Setari Cookie-uri

iubire imposibila? de ce ma doare atat de tare...

Voi credeti ca poti sa iubesti la varsta mea si sa nu poti spune nimanui NUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!! DOARE CA LA 18 ANI si daca nu ai cui spune mori si ce rezolvi cu asta.Eu chear daca de 2 luni il iubesc si pe coleg sotul nu si-a pierdut nimic din demnitate si il iubesc la fel ca pana acum. Bine ca vorbind cu voi pot trece mai usor peste aceasta problema si sper ca pana la urma colegu v-a intra in acel coltisor al inimi in care a stat si pana acum dar nu stiu drumul, calea pe care sa-l introduc de unde a iesit al dracului fara ca eu sa vreau http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/54594.html# Va multumesc la toti de sfaturi mi-ati fost de mare ajutor chear daca nu ma puteti intelege , nici eu nu as fii putut intelege pe nimeni daca nu mi-i s-ar fii intamplat mie. Intalnirile cu colegu nu sunt in secret de toata lumea doar sotul si familia mea nu stie nimic dar putea sa ne vada la terasa la o cafea sa-u la o bere nu m-am ascuns si era aproape de casa nu m-am dus la dracu-n preznic sa ma ascund si am vorbit foarte deschis cu el fata de vecini de la mesele vecine, putea sa ma vada orice cunoscut singurul lucru ce il ascundeam oricui ca il iubesc si asta nu trebuie sa stie nimeni numai eu . De aia am scris ca am crezut ca cineva poate sa-mi de-a un sfat cum sa-l uit pe coleg. Eu sunt o fire f puternica, hotarata, dar mie f greu sa trec peste asa ceva cu ajutorul vostru trec mai usor. Va multumesc la toti si sa nu patiti ca mine niciodata. Nu uitati ca asta e fara voia omului (iubirea) si e greu sa scapi de ea.
kudika081088
Postat pe 13 Iulie 2012 18:16
Pe sot nu il desconsider il iubesc si il respect mai mult decat ma respecta el pe mine si daca iti spun ca in tinerete si-a rupt un picior mergand la o amanta si 6 luni nu a calcat pe picior si doctoru i-o vrut taia piciorul si datorita mie el azi e intrg si merge pe picior fara sa schiopata. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOo nu e bine sa judeci numai pe niste intalniri secrete pe o femeie ideala!!!, multi si-ar dori sa aiba o sotie si o prietena cum i-am fost si ii mai sunt sotului , pacat ca nu m-ati inteles. Eu cred ca si daca pacatuiam sotul avea obligatia morala sa ma ierte dar nu i-am dat ocazia si sper ca o sa ma lecuiesc de aceasta iubire incredibila si sa-mi revin in aple mele limpezi ca inca sunt tulbure, astept si doresc sa se limpezeasca cat mai repede.
kudika081088
Postat pe 13 Iulie 2012 18:27
Mitica, fa rezumat, taica, ma dor ochii si nu am timp sa despic firul in 200 .
care-i esenta?
Thais13
Postat pe 13 Iulie 2012 20:41
De la: kudika081088, la data 2012-07-13 18:16:37Voi credeti ca poti sa iubesti la varsta mea si sa nu poti spune nimanui NUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!! DOARE CA LA 18 ANI si daca nu ai cui spune mori si ce rezolvi cu asta.Eu chear daca de 2 luni il iubesc si pe coleg sotul nu si-a pierdut nimic din demnitate si il iubesc la fel ca pana acum. Bine ca vorbind cu voi pot trece mai usor peste aceasta problema si sper ca pana la urma colegu v-a intra in acel coltisor al inimi in care a stat si pana acum dar nu stiu drumul, calea pe care sa-l introduc de unde a iesit al dracului fara ca eu sa vreau http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/54594.html# Va multumesc la toti de sfaturi mi-ati fost de mare ajutor chear daca nu ma puteti intelege , nici eu nu as fii putut intelege pe nimeni daca nu mi-i s-ar fii intamplat mie. Intalnirile cu colegu nu sunt in secret de toata lumea doar sotul si familia mea nu stie nimic dar putea sa ne vada la terasa la o cafea sa-u la o bere nu m-am ascuns si era aproape de casa nu m-am dus la dracu-n preznic sa ma ascund si am vorbit foarte deschis cu el fata de vecini de la mesele vecine, putea sa ma vada orice cunoscut singurul lucru ce il ascundeam oricui ca il iubesc si asta nu trebuie sa stie nimeni numai eu . De aia am scris ca am crezut ca cineva poate sa-mi de-a un sfat cum sa-l uit pe coleg. Eu sunt o fire f puternica, hotarata, dar mie f greu sa trec peste asa ceva cu ajutorul vostru trec mai usor. Va multumesc la toti si sa nu patiti ca mine niciodata. Nu uitati ca asta e fara voia omului (iubirea) si e greu sa scapi de ea.

