Mai multe
|
Da intradevar pentru mine a fost o drama cand mi-am dat seama ca eu iubesc pe alt nu pe omul de langa mine si daca nu erati voi sa ma consiliati facem prostii asa m-am abtinut dar sa stiti ca in egala masura m-au ajutat amandoi barbati atat sotul cat si colegul de liceu sa i-au hotararea care am luat-o adica am ramas aceasi sotie si o fosta colega de liceu nimic mai mult e bine? Repet daca nu erati voi sa ma consiliati sigur faceam altceva !!! |
||
|
kudika081088 Postat pe 17 Iulie 2012 21:10 |
||
|---|---|---|
De la: kudika081088, la data 2012-07-17 21:10:33Da intradevar pentru mine a fost o drama cand mi-am dat seama ca eu iubesc pe alt nu pe omul de langa mine si daca nu erati voi sa ma consiliati facem prostii asa m-am abtinut dar sa stiti ca in egala masura m-au ajutat amandoi barbati atat sotul cat si colegul de liceu sa i-au hotararea care am luat-o adica am ramas aceasi sotie si o fosta colega de liceu nimic mai mult e bine? Felicitari!!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 17 Iulie 2012 21:11 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-17 21:10:33Da intradevar pentru mine a fost o drama cand mi-am dat seama ca eu iubesc pe alt nu pe omul de langa mine si daca nu erati voi sa ma consiliati facem prostii asa m-am abtinut dar sa stiti ca in egala masura m-au ajutat amandoi barbati atat sotul cat si colegul de liceu sa i-au hotararea care am luat-o adica am ramas aceasi sotie si o fosta colega de liceu nimic mai mult e bine? Speram doar sa-ti fie bine si sa fii fericita! Iti doresc sa te respecti si sa nu uiti niciodata ca esti femeie, asadar...fii o femeie frumoasa din toate punctele de vedere, si-ti mai doresc sa fii iubita asa cum iti doresti!
|
||
|
|
||
|
rondina Postat pe 17 Iulie 2012 21:14 |
||
| Asa sa fie multumesc | ||
|
kudika081088 Postat pe 17 Iulie 2012 23:53 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-07-17 19:17:36De la: Tycu, la data 2012-07-17 19:08:27 E adevarat ca doamna e silita sa ia decizia , dar barim sa o si aplice , nu numai vorbarie ,adevarul este domnita ca femeile in general sunt mai slabe in puterea de a respecta o decizie in comparatie cu barbatii! La o femeie chiar daca renunta la o relatie si o suna iubitul , femeia uita de toate promisiunile si alte indatoriri si alearga acolo unde e chemata si dupa aceea incepe sa se vaite ca .." nu trebuia sa fac asta ".. asa sunt femeile de asta se spune ca sunt sexul slab dar prea slab!
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Iulie 2012 09:57 |
||
|
As spune ca, din contra, multi barbati sunt indecisi si amana sa ia decizii, de teama urmarilor acelor hotarari, dar si ca sa mascheze caracterul lor slab si indecis. Femeile sunt cu mult mai radicale cand au de luat o decizie, adica tolereaza, acorda sanse, insa cand vad ca persoana careia i-au acordat atatea sanse nu se schimba, acele femei aleg sa plece, pentru totdeauna. Multi barbati, asa-zis barbati, pozeaza in oameni puternici, insa doar gura e de voi, ca sa va dati mari si tari in fata amicilor vostri. Nu sunteti capabili de foarte multe lucruri multi dintre voi, nici sa va tineti hormonii in frau, nici sa-i respectati pe altii sau pe voi insiva, nici sa va educati copiii, nici sa apreciati ceea ce aveti langa voi, nici sa faceti vreo treaba prin casa, nici sa aveti un job ca lumea etc. Si am invatat un lucru de la viata: BARBATII CARE SUNT CU ADEVARAT PUTERNICI NU SE BAT CU PUMNUL IN PIEPT AFIRMAND SUS SI TARE ACEST LUCRU, CI LASA FAPTELE SA VORBEASCA! Voi, indivizii cu gura mare, luati aminte de la barbatii barbati si invatati de la ei cum e sa fii puternic, lasand faptele sa vorbeasca. Si daca nu stiai, mataluta, femeilor li se spune sexul slab, pentru ca avem mai putina masa musculara decat voi, barbatii, deci avem mai putina forta bruta decat voi, insa ma intreb cum v-ati descurca voi, barbatii, mai ales astia cu gura mare si ego-ul si mai mare, daca ati avea in fiecare luna ciclu menstrual, ar trebui sa nasteti, ar trebui sa va ocupati nu numai de un job, ci si de casa si copii, ar trebui sa aratati tot timpul ca din cutie scosi, ati tine diete ca sa aratati perfect etc? Pe pariu ca ati incepe sa va plangeti de mila, dupa cateva zile.
