament o sa iti ofer toate florile astea

Esti plin de prejudecati, de idei strambe, de rautate!
kudika_10817
Postat pe 18 Iulie 2012 22:02
De la: Tycu, la data 2012-07-18 19:38:50
De la: kudika_11826, la data 2012-07-18 16:53:40Eu m-as considera un barbat norocos daca as gasi o gospodina, cam rar gasesti asa ceva in ziua de azi. Si am mai scris am tot respectul pt. femeile de felul asta. Jos palaria.
Si ii dau dreptate lui Tycu la faza asta.
Dar nu pot suporta nici faza in care unii barbati nu sunt in stare sa-si puna in farfurie.
Aia chair sunt idioti.
mancarea este unnul din lucrurile cele mai importante pt. noi ca si fiinte. Asa ca sa stii sa gatesti si s-o faci si bine e intr-adevar o cinste.

Spui ca..."Dar nu pot suporta nici faza in care unii barbati nu sunt in stare sa-si puna in farfurie"..dar cand vine barbatul de la carciuma dupa cateva sprituri si tarii , crezi ca mai e in stare sa isi puna in farfurie ? nici polonicu nu il vede ! Si apoi femeia pentru ce o mai tii la batatura casei ?

Hai ca-mi faci sila deja...
kudika_10817
Postat pe 18 Iulie 2012 22:03
De la: mia2123, la data 2012-07-18 17:13:20
De la: kudika_11826, la data 2012-07-18 16:53:40Eu m-as considera un barbat norocos daca as gasi o gospodina, cam rar gasesti asa ceva in ziua de azi. Si am mai scris am tot respectul pt. femeile de felul asta. Jos palaria.
Dar nu pot suporta nici faza in care unii barbati nu sunt in stare sa-si puna in farfurie.
Aia chair sunt idioti.
mancarea este unnul din lucrurile cele mai importante pt. noi ca si fiinte. Asa ca sa stii sa gatesti si s-o faci si bine e intr-adevar o cinste.
.....nu cred ca exista barbati care sa-si doreasca sa se casatoreasca doar cu niste gospodine...ci barbati care-si doresc femei care stiu sa-si puna in valoare feminitatea, care stiu sa-si impuna ideie, proiectele, care stiu sa fie independente fara a ingradi libertatea celor langa care traiesc!!!!!!!nu cred ca-si doreste cineva un aproape care sa spuna doar DA!!! la comentariile celuilalt!!!

Corect!
kudika_10817
Postat pe 18 Iulie 2012 22:05
Aia chair sunt idioti.

Incearca sa gatesti impreuna cu iubita ta, sa vezi cat de distractiv si relaxant o sa fie totul! Iar mancarea e mai buna si gustoasa, cand e facuta de amandoi!

In felul asta, ea n-o sa fie suparata ca trebuie sa stea zilnic singura la bucatarie si veti avea timp mai mult pentru amandoi, ca sa va distrati!
kudika_10817
Postat pe 18 Iulie 2012 22:09
De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 11:50:06[quote name='Tycu' date='2012-07-18 11:25:56' Nu,normal ca nu va fi benefica pentru doamna,ca e in detrimentul iubirii mai ales ca sa ii ceri sa renunte la o pesoana pe care sincer o iubeste, normal ca a acceptat ca un sacrificiu fata de familie !In legatura cu femeile eu nu desconsider femeile domnita,acolo a fost mai mult o gluma bre, normal ca femeia e o persoana puternica in a lua decizii,este o persoana care merita tot respectul si ea contribuie ca si barbatul la societatea asta !este sexul frumos asta e adevarul si toate florile din lume pentru femei sa fie Mi-a placut asta cu misogin , ca nu esti matale prima care imi spune asa,mai ales ca numai azi mi s-a mai spus de doua ori asta, Ei hai, a fost asa mai mult o gluma , din partea mea pentru matale

Mitica,imi pare rau,dar ai creat o astfel de impresie ,tuturor celor ,care te-au citit,,nu stiu de ce ,caci,atat femeia,cat si barbatul,au rolurile si importanta cuvenita fiecaruia dintre ei!!

Da, dar este adevarat ca rolul femei cel mai bun este la bucatarie , la menajul casei si a familiei , de mamica si sa lase pe barbat sa hotarasca unde e mai greu ca el se descurca mai bine ! [/quote]

Rolul amandurora, atat al femeii, cat si al barbatului, este si la bucatarie, si la menaj, si rolul de parinti e valabil pentru amandoi, si la renovat sau alte lucruri de reparat prin casa! Femeia nu este sluga si nici doica nimanuia, sa-ti fie clar! Femeiel si barbatii au aceleasi drepturi si obligatii!
kudika_10817
Postat pe 18 Iulie 2012 22:13
De la: kudika_11826, la data 2012-07-18 12:00:21
De la: Tycu, la data 2012-07-18 11:34:01
Sa iti spun un secret..Ai dreptate ,dar nu te mai lega de femei ca ajungi "misogin "ca mine.. mai bine le oferi si le lasi in ideile lor !

Nu ma leg de nimeni, fiecare avem plusurile si minusurile noastre, indiferent de sex. Dar asa cum a generalizat ea asa am facut si eu. Se poate de ambele parti
Si daca sunt pe un forum pt.femei (nu exclusiv) nu o sa ma prefac si o sa ridic in slavi pe nimeni. Si sunt departe de a fi misogin, dar fiecare e liber sa creada ce vrea.
Scuze de off-topic, am cam deraiat de la subiect.

Daca mi-ai fi citit cu atentie postarea, ai fi observat ca am scris "unii barbati", ok, deci nu am generalizat, bine?