Draga mea,ti-am citit pleiada de justificari,,ce pot sa-ti mai spun,,adevarul vostru se afla la mijloc!!!Vrei un sfat,care sa te ajute sa-l uiti pe eroul sufletului tau,,,ei,afla ca un sfat suplimentar celor date pana acum,nu mai exista si asta din simplul motiva ca nu ai sa-l poti uita pentru ca il iubesti,si cu asta am spus totul!!!!Te inteleg ca femeie,dar nu inteleg motivul pentru care nu esti capabila sa iei o decizie in ceea ce te priveste,,asa cum s-a exprimat si Mitica,,nu poti trai cu doi barbati simultan,,,unul dintre ei ,trebuie sa piarda!!!
MissRainbow
Postat pe 13 Iulie 2012 20:43
De la: kudika081088, la data 2012-07-12 00:03:35Ba poate viata mi-a demonstrat e incredibil nici eu nu am crezut nicodata !!!!!!!

hm, n-aduce anul ce aduce... colegul!?
Thais13
Postat pe 13 Iulie 2012 20:44
Colegul a adus numai suferinta nu mai vreau, vreau doar liniste sufleteasca sper sa o recapat cat mai curand
kudika081088
Postat pe 13 Iulie 2012 22:29
Da si eu zic asta nu pot asa ceva !!!!
kudika081088
Postat pe 13 Iulie 2012 22:30
De la: kudika081088, la data 2012-07-13 18:16:37Voi credeti ca poti sa iubesti la varsta mea si sa nu poti spune nimanui NUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!! DOARE CA LA 18 ANI si daca nu ai cui spune mori si ce rezolvi cu asta.Eu chear daca de 2 luni il iubesc si pe coleg sotul nu si-a pierdut nimic din demnitate si il iubesc la fel ca pana acum. Bine ca vorbind cu voi pot trece mai usor peste aceasta problema si sper ca pana la urma colegu v-a intra in acel coltisor al inimi in care a stat si pana acum dar nu stiu drumul, calea pe care sa-l introduc de unde a iesit al dracului fara ca eu sa vreau http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/54594.html# Va multumesc la toti de sfaturi mi-ati fost de mare ajutor chear daca nu ma puteti intelege , nici eu nu as fii putut intelege pe nimeni daca nu mi-i s-ar fii intamplat mie. Intalnirile cu colegu nu sunt in secret de toata lumea doar sotul si familia mea nu stie nimic dar putea sa ne vada la terasa la o cafea sa-u la o bere nu m-am ascuns si era aproape de casa nu m-am dus la dracu-n preznic sa ma ascund si am vorbit foarte deschis cu el fata de vecini de la mesele vecine, putea sa ma vada orice cunoscut singurul lucru ce il ascundeam oricui ca il iubesc si asta nu trebuie sa stie nimeni numai eu . De aia am scris ca am crezut ca cineva poate sa-mi de-a un sfat cum sa-l uit pe coleg. Eu sunt o fire f puternica, hotarata, dar mie f greu sa trec peste asa ceva cu ajutorul vostru trec mai usor. Va multumesc la toti si sa nu patiti ca mine niciodata. Nu uitati ca asta e fara voia omului (iubirea) si e greu sa scapi de ea.

Te cramponezi foarte mult de fostul tau iubit din adolescenta, daca ti-l doresti atat de mult, de ce nu faci ceva in acest sens? Parerea mea: incerci sa fugi de problemele pe care le ai in casnicie cu sotul tau, crezand ca fostul iubit iti poate oferi foarte multe. Ai asteptari mult prea mari de la oameni, cand corect ar fi sa ai asteptari in primul rand de la tine, si mai apoi de la cei din jur.

Daca tii neaparat sa petreci clipe intime cu fostul iubit, atunci petrece-le, daca simti ca asta iti doresti si ca lucrul acesta te va fericita.