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 18 Iulie 2012 10:18 |
||
| Si mai am de spus ceva: "In spatele fiecarui barbat puternic, se afla o femeie si mai puternica." Istoria a dovedit in nenumarate randuri lucrurile acestea. | ||
|
kudika_10817 Postat pe 18 Iulie 2012 10:23 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 10:18:59As spune ca, din contra, multi barbati sunt indecisi si amana sa ia decizii, de teama urmarilor acelor hotarari, dar si ca sa mascheze caracterul lor slab si indecis. Femeile sunt cu mult mai radicale cand au de luat o decizie, adica tolereaza, acorda sanse, insa cand vad ca persoana careia i-au acordat atatea sanse nu se schimba, acele femei aleg sa plece, pentru totdeauna. Nu-ti mai toci nervii, ca n-ai cu cine...cu acest mesaj ai sarat ficatii multor femei!
|
||
|
rondina Postat pe 18 Iulie 2012 10:32 |
||
De la: rondina, la data 2012-07-18 10:32:15De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 10:18:59As spune ca, din contra, multi barbati sunt indecisi si amana sa ia decizii, de teama urmarilor acelor hotarari, dar si ca sa mascheze caracterul lor slab si indecis. Femeile sunt cu mult mai radicale cand au de luat o decizie, adica tolereaza, acorda sanse, insa cand vad ca persoana careia i-au acordat atatea sanse nu se schimba, acele femei aleg sa plece, pentru totdeauna.
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 18 Iulie 2012 10:37 |
||
[quote name='Tycu' date='2012-07-18 09:57:16' E adevarat ca doamna e silita sa ia decizia , dar barim sa o si aplice , nu numai vorbarie ,adevarul este domnita ca femeile in general sunt mai slabe in puterea de a respecta o decizie in comparatie cu barbatii! La o femeie chiar daca renunta la o relatie si o suna iubitul , femeia uita de toate promisiunile si alte indatoriri si alearga acolo unde e chemata si dupa aceea incepe sa se vaite ca .." nu trebuia sa fac asta ".. asa sunt femeile de asta se spune ca sunt sexul slab dar prea slab! [/quote]Si tu consideri ca o astfel de punere in practica,va fi benefica pentru doamna noastra???Eu iti spun ca NU,,a acceptat pentru ca a considerat ca este mult mai binebsa-si continue manifestarile de devotament si sacrificiul aferente,fata de familie,,chiar daca este in detrimentul iubirii!!! In ceea ce priveste desconsiderarea,pe care o arati femeilor,in ceea ce priveste puterea lor de decizie si modul de abordare al problemelor sentimentale,te contrazic,afirmandu-ti contrariul spuselor tale.Da,pot fi calificate ca fiind sensibile,romantice,temperamentale,unele dintre ele,chiar naive,dar nu poate fi subminata capacitatea lor de a reactiona la problemele amintite de tine,,imi pari a fi misogin si asta nu imi place absolut deloc!!! Ar trebui sa fii impartial in ceea ce priveste caracterizarea oamenilor,caci nimeni nu este perfect!!