Si nu-ti spune nimeni sa ridici in slavi pe absolut nimeni, dar ceea ce am scris in acea postare, ilustreaza o realitate pe care multe dintre femei o traiesc, zi de zi, si nu se mai plang de situatia lor, chiar daca le e greu. Tare mi-as dori ca indivizii care nu respecta femeile sa schimbe cu acestea rolurile pentru o saptamana, pe pariu ca n-ar mai exista picior de misogin pe lumea asta.

Si in alta ordine de idei, un barbat adevarat si cu adevarat puternic isi asuma responsabilitati, nu asteapta ca totul sa-i vina pe tava de la sotia sau iubita sa. Indivizii care asteapta ca femeia sa le fie sluga si mereu la cheremul lor, sunt doar niste baietasi cu chip de barbat.
kudika_10817
Postat pe 18 Iulie 2012 22:19
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 10:18:59As spune ca, din contra, multi barbati sunt indecisi si amana sa ia decizii, de teama urmarilor acelor hotarari, dar si ca sa mascheze caracterul lor slab si indecis. Femeile sunt cu mult mai radicale cand au de luat o decizie, adica tolereaza, acorda sanse, insa cand vad ca persoana careia i-au acordat atatea sanse nu se schimba, acele femei aleg sa plece, pentru totdeauna.

Multi barbati, asa-zis barbati, pozeaza in oameni puternici, insa doar gura e de voi, ca sa va dati mari si tari in fata amicilor vostri. Nu sunteti capabili de foarte multe lucruri multi dintre voi, nici sa va tineti hormonii in frau, nici sa-i respectati pe altii sau pe voi insiva, nici sa va educati copiii, nici sa apreciati ceea ce aveti langa voi, nici sa faceti vreo treaba prin casa, nici sa aveti un job ca lumea etc. Si am invatat un lucru de la viata: BARBATII CARE SUNT CU ADEVARAT PUTERNICI NU SE BAT CU PUMNUL IN PIEPT AFIRMAND SUS SI TARE ACEST LUCRU, CI LASA FAPTELE SA VORBEASCA!

Voi, indivizii cu gura mare, luati aminte de la barbatii barbati si invatati de la ei cum e sa fii puternic, lasand faptele sa vorbeasca.

Si daca nu stiai, mataluta, femeilor li se spune sexul slab, pentru ca avem mai putina masa musculara decat voi, barbatii, deci avem mai putina forta bruta decat voi, insa ma intreb cum v-ati descurca voi, barbatii, mai ales astia cu gura mare si ego-ul si mai mare, daca ati avea in fiecare luna ciclu menstrual, ar trebui sa nasteti, ar trebui sa va ocupati nu numai de un job, ci si de casa si copii, ar trebui sa aratati tot timpul ca din cutie scosi, ati tine diete ca sa aratati perfect etc? Pe pariu ca ati incepe sa va plangeti de mila, dupa cateva zile.

Sa nu uiti un lucru domnita , ca barbatul e baza societatii, e capul familiei, fara inteligenta barbateasca se termina cu societatea umana,barbatul gandeste mai matur, e mai serios in gandiri, e bine ca femeia sa se lase in grija barbatului ca ce face un barbat nu poate sa faca o femeie !

Hai, nu zau? Oamenii, indiferent de se x, sunt baza societatii, nu doar barbatii. Atat femeia, cat si barbatul, daca sunt responsabili, iau decizii de comun acord si isi impart responsabilitatile intre ei, daca sunt maturi si responsabili cu adevarat.

Stii cand s-ar termina cu societatea umana? In momentul in care n-ar mai exista femei pe lumea asta, fara femei, specia umana ar fi cu adevarat amenintata. Daca esti inteligent, o sa te prinzi de ce fac aceasta afirmatie.

Daca toti barbatii ar fi atat de seriosi in gandire si responsabili, precum afirmi dumneata, cum se face ca atatea femei isi cresc copiii singure, indiferent ca sunt casatorite sau divortate? Cum se face ca mai degraba femeile duc greul unei case, si sunt nevoite sa se imparta intre servicu, casa si copii? Daca barbatii sunt atat de maturi in gandire, cum se face ca tavernele sunt pline ochi de betivi care stau acolo toata ziua, cum se face ca majoritatea betivilor sunt barbati? Cum se face ca foarte multi barbati sunt infideli, daca sunt atat de responsabili? Cum se face ca unii barbati isi indemna sotiile sau iubitele sa faca avort, daca sunt atat de responsabili? Daca barbatii sunt atat de maturi, cum se face ca unii barbati nu stiu sa-si poarte singuri de grija, ci trebuie sa le poarte nevasta sau iubita de grija?

Da, unii barbati sunt foarte maturi, cand dorm prin santuri, beti morti, beau alocatia copiilor, isi inseala sotia sau iubita, isi bat zilnic sotia si copiii, stau cu telecomanda in brate toata ziua etc, daaa, sunt foarte maturi, n-am ce spune!