Ti-am mai zis: doar tu poti lua o hotarare in ceea ce priveste viata ta, noi nu facem altceva decat sa ne exprimam punctele de vedere.
kudika_10817
Postat pe 14 Iulie 2012 10:12
De la: kudika081088, la data 2012-07-13 22:29:13Colegul a adus numai suferinta nu mai vreau, vreau doar liniste sufleteasca sper sa o recapat cat mai curand

Iti poti recapata linistea sufleteasca lasand trecutul in urma si nemaifacand scenarii peste scenarii. Accepta-ti viata asa cum e ea, cu bune si rele, dar incearca sa-ti faci viata ceva mai frumoasa, incercand sa-ti salvezi casnicia. Gandeste-te ca ai o varsta si nu-ti mai este la fel de usor s-o iei de la capat cu viata. Revino-ti cu picioarele pe pamant, esti un om in toata firea, sunt convinsa ca esti trecuta prin multe, ca ai multa experienta de viata si intelepciune adunate in urma acelor evenimente, incearca sa gandesti totusi si rational, nu doar emotional, chiar daca iti va veni sau iti vine greu.

Daca simti ca nu mai poti si vrei sa fii cu acel fost iubit, fa-o si te vei potoli apoi.
kudika_10817
Postat pe 14 Iulie 2012 10:18
De la: MissRainbow, la data 2012-07-13 17:25:24[quote name='Tycu' date='2012-07-13 16:32:05' Ca nu isi iubeste sotul si ca isi foloseste familia drept scut asa este doar si dansa a recunoscut asta,de asta i-am si spus ca barim sa incerce sa si-l faca prieten intim ca iubit nu are cum, dar doamna nici asta nu vrea.Dupa cate am inteles doamna vrea si sotul si colegul sa ii aiba pe amndoi in stapanirea dansei, ori asa ceva e imposibil!adica se spune in popor ca e inposibil ca un vanator sa impuste doi iepuri dintr-un foc !Este o persoana fara ambitie, crede ca daca nu s-a culcat cu colegul e cea mai cinstita femeie, ori celelalte fapte le considera nevinovate! -neadevarat Nu stiu daca sotul e alcoolic dar stiu ca saracul de el nu mai inseamna nimic in fata dansei !Asta e rau ca dansa nu vrea sa impartaseasca aceste notiuni, nu ca nu poate cum zice dansa ci nu vrea ! Asa este si cu preotii eu nu vad ce a cautat la preot, dar e voia dansei !Spui ca..",,,in fata iubirii,toti,ne transformam in vapai de sentimente,,unii dintre noi,devenind irationali,,inimii,,,nu ii poti dicta la nesfarsit"!!..-asa este , asta se vede si in cazul doamnei,Si daca era tanara ori la fel se intampla daca era colegul langa dansa,sau poate fiind tanara renunta la sot si facea posibilul sa se casatoreasca cu colegul, acum zice dansa ca ...am o varsta cand trebuie sa am o familie stabila dar si un iubit, asta nu se poate ca aduce regrete mai tarziu !

Apreciez raspunsul tau ca atare,cu rezerva referitoare la calificarea sotului ,ca fiind "saracul de el",caci nu este deloc astfel!!!Mitica,nicio femeie implinita, de catre sotul ei,din toate punctele de vedere,,nu va cauta in alta parte ceva,ce ii lipseste,caci nu este valabil.Cat timp a fost tanar,si-a inselat sotia cat a dorit domnia sa,,oare faptele lui nu sunt de condamnat?La batranete,,i-a disparut interesul fata de sotie,,ce ar trebui sa faca doamna noastra?Daca doamna noastra era tanara,,totul era mult mai usor,este adevarat,,nu mai astepta sa fie inselata,,si avea tot dreptul sa iubeasca din nou!! [/quote]

Corect!
kudika_10817
Postat pe 14 Iulie 2012 10:23
De la: kudika081088, la data 2012-07-13 18:01:32Sotul nu este bataia mea de joc si nu a fost niciodata , eu consider ca el si-a batut joc de mine in tinerete dar le-am iertat de fiecare data.

