Setari Cookie-uri

iubire imposibila? de ce ma doare atat de tare...

De la: kudika_7906, la data 2012-07-10 05:32:12
De la: eu_ovidiu, la data 2012-07-10 05:14:50ma grabesc...la maxim...si...daca-ti e pofta...mai aduc...apropo`s...sa aduc si ceva frishca?
sa inteleg ca...de data asta...mergi pe mana mea? ...
ok...sper sa fi intuit gusturile tale si...sa le rasfatz...asa cum stiu yo!!!

frisca?!? de unde ai stiut ca e preferata mea???
mda... acum sunt pe mana ta! sa te vad cum stii tu sa ma rasfeti???

ei...placut....rasfatzu`?
reluam?
eu_ovidiu
Postat pe 12 Iulie 2012 00:11
@081088

In primul rand,,nu-i cauta justificari, sotului tau,in ceea ce priveste abuzul in alcool,,caci nu sunt valabile,cel putin,acesta este punctul meu de vedere,,aici sunt radicala!!!Daca ,in familia,ta,nu exista un control impus consumului de alcool,acesta va degenera in ceva urat!!!

Referitor la iubire,,of,,aici este aici,,,da,poti iubi de mai multe ori in viata,,gradual ca intensitate si ca forma de manifestare!!Da,viata ti-a demonstrat ca poti iubi din nou,dar tot ea te trage de maneca atunci cand gresesti!!!Si doaree,ceva de nedescris!!!!

Draga mea,,incearca sa fii sotie pentru sotul tau,nu numai prieteni buni!!!Poate veti reusi sa treceti de aceasta perioada tulbure,din viata voastra!!
MissRainbow
Postat pe 12 Iulie 2012 09:14
De la: kudika081088, la data 2012-07-11 20:45:12Atitudiea sotului fata de mine e de mult nu de o luna jumatate de cand m-am intalnit cu colegul de liceu si ptr asta nu o sa-i spun nimic despre colegul de liceu!!! Cum se va termina relatia mea cu colegul de liceu v-a hotara bunul D-zeu ca eu nu pot sa i-au nici o hotarare. Desi il iubesc pe colegul de liceu nu m-am daruit lui si nici nu i-am promis nimic niciodata, iubirea e in sufletul meu si nu o pot scoate si ma doare, sufar enorm si mie frica sa nu fac infart pe bune si nu pot spune nimanui prin ce trec spun aici pe forum ca nu ma cunoaste nimeni din cei ce citesc.

Nici sa nu-i spui sotului tau despre faptul ca inca mai tii la iubitul tau din adolescenta, deoarece iti vei distruge casnicia iremediabil. E pacat sa ajungi sa fii divortata si sa fii nevoita sa faci partaj la varsta ta.

Sincer, imi pare rau din suflet, pentru postura in care te afli si ma doare sufletul sa stiu ca trebuie sa porti aceasta povara in interiorul tau si nu o poti spune nimanuia, care sa-ti fie aproape sufleteste.

Un singur indemn am sa-ti fac: din doua rele, alege raul cel mic.

Ai grija de tine!
kudika_10817
Postat pe 12 Iulie 2012 09:58
De la: kudika081088, la data 2012-07-11 23:35:19Eu sunt exact cum i-mi cer sa fiu eu nu m-am indepartat de sot avem o viata intima buna suntem ca doi prieteni buni numai ca mie nu imi place ca bea si el cu timpul s-a racit fata de mine nu acum recent mai demult nu cunosc motivul , dar eu nu i-am dat ocazia si dupa ce am vazut ca m-am indragostit de coleg am incercat sa ma apropiu mai mult de sot dar am fost respinsa in prima faza dar apoi am reusit numai ca nu a tinut mult. Cu colegu m-am intalnit doar de cateva ori si ne sunam o data pe saptamana fara declaratii de iubire doar ca prieteni. Pacostea este a mea ca m-am indragostit de el ca la 18 ani, dar de asta pe sot nu il neglijez si am incercat sa nu ma schimb fata de el asta e ceva fara voia mea. Daca voi trai sa-mi vad nepoti mari am sa le povestesc ce m-i s-a intamplat la 60 ani cand mi-am revazut iubitul dupa 40 de ani e ceva incredibil. Nu credeam ca se poate intampla decat in filme nu in realitate, viata mi-a demonstrat incredibilul. Bine ca v-am intalnit pe voi pe acest forum si am reusit sa-mi descarc energiile cu care m-a incarcat colegu de liceu. Si inca ceva dupa prima intalnire am fost total dezamagita cum s-a prezentat era si ziua mea onomastica si nu a stiut si totusi m-am reindragostia de el care e misterul ca nu mi-l pot explica. Si inca ceva el locuieste in orasul meu natal unde merg f des si cum se face ca atatia ani nu ne-am intalnit si el are fica in orasul unde locuiesc eu si o sa aiba cabinetul la 5 minute de casa mea pe drumul ce merg eu in oras pe jos sau cu masina. Vreau sa trec de perioada asta sa-l pot uita pe colegul de liceu , ca atunci cand ma voi intalni pe strada cu copii lui sa ma pot uita in ochi lor si sa nu-mi fie rusina ca i-am iubit tatal.

A iubi nu este o rusine, un pacat, sa nu-ti fie niciodata rusine ca ai iubit un om, insa nu inteleg ce legatura au copiii dumnealui cu relatia care a existat intre tine si tatal lor, in adolescenta voastra. Tu faci parte din trecutul acestui barbat, copiii fac parte din prezentul acestui barbat. Fata de dumneata, fostul iubit a nutrit o dragoste ca de la barbat la femeie, fata de copiii sai, acest barbat nutreste o dragoste ca de la tata la copil. Copiii dumnealui nu au nicio legatura cu ceea ce simti sau ai simtit dumneata pentru tatal lor. Incearca sa nu te mai autopedepsesti aiurea pentru ceva ce nu are legatura cu tine personal.
kudika_10817
Postat pe 12 Iulie 2012 10:05
Problema e ca siatal lor ma iubeste acum nu numai eu il iubesc pe el
kudika081088
Postat pe 12 Iulie 2012 15:11
De la: kudika081088, la data 2012-07-12 15:11:05Problema e ca siatal lor ma iubeste acum nu numai eu il iubesc pe el
cn te iubeste draga
kudika_11379
Postat pe 12 Iulie 2012 15:15
De la: kudika081088, la data 2012-07-12 15:11:05Problema e ca siatal lor ma iubeste acum nu numai eu il iubesc pe el

Hm,cu dragostea nu este de glumit,aceasta este adevarat!!!

Draga mea,povara ,pe care o porti in suflet,este coplesitoare,in ciuda faptului ca esti o femeie matura,care ,se presupune,ca stie sa-si impuna autocontrolul,in conditiile in care esti casatorita.

Ne declari aceasta iubire,asta am inteles,dar as vrea sa te rog sa ne prezinti si punctul tau de vedere,referitor la decizia finala,caci,din toata aceasta dilema sentimentala,nu a reiesit nimic clar in ceea ce te priveste!!!Sunteti doi familisti,aveti si copii,cum crezi ca poti rezolva aceasta situatie ???
MissRainbow
Postat pe 12 Iulie 2012 15:24
De la: kudika081088, la data 2012-07-11 23:35:19Eu sunt exact cum i-mi cer sa fiu eu nu m-am indepartat de sot avem o viata intima buna suntem ca doi prieteni buni numai ca mie nu imi place ca bea si el cu timpul s-a racit fata de mine nu acum recent mai demult nu cunosc motivul , dar eu nu i-am dat ocazia si dupa ce am vazut ca m-am indragostit de coleg am incercat sa ma apropiu mai mult de sot dar am fost respinsa in prima faza dar apoi am reusit numai ca nu a tinut mult. Cu colegu m-am intalnit doar de cateva ori si ne sunam o data pe saptamana fara declaratii de iubire doar ca prieteni. Pacostea este a mea ca m-am indragostit de el ca la 18 ani, dar de asta pe sot nu il neglijez si am incercat sa nu ma schimb fata de el asta e ceva fara voia mea. Daca voi trai sa-mi vad nepoti mari am sa le povestesc ce m-i s-a intamplat la 60 ani cand mi-am revazut iubitul dupa 40 de ani e ceva incredibil. Nu credeam ca se poate intampla decat in filme nu in realitate, viata mi-a demonstrat incredibilul. Bine ca v-am intalnit pe voi pe acest forum si am reusit sa-mi descarc energiile cu care m-a incarcat colegu de liceu. Si inca ceva dupa prima intalnire am fost total dezamagita cum s-a prezentat era si ziua mea onomastica si nu a stiut si totusi m-am reindragostia de el care e misterul ca nu mi-l pot explica. Si inca ceva el locuieste in orasul meu natal unde merg f des si cum se face ca atatia ani nu ne-am intalnit si el are fica in orasul unde locuiesc eu si o sa aiba cabinetul la 5 minute de casa mea pe drumul ce merg eu in oras pe jos sau cu masina. Vreau sa trec de perioada asta sa-l pot uita pe colegul de liceu , ca atunci cand ma voi intalni pe strada cu copii lui sa ma pot uita in ochi lor si sa nu-mi fie rusina ca i-am iubit tatal.