Ba te contrazic ceea ce face un barbat poate face si o femeie! Crezi ca noua ne este frica de munca bruta? Te inseli amarnic si in aceasta privinta, sunt atatea femei care stiu sa manuiasca orice unealta sau stiu sa schimbe un bec. Cei care nu invata niciodata nimic sunteti voi, astia misogini, care va dati mari pe ceea ce nu aveti. Invatati de la barbatii cu adevarat barbati cum e sa-ti asumi responsabilitati impreuna cu sotia sau iubita, cum e sa iei o decizie impreuna cu ea, cum se face comunicarea ca de la egal la egal, acolo sta cu adevarat taria de caracter a unui om, sa-si priveasca partenerul de cuplu ca pe egalul sau.
kudika_10817
Postat pe 18 Iulie 2012 22:35
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 21:38:41
De la: Tycu, la data 2012-07-18 16:43:40[quote name= Multumesc de invitatie la sarmalute mie-mi plac, si la copii matale tot ce e frumos pe lume . viata cat mai lunga si sanatate maxima, dar eu ma refer in general , adica un barbat care doreste sa isi faca o familie , o casatorie serioasa , frumoasa,in primul rand trebuie sa stie cat de gospodina e femeia (bucatarie, menaj,apar copii, ..) si apoi cariera ei ! Eu nu consider barbat pe ala care se bucura ca sotia lui are cariera dar treburile acasa le face soacra , mama sau servitori,ea nestiind sa tina o tigaie in mana !Nu mi-a placut expresia asta, nu pot sa fiu de acord cu ea..."Si femeia ,care face cariera,este destul de inteleapta ,incat sa isi angajeze personalul auxiliar"..asta nu inseamna ca femeia e sluga familiei ci pentru o femeie e o cinste sa fie gospodina casei ! Rusine e pentru o femeie care degeaba are cariera ca acasa are servitori!

Mitica,este punctul tau de vedere,ti-l respect ca opinie,chiar daca nu ti-l impartasesc in totalitate!!!O femeie,daca va dori sa gateasca pentru familia ei,,o va face cu siguranta,,daca va dori sa-si exercite profesia,,sigur o va duce la bun sfarsit si daca va vrea sa le faca pe amandoua,,ii va reusi actiunea pentru ca este si va ramane aceeasi femeie polivalenta,capabila si independenta.

Dar de barbati care nici macar o cafea nu stiu sa-si faca ai auzit? Sau de barbati care nu stiu sa-si calce o camasa sau sa-si puna haine la spalat in masina de spalat rufe, ai auzit?

Sa fie clar, gospodarirea casei nu intra doar in atributiile femeii, ci si ale barbatului. Nici o femeie de pe lumea asta nu s-a nascut ca sa fie menajera unui barbat, sa fie clar!

Sunt barbati, cu adevarat barbati, care-si asuma responsabilitati si in ceea ce priveste curatenia, gatit, spalat, jucatul cu proprii copii, ii ajuta la lectii etc, iar pentru mine barbat este acela ce-si asuma responsabilitati, alaturi de partenera sa de cuplu.

Pentru mine un individ care asteapta ca masa sa-i fie pusa, camasa sa-i fie calcata, piata sa-i fie facuta etc, dar el nu face absolut nimic, decat sta cu telecomanda televizorului in brate si berea in fata, ala nu se numeste barbat, ci este un baietas cu chip de barbat.

Am auzit de asa barbati care nu stiu ; ca in afara de facutul cafelei si eu sunt unul din aia !Normal ca atributile gospodariei sunt pentru ambii parteneri, dar fiecare cu rolul sau.Nu zic ca barbatul sa stea doar sa fie servit dar nici ca sa stea in bucatarie sa mestece in ceapa din tigaie cu sortul la brau chiar de e de meserie bucatar, sau sa spele rufele in baie sau sa schimbe scutecele la copil !astea se fac numai in cazuri speciale ,cand sotia lipseste de acasa cu zilele , cand e bolnava, spitalizari,sotul are alte misiuni, sa repare robimetul la apa , sa repare manerul la usa ,sa repare pe la masina,sa ajute copii la lectii , sa intervina unde e mecanica , electricitate,unde se cere treburi barbatesti !Matale ce vrei ? ca femeia sa stea in pat sa isi faca unghile si el pe la cratita in bucatarie ?sau sa se impiedice amandoi prin bucatarie sau baie la rufe? Sa vedem realitatea domita !
Tycu
Postat pe 19 Iulie 2012 12:40
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 21:44:56
De la: Tycu, la data 2012-07-18 14:53:49
De la: kiss_my_ass, la data 2012-07-18 14:48:45
De la: Tycu, la data 2012-07-18 14:42:40
De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 13:59:29[quote name='mia2123' date='2012-07-18 13:48:05'quote].............n-am avut rabdare sa citesc postarile in integime...mi s-au parut prea dezvoltate....dar as spune pe scurt....atentie ,dragele mele, nu va luati dupa vorbe!!!!....femeile la cratita!???? de ce??!!!!....cratita urateste si tenul si, ce e mai grav, si relatia!!!!!!!!!!!!!!!n-am vazut un barbat sa se uite lung dupa o gospodina si nici cuvinte de lauda decat la adresa femeilor de succes in cariera profesionala!!!!!

Buna ziua,Mia!!!

Referitor la cele postate de tine,,sunt intrutotul de acord cu ceea ce spui,cu mentiunea sa se pastreze proportia cuvenita intre cele doua activitati,una venind in completarea celeilalte,reusind sa desavarseasca statutul femeii moderne,aici vorbim de doamne,femei casatorite,,caci,deocamdata,tinerele ies din discutie,,ele avand alte prioritati,nefiind angajate in vreo relatie definitiva. Primeaza menajul,gatitul sau profesia?????Eu spun ,ca profesia,dupa care,,urmeaza slugareala la bucatarie si celelalte atributii casnice si familiale.