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 18 Iulie 2012 10:46 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-07-17 20:22:33De la: Tycu, la data 2012-07-17 16:07:52De la: kudika_10817, la data 2012-07-17 11:44:56De la: Tycu, la data 2012-07-17 11:05:12De la: kudika_10817, la data 2012-07-16 21:53:34De la: Tycu, la data 2012-07-16 19:38:34De la: kudika_10817, la data 2012-07-16 10:47:19De la: kudika081088, la data 2012-07-15 14:38:05Daca citeai mai sus vedeai ca am ales deja -cu capu nu cu inima- sper sa fie bine, poate intr-o zi voi avea puterea sa-i marturisesc si sotului prin ce am trecut in aceste zile acum nu pot ! Nu domnita ,exprimarea s-a referit la alta problema,normal ca nu e corect ca sotul era infidel si mai bea, normal ca asta exprima ce fel de om e,dar problema aici nu erau vicile lui si ce fel de om este,ci de ce era infidel , de ce bea,adica motivul si cum se comporta in familie cu sotia,astea nu le cunoastem noi ca sa o intelegem pe doamna ,pe doamna o judecam ca o cunoastem ce fel de om e din ce a postat aici , ca infidelitatea si bautura sotului nu sunt motive ca sotia sa ii fie infidela !Spui ca..." psihologii trebuie sa fie buni empati, trebuie sa empatizeze cu pacientul sau clientul sau, pentru a-l putea intelege pe acesta"...Pai normal ca psihologul trebuie sa fie bun si sa empatizeze cu clientul, chiar asta e o obligatie importanta a psihologului,"bun" nu inseamna sa tii cu el, sa ii aprobi tot ce face el( cum am vazut la unii pe aici ca erau de acord cu doamna),trebuie ca psihologul sa analizeze toate faptele clientului sa le separe in bune si rele si sa i le spuna clientului in fata fara menajamente fara sa ii ascunda nimic si ce e bun si ce e rau la client ,chiar daca unele fapte rele deranjeaza pe client si este judecat pentru ce e rau , numai in felul asta il ajuti ! Ca la prieteni , adevaratul prieten e cel care iti spune in fata adevarul bun sau rau , care te judeca unde ai gresit , nu cel care "te menajeaza", aia sunt fatarnici!Cuvinte vulgare si lovituri "sub centura " nu folosesc asa ceva !Repet,nu exista cuvantul "fost " in iubire, e fals cine are impresia asta ca persoana e "fosta" !Afirmi ca..."un iesit la un suc sau o convorbire telefonica, nu inseamna absolut nimic"..depinde , depinde cu cine a iesit si cu cine a avut convorbirea,una este sa iesi la suc cu colegii de serviciu,sau rude, sau prieteni de acelasi sex cu tine si alta este sa iesi la suc sau telefoane cu iubitul -asta se numeste ifidelitate ,si o degradare ,desconsiderare a partenerului de casatorie !Intalnirile lor erau pe ascuns ca si telefoanele deoarece erau secrete fata de sot si repet ca intr-o infidelitate nu conteaza obligatoriu sa faci act sexual sau chiar saruturi sau planuri de viitor ,numai simplu intalnirea si telefoanele daca sunt cu iubit sunt fapte ireprobabile sunt infidelitati,Doamna normal ca a "calcat stramb "in momentul cand a repetat aceste intalnirisi telefoane mai ales ca le-a tinut secrete !Daca ai ocazia prin biblioteci universitare sa rasfoiesti lucrari ale marilor psihologi ca Freedman j.; Rubin ;Argyle; Freud si altii care arata clar ce inseamna relatie de cuplu, infidelitate si multe alte !