Aici ai gresit, dupa parerea mea, pentru ca i-ai iertat adesea infidelitatile sotului, calcandu-ti demnitatea in picioare de dragul lui. Daca ai vazut ca nu e om de casa, trebuia sa te desparti inca de atunci de sotul dumitale, iar acum nu ai mai fi avut dilema in care te zbati. Asta e, faptele sunt consumate, viata trebuie sa mearga inainte.
kudika_10817
Postat pe 14 Iulie 2012 10:30
De la: MissRainbow, la data 2012-07-13 17:25:24[quote name='Tycu' date='2012-07-13 16:32:05' Ca nu isi iubeste sotul si ca isi foloseste familia drept scut asa este doar si dansa a recunoscut asta,de asta i-am si spus ca barim sa incerce sa si-l faca prieten intim ca iubit nu are cum, dar doamna nici asta nu vrea.Dupa cate am inteles doamna vrea si sotul si colegul sa ii aiba pe amndoi in stapanirea dansei, ori asa ceva e imposibil!adica se spune in popor ca e inposibil ca un vanator sa impuste doi iepuri dintr-un foc !Este o persoana fara ambitie, crede ca daca nu s-a culcat cu colegul e cea mai cinstita femeie, ori celelalte fapte le considera nevinovate! -neadevarat Nu stiu daca sotul e alcoolic dar stiu ca saracul de el nu mai inseamna nimic in fata dansei !Asta e rau ca dansa nu vrea sa impartaseasca aceste notiuni, nu ca nu poate cum zice dansa ci nu vrea ! Asa este si cu preotii eu nu vad ce a cautat la preot, dar e voia dansei !Spui ca..",,,in fata iubirii,toti,ne transformam in vapai de sentimente,,unii dintre noi,devenind irationali,,inimii,,,nu ii poti dicta la nesfarsit"!!..-asa este , asta se vede si in cazul doamnei,Si daca era tanara ori la fel se intampla daca era colegul langa dansa,sau poate fiind tanara renunta la sot si facea posibilul sa se casatoreasca cu colegul, acum zice dansa ca ...am o varsta cand trebuie sa am o familie stabila dar si un iubit, asta nu se poate ca aduce regrete mai tarziu !

Apreciez raspunsul tau ca atare,cu rezerva referitoare la calificarea sotului ,ca fiind "saracul de el",caci nu este deloc astfel!!!Mitica,nicio femeie implinita, de catre sotul ei,din toate punctele de vedere,,nu va cauta in alta parte ceva,ce ii lipseste,caci nu este valabil.Cat timp a fost tanar,si-a inselat sotia cat a dorit domnia sa,,oare faptele lui nu sunt de condamnat?La batranete,,i-a disparut interesul fata de sotie,,ce ar trebui sa faca doamna noastra?Daca doamna noastra era tanara,,totul era mult mai usor,este adevarat,,nu mai astepta sa fie inselata,,si avea tot dreptul sa iubeasca din nou!! [/quote]

Matale spui..."!!!Mitica,nicio femeie implinita, de catre sotul ei,din toate punctele de vedere,,nu va cauta in alta parte ceva,ce ii lipseste,caci nu este valabil.."Asa este, e adevarat asta , dar parerea mea este sa nu judecam sotul atat timp cat nu cunoastem (eu nu cunosc)ce fel de om e, ce urmareste,ce motive a avut ,de ce si-a inselat sotia, de ce acum e rece fata de dansa ,daca poate a vazut ceva la dansa ?Sa nu uiti ca doamna il iubea deja pe coleg cand s-a maritat,unii barbati cand vad ceva suspect la sotie(poate indiferenta) dau in alcool , altii se sinucid, altii divorteaza , altii cauta in alte femei razbunarea,poate a fost casatorit de altii fortat si a avut si el o iubita dupa care ofteaza ,nu vezi ca doamna la fiecare postare vine cu cate o vinovatie a lui,nespunand nimic ce a facut dansa sa indrepte lucruril daca afacut ceva !Asa ca e bine sa nu judecam sotul pana nu stim motivle si ce om e !
Tycu
Postat pe 14 Iulie 2012 10:54
De la: Thais13, la data 2012-07-13 20:41:53Mitica, fa rezumat, taica, ma dor ochii si nu am timp sa despic firul in 200 .
care-i esenta?