Barbatii care se uita doar la cariera si succesul femeilor , aceeia nu au gand de casatorie ci doar de interes ! Un barbat care mai intai se uita la gospodina din femeie acela are ganduri de casatorie , este un barbat serios cu care se poate face o familie fericita !La o femeie pe primul loc sa fie priceperea la bucatarie , menajul , materna din ea si apoi profesia! Ce femeie e aia , ce sotie o sa fie o femei care are cariera , succes dar nu stie sa faca niste cartofi prajiti sotului , car ii spala sotul lenjeria, si care nu stie sa puna scutece la un copil sau sa dea cu matura prin casa !Domnita ,hai sa vedem partea reala a lucrurilor !

aceleasi tampenii le debitezi!! bine nu ma mira slabe sanse sa-ti mai revii!!heiiiii, neneaaaa de egalitatea intre se xe ai auzit?!!

Egalitatea intre sexe doar la vot e valabila!

Egalitatea intre se xe este un drept garantat prin Constitutie. Egalitatea intre se xe este un drept al tuturor. Dumneata visezi urat cand afirmi ca barbatul ii este superior femeii, gresit, si barbatul si femeia, sunt egali in drepturi si obligatii, sa-ti fie clar! Ca nu va convine voua, celor ce sunteti misogini acest lucru, asta-i partea a doua, insa e o realitate ca femeile le sunt egale barbatilor, chiar si misoginilor. [/quote]

E adevarat ce spui matale ca barbatul e egal cu femeia prin costitutie,( cu votul a fost o gluma) eu ma refer ca barbatul e superior femeii prin natura lor, adica , barbatul vede mai clar mai logic lucrurile, de asta e capul familiei, el e baza familiei ,a societatii,de asta ei sunt pusi sa ia hotarari unde e mai complicata treaba , de asta stagiu militar era facut numai de baieti,e inteligenta .."mai superioara"..de asta si in familie cand e o problema mai complicata sotia apeleaza la sot !- la asta m-am referit !
Tycu
Postat pe 19 Iulie 2012 12:52
De la: Tycu, la data 2012-07-19 12:52:13[quote name= E adevarat ce spui matale ca barbatul e egal cu femeia prin costitutie,( cu votul a fost o gluma) eu ma refer ca barbatul e superior femeii prin natura lor, adica , barbatul vede mai clar mai logic lucrurile, de asta e capul familiei, el e baza familiei ,a societatii,de asta ei sunt pusi sa ia hotarari unde e mai complicata treaba , de asta stagiu militar era facut numai de baieti,e inteligenta .."mai superioara"..de asta si in familie cand e o problema mai complicata sotia apeleaza la sot !- la asta m-am referit !

Mitica,te contrazic aici,cunosc barbati,care sunt net inferiori doamnelor existente in viata lor,,sa nu exageram!!!Nu se poate face o distinctie clara intre femei si barbati,,pentru ca sunt dependenti ,unii de ceilalti,,prin insasi actul Creatiei!!!Barbatul reprezinta puterea ,pe cand femeia reprezinta taria,frumusetea,daruirea ,sacrificiul,liantul vietii insasi,parerea mea!!!
MissRainbow
Postat pe 19 Iulie 2012 12:57
De la: Tycu, la data 2012-07-19 14:21:58[quote name= Pai sa contribuie ambii soti la binele gospodariei , dar fiecare isi are rolul sau , nu confunda treburile femeiesti(spalat , gatit, scutece imbracat copil, maturat,facut piata .) cu treburile barbatesti reparatii mecanica , electricitate ,si alte lucruri prin casa .Asa este o familie model, moderna !

Exista astfel de familie,Mitica!!Mereu am spus ,ca acolo unde este intelegere si colaborare ,in mijlocul familiei,tot acolo se va desfasura o viata armonioasa!!!
MissRainbow
Postat pe 19 Iulie 2012 14:44
De la: kiss_my_ass, la data 2012-07-19 15:06:45
Aia chair sunt idioti.

stii dl.Tycu(bine el o pune in carca celeilalte personalitati a sa-Dindirel) mai are o teorie pe care o sustine cu aceeasi vehementa:orice se poate vindeca daca bei sperma!! asta asa ca idee sa vezi cat de normali pot parea unii oameni!

Asa e, raspuns corect punctaj maxim! El spune ca aceea substanta alba contine vitamine adica recomanda o cura de vitaminizare !Acum Dindirel e la munca in Germania am inteles ca vrea sa isi faca casa, eu ii numesc pe acestia care invadeaza strainatatea , cersetori de munca , omizi care opun o pata cenusie pe renumele Romaniei ! O sa vina in august si o sa intre iar parca asa spunea,oricum meriti
Tycu
Postat pe 19 Iulie 2012 17:44
De la: Tycu, la data 2012-07-19 12:40:37
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 21:38:41

Am auzit de asa barbati care nu stiu ; ca in afara de facutul cafelei si eu sunt unul din aia !Normal ca atributile gospodariei sunt pentru ambii parteneri, dar fiecare cu rolul sau.Nu zic ca barbatul sa stea doar sa fie servit dar nici ca sa stea in bucatarie sa mestece in ceapa din tigaie cu sortul la brau chiar de e de meserie bucatar, sau sa spele rufele in baie sau sa schimbe scutecele la copil !astea se fac numai in cazuri speciale ,cand sotia lipseste de acasa cu zilele , cand e bolnava, spitalizari,sotul are alte misiuni, sa repare robimetul la apa , sa repare manerul la usa ,sa repare pe la masina,sa ajute copii la lectii , sa intervina unde e mecanica , electricitate,unde se cere treburi barbatesti !Matale ce vrei ? ca femeia sa stea in pat sa isi faca unghile si el pe la cratita in bucatarie ?sau sa se impiedice amandoi prin bucatarie sau baie la rufe? Sa vedem realitatea domita !

Nu intelegi romaneste? Am scris foarte clar ca atributiile unei case se impart la doi, atat femeia, cat si barbatul, sunt responsabili de gospodarirea unei case, indiferent ce inseamna acele atributii.