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Iulie 2012 10:53 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 10:18:59As spune ca, din contra, multi barbati sunt indecisi si amana sa ia decizii, de teama urmarilor acelor hotarari, dar si ca sa mascheze caracterul lor slab si indecis. Femeile sunt cu mult mai radicale cand au de luat o decizie, adica tolereaza, acorda sanse, insa cand vad ca persoana careia i-au acordat atatea sanse nu se schimba, acele femei aleg sa plece, pentru totdeauna. A vorbi in general despre barbati sau femei suna foarte frumos sa sti. Sunt de acord cu ce ai scris, insa asa cum nu toate femeile corespund tiparului tau asa se intampla si de partea barbatilor. Voi aveti un avantaj imens in fata noastra: faptul ca voi aveti ultimul cuvant de spus atunci cand va alegeti partenerul. Puteti avea o mie de barbati care sa va faca curte, voi alegeti intotdeuna, nu ei. Si din pacate voi femeile, care spui tu ca sunt mai radicale cand au de luat decizii, de cele mai multe ori va setati sentimentele dupa portofelul barbatului si nu dupa sufletul lui, sau faptele lui. La cat sunteti de puternice atunci cand luati viata in piept, pe atat de slabe sunteti in fata "sigurantei materiale". Va respect si va iubesc ca si femei dintr-o gramada de motive, dar te rog nu exagera cu laudele la adresa voastra. |
||
|
Kiddo_ Postat pe 18 Iulie 2012 10:57 |
||
De la: kudika_11826, la data 2012-07-18 10:57:19De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 10:18:59As spune ca, din contra, multi barbati sunt indecisi si amana sa ia decizii, de teama urmarilor acelor hotarari, dar si ca sa mascheze caracterul lor slab si indecis. Femeile sunt cu mult mai radicale cand au de luat o decizie, adica tolereaza, acorda sanse, insa cand vad ca persoana careia i-au acordat atatea sanse nu se schimba, acele femei aleg sa plece, pentru totdeauna. Nu toate femeile sunt materialiste si nici nu ne alegem barbatii dupa criteriul portofelului, hai sa nu generalizam. Si nu exagerez cu nicio lauda la adresa femeilor, ci sunt doar realista. Daca ai fi femeie, m-ai intelege in tot ceea ce am expus in acea postare. |
||
|
kudika_10817 Postat pe 18 Iulie 2012 11:03 |
||
|
Domnule Ticu, unii barbati inseala si o apuca pe calea bauturii, din prea mult timp liber, din prea putin autocontrol, din plictiseala etc, nu trebuie sa fie un motiv profund la baza acestor apucaturi. Domnule, din nou vin sa-ti spun ca-l poti face pe un om constient de conditia sa fara sa-l judeci si sa fii dur, folosind cuvinte taioase si acuze grave. La fel stau lucrurile si in cazul prietenilor, si ei te pot face atent asupra unor lucruri, atitudini, fara sa te jigneasca si fara sa te raneasca, ci folosind diplomatia si un ton calm. Daca folosesti fata de un om cuvinte taioase si acuze dure, nu faci altceva decat sa-l determini sa se refugieze intr-o atitudine defensiva, iar o astfel de atitudine nu este una constructiva cand vrei sa ajuti un om aflat intr-un impas. Pentru dumneata, se pare ca inselatul incepe de la un banal telefon sau o iesire la suc, pentru alti oameni incepe de la un sarut, pentru altii de la o partida de sex, pentru altii de la un flirt etc, exista mii de raspunsuri pentru ceea ce inseamna inselat pentru fiecare dintre noi. Raman la parerea mea in ceea ce priveste cazul doamnei, ca, atata timp cat doar a iesit la terasa cu acel domn si a telefonat de cateva ori cu el, nu s-a intamplat nimic grav si care poate fi catalogat ca inselat. Si dupa cum sper ca ai citit, doamna a luat o hotarare in defavoarea ei si in favoarea sotului ei. In ceea ce priveste lecturarea unor carti din domeniul psihologiei, va multumesc pentru grija, insa ma descurc si fara recomandarile dumitale.
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 18 Iulie 2012 11:19 |
||
Iar in ceea ce priveste capitolul "fosti", pentru multi dintre noi, capitolul fostelor iubiri e un capitol inchis, din toate punctele de vedere.