Am sa incerc , dar ce sa fac daca ii explici in toate felurile si doamna o tine pe a dansei adica vrea sa impuste doi iepuri in acelasi timp doar cu un glont !
Tycu
Postat pe 14 Iulie 2012 10:58
De la: Tycu, la data 2012-07-14 10:54:05[quote name
Matale spui..."!!!Mitica,nicio femeie implinita, de catre sotul ei,din toate punctele de vedere,,nu va cauta in alta parte ceva,ce ii lipseste,caci nu este valabil.."Asa este, e adevarat asta , dar parerea mea este sa nu judecam sotul atat timp cat nu cunoastem (eu nu cunosc)ce fel de om e, ce urmareste,ce motive a avut ,de ce si-a inselat sotia, de ce acum e rece fata de dansa ,daca poate a vazut ceva la dansa ?Sa nu uiti ca doamna il iubea deja pe coleg cand s-a maritat,unii barbati cand vad ceva suspect la sotie(poate indiferenta) dau in alcool , altii se sinucid, altii divorteaza , altii cauta in alte femei razbunarea,poate a fost casatorit de altii fortat si a avut si el o iubita dupa care ofteaza ,nu vezi ca doamna la fiecare postare vine cu cate o vinovatie a lui,nespunand nimic ce a facut dansa sa indrepte lucruril daca afacut ceva !Asa ca e bine sa nu judecam sotul pana nu stim motivle si ce om e !

Da,Mitica,este adevarat,doamna noastra si-a recunoscut iubirea purtata colegului,in fata sotului ei,,dar vin si te intreb,,,cati dintre noi,nu purced in viata de familie,cu iubiri adormite in inima si cu amintiri legate de foste relatii?Iti raspund tot eu,,,multi,si nu este ceva iesit din comun,,totul este sa stii sa iti gestionezi simturile si stilul,modul de viata!!!

Referitor la sotul doamnei,,,ai drepatte pana la un punct,,,mai mult chiar,vin si spun ca trebuie sa respectam impartialitatea si obiectivismul in acest caz.Tot ce se intampla in familia doamnei noastre,are ca substrat nemultumirile din viata ei,,neimplinirile acute,care i-au trezit reminiscentele iubirii din adolescenta,viciul sotului,plictiseala intr-un cuplu,ce s-a cladit pe o fundatie fragila,lipsita de acea dragoste,care ar trebui sa fie persistenta in viata a doi oameni,care hotarasc sa-si uneasca destinele.Si iata cum a aparut dorinta de a iubi din nou,de a reinvia ceva care a facut-o fericita la un moment dat.Sotul are vina ca nu a stiut sa acopere iubirea din sufletul ei,cu iubirea sa,numai asa s-ar fi putut evita un astfel de calambur sentimental.Femeie stiu sa iubeasca,dar daca li se face dovada respectului,de catre partener,pot iubi si mai mult,cu si mai multa ardoare!!!

Raman la convingerea conform careia ,si sotul doamnei are un rol important in ceea ce priveste debusolarea sotiei sale.
MissRainbow
Postat pe 14 Iulie 2012 11:18

Da,Mitica,este adevarat,doamna noastra si-a recunoscut iubirea purtata colegului,in fata sotului ei,,dar vin si te intreb,,,cati dintre noi,nu purced in viata de familie,cu iubiri adormite in inima si cu amintiri legate de foste relatii?Iti raspund tot eu,,,multi,si nu este ceva iesit din comun,,totul este sa stii sa iti gestionezi simturile si stilul,modul de viata!!!

Referitor la sotul doamnei,,,ai drepatte pana la un punct,,,mai mult chiar,vin si spun ca trebuie sa respectam impartialitatea si obiectivismul in acest caz.Tot ce se intampla in familia doamnei noastre,are ca substrat nemultumirile din viata ei,,neimplinirile acute,care i-au trezit reminiscentele iubirii din adolescenta,viciul sotului,plictiseala intr-un cuplu,ce s-a cladit pe o fundatie fragila,lipsita de acea dragoste,care ar trebui sa fie persistenta in viata a doi oameni,care hotarasc sa-si uneasca destinele.Si iata cum a aparut dorinta de a iubi din nou,de a reinvia ceva care a facut-o fericita la un moment dat.Sotul are vina ca nu a stiut sa acopere iubirea din sufletul ei,cu iubirea sa,numai asa s-ar fi putut evita un astfel de calambur sentimental.Femeie stiu sa iubeasca,dar daca li se face dovada respectului,de catre partener,pot iubi si mai mult,cu si mai multa ardoare!!!