Ai o gandire atat de invechita si de limitata, incat nu mai vezi stanga, nu mai vezi dreapta...

Si inca o chestiune: barbatii astia misogini, asa ca tine, au vreun defect fizic sau psihic, de nu sunt in stare de nimic, in afara de faptul de a se lauda pe sine si a da ordine?
kudika_10817
Postat pe 19 Iulie 2012 20:54
De la: Tycu, la data 2012-07-19 13:53:41
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 21:47:59
De la: Tycu, la data 2012-07-18 19:48:14
De la: rondina, la data 2012-07-18 19:07:53

Este si violator?! Mama mia, ce jeg uman, chiar are fata de violator!!! Iata si motivul pentru care uraste femeile, cu buna voie nu poate sa la aiba...doar sa le dea in cap cu bata, ca in neolitic si s-o tarasca in pestera la el! Io' am intrebat mai devreme, care a luat bolovanu de la gura pesterii...!!!!!

Eu zic ca esti in plus, esti precum e imaginea din avatarul tau !E bine sa nu te mai bagi unde nu cunosti,eu nu sunt dusmanul femeilor , in chestia cu violul e altceva , era o tema , un subiect despre un viol care s-a dezbatut pe forumul Grace si a fost trecut pe kudika,asta a fost in prima serie si e o poveste mai complicata !iar in chestia cu votul normal ca a fost o gluma,eu cand pun semnul asta se intelege ca mai si glumesc !

Nu esti dusmanul femeilor, dar le desconsideri!

Si te-as ruga sa-i acorzi colegei noastre respect, deoarece in primul rand e femeie si orice femeie trebuie respectata.

Respecta, daca vrei respect!

Eu nu desconsider femeile, chiar le respect!Despre ce colega e vorba bre ? de Rondina? pai matale nu vazusi cum imi vorbeste ? ca pe maidan! Daca era in fata mea si-mi vorbea asa , jar manca , profita de anonimat !

Atitudinea ta si cuvintele folosite arata ca Rondina are dreptate in ceea ce te priveste. Si inainte de a fi ridicat macar un deget asupra unei alte femei, te-as fi dat pe mana politiei, caci acolo e locul celor ca tine, care nu respecta femeile si le lovesc cu vorba sau cu pumnul.

Si mai ai tupeul sa minti si sa afirmi ca esti psiholog, haida de, cu minciunile tale cu tot...
kudika_10817
Postat pe 19 Iulie 2012 20:58
De la: Tycu, la data 2012-07-19 18:05:01[quote name=
Barbati inferiori doamnelor din viata lor , aici depinde in ce domeniu sunt inferiori !in cazul asta e de discutat,e un capitol intreg in psihologie ,daca te referi in domeniu inteligenta,adica barbatul e "mamaliga" sunt si din astia in majoritatea cazurilor ei in casa sunt pe post de paravan,de carpa si doamna il "duce de nas" facandu-si de "cap"! Analizele psihologice spun ca daca pe femeie nu o intereseaza adulterul , aventurile extra ,si vede o inferioritate intelect la barbat ,in general femeia nu il ia de sot, la barbat nu conteaza cum e in intelect femeia !Daca te referi la cariera , scoli, in care femeia e superioara barbatului ,in cazul asta psihologia si eu ,recomandam barbatului sa nu faca pasul casatoriei!si e bine ca si femeia sa nu faca asta,Exemplu; el sofer , ea medic , patroana, profesoara ...in cazurile astea cu timpul apare infidelitatea ,apar discutii terminandu-se ori la tribunal ( a fost un caz la TV ,cand el un sofer a ucis-o pe sotia lui ca era patroana )ori ajung la o relatie falsa din interes numai cu certuri !E recomandat ca ori amandoi sa fie parteneri egali, studii egale, ori barbatul sa fie superior !E mai mult de discutat aici !

Daca vrei sa continuam discutia pe aceasta tema,te rog sa nu mai faci referire imediata la calificarile dezaprobatoare ,aduse femeii!!!Insa,sunt de acord cu opinia ta legata de uniformitatea studiilor celor doi,da,aici ai dreptate!!Ce inseamna ,,barbat superior,din punctul tau de vedere?
MissRainbow
Postat pe 19 Iulie 2012 21:00
De la: Tycu, la data 2012-07-19 15:02:54
De la: MissRainbow, la data 2012-07-19 14:44:38
De la: Tycu, la data 2012-07-19 14:21:58[quote name= Pai sa contribuie ambii soti la binele gospodariei , dar fiecare isi are rolul sau , nu confunda treburile femeiesti(spalat , gatit, scutece imbracat copil, maturat,facut piata .) cu treburile barbatesti reparatii mecanica , electricitate ,si alte lucruri prin casa .Asa este o familie model, moderna !

Exista astfel de familie,Mitica!!Mereu am spus ,ca acolo unde este intelegere si colaborare ,in mijlocul familiei,tot acolo se va desfasura o viata armonioasa!!!

Asa este,dar repet; fiecare cu rolul sau in familie si femeia sa nu uite ca sotul este seful familiei , el are hotararea definitiva , adica " ultimul cuvant de spus" ca sa mearga bine familia !

Intr-o familie, amandoi sunt sefi, de aceea se si numeste familie, parteneriat. Nu va convine casatoriti-va cu barbati, voi astia misogini, ca sa fiti sefi la sefi.

Ca sa functioneze bine o familie e nevoie de doi, nu de unul, dar cum tu nu vezi nici stanga, nici dreapta, nu ma mira nimic in ceea ce te priveste.