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 18 Iulie 2012 11:22 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 10:46:05[quote name='Tycu' date='2012-07-18 09:57:16' Si tu consideri ca o astfel de punere in practica,va fi benefica pentru doamna noastra???Eu iti spun ca NU,,a acceptat pentru ca a considerat ca este mult mai binebsa-si continue manifestarile de devotament si sacrificiul aferente,fata de familie,,chiar daca este in detrimentul iubirii!!! In ceea ce priveste desconsiderarea,pe care o arati femeilor,in ceea ce priveste puterea lor de decizie si modul de abordare al problemelor sentimentale,te contrazic,afirmandu-ti contrariul spuselor tale.Da,pot fi calificate ca fiind sensibile,romantice,temperamentale,unele dintre ele,chiar naive,dar nu poate fi subminata capacitatea lor de a reactiona la problemele amintite de tine,,imi pari a fi misogin si asta nu imi place absolut deloc!!! Ar trebui sa fii impartial in ceea ce priveste caracterizarea oamenilor,caci nimeni nu este perfect!!![/quote] Nu,normal ca nu va fi benefica pentru doamna,ca e in detrimentul iubirii mai ales ca sa ii ceri sa renunte la o pesoana pe care sincer o iubeste, normal ca a acceptat ca un sacrificiu fata de familie !In legatura cu femeile eu nu desconsider femeile domnita,acolo a fost mai mult o gluma bre, normal ca femeia e o persoana puternica in a lua decizii,este o persoana care merita tot respectul si ea contribuie ca si barbatul la societatea asta !este sexul frumos asta e adevarul si toate florile din lume pentru femei sa fie Mi-a placut asta cu misogin , ca nu esti matale prima care imi spune asa,mai ales ca numai azi mi s-a mai spus de doua ori asta, Ei hai, a fost asa mai mult o gluma , din partea mea pentru matale
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Iulie 2012 11:25 |
||
De la: kudika_11826, la data 2012-07-18 10:57:19De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 10:18:59As spune ca, din contra, multi barbati sunt indecisi si amana sa ia decizii, de teama urmarilor acelor hotarari, dar si ca sa mascheze caracterul lor slab si indecis. Femeile sunt cu mult mai radicale cand au de luat o decizie, adica tolereaza, acorda sanse, insa cand vad ca persoana careia i-au acordat atatea sanse nu se schimba, acele femei aleg sa plece, pentru totdeauna. Sa iti spun un secret..Ai dreptate ,dar nu te mai lega de femei ca ajungi "misogin "ca mine.. mai bine le oferi si le lasi in ideile lor !
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Iulie 2012 11:34 |
||
[quote name='Tycu' date='2012-07-18 11:25:56' Nu,normal ca nu va fi benefica pentru doamna,ca e in detrimentul iubirii mai ales ca sa ii ceri sa renunte la o pesoana pe care sincer o iubeste, normal ca a acceptat ca un sacrificiu fata de familie !In legatura cu femeile eu nu desconsider femeile domnita,acolo a fost mai mult o gluma bre, normal ca femeia e o persoana puternica in a lua decizii,este o persoana care merita tot respectul si ea contribuie ca si barbatul la societatea asta !este sexul frumos asta e adevarul si toate florile din lume pentru femei sa fie Mi-a placut asta cu misogin , ca nu esti matale prima care imi spune asa,mai ales ca numai azi mi s-a mai spus de doua ori asta, Ei hai, a fost asa mai mult o gluma , din partea mea pentru matale [/quote]Mitica,imi pare rau,dar ai creat o astfel de impresie ,tuturor celor ,care te-au citit,,nu stiu de ce ,caci,atat femeia,cat si barbatul,au rolurile si importanta cuvenita fiecaruia dintre ei!! |
||
|
MissRainbow Postat pe 18 Iulie 2012 11:50 |
||
De la: Tycu, la data 2012-07-18 11:34:01 Nu ma leg de nimeni, fiecare avem plusurile si minusurile noastre, indiferent de sex. Dar asa cum a generalizat ea asa am facut si eu. Se poate de ambele parti Si daca sunt pe un forum pt.femei (nu exclusiv) nu o sa ma prefac si o sa ridic in slavi pe nimeni. Si sunt departe de a fi misogin, dar fiecare e liber sa creada ce vrea. Scuze de off-topic, am cam deraiat de la subiect. |
||
|
Kiddo_ Postat pe 18 Iulie 2012 12:00 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 10:18:59As spune ca, din contra, multi barbati sunt indecisi si amana sa ia decizii, de teama urmarilor acelor hotarari, dar si ca sa mascheze caracterul lor slab si indecis. Femeile sunt cu mult mai radicale cand au de luat o decizie, adica tolereaza, acorda sanse, insa cand vad ca persoana careia i-au acordat atatea sanse nu se schimba, acele femei aleg sa plece, pentru totdeauna. Sa nu uiti un lucru domnita , ca barbatul e baza societatii, e capul familiei, fara inteligenta barbateasca se termina cu societatea umana,barbatul gandeste mai matur, e mai serios in gandiri, e bine ca femeia sa se lase in grija barbatului ca ce face un barbat nu poate sa faca o femeie !