Domnita,imi cer scuze de cuvintele cam dure care le folosesc ,dar o lege a psihologiei spune ca omului trebuie spus adevarul in fata folosind cuvintele adevarate chiar daca unele sunt dure si dor,altfel ar trebui sa te mint si nu vreau!Eu iti spunadevarul in fata!.."Eu sunt exact cum imi cer sa fiu.." Matale bre, fii sincera chiar iti place cum esti? -ma refer la comportament !-o sotie infidela care isi desconsidera sotul trecandu-l pe ultimul loc in viata lu' matale,stirbindu-i demnitatea de barbat , ca si cum ar fi un nimeni in casa aia !.."eu nu m-am indepartat de sot .." poate fizic ,dar sentimental esti muuuult departe de el!.." avem o viata intima buna".." dar de asta pe sot nu il neglijez"...la ce te referi ? la raport sexual ? ; se stie ca sexul nu are legatura cu iubirea , cu respectul dintre parteneri fiind doar un instinct . ."suntem ca doi prieteni buni..?Oare? doi prieteni care printr-un act de conventie sunteti casatoriti,dar ca "prieten" il lovesti pe la spate cu colegul ! Faptul ca bea si s-a racit nu poate spune nimeni de pe forum sau vreun psiholog care e motivul pana nu afla mai multe lucruri despre el sau sa vorbeasca si cu el !Domnita , toate cercetarile marilor psihologi , psihianalisti au aratat ca in fiecare tip de relatie(parinti- copii, frati intre ei, soti, amanti,..)omul poate sa iubeasca o singura data in viata , o singura persoana ,sau nici una , iubirea tine pe viata , nu exista doua iubiri sau sa te reindragostesti!.."am vazut ca m-am indragostit de coleg"..si totusi m-am reindragostit de el ...".' -nu domnita , nu ai vazut pentru ca erai deja indragostita din liceu,.." am incercat sa ma apropi mai mult de sot dar am fost respinsa in prima faza dar apoi am reusit numai ca nu a tinut mult.." de ce nu a tinut mult ?.. aici eu banui ca a vazut , "mirosit" el ceva,fii sincera ce ai facut matale ca sa nu te respinga sotul referitor la coleg ? nimic ,ba ai continuat infidelitatea mai departe!.."Cu colegu m-am intalnit doar de cateva ori si ne sunam o data pe saptamana ..." de ce ? nu poti sa stai fara sa vorbesti cu el ?si mai ai pretentia sa nu se "raceasca" sotul fata de matale,Fii sincera esti constienta ca comportamentul lu' matale il ataca pe la spate pe sot in demnitatea lui?Si ce o sa le spui nepotilor ?cum ai fost infidela bunicului lor , cum i-ai stirbit demnitatea si intalnirile pe ascuns cu colegul ? ce o sa zica ei ?Este incredibil ca sa iti revezi iubitul dupa 40 ani, parca l-ai fi vazut pe Dumnezeu !Ce bucurie pe matale ca colegul locuieste in orasul natal a lu' matale si ca poti merge mai des ,si ca fica lui lucreaza aproape de casa lu matale,pai domnita astea nu trebuie sa fie motive de bucurie la o doamna care vrea sa isi salveze casnicia si vrea sa o iubeasca sotul !Matale pui problema ca vrei sa...."ca atunci cand ma voi intalni pe strada cu copii lui sa ma pot uita in ochi lor si sa nu-mi fie rusina ca i-am iubit tatal"..adica acum iti e rusine pentru ce faci ? Aici faci o mare greseala ,in care iar arati o desconsiderare fata de un om care ..il mai numesti si sot!!!!!!!! problema lu' matale trebuie sa fie ce sa faci ca atunci cand iti privesti sotul ,copii , nepotii in ochi sa nu iti fie rusine,nici nu trebuie sa te intereseze de copii lui, de ce cred ei despre matale , de unde locuiesc ei,pentru matale, ei sunt niste staini de care nu trebuie sa iti pese de ei ,cu un coleg care a vrut numai interes de la matale si pe care il iubesti toata viata !Dupa ce ca ai facut marea greseala ca nu ii spui tot adevarul sotului( era cel mai indicat ) barim cauta si inveleste iubirea intr-un colt al inimii,si renunta pe vecie la intalniri , la telefoane ,la interesul fata de familia lui,cauta si apropie-te cu o prietenie intima fata de sot ,ca plimbari la munte si in vizita la copii nu e destul ) fa-l pe sot sa inteleaga ca el e pe primul loc in viata lu' matale ,nu trebuie sa iti pese cum te privesc copii colegului in ochi,ce daca ei te privesc urat ,ca altfel vei avea o casnicie ratata, falsa, poate chiar la tribunal terminata si e mai rau ca atunci cum o sa te priveasca familia lu matale in ochi si o sa te arate nepotii cu degetul si apar regretele !Salveaza casnicia in ultimul ceas , lucreaza cu creierul nu cu inima ,inima nu stie ca iubitul coleg nu te vrea ca iubita,ca el are familia lui in care matale nu faci parte !
Tycu
Postat pe 12 Iulie 2012 16:53
Ar fii mai multe solutii nu stiu pe ca o voi alege.
1. Sa ne despatim si sa nu ne mai vedem niciodata programat doat intamplator si atunci doar sa ne salutam nimic mai mult.
2. Sa ramanem amici si cand ne vom intalni tot intamplator sa ne mai spunem unul altuia cum am mai trait si ce am realizat in timpul scurs de la ultima intalnire.
3. Sa ramanem prieteni pe viata si sa nu stie nimeni din preajma noastra cu sau fara sa ne daruim, asta v-a depinde mai mult de el decat de mine.
Sai devin amanta in nici un caz nu vreau acuma, refuz categoric , de fapt asta i-am spus-o la a doua noastra intalnire si totusi el m-a cautat in continuare oare de ce ? Nu stiu ce vrea el de la mine, nu vrea sa-mi spuna desi eu l-am rugat mult acest lucru, dar eu simpt ca si el ma iubeste si asta ne incurca pe amandoi.
Alte solutii eu nu vad.
kudika081088
Postat pe 12 Iulie 2012 17:19
Fals nu stiu ce studii ai facut dar mai inteles total pe dos eu sunt fidela sotului din totdeuna am fost alaturi de le la bine si la rau sunt considerata in familie intre prieteni si data de exemplu ca excelent nu ma laud toata lumea asa ma stei prin comportamentul meu fata de sot copii parinti frati surori oricine poate lua lectii de la mine cum ma comport in societate , daca nu eram asa cum m-am reindragostit de coleg fara voia mea e un instinc care nu il pot pricepe ma culcam cu el din prima ca el asta astepta , dar eu i-am taiat tot elanul. Eu nu o sa-mi stric nici casnicia mea si nici a lui colegu de liceu o sa astept sa-mi treaca acest viciu care ma roade -ma deranjeaza, dar o sa-l depasesc cum am mai spus tot cu ajutorul lui D-zeu nu singura. In aceasta situatie in care ma aflu nu am mers la vrajitori ci am mers la preot si i-am marturisit situatia si drept rasplata ca am procedat corect am fost invitata in altar unde nu intra femeile oare de ? ca am gresit nu!
Iubirea i-ti vine in suflet fara voia ta, totul e sa stii sa o dirijez in directie corecta fata de viata care o traiesti. Eu nu consider ca i-mi dispretuies sotul ca m-am intalnit cu colegul de liceu , chear programat , ne-am spus implinire si neimplinirire viatii si am reusit sa ne oprim instinctele ,ude am gresit oare. Pe sot nu l-am pus la colt e sotul meu cu care voi merge mai departe si voi incerca sa-l fac mai bun si la fel o sa fiu si eu. Nu inseamna ca daca unul din sot are o aventura cum a avut sotul meu sau sotia colegului nu se intoarce acasa fres si poate cu o invatatura de minte.
Eu daca am fost tradata cand eram tanara si frumoasa si trebuiam la multi nu m-am gandit niciodata sa-mi tradez sotul. Iubirea fata de colegul de liceu este independenta de voita mea si greu o pot stapani si dirija dar incerc sa fac cel mai bun lucru ptr amandoi si asa v-a fi.
kudika081088
Postat pe 12 Iulie 2012 17:39
De la: kudika081088, la data 2012-07-12 17:19:19Ar fii mai multe solutii nu stiu pe ca o voi alege.
1. Sa ne despatim si sa nu ne mai vedem niciodata programat doat intamplator si atunci doar sa ne salutam nimic mai mult.
2. Sa ramanem amici si cand ne vom intalni tot intamplator sa ne mai spunem unul altuia cum am mai trait si ce am realizat in timpul scurs de la ultima intalnire.
3. Sa ramanem prieteni pe viata si sa nu stie nimeni din preajma noastra cu sau fara sa ne daruim, asta v-a depinde mai mult de el decat de mine.
Sai devin amanta in nici un caz nu vreau acuma, refuz categoric , de fapt asta i-am spus-o la a doua noastra intalnire si totusi el m-a cautat in continuare oare de ce ? Nu stiu ce vrea el de la mine, nu vrea sa-mi spuna desi eu l-am rugat mult acest lucru, dar eu simpt ca si el ma iubeste si asta ne incurca pe amandoi.
Alte solutii eu nu vad.