Asa te-as teleporta inapoi in Evul Mediu, de unde ai aparut!
kudika_10817
Postat pe 19 Iulie 2012 21:05
De la: Tycu, la data 2012-07-19 14:21:58
De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 21:51:45
De la: Tycu, la data 2012-07-18 19:55:19[quote name=

Mitica,vin si repet,observ ca este nevoie sa o fac,,au trecut timpurile ,cand femeia statea cu capul plecat ,in fata barbatului si ii facea toate poftele,justificate sau nu!!!Traim in alta epoca,in care familia se consolideaza prin activitati bilaterale,de comun acord,cu bunastiinta lucrului facut cu iubire.Atat femeia,cat si barbatul trebuie sa contribuie la binele gospodariei,este adevarat faptul ,ca ,femeii,ii revin cele mai multe sarcini in cadrul organizatoric al familiei,dar asta nu inseamna ca barbatul trebuie sa stea protap in mijlocul casei si sa nu faca nimic,doar ca este barbat,,gresita mentalitate!!!In ceea ce privesteacele doamne patron,,nici nu le judec,dar nici nu le apreciez,,le-a fost acordata o sansa in viata,foarte bine ca stiu sa profite de aceasta!!!Sa-ti spun ceva,,de multe ori,ca eram bolnava sau sanatoasa,,mi-ar fi placut sa fiu servita la pat si sa am mai multa grija de mine si copii,dar nu s-a putut la momentul respectiv,,fiecare cu norocul lui!!!Deci sa nu judecam pripit,,nu mai traim aceleasi vremuri,,familia moderna ,este si emancipata!!!

Pai sa contribuie ambii soti la binele gospodariei , dar fiecare isi are rolul sau , nu confunda treburile femeiesti(spalat , gatit, scutece imbracat copil, maturat,facut piata .) cu treburile barbatesti reparatii mecanica , electricitate ,si alte lucruri prin casa .Asa este o familie model, moderna !

S-o crezi tu. Preconceptiile astea ale tale erau la moda pe vremea lui pazvante chioru', s-au schimbat vremurile, pacat ca unii au ramas cu mintea la fel de inapoiati!
kudika_10817
Postat pe 19 Iulie 2012 21:07
Evul Mediu? Ai fost prea amabila ... io' cre'ca a aparut din paleolitic ! Nu m-ar mira sa fie vorba de un fost pacient (psiholog ) al spitalului Gheorghe Marinescu...sau/si vreun "colocatar" de la "mititica"...
Doar aici ce a mai fost bagat in seama si el, doar aici ce s-a mai simtit si el importatant si in mod sigur in viata de toate zilele este un zero dublu barat!
rondina
Postat pe 19 Iulie 2012 21:15
De la: Tycu, la data 2012-07-19 12:52:13
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 21:44:56
De la: Tycu, la data 2012-07-18 14:53:49
De la: kiss_my_ass, la data 2012-07-18 14:48:45
De la: Tycu, la data 2012-07-18 14:42:40
De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 13:59:29[quote name='mia2123' date='2012-07-18 13:48:05'quote].............n-am avut rabdare sa citesc postarile in integime...mi s-au parut prea dezvoltate....dar as spune pe scurt....atentie ,dragele mele, nu va luati dupa vorbe!!!!....femeile la cratita!???? de ce??!!!!....cratita urateste si tenul si, ce e mai grav, si relatia!!!!!!!!!!!!!!!n-am vazut un barbat sa se uite lung dupa o gospodina si nici cuvinte de lauda decat la adresa femeilor de succes in cariera profesionala!!!!!

Buna ziua,Mia!!!

Referitor la cele postate de tine,,sunt intrutotul de acord cu ceea ce spui,cu mentiunea sa se pastreze proportia cuvenita intre cele doua activitati,una venind in completarea celeilalte,reusind sa desavarseasca statutul femeii moderne,aici vorbim de doamne,femei casatorite,,caci,deocamdata,tinerele ies din discutie,,ele avand alte prioritati,nefiind angajate in vreo relatie definitiva. Primeaza menajul,gatitul sau profesia?????Eu spun ,ca profesia,dupa care,,urmeaza slugareala la bucatarie si celelalte atributii casnice si familiale.

Barbatii care se uita doar la cariera si succesul femeilor , aceeia nu au gand de casatorie ci doar de interes ! Un barbat care mai intai se uita la gospodina din femeie acela are ganduri de casatorie , este un barbat serios cu care se poate face o familie fericita !La o femeie pe primul loc sa fie priceperea la bucatarie , menajul , materna din ea si apoi profesia! Ce femeie e aia , ce sotie o sa fie o femei care are cariera , succes dar nu stie sa faca niste cartofi prajiti sotului , car ii spala sotul lenjeria, si care nu stie sa puna scutece la un copil sau sa dea cu matura prin casa !Domnita ,hai sa vedem partea reala a lucrurilor !

aceleasi tampenii le debitezi!! bine nu ma mira slabe sanse sa-ti mai revii!!heiiiii, neneaaaa de egalitatea intre se xe ai auzit?!!

Egalitatea intre sexe doar la vot e valabila!

Egalitatea intre se xe este un drept garantat prin Constitutie. Egalitatea intre se xe este un drept al tuturor. Dumneata visezi urat cand afirmi ca barbatul ii este superior femeii, gresit, si barbatul si femeia, sunt egali in drepturi si obligatii, sa-ti fie clar! Ca nu va convine voua, celor ce sunteti misogini acest lucru, asta-i partea a doua, insa e o realitate ca femeile le sunt egale barbatilor, chiar si misoginilor.