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Iulie 2012 13:07 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 11:50:06[quote name='Tycu' date='2012-07-18 11:25:56' Mitica,imi pare rau,dar ai creat o astfel de impresie ,tuturor celor ,care te-au citit,,nu stiu de ce ,caci,atat femeia,cat si barbatul,au rolurile si importanta cuvenita fiecaruia dintre ei!![/quote] Da, dar este adevarat ca rolul femei cel mai bun este la bucatarie , la menajul casei si a familiei , de mamica si sa lase pe barbat sa hotarasca unde e mai greu ca el se descurca mai bine !
|
||
|
Tycu Postat pe 18 Iulie 2012 13:11 |
||
De la: Tycu, la data 2012-07-18 13:07:26De la: kudika_10817, la data 2012-07-18 10:18:59 Esti praf...ascunde-te sub pietroiul de sub care ai iesit si nu mai debita aberatii la infinit! Du-te si te trateaza, ai mari probleme la mansarda!Cine a tras bolovanul de la gura pesterii?
|
||
|
rondina Postat pe 18 Iulie 2012 13:17 |
||
De la: Tycu, la data 2012-07-18 13:11:11De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 11:50:06[quote name='Tycu' date='2012-07-18 11:25:56' Locul tau e la balamuc!!!
|
||
|
rondina Postat pe 18 Iulie 2012 13:19 |
||
Razbiul sexelor
|
||
|
Kiddo_ Postat pe 18 Iulie 2012 13:22 |
||
De la: kudika_11826, la data 2012-07-18 13:22:23Razbiul sexelor Tu ai citit tot, de la pag nr.1 al acestui topic, sau...doar iti dai cu presupusul? |
||
|
rondina Postat pe 18 Iulie 2012 13:23 |
||
De la: rondina, la data 2012-07-18 13:19:47De la: Tycu, la data 2012-07-18 13:11:11De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 11:50:06[quote name='Tycu' date='2012-07-18 11:25:56' luand in considerare ca-i si violator eu as zice la puscarie!! cica ar fi violat-o pentru ca l-a provocat si n-ar fi vrut sa-i dea -poveste veche stie el nea tycu ce poama este dar ii place sa faca pe lupul moralist!!