Mai este una si cea mai indicata; recunoasterea adevarului in fata sotului, dar precum ti-e frica alege numarul , celelalte doua solutii inseamna dezastru !
Tycu
Postat pe 12 Iulie 2012 21:24
De la: Tycu, la data 2012-07-12 21:24:02
De la: kudika081088, la data 2012-07-12 17:19:19Ar fii mai multe solutii nu stiu pe ca o voi alege.
Alte solutii eu nu vad.

Mai este una si cea mai indicata; recunoasterea adevarului in fata sotului, dar precum ti-e frica alege numarul unu, celelalte doua solutii inseamna dezastru !
Tycu
Postat pe 12 Iulie 2012 21:25
Alte solutii eu nu vad.

Draga mea,niciuna dintre solutiile prezentate de tine ,nu va putea fi stabila intrucat nu esti stapana pe vointa ta,vorbind din punct de vedere sentimental!!!

Si in plus de asta,situatia familiala nu te ajuta prea mult in asigurarea bazei solide,in ceea ce priveste renuntarea la colegul din liceu,,,esti vulnerabila si oricand te poti expune mai mult decat iti este permis.

Ai afirmat faptul ca nu vrei sa-i devii amanta acum,,,dar oare cand vei fi tentata sa treci pragul???????Dupa cate intalniri planificate sau intamplatoare??????

Nu,nu cred in valabilitatea celor trei cai de solutionare a problemei tale pentru ca toate,luate in ansamblu,nu te pot proteja de dragostea, ce i-o porti acelui domn.

Mai gandeste-te!!Alege stabilitatea,care ti se ofera in momentul de fata,dar lipsita de iubire sau alege dragostea,extazul,in virtutea tuturor rupturilor,pe care le poti crea,,,,caci,totul depinde numai de tine!!!
MissRainbow
Postat pe 12 Iulie 2012 22:16
De la: kudika081088, la data 2012-07-12 17:39:46 Fals nu stiu ce studii ai facut dar mai inteles total pe dos eu sunt fidela sotului din totdeuna am fost alaturi de le la bine si la rau sunt considerata in familie intre prieteni si data de exemplu ca excelent nu ma laud toata lumea asa ma stei prin comportamentul meu fata de sot copii parinti frati surori oricine poate lua lectii de la mine cum ma comport in societate , daca nu eram asa cum m-am reindragostit de coleg fara voia mea e un instinc care nu il pot pricepe ma culcam cu el din prima ca el asta astepta , dar eu i-am taiat tot elanul. Eu nu o sa-mi stric nici casnicia mea si nici a lui colegu de liceu o sa astept sa-mi treaca acest viciu care ma roade -ma deranjeaza, dar o sa-l depasesc cum am mai spus tot cu ajutorul lui D-zeu nu singura. In aceasta situatie in care ma aflu nu am mers la vrajitori ci am mers la preot si i-am marturisit situatia si drept rasplata ca am procedat corect am fost invitata in altar unde nu intra femeile oare de ? ca am gresit nu!
Iubirea i-ti vine in suflet fara voia ta, totul e sa stii sa o dirijez in directie corecta fata de viata care o traiesti. Eu nu consider ca i-mi dispretuies sotul ca m-am intalnit cu colegul de liceu , chear programat , ne-am spus implinire si neimplinirire viatii si am reusit sa ne oprim instinctele ,ude am gresit oare. Pe sot nu l-am pus la colt e sotul meu cu care voi merge mai departe si voi incerca sa-l fac mai bun si la fel o sa fiu si eu. Nu inseamna ca daca unul din sot are o aventura cum a avut sotul meu sau sotia colegului nu se intoarce acasa fres si poate cu o invatatura de minte.
Eu daca am fost tradata cand eram tanara si frumoasa si trebuiam la multi nu m-am gandit niciodata sa-mi tradez sotul. Iubirea fata de colegul de liceu este independenta de voita mea si greu o pot stapani si dirija dar incerc sa fac cel mai bun lucru ptr amandoi si asa v-a fi.