E adevarat ce spui matale ca barbatul e egal cu femeia prin costitutie,( cu votul a fost o gluma) eu ma refer ca barbatul e superior femeii prin natura lor, adica , barbatul vede mai clar mai logic lucrurile, de asta e capul familiei, el e baza familiei ,a societatii,de asta ei sunt pusi sa ia hotarari unde e mai complicata treaba , de asta stagiu militar era facut numai de baieti,e inteligenta .."mai superioara"..de asta si in familie cand e o problema mai complicata sotia apeleaza la sot !- la asta m-am referit ! [/quote]

Stii cine are puterea de analiza pana-n cel mai detaliu o situatie si reprezinta persoana a carei intuitie nu da gres niciodata? FEMEIA! Daca ai fi citit intr-adevar carti de psihologie, ai fi studiat psihologia, ai fi stat de vorba deschis cu femei, ai fi stiut deja lucrurile astea.

Iar hotararile intr-o familie, cuplu, parteneriat, se iau de comun acord, nu doar de capul barbatului, ca daca ar fi sa ne luam doar dupa capul unei anumit soi de barbat s-ar duce naibii de tot societatea in care traim.

Iar stagiul militar e facut doar de barbati pentru ca voi aveti forta bruta net superioara femeilor, dar si pentru ca societatea are nevoie de femei, caci fara ele nu ar mai exista viata pe Pamant, de aceea femeile sunt de baza in societate, pentru ca doar noi, femeile, sunt capabile sa purtam un copil in pantece si sa-l aducem pe lume. Fara noi, femeile, specia umana ar muri!

Cand intr-o familie sau intr-un cuplu exista o problema, cei doi soti se consulta intre ei si fiecare isi spune parerea, ramanand sa ajunga la un numitor comun care sa-i satisfaca pe amandoi! Nu se petrec lucrurile asa, avem de-a face cu un individ misogin care-si exploateaza sotia si o desconsidera, iar acea sotie il va insela cu urmatorul barbat care-i va oferi atentie si respect, si uite asa misoginii ajung intotdeauna incornorati!

O femeie care se simte fericita, respectata, inteleasa, importanta in relatia ei de cuplu, n-o sa-si insele niciodata sotul!

Si in loc de incheiere, nu-ti spun decat atat, ca am sperat ca putem purta un dialog obiectiv, dar se pare ca m-am inselat. Cu indivizi plini de preconceptii, plini de rautate si gandire stramba, cum esti si dumneata, nu pot sta de vorba! Din partea mea, consider orice dialog incheiat in ceea ce te priveste!
kudika_10817
Postat pe 19 Iulie 2012 21:17
De la: rondina, la data 2012-07-19 21:15:42Evul Mediu? Ai fost prea amabila ... io' cre'ca a aparut din paleolitic ! Nu m-ar mira sa fie vorba de un fost pacient (psiholog ) al spitalului Gheorghe Marinescu...sau/si vreun "colocatar" de la "mititica"...
Doar aici ce a mai fost bagat in seama si el, doar aici ce s-a mai simtit si el importatant si in mod sigur in viata de toate zilele este un zero dublu barat!

S-ar putea sa fi venit din epoca de piatra, prea are preconceptii demne de un personaj din acea epoca!
kudika_10817
Postat pe 19 Iulie 2012 21:20
De la: kudika_10817, la data 2012-07-19 21:20:16
De la: rondina, la data 2012-07-19 21:15:42Evul Mediu? Ai fost prea amabila ... io' cre'ca a aparut din paleolitic ! Nu m-ar mira sa fie vorba de un fost pacient (psiholog ) al spitalului Gheorghe Marinescu...sau/si vreun "colocatar" de la "mititica"...

S-ar putea sa fi venit din epoca de piatra, prea are preconceptii demne de un personaj din acea epoca!

Si asa va muri...cu ele-n "mana" !!!! De Malineanu!!!!
rondina
Postat pe 19 Iulie 2012 21:22
De la: rondina, la data 2012-07-19 21:22:25
De la: kudika_10817, la data 2012-07-19 21:20:16

Si asa va muri...cu ele-n "mana" !!!! De Malineanu!!!!

kudika_10817
Postat pe 19 Iulie 2012 21:25
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 22:03:28
De la: Tycu, la data 2012-07-18 19:38:50
Aia chair sunt idioti.

Spui ca..."Dar nu pot suporta nici faza in care unii barbati nu sunt in stare sa-si puna in farfurie"..dar cand vine barbatul de la carciuma dupa cateva sprituri si tarii , crezi ca mai e in stare sa isi puna in farfurie ? nici polonicu nu il vede ! Si apoi femeia pentru ce o mai tii la batatura casei ?

Hai ca-mi faci sila deja...

Eu cand am sila ,iau ceva dulce !Serios domnita , postarea asta era adresata altei persoane care , ciudat ,ca nu avea sila !
Tycu
Postat pe 20 Iulie 2012 15:20
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 22:35:10
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 10:18:59As spune ca, din contra, multi barbati sunt indecisi si amana sa ia decizii, de teama urmarilor acelor hotarari, dar si ca sa mascheze caracterul lor slab si indecis. Femeile sunt cu mult mai radicale cand au de luat o decizie, adica tolereaza, acorda sanse, insa cand vad ca persoana careia i-au acordat atatea sanse nu se schimba, acele femei aleg sa plece, pentru totdeauna.