|
||
|
kiss_my_ass Postat pe 18 Iulie 2012 13:27 |
||
De la: Tycu, la data 2012-07-18 13:11:11[quote name= Mitica,ceea ce spui in postul tau,,se petrecea cu cateva sute de ani in urma,,acum,,femeia moderna,contemporana,are si alte preocupari,neneglijandu-le pe cele de baza,cu care a fost indrituita de la inceputurile lumii!!!De unde iti vin asemenea idei??? Te contrazic in totalitate!!In celula familiei,,femeia are rolul ei si barbatul,,pe al lui,,ambii reprezentand membrele aceluiasi trup,care este familia!!!Nu mai discutam de obiceiurile,conform carora,femeia se afla sub jugul barbatului,,s-au dus acele timpuri,si trebuie sa acceptam noul,ca femeie vorbind,in societatea moderna!!Referitor la barbati,,si aici s-au produs modificari notabile,nu trebuie sa minimalizam rolurile celor doi,,in orice viata de cuplu.Afla ,ca deciziile importante ,se iau de comun acord,in deplinatatea bunavointei celor doi,,,barbatul este capul familiei,pe cand ,femeia este gatul acesteia,deci,,sa nu desconsideram pe nimeni!!!Atat femeia,cat si barbatul pot conlucra la bunul mers al familiei si la remodelarea lor ca fiinte umane,totul in spiritul iubirii reciproce.Personal,am reusit sa imbin viata profesionala cu cea personala,in asa masura, incat nu am adus niciun prejudiciu niciuneia dintre cele doua!!Este adevarat faptul ca nu am putut ajunge aici,,fara sacrificiu imens,,venit din partea mea!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 18 Iulie 2012 13:30 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-07-18 13:30:55.............n-am avut rabdare sa citesc postarile in integime...mi s-au parut prea dezvoltate....dar as spune pe scurt....atentie ,dragele mele, nu va luati dupa vorbe!!!!....femeile la cratita!???? de ce??!!!!....cratita urateste si tenul si, ce e mai grav, si relatia!!!!!!!!!!!!!!!n-am vazut un barbat sa se uite lung dupa o gospodina si nici cuvinte de lauda decat la adresa femeilor de succes in cariera profesionala!!!!!De la: Tycu, la data 2012-07-18 13:11:11[quote name= |
||
|
mia2123 Postat pe 18 Iulie 2012 13:48 |
||
De la: rondina, la data 2012-07-18 13:23:56De la: kudika_11826, la data 2012-07-18 13:22:23Razbiul sexelor Auzi indiferent ce probleme iti provoaca reactiile astea, te rog linisteste-te. A fost doar o gluma.
|
||
|
Kiddo_ Postat pe 18 Iulie 2012 13:51 |
||
|
[quote name='mia2123' date='2012-07-18 13:48:05'quote].............n-am avut rabdare sa citesc postarile in integime...mi s-au parut prea dezvoltate....dar as spune pe scurt....atentie ,dragele mele, nu va luati dupa vorbe!!!!....femeile la cratita!???? de ce??!!!!....cratita urateste si tenul si, ce e mai grav, si relatia!!!!!!!!!!!!!!!n-am vazut un barbat sa se uite lung dupa o gospodina si nici cuvinte de lauda decat la adresa femeilor de succes in cariera profesionala!!!!![/quote] Buna ziua,Mia!!! Referitor la cele postate de tine,,sunt intrutotul de acord cu ceea ce spui,cu mentiunea sa se pastreze proportia cuvenita intre cele doua activitati,una venind in completarea celeilalte,reusind sa desavarseasca statutul femeii moderne,aici vorbim de doamne,femei casatorite,,caci,deocamdata,tinerele ies din discutie,,ele avand alte prioritati,nefiind angajate in vreo relatie definitiva. Primeaza menajul,gatitul sau profesia?????Eu spun ,ca profesia,dupa care,,urmeaza slugareala la bucatarie si celelalte atributii casnice si familiale.
|
||
|
MissRainbow Postat pe 18 Iulie 2012 13:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| AAAAAAAAAAAAAAAAAAA! | 4 | De la: Eva32 3 Septembrie 2011 00:46 |
| ce obiceiuri alimentare nesanatoase aveti? | 16 | De la: honeybrunette 28 Mai 2009 00:06 |
| only hope... | 43 | De la: l_diana_c 1 Iunie 2009 14:02 |
|
|
||
| Prea tarziu mi-am dat seama ca tin la el | 25 | De la: alyn27 5 Septembrie 2010 20:51 |
| iubirea adevarata nu are de-a face cu obsesia... | 1 | De la: kudika379923 30 Octombrie 2011 10:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.