Ce studii? legate de psihologie si planning familial relatii de cuplu !Domnita , matale , sincer stii ce e aia fidelitate si infidelitate ?Matale esti fidela sotului ?si cu restul a fost o gluma pe forum ?Domnita ,fidelitatea constituie unul din elementele primordiale ale relatiei dintre doua persoane. defineste loialitatea unei persoane fata de persoana din relatie, de devotament, persoana fidela nu trebuie sa isi tradeze persoana din relatie , sa nu o "lucreze" fara stirea ei,sa-i fie cinstita sa nu ii minta, sa nu ii ascunda adevarul,relatia dintre sot si sotie este sigura si confera implinirea aspiratiilor amandurora, cand acestia isi indeplinesc rolurile si isi respecta juramintele. Multe casatorii esueaza din pricina infidelitatii unuia dintre parteneri.!Infidelitatea este opusul fidelitatii , inseamna tradarea partenerului,inseamna incalcarea juramintelor facute partenerului cand s-a facut relatia,inseamna secrete fata de partener,desconsiderarea partnerului,inseamna relatie sexuala extra conjugala, o casatorie intareste juramantul fidelitatii la biserica , Matale crezi ca daca nu ai facut relatie sexuala extraconjugala inseamna ca ai fost fidela ?Dar relatile ascunse cu colegul ? dar telefoanele secrete ?dar jignirea adusa sotului prin ai cere ajutor ca suferi pentru iubit ? dar bucuria ca locuieste in orasul unde mergi cel mai des si il poti vedea mai des ?dar secretele tinute fata de sot despre cine e si ce inseamna colegul pentru matale ?dar telefoanele si intalnirile saptamanale cu colegul ?-toate astea le numesti fidelitate ? Matale spui ca esti laudata de familie si cunostinte ,ca fidela? Pai normal ca daca oamenii nu cunosc adevarul, ca vad la matale nmai ce vrei matale sa vada, dar de cealalta fata ascunsa stiu de ea ?nuuu! si iata un exemplu bun in fidelitate , dar daca intr-o zi se afla adevarul ?Ai fost alaturi de sot la bine si la rau, asta o face orice prieten ,nu e nevoie sa ii fie sot.si la rau cum ai fost bre ? ca el bea ,cum il ajuti sa se schimbe ? Nu stiu la ce preot ai fost matale nu cred ca ortodox ,eu stiam ca femeile nu au voie in altar la ortodoxi,oare de ce te-a primit in altar ?..."nu m-am gandit niciodata sa-mi tradez sotul"...dar toate astea cu colegul ce inseamna ?tot tradare inseamna domnita !Aici ai dreptate ca iubirea fata de coleg este independenta de vointa lu matale, iubirea intra in om chiar si fara voia lui si greu se poate stapanii!Incerci sa faci cel mai bun lucru pentru amandoi? pai incearca domnita , sa te vad domnita ca incerci, e si cazul , dar ca sa reusesti fa-ti sotul prieten intim,renunta la tot ce faci cu coegul, (intalniri , telefoane ..)mergi pe ideea ca acel coleg nu a existat niciodata ,pune iubirea la un loc in inima sa nu mai iasa de acolo, si vei reusi,nu cere Domnului sa faca asta,el nu face asta el doar iti da tie putere sa faci asta daca vede ca ai bunavointa, altfel nu vad un sfarsit bun pentru relatie,
Tycu
Postat pe 12 Iulie 2012 22:24
Sa sti ca la biserica ortodoxa am fost inca la tara si preot cel putin de varta mea si eu nu am vrut sa intru in altar ca am stiut ca nu e voie si m-a chemat de mai multe ori. Sunt sigura ca stia ca sunt vrednica sa calc in loc sfant. Eu nu consider ca i-mi insel sotu vorbind cu un fost iubit cu 3-4 ani inaintea casatoriei pe care il iubesc din nou, despre orice numai de cum sa-mi insel sotu nu , cum am zis iubirea mia- intrat in suflet fara voia mea si eu i-am marturisit colegului si l-am rugat sa ma ajute sa ies din aceasta situatie fara legaturi intime intre noi fara sa ne promitem nimic unul altuia simteam ca daca il vad sau il aud i-mi trece dorul de el si de aia am acceptat sa ma intalnesc si sa vorbesc cu el la telefon. Daca trece o saptamana si nu ma suna ma doare inima, eu nu i-am cerut nimic doar sa vorbim din cand in cand simpt ca asa se diminueaza starea mea confuza, nu i-am crut nimic si nici nu am avut nici macar o strangere de mana. Eu sufar ca iubesc involuntar un om interzis, nu as fii vrut sa trec prin asa ceva si nu gasesc calea prin care sa ies din aceasta situatie, mai mult am sesizat ca si el are aceleasi sentimente dar el nu mi-a marturisit doar am dedus eu si amandoi nu vrem sa ne facem rau unul altuia, chear mi-a zis sa nu ne mai vedem si eu am zis totusi sa ne vedem din cand in cand si sa vorbim la tel cum am mai zis o data pe saptaman. Eu nu consider ca daca merg cu colegu la o cafea , un suc sau chear o bere imi insel sotu. Eu am crezut ca un pshiholog poate da solutii de-a trece peste o asemenea situatie cum am eu daca e marturisita sincer pshihilogului si de aia am continuat conversatia si am dat atatea detalii altfel nu dadeam si mai mult simpt o usurare vorbind pe forum ca efectiv nu pot spune nimanui prin ce trec. Daca as marturisi sotului cum ai zis a doua zi mi-as putea face bagajele sa plec oriunde numai acasa nu m-as maiputea intoarce. La coleg nu vreau sai sctric casnicia chear daca nu i-a fost asa de buna dar pana la urma s-au rezolvat problemele. Daca se intampla aceasta situatie atunci cand el a fost despartit de sotie indrazneam sa merg cu el acum nu. Eu stiu ce inseamna sa desparti o familie ginerele meu a crescut de la frageda varsta fara tata si mi-i se rupe inima cand il vad ca si azi sufera. De aia in viata mi-am iertat sotul orice mi-a gresit ptr ca , copii au fost pe primul plan si apoi eu. EU NU CONSIDER CA DACA IL IUBESC INVOLUNTAR PE COLEGUL DE LICEU SI NU DUC LA FINALIZAREA IUBIRI CU DRAGOSTE EU NU I-MI INSEL SOTUL, CHEAR DACA MA INTALNESC CU EL SI VORBIM LA TEL.
kudika081088
Postat pe 12 Iulie 2012 23:31
De la: kudika081088, la data 2012-07-12 23:31:36Sa sti ca la biserica ortodoxa am fost inca la tara si preot cel putin de varta mea si eu nu am vrut sa intru in altar ca am stiut ca nu e voie si m-a chemat de mai multe ori.....

De ce te intanesti cu el???????De ce vorbiti la telefon?Fii atenta la aceste doua intrebari!!!!Si la ce raspunsuri dai!!!!

Draga mea,vorbesc,zilnic,cu multe persoane,atat la telefon,cat si in spatiul privat,,,dar pot sa-ti spun ca ,pentru fiecare persoana in parte,am alta pozitie in convorbire,,deci sa nu incurcam lucrurile!!!!
MissRainbow
Postat pe 13 Iulie 2012 00:02

Ar trebui sa faci dupa cum iti dicteaza inima si constiinta. Nu pot eu sau altcineva sa decida pentru tine, doar tu poti decide pentru tine insati. Am incredere in tine ca vei lua decizia care te va face fericita.
kudika_10817
Postat pe 13 Iulie 2012 09:55
Alte solutii eu nu vad.

Mai intai incercati sa fiti prieteni, sa va cunoasteti ca oameni, sa vedeti daca aveti pareri sau gusturi comune intr-o privinta sau o alta. Poate ca dupa ce va veti cunoaste mai bine vei remarca ca nu aveti mai nimic in comun si te vei felicita ca nu te-ai culcat cu el sau ca nu te-ai implicat intr-o legatura extraconjugala cu acest om.

El te cauta, probabil, pentru ca si el are probleme in casnicie, cum ai si tu, si incearca sa uite de problemele sale in casnicie apropiindu-se de tine.

Sa fiu in locul tau, as incerca sa-mi salvez casnicia, prin orice metoda. Daca as vedea ca metodele pe care le-am pus in practica ca sa-mi salvez casnicia nu au mers, in mod normal as alege sa ma despart de acel barbat, insa avand in vedere ca tu ai o anume varsta, nu cred ca divortul e tocmai indicat in cazul tau.