Multi barbati, asa-zis barbati, pozeaza in oameni puternici, insa doar gura e de voi, ca sa va dati mari si tari in fata amicilor vostri. Nu sunteti capabili de foarte multe lucruri multi dintre voi, nici sa va tineti hormonii in frau, nici sa-i respectati pe altii sau pe voi insiva, nici sa va educati copiii, nici sa apreciati ceea ce aveti langa voi, nici sa faceti vreo treaba prin casa, nici sa aveti un job ca lumea etc. Si am invatat un lucru de la viata: BARBATII CARE SUNT CU ADEVARAT PUTERNICI NU SE BAT CU PUMNUL IN PIEPT AFIRMAND SUS SI TARE ACEST LUCRU, CI LASA FAPTELE SA VORBEASCA!

Voi, indivizii cu gura mare, luati aminte de la barbatii barbati si invatati de la ei cum e sa fii puternic, lasand faptele sa vorbeasca.

Si daca nu stiai, mataluta, femeilor li se spune sexul slab, pentru ca avem mai putina masa musculara decat voi, barbatii, deci avem mai putina forta bruta decat voi, insa ma intreb cum v-ati descurca voi, barbatii, mai ales astia cu gura mare si ego-ul si mai mare, daca ati avea in fiecare luna ciclu menstrual, ar trebui sa nasteti, ar trebui sa va ocupati nu numai de un job, ci si de casa si copii, ar trebui sa aratati tot timpul ca din cutie scosi, ati tine diete ca sa aratati perfect etc? Pe pariu ca ati incepe sa va plangeti de mila, dupa cateva zile.

Hai, nu zau? Oamenii, indiferent de se x, sunt baza societatii, nu doar barbatii. Atat femeia, cat si barbatul, daca sunt responsabili, iau decizii de comun acord si isi impart responsabilitatile intre ei, daca sunt maturi si responsabili cu adevarat.

Stii cand s-ar termina cu societatea umana? In momentul in care n-ar mai exista femei pe lumea asta, fara femei, specia umana ar fi cu adevarat amenintata. Daca esti inteligent, o sa te prinzi de ce fac aceasta afirmatie.

Daca toti barbatii ar fi atat de seriosi in gandire si responsabili, precum afirmi dumneata, cum se face ca atatea femei isi cresc copiii singure, indiferent ca sunt casatorite sau divortate? Cum se face ca mai degraba femeile duc greul unei case, si sunt nevoite sa se imparta intre servicu, casa si copii? Daca barbatii sunt atat de maturi in gandire, cum se face ca tavernele sunt pline ochi de betivi care stau acolo toata ziua, cum se face ca majoritatea betivilor sunt barbati? Cum se face ca foarte multi barbati sunt infideli, daca sunt atat de responsabili? Cum se face ca unii barbati isi indemna sotiile sau iubitele sa faca avort, daca sunt atat de responsabili? Daca barbatii sunt atat de maturi, cum se face ca unii barbati nu stiu sa-si poarte singuri de grija, ci trebuie sa le poarte nevasta sau iubita de grija?

Da, unii barbati sunt foarte maturi, cand dorm prin santuri, beti morti, beau alocatia copiilor, isi inseala sotia sau iubita, isi bat zilnic sotia si copiii, stau cu telecomanda in brate toata ziua etc, daaa, sunt foarte maturi, n-am ce spune!

Ba te contrazic ceea ce face un barbat poate face si o femeie! Crezi ca noua ne este frica de munca bruta? Te inseli amarnic si in aceasta privinta, sunt atatea femei care stiu sa manuiasca orice unealta sau stiu sa schimbe un bec. Cei care nu invata niciodata nimic sunteti voi, astia misogini, care va dati mari pe ceea ce nu aveti. Invatati de la barbatii cu adevarat barbati cum e sa-ti asumi responsabilitati impreuna cu sotia sau iubita, cum e sa iei o decizie impreuna cu ea, cum se face comunicarea ca de la egal la egal, acolo sta cu adevarat taria de caracter a unui om, sa-si priveasca partenerul de cuplu ca pe egalul sau.

E adevarat ca si femeile au rol in societate ,in familie ,mai mult rolul de gospodina si inmultire , dar problemele care apar in societate , in familie sunt lasate pe inteligenta barbateasca !Nu cezi matale ca tot greul lumii e dus de barbat ? razboaie, armate tot din barbatii sunt ,forumuri mondiale , constructii in comun de mai multe tari,in familie apar necazuri, diferite probleme ,de ce se apeleaza la barbat ? Imi spui ca ..."Crezi ca noua ne este frica de munca bruta?Te inseli amarnic si in aceasta privinta, sunt atatea femei care stiu sa manuiasca orice unealta sau stiu sa schimbe un bec".. Nu e vorba de munca bruta ,dar pana si acele scule si schimatul becului tot de la barbat sunt invatate !E adevarat si cu betivii , nici mie numi plac asmenea barbati ,mai ales ca nici eu nu le am cu asa ceva !Iar faptul ca isi cresc copii singure , pai asta e datoria femeii, e o treaba fmeiasca !Decizile in familie se iau impreuna si ramane asa cum a stabilit barbatul! Mai sunt si mamaligi de barbati care la decizii spun .."Draga nevasta eu ca barbat am hotarat cum sa facem, facem cum spui tu! Nu-mi plac asa barbati !
Tycu
Postat pe 20 Iulie 2012 15:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am nevoie de un sfat 8 De la: alyn27 6 August 2010 00:01
Spune ca e cu mine,dar vorbeste si cu alte femei... 118 De la: cristina_boeru_30 15 Septembrie 2013 22:12
Puritate sau experienta?! 6 De la: luyyzz 22 Iulie 2009 22:17
Lupti pentru iubirea ta??? 57 De la: stem_29 25 August 2010 16:24
cum se vindeca inimioara??? 1 De la: karmenn 29 August 2008 16:16