Incearca sa-ti salvezi casnicia totusi, dar in acelasi timp pastreaza o relatie de prietenie, personala insa, nu intre familii, cu iubitul in adolescenta. Poate ca el, fostul iubit din adolescenta, nu-ti va deveni niciodata din nou iubit, insa vei castiga un prieten si un sprijin moral la bine si la greu. :)
kudika_10817
Postat pe 13 Iulie 2012 10:05
De la: kudika081088, la data 2012-07-12 23:31:36Sa sti ca la biserica ortodoxa am fost inca la tara si preot cel putin de varta mea si eu nu am vrut sa intru in altar ca am stiut ca nu e voie si m-a chemat de mai multe ori. Sunt sigura ca stia ca sunt vrednica sa calc in loc sfant. Eu nu consider ca i-mi insel sotu vorbind cu un fost iubit cu 3-4 ani inaintea casatoriei pe care il iubesc din nou, despre orice numai de cum sa-mi insel sotu nu , cum am zis iubirea mia- intrat in suflet fara voia mea si eu i-am marturisit colegului si l-am rugat sa ma ajute sa ies din aceasta situatie fara legaturi intime intre noi fara sa ne promitem nimic unul altuia simteam ca daca il vad sau il aud i-mi trece dorul de el si de aia am acceptat sa ma intalnesc si sa vorbesc cu el la telefon. Daca trece o saptamana si nu ma suna ma doare inima, eu nu i-am cerut nimic doar sa vorbim din cand in cand simpt ca asa se diminueaza starea mea confuza, nu i-am crut nimic si nici nu am avut nici macar o strangere de mana. Eu sufar ca iubesc involuntar un om interzis, nu as fii vrut sa trec prin asa ceva si nu gasesc calea prin care sa ies din aceasta situatie, mai mult am sesizat ca si el are aceleasi sentimente dar el nu mi-a marturisit doar am dedus eu si amandoi nu vrem sa ne facem rau unul altuia, chear mi-a zis sa nu ne mai vedem si eu am zis totusi sa ne vedem din cand in cand si sa vorbim la tel cum am mai zis o data pe saptaman. Eu nu consider ca daca merg cu colegu la o cafea , un suc sau chear o bere imi insel sotu. Eu am crezut ca un pshiholog poate da solutii de-a trece peste o asemenea situatie cum am eu daca e marturisita sincer pshihilogului si de aia am continuat conversatia si am dat atatea detalii altfel nu dadeam si mai mult simpt o usurare vorbind pe forum ca efectiv nu pot spune nimanui prin ce trec. Daca as marturisi sotului cum ai zis a doua zi mi-as putea face bagajele sa plec oriunde numai acasa nu m-as maiputea intoarce. La coleg nu vreau sai sctric casnicia chear daca nu i-a fost asa de buna dar pana la urma s-au rezolvat problemele. Daca se intampla aceasta situatie atunci cand el a fost despartit de sotie indrazneam sa merg cu el acum nu. Eu stiu ce inseamna sa desparti o familie ginerele meu a crescut de la frageda varsta fara tata si mi-i se rupe inima cand il vad ca si azi sufera. De aia in viata mi-am iertat sotul orice mi-a gresit ptr ca , copii au fost pe primul plan si apoi eu. EU NU CONSIDER CA DACA IL IUBESC INVOLUNTAR PE COLEGUL DE LICEU SI NU DUC LA FINALIZAREA IUBIRI CU DRAGOSTE EU NU I-MI INSEL SOTUL, CHEAR DACA MA INTALNESC CU EL SI VORBIM LA TEL.

Doamna, referitor la partea cu psihologul, eu chiar am studiat psihologia, si va pot spune ca un psiholog nu va ofera solutii, ci va ajuta sa va reconsiderati pozitia Dumneavoastra fata de sine, fata de ceilalti oameni, fata de anumite situatii grele din viata. Un psiholog, cu adevarat psiholog, nu o sa va judece niciodata nici pe Dumneavoastra, nici faptele Dumneavoastra, atata timp cat nu ati facut ceva extrem de grav. Un psiholog, cu adevarat psiholog, nu o sa va adreseze niciodata cuvinte dure sau injurii. In ceea ce ma priveste, nu ma aflu aici in calitate de psiholog, ci in calitate de user al acestui forum, care-si doreste sa-si ajute semenii cu un indemn pozitiv sau o vorba buna. Cei care doar sa va para psihologi, va vor judeca, va vor vorbi dur, va vor impune propriilor lor decizii ca fiind litera de adevar, pe aceia, doamna draga, nu-i luati in seama, decat daca doriti sa va faceti rau.

In privinta faptului ca va considerati pacatoasa pentru ca iubiti, doamna draga, iubirea nu este un pacat, ci este o minune. Fiti mandra ca puteti iubi si sunteti iubita. Dumnezeu nu ne judeca si pedepseste, ci ne ofera iubire si iertare.
kudika_10817
Postat pe 13 Iulie 2012 10:17
De la: kudika081088, la data 2012-07-12 23:31:36Sa sti ca la biserica ortodoxa am fost inca la tara si preot cel putin de varta mea si eu nu am vrut sa intru in altar ca am stiut ca nu e voie si m-a chemat de mai multe ori. Sunt sigura ca stia ca sunt vrednica sa calc in loc sfant. Eu nu consider ca i-mi insel sotu vorbind cu un fost iubit cu 3-4 ani inaintea casatoriei pe care il iubesc din nou, despre orice numai de cum sa-mi insel sotu nu , cum am zis iubirea mia- intrat in suflet fara voia mea si eu i-am marturisit colegului si l-am rugat sa ma ajute sa ies din aceasta situatie fara legaturi intime intre noi fara sa ne promitem nimic unul altuia simteam ca daca il vad sau il aud i-mi trece dorul de el si de aia am acceptat sa ma intalnesc si sa vorbesc cu el la telefon. Daca trece o saptamana si nu ma suna ma doare inima, eu nu i-am cerut nimic doar sa vorbim din cand in cand simpt ca asa se diminueaza starea mea confuza, nu i-am crut nimic si nici nu am avut nici macar o strangere de mana. Eu sufar ca iubesc involuntar un om interzis, nu as fii vrut sa trec prin asa ceva si nu gasesc calea prin care sa ies din aceasta situatie, mai mult am sesizat ca si el are aceleasi sentimente dar el nu mi-a marturisit doar am dedus eu si amandoi nu vrem sa ne facem rau unul altuia, chear mi-a zis sa nu ne mai vedem si eu am zis totusi sa ne vedem din cand in cand si sa vorbim la tel cum am mai zis o data pe saptaman. Eu nu consider ca daca merg cu colegu la o cafea , un suc sau chear o bere imi insel sotu. Eu am crezut ca un pshiholog poate da solutii de-a trece peste o asemenea situatie cum am eu daca e marturisita sincer pshihilogului si de aia am continuat conversatia si am dat atatea detalii altfel nu dadeam si mai mult simpt o usurare vorbind pe forum ca efectiv nu pot spune nimanui prin ce trec. Daca as marturisi sotului cum ai zis a doua zi mi-as putea face bagajele sa plec oriunde numai acasa nu m-as maiputea intoarce. La coleg nu vreau sai sctric casnicia chear daca nu i-a fost asa de buna dar pana la urma s-au rezolvat problemele. Daca se intampla aceasta situatie atunci cand el a fost despartit de sotie indrazneam sa merg cu el acum nu. Eu stiu ce inseamna sa desparti o familie ginerele meu a crescut de la frageda varsta fara tata si mi-i se rupe inima cand il vad ca si azi sufera. De aia in viata mi-am iertat sotul orice mi-a gresit ptr ca , copii au fost pe primul plan si apoi eu. EU NU CONSIDER CA DACA IL IUBESC INVOLUNTAR PE COLEGUL DE LICEU SI NU DUC LA FINALIZAREA IUBIRI CU DRAGOSTE EU NU I-MI INSEL SOTUL, CHEAR DACA MA INTALNESC CU EL SI VORBIM LA TEL.

Nu stiu ce preot era ala , dar a incalcat regulile bisericii, in cazul asta( eu asa stiu) ca biserica aia trebuie resfintita si cu preotul in agricultura!Domnita, nu mai face confuzia asta cu "fost" si din "nou",ci intelege ca acel coleg iti e iubit din liceu si iubit iti va fii pe viata, e adevarat ca in multe cazuri iubirea intra in sufletul omului chiar si fara voia lui, ca si in cazul lu' matale,iubirea o data intrata , iubire ramane, fara "fost" si din "nou "!Spui ca..."Eu nu consider ca imi insel sotu vorbind cu un fost iubit cu 3-4 ani inaintea casatoriei pe care il iubesc din nou, despre orice numai de cum sa-mi insel sotu nu"..Domnita,una este sa vorbesti cu un fost coleg de liceu sau poate chiar coleg de serviciu sa fie si discutia in limita respectului pentru familie,normal ca asta nu inseamna inselatorie, si cu totul alta este sa vorbesti in secret cu iubitul fara sa stie sotul ,indiferent ca iubitul ti-a fost coleg sau nu ! asta se numeste inselat !Iar intreb ,matale chiar nu stii ce inseamna fidelitate si infidelitate ?Apoi iar ai mai facut o greseala mare in care ai desconsiderat familia, sotul ,prin faptul ca i-ai cerut ajutor colegului,cu ce sa ajute el ? Adica (sa te ajute iubitul ca sa nu iti inseli sotulcu el) interesant,! multe femei fac aventuri cu amantii , dar nu cred ca vreuna din aceste femei i-a cerut iubitului sa o ajute ca sa nu isi insele sotul !(poate daca era adusa la intalnire cu forta in lanturi legata !) Domnita ,o legatura intima cu o persoana nu inseamna numai raport sexual,(vad ca ai mereu impresia asta gresita) si faptul ca.."si eu am zis totusi sa ne vedem din cand in cand si sa vorbim la tel cum am mai zis o data pe saptaman. Eu nu consider ca daca merg cu colegu la o cafea , un suc sau chear o bere imi insel sotu"... tot inselat si relatie intima se chiama , domnita o femeie care se lauda ca a intrat in altar in loc sfant , care doreste sa isi pastreze familia si sa o respecte, care nu isi bate joc de sotul ei trecandu-l pe ultimul loc , care se respecta pe ea, nu admite, nu are voie sa faca intalniri cu iubitul , chiar saptamanale, intalniri la o cafea , bere. Iubitul ori sta din interes cu sotia lui si te iubeste pe matale ,ori isi iubeste sotia si matale esti doar interes chiar a vrut sa intrerupa relatia si matale nu doresti asta, si mai si spui ca nu iti inseli sotul,nu domnita asta se numeste inselat , chiar matale iti bati joc de sot,.."NU DUC LA FINALIZAREA IUBIRI CU DRAGOSTE EU NU I-MI INSEL SOTUL".. iubirea nu are finalizare, despre ce finalizare vorbesti cand doresti intalniri si telefoane secrete saptamanale ? !Pai matale de fapt ce vrei?trebuie sa intelegi ca sa ai si iubit in secret si familie stabila pe care sa o respecti si sa te respecte , NU SE POATE!! E greu pentru un psiholog sa dea solutie in cazula asta pana nu afla si informatii despre sot,e adevarat ca iubirea nu e un pacat, pacat este felul cum procedezi cu iubitul avand alta familie !Colegul spune ca nu vrea sa isi faca rau familiei lui ? pai dar prin intalnirile si telefoanele cu matale ce face ? tot rau domnita , pacat de familia colegului ca a ajuns bataia de joc a lui !Ce solutii vrei ?nici un pshiholog nu o sa iti spuna sa iubesti in secret si pe sot sa il tii de paravan , matale esti constienta ca iti faci rau familiei( intra si copii, nepotii)? ca pana la urma o sa se afle si cum iti vei privii copii si nepotii in ochi !ce le spui? ..ca au o mama decazuta moral , ca si-a batut joc de sotul ei,ca se intalnea pe ascuns cu iubitul stricandu-i si lu ala familia. si astepti apauze si imbratisari de la familie ?!Domnita stiu ca te chinuie iubirea fata de coleg si ca soarta nu a vrut sa fiti impreuna , stiu ca e o greutate, de aceea ti-am spus ca cel mai indicat este sa ii spui sotului tot adevarul si el sa aleaga,in felul asta ii redai sotului demnitatea care i-ai luat-o si respectul pentru familie , scapi de greutatea asta , in cazul asta ai fi lucrat cu inima , sentimentul ,sau stiind ca ti-e greu pentru ca esti o femeie care vrei doi "iepuri " dintr-o data,incearca si lucreaza cu creierul adica intersul , retine iubirea intr-un coltisor , cauta si renunta pe vecie la tot ce te face sa iei contact cu colegul , telefoane , intalniri , bere , cafea,, fa-ti sotul prieten intim si rezolvi in bine , incearca si fa-ti sotul amantul lu matale,chiama-ti sotul la intalniri secrete , chiar la hoteluri,bere cafea,telefoane cu mesaje intime, da-i intalniri sotului prin parcuri pe banci mai ascunse, unde se pot face saruturile cele mai dulci , mergeti la un local mai intim, inchipuiti-va, purtati-va ca doi adolescenti ,fa-ti sotul amant considera ca sotul ar fi colegul,si te asigur ca nici el nu o sa mai bea , va vedea ca e primul in ochii matale si acasa poti sa stai cu" fruntea sus"si la fel si in fata familiei ,altfel..atentie mergi in pierdere !
Tycu
Postat pe 13 Iulie 2012 12:36
[quote name='Tycu' date='2012-07-13 12:36:14'

,, fa-ti sotul prieten intim si rezolvi in bine , incearca si fa-ti sotul amantul lu matale,chiama-ti sotul la intalniri secrete , chiar la hoteluri,bere cafea,telefoane cu mesaje intime, da-i intalniri sotului prin parcuri pe banci mai ascunse, unde se pot face saruturile cele mai dulci , mergeti la un local mai intim, inchipuiti-va, purtati-va ca doi adolescenti ,fa-ti sotul amant considera ca sotul ar fi colegul,si te asigur ca nici el nu o sa mai bea , va vedea ca e primul in ochii matale si acasa poti sa stai cu" fruntea sus"si la fel si in fata familiei ,altfel..atentie mergi in pierdere ! .......

Mitica,nu intelegi ca ,doamna noastra,nu are cum sa iti urmeze aceste recomandari,si asta pentru ca nu isi iubeste sotul,ci doar il respecta????Ce este atat de greu de inteles???Si cu un barbat ,care se apropie de dependenta de alcool,numai intalniri in prag de seara,nu se pun in discutie!!!!

Tot ceea ce ai tastat mai sus,este adevarat si corect,dar nu din punctul de vedere al eroinei noastre!!!Sunt notiuni teoretice,care nu pot fi puse in aplicare,de catre doamna noastra ,pentru ca nu le impartaseste!!Si sa-ti mai spun ceva---niciun preot din aceasta lume ,nu poate consilia dragostea,indiferent de tipul preceptelor religioase!!!

Incerc sa o inteleg pe doamna in cauza,,,isi foloseste familia,drept scut in fata iubirii fostului coleg de liceu si in ciuda sentimentelor,pe care le nutreste fata de domnia sa,dar acesta se va distruge ,la prima ratacire amoroasa,pe mine,una,nu m-a convins ca nu o va parcurge!!!

Mitica,nu uita un lucru si anume,,,in fata iubirii,toti,ne transformam in vapai de sentimente,,unii dintre noi,devenind irationali,,inimii,,,nu ii poti dicta la nesfarsit!!!Asa se intampla si cu doamna noastra,,,dar te intreb,,daca era o tanara casatorita,si nu o doamna matura,familista cu state vechi,,tot la acest mod se punea problema?????
MissRainbow
Postat pe 13 Iulie 2012 13:03
Nu pot sa aleg singura, inima i-mi spune sa iubesc mintea i-mi interzice, poate ma v-a ajuta chear colegu de liceu si vom aplica primul punct de mai sus cred ca ar fii cel mai bun dar si cel mai dureros. In cel mai rau caz i-mi voi trata inima oricum imi este bolnava din copilarie care nu are nici o legatura cu dragostea si asa nu v-a afla nimeni de ce imi tratez inima !
kudika081088
Postat pe 13 Iulie 2012 13:47
Nu e cazul sa fac ce zici am facut-o in tinerete exact cum ai zis cu sotul nu cu alt barbat, am trait multe clipe frumoase impreuna dar si cateva neplacute, balanta se inclina mult spre cele bune nu spre cele rele, am mai specificat sotul nu e betiv doar ca atunci cand bea mai rar nu cunoaste masura si de aia eu il tot rog sa nu mai bea ca asta a fectat in rau relatia noastra. Legat de colegul de liceu pot oricand sa nu mai am nici unfel de legaturi tel sau intalniri numai ca imi ete greu , am mai spus la mine v-a invinge ratiune eu sunt un om rational. Si am uitat cu 2 zile in urma comentai ca imi pare bine ca locuieste in orasul meu natal si pot sa ma intalnesc cu el nu asa a fost afirmatia si mirarea mea ca au trecut 40 de ani si nu ne-am intalnit nicodata desi eu am mers destul de des acasa mai ales pana acum 3 ani cand traia mama si nici in orasul in care traiesc eu nu ne-am intalnit desi are fica casatorita de 5 aniin orasul care traiesc eu. Intamplarea a facut ca el a gasit nr meu de tel nu stiu cum de la un alt coleg de liceu sau de la o sora de-a mea care locuiesc in orasul meu natal si asa m-a sunat acum 2-3 ani si anul acesta m-a si cautat aflanduse in orasul in care eu locuiesc. Daca ai un prof universitar vorbeste cu el situatia mea ar fii buna ca un caz de studiu profului i-asi da toate delasliile pe un sait sau o adresa mai putin nume
kudika081088
Postat pe 13 Iulie 2012 14:00
De la: MissRainbow, la data 2012-07-13 13:03:34[quote name='Tycu' date='2012-07-13 12:36:14'

,, fa-ti sotul prieten intim si rezolvi in bine , incearca si fa-ti sotul amantul lu matale,chiama-ti sotul la intalniri secrete , chiar la hoteluri,bere cafea,telefoane cu mesaje intime, da-i intalniri sotului prin parcuri pe banci mai ascunse, unde se pot face saruturile cele mai dulci , mergeti la un local mai intim, inchipuiti-va, purtati-va ca doi adolescenti ,fa-ti sotul amant considera ca sotul ar fi colegul,si te asigur ca nici el nu o sa mai bea , va vedea ca e primul in ochii matale si acasa poti sa stai cu" fruntea sus"si la fel si in fata familiei ,altfel..atentie mergi in pierdere ! .......

Mitica,nu intelegi ca ,doamna noastra,nu are cum sa iti urmeze aceste recomandari,si asta pentru ca nu isi iubeste sotul,ci doar il respecta????Ce este atat de greu de inteles???Si cu un barbat ,care se apropie de dependenta de alcool,numai intalniri in prag de seara,nu se pun in discutie!!!!

Tot ceea ce ai tastat mai sus,este adevarat si corect,dar nu din punctul de vedere al eroinei noastre!!!Sunt notiuni teoretice,care nu pot fi puse in aplicare,de catre doamna noastra ,pentru ca nu le impartaseste!!Si sa-ti mai spun ceva---niciun preot din aceasta lume ,nu poate consilia dragostea,indiferent de tipul preceptelor religioase!!!

Incerc sa o inteleg pe doamna in cauza,,,isi foloseste familia,drept scut in fata iubirii fostului coleg de liceu si in ciuda sentimentelor,pe care le nutreste fata de domnia sa,dar acesta se va distruge ,la prima ratacire amoroasa,pe mine,una,nu m-a convins ca nu o va parcurge!!!

Mitica,nu uita un lucru si anume,,,in fata iubirii,toti,ne transformam in vapai de sentimente,,unii dintre noi,devenind irationali,,inimii,,,nu ii poti dicta la nesfarsit!!!Asa se intampla si cu doamna noastra,,,dar te intreb,,daca era o tanara casatorita,si nu o doamna matura,familista cu state vechi,,tot la acest mod se punea problema?????

Ca nu isi iubeste sotul si ca isi foloseste familia drept scut asa este doar si dansa a recunoscut asta,de asta i-am si spus ca barim sa incerce sa si-l faca prieten intim ca iubit nu are cum, dar doamna nici asta nu vrea.Dupa cate am inteles doamna vrea si sotul si colegul sa ii aiba pe amndoi in stapanirea dansei, ori asa ceva e imposibil!adica se spune in popor ca e inposibil ca un vanator sa impuste doi iepuri dintr-un foc !Este o persoana fara ambitie, crede ca daca nu s-a culcat cu colegul e cea mai cinstita femeie, ori celelalte fapte le considera nevinovate! -neadevarat Nu stiu daca sotul e alcoolic dar stiu ca saracul de el nu mai inseamna nimic in fata dansei !Asta e rau ca dansa nu vrea sa impartaseasca aceste notiuni, nu ca nu poate cum zice dansa ci nu vrea ! Asa este si cu preotii eu nu vad ce a cautat la preot, dar e voia dansei !Spui ca..",,,in fata iubirii,toti,ne transformam in vapai de sentimente,,unii dintre noi,devenind irationali,,inimii,,,nu ii poti dicta la nesfarsit"!!..-asa este , asta se vede si in cazul doamnei,Si daca era tanara ori la fel se intampla daca era colegul langa dansa,sau poate fiind tanara renunta la sot si facea posibilul sa se casatoreasca cu colegul, acum zice dansa ca ...am o varsta cand trebuie sa am o familie stabila dar si un iubit, asta nu se poate ca aduce regrete mai tarziu !
Tycu
Postat pe 13 Iulie 2012 16:32
De la: kudika081088, la data 2012-07-13 13:47:41Nu pot sa aleg singura, inima imi spune sa iubesc mintea imi interzice, poate ma v-a ajuta chear colegu de liceu si vom aplica primul punct de mai sus cred ca ar fi cel mai bun dar si cel mai dureros. In cel mai rau caz i-mi voi trata inima oricum imi este bolnava din copilarie care nu are nici o legatura cu dragostea si asa nu v-a afla nimeni de ce imi tratez inima !

Si de ce nu poti sa alegi singura ?"inima imi spune sa iubesc".. normal si iubirea va tine pe viata , nu ai ce face , dar poti sa tii secreta iubirea asta, adica ascunsa in sufletul matale, adica sa o stie numai inima si cu matale,nici colegul nu trebuie sa stie asta, asta nu e o vina, dar matale te afisezi cu secretul asta facand fapte ( intalniri , telefoane , si celelalte)care iti ataca moralitatea si familia !-aici trebuie sa lucreze mintea sa iti interzica nu iubirea ci aceste fapte , afiseri!E foarte bine ca aplici primul punct si eu am spus asta, dar nu inteleg de ce sa te ajute colegul ?Matale nu trebuie sa ii ceri ajutorul ci trebuie sa ii spui ce hotarare ai luat,si ii ceri sa o respecte obligatoriu , pacalindu-l ca el a fost o amintire care s-a uitat,ca nu mai inseamna nimic pentru matale, fara sa ii spui adevarul care il va stii doar inima si matale !
Tycu
Postat pe 13 Iulie 2012 16:50
[quote name='Tycu' date='2012-07-13 16:32:05' Ca nu isi iubeste sotul si ca isi foloseste familia drept scut asa este doar si dansa a recunoscut asta,de asta i-am si spus ca barim sa incerce sa si-l faca prieten intim ca iubit nu are cum, dar doamna nici asta nu vrea.Dupa cate am inteles doamna vrea si sotul si colegul sa ii aiba pe amndoi in stapanirea dansei, ori asa ceva e imposibil!adica se spune in popor ca e inposibil ca un vanator sa impuste doi iepuri dintr-un foc !Este o persoana fara ambitie, crede ca daca nu s-a culcat cu colegul e cea mai cinstita femeie, ori celelalte fapte le considera nevinovate! -neadevarat Nu stiu daca sotul e alcoolic dar stiu ca saracul de el nu mai inseamna nimic in fata dansei !Asta e rau ca dansa nu vrea sa impartaseasca aceste notiuni, nu ca nu poate cum zice dansa ci nu vrea ! Asa este si cu preotii eu nu vad ce a cautat la preot, dar e voia dansei !Spui ca..",,,in fata iubirii,toti,ne transformam in vapai de sentimente,,unii dintre noi,devenind irationali,,inimii,,,nu ii poti dicta la nesfarsit"!!..-asa este , asta se vede si in cazul doamnei,Si daca era tanara ori la fel se intampla daca era colegul langa dansa,sau poate fiind tanara renunta la sot si facea posibilul sa se casatoreasca cu colegul, acum zice dansa ca ...am o varsta cand trebuie sa am o familie stabila dar si un iubit, asta nu se poate ca aduce regrete mai tarziu ! [/quote]
MissRainbow
Postat pe 13 Iulie 2012 17:15
[quote name='Tycu' date='2012-07-13 16:32:05' Ca nu isi iubeste sotul si ca isi foloseste familia drept scut asa este doar si dansa a recunoscut asta,de asta i-am si spus ca barim sa incerce sa si-l faca prieten intim ca iubit nu are cum, dar doamna nici asta nu vrea.Dupa cate am inteles doamna vrea si sotul si colegul sa ii aiba pe amndoi in stapanirea dansei, ori asa ceva e imposibil!adica se spune in popor ca e inposibil ca un vanator sa impuste doi iepuri dintr-un foc !Este o persoana fara ambitie, crede ca daca nu s-a culcat cu colegul e cea mai cinstita femeie, ori celelalte fapte le considera nevinovate! -neadevarat Nu stiu daca sotul e alcoolic dar stiu ca saracul de el nu mai inseamna nimic in fata dansei !Asta e rau ca dansa nu vrea sa impartaseasca aceste notiuni, nu ca nu poate cum zice dansa ci nu vrea ! Asa este si cu preotii eu nu vad ce a cautat la preot, dar e voia dansei !Spui ca..",,,in fata iubirii,toti,ne transformam in vapai de sentimente,,unii dintre noi,devenind irationali,,inimii,,,nu ii poti dicta la nesfarsit"!!..-asa este , asta se vede si in cazul doamnei,Si daca era tanara ori la fel se intampla daca era colegul langa dansa,sau poate fiind tanara renunta la sot si facea posibilul sa se casatoreasca cu colegul, acum zice dansa ca ...am o varsta cand trebuie sa am o familie stabila dar si un iubit, asta nu se poate ca aduce regrete mai tarziu ! [/quote]

Apreciez raspunsul tau ca atare,cu rezerva referitoare la calificarea sotului ,ca fiind "saracul de el",caci nu este deloc astfel!!!Mitica,nicio femeie implinita, de catre sotul ei,din toate punctele de vedere,,nu va cauta in alta parte ceva,ce ii lipseste,caci nu este valabil.Cat timp a fost tanar,si-a inselat sotia cat a dorit domnia sa,,oare faptele lui nu sunt de condamnat?La batranete,,i-a disparut interesul fata de sotie,,ce ar trebui sa faca doamna noastra?Daca doamna noastra era tanara,,totul era mult mai usor,este adevarat,,nu mai astepta sa fie inselata,,si avea tot dreptul sa iubeasca din nou!!
MissRainbow
Postat pe 13 Iulie 2012 17:25
Sotul nu este bataia mea de joc si nu a fost niciodata , eu consider ca el si-a batut joc de mine in tinerete dar le-am iertat de fiecare data.
kudika081088
Postat pe 13 Iulie 2012 18:01
De la: kudika081088, la data 2012-07-13 14:00:39Nu e cazul sa fac ce zici am facut-o in tinerete exact cum ai zis cu sotul nu cu alt barbat, am trait multe clipe frumoase impreuna dar si cateva neplacute, balanta se inclina mult spre cele bune nu spre cele rele, am mai specificat sotul nu e betiv doar ca atunci cand bea mai rar nu cunoaste masura si de aia eu il tot rog sa nu mai bea ca asta a fectat in rau relatia noastra. Legat de colegul de liceu pot oricand sa nu mai am nici unfel de legaturi tel sau intalniri numai ca imi ete greu , am mai spus la mine v-a invinge ratiune eu sunt un om rational. Si am uitat cu 2 zile in urma comentai ca imi pare bine ca locuieste in orasul meu natal si pot sa ma intalnesc cu el nu asa a fost afirmatia si mirarea mea ca au trecut 40 de ani si nu ne-am intalnit nicodata desi eu am mers destul de des acasa mai ales pana acum 3 ani cand traia mama si nici in orasul in care traiesc eu nu ne-am intalnit desi are fica casatorita de 5 aniin orasul care traiesc eu. Intamplarea a facut ca el a gasit nr meu de tel nu stiu cum de la un alt coleg de liceu sau de la o sora de-a mea care locuiesc in orasul meu natal si asa m-a sunat acum 2-3 ani si anul acesta m-a si cautat aflanduse in orasul in care eu locuiesc. Daca ai un prof universitar vorbeste cu el situatia mea ar fii buna ca un caz de studiu profului i-asi da toate delasliile pe un sait sau o adresa mai putin nume

Matale spui.." Nu e cazul sa fac ce zici am facut-o in tinerete exact cum ai zis cu sotul nu cu alt barbat, am trait multe clipe frumoase!"..-asta e prea de tot,pai si acum nu tot cu acelasi sot esti ?adica daca ai facut in tinerete inseamna ca misiunea lu matale in familie s-a incheiat ?ce ai facut in tinerete trebuie sa continui toata viata,nu conteaza tineretea, pentru matale sotul e acelasi si din tinerete,acum te retine cineva sa nu faci ?? Sa incerci acum sa faci ce faceai frumos in tinerete cu sotul , si ce ti-am spus eu adica sa ti-l faci amant pe sot si sa vezi ca o sa fie mai frumos ca in tinerte , ba o sa va simtiti ca in anii adolescentei , plus ca vei avea castigul ca vei devenii femeia devotata sotului, familiei !Apoi te contrazici singura ...."cu colegul de liceu pot oricand sa nu mai am nici unfel de legaturi tel. sau intalniri numai ca imi ete greu"...pai ori iti e greu , ori poti ?-nu domnita, nu iti e greu, advarul e ca nu vrei sa incerci,Nu iti cere nimeni sa "nu_l mai iubesti"ca asa ceva e imposibil dar sigur ca poti sa il bagi la "secrete" si sa incerci sa iti iei un amant cu care sa faci toate aventurile, acel amant sa fie sotul, pai spui ca esti om rational ,sa te vedem,incearca asa cum ti-am spus,vreau sa te vad domnita pe forum ca ne spui bucuroasa ca ti-ai gasit cel mai bun amant,cu care faci toate aventurile , care te face cu adevarat fericita si acel amant sa fie chiar sotul. Ce tot ne spui cu anii tineretii ca era frumos atunci , fa si acum ce faceai atunci ca e mai frumos acum !Ai mare grija ca daca nu iti pui ratiunea la lucru si lasi numai inima sa lucreze din iubire o sa dai in obsesie pentru coleg,asta e nevindecabila ,asta inseamna o boala a iubirii care te face sa renunti la familie , sa te autodistrugi ,incearca ce ti-am spus sa faci, nu lasa obsesia sa te acapareasca ca in cazul asta nici Dumnezeu nu te mai scapa !Cu orasul natal si cu fica lui aproape de casa asa te-ai cam exprimat , problema grava nu e asta , problema care nu mi-a placut este ca matale iti faci griji cum or sa te priveasca copii lui in ochi, iaca de asta creste saracia in tara ca te privesc ei cu ochi rai,domnita asta nici nu trebuie sa te intereseze, sa iti fie indiferent ,pe matale sa te intereseze cum or sa te priveasca familia matale in ochi daca or afla !Nu se poate domnita pe amandoi sa ii ai, fii constienta de asta si pune-ti la lucru ratiunea ,incearca metoda care ti-am spus-o. nu exista "nu se poate", exista nu se vrea !
Tycu
Postat pe 13 Iulie 2012 18:04
De la: kudika081088, la data 2012-07-13 18:01:32Sotul nu este bataia mea de joc si nu a fost niciodata , eu consider ca el si-a batut joc de mine in tinerete dar le-am iertat de fiecare data.

Sotul nu e bataie de joc , matale il desconsideri prin felul cum te comporti, acele telefoane , dorinte sa iti vezi colegul saptamanal,placerea de a fi cu el la o bere , cafea , suc,toate astea il trece pe sot intr-o postura pe ultimul loc ! Ca ce facea el in tinerete si matale l-ai iertat e un alt subiect,unde trebuie vazute motivele de ce l-ai iertat , si motivele lui de se comporta asa !
Tycu
Postat pe 13 Iulie 2012 18:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Credeti in farmece? 217 De la: luoana13 1 Iulie 2018 03:10
Heeelppppp!!! 62 De la: Anada_Mati 18 Decembrie 2011 12:25
iubire dificila 10 De la: kudika_7347 24 Iunie 2012 21:23
cum sa-l fac sa nu sufere? 19 De la: MaraDonna 14 Septembrie 2009 20:35
iubire ? 47 De la: Carina_nohiboke 10 Aprilie 2009 19:02