Raman la convingerea conform careia ,si sotul doamnei are un rol important in ceea ce priveste debusolarea sotiei sale.
MissRainbow
Postat pe 14 Iulie 2012 11:18
Intotdeauna cand o relatie nu functioneaza nu exista un singur vinovat, ci fiecare dintre cei doi are partea lui de vina.
kudika_10817
Postat pe 14 Iulie 2012 11:45

Matale spui ca.."Voi credeti ca poti sa iubesti la varsta mea si sa nu poti spune nimanui"..-da, se poate!..Spui ca.."daca nu ai cui spune mori si ce rezolvi cu asta"..Eeeei asta-i prea!!! Eu pana la varsta de 30 si ceva ai mei, nu am vazut om mort ( si am vazut multi morti ), mort ca a tinut secret o iubire !Pai matale cred ca ai dat in obsesie pentru coleg . Pai domnita, eu cand am spus "sa tii secret"m-am referit la alt tip de secret , adica sa intrerupi orice relatie cu colegul,( intalniri , telefoane,etc.)sa faci posibilul ca nici pe stada sa nu te intalnesti cu el,daca te suna sau cauta ignora-l, sa ii ceri obligatoriu colegului sa faca la fel,pacaleste-l ca l-ai uitat ca iti e absolut indifernt,in felu asta scapi de greutatea asta si reusesti sa iti si pui iubirea lui intr-un coltisor al inimii!Un psiholog in varsta cu mare experienta, a recomandat sa iti spun ca aceste lucruri pe care ti le-am cerut sa le faci dar sa si vrei si matale se pot face,dar daca totusi vrei dar iubirea fiind asa mare ca nu poti la le indeplinesti ai doua solutii, ori te desparti de sot , iei legatura cu colegul si familia lui sa faca la fel si va casatoriti , ori(stiu ca e foarte dura expresia) trebuie urgent sa discuti cu un medic psihiatru,deoarece sunt simtome de obsesie,obsesia e o iubire mai complicata legata putin si de psihic, altfel vei ajunge sa fii exmatriculata din familie,de cunoscuti, sa fii aratata cu degetul , sa faci chiar lucruri nesabuite pentru iubitul coleg inseamna o ratare !Dar eu cred ca matale vrei si vei reusii sa invingi vointa inimii !Matale trebuie sa intelegi ca nu de 2 luni il iubesti pe coleg , ci din liceu, pe sot nu il iubesti , nu te mai automitii ,dar barim fati-l prieten intim !Demnitatea lui in fata lu matale e distrusa, pentru matale el e un simplu obiect de care te impiedici in casa,!Daca simtea-i macar prietenie fata de sot, nu faceai (intalniri secrete , telefoane,etc.)secrete fata de sot cu colegul ,mai nou acum aflu ca ai fost in local cu colegul la o bere , cafea,fara stirea sotului, domnita , indiferent ce ati vorbit si unde era localul , matale care te pretinzi o persoana care iti respecti familia si sotul nu aveai voie sa faci asta , daca o sotie serioasa se duce la o cafea cu un coleg,indicat este sa poarte o discutie decenta si sa informeze sotul imediat,altfel aceea persoana este o persoana indecenta !Matale nu ai facut asa ceva,Spui ca esti o fire puternica ? nu se vede,incearca ce ti-am spus si vei reusii, altfel se complica si (repet ) obsesia se consulta numai de psihiatru !Iubirea e fara voia omului cum spui matale , dar omul mai are creier care cu ambitie poate sa o tina legata in suflet si sa faca interesul daca interesul ii face viata mai buna . Un psiholog nu iti da solutii, el doar uti arata unde e gresala, ce fel de om esti, ce caracter ai,solutia o alegi matale ,matale alegi asta !
Tycu
Postat pe 14 Iulie 2012 12:19
Carpe diem....daca situatia in care te afli are o singura iesire, atunci fa asa cum iti dicteaza inima ! La ce bun sa stai sa suferi, nefericita si neimplinita ?!
rondina
Postat pe 14 Iulie 2012 12:23
De la: kudika_10817, la data 2012-07-14 10:30:40
De la: kudika081088, la data 2012-07-13 18:01:32Sotul nu este bataia mea de joc si nu a fost niciodata , eu consider ca el si-a batut joc de mine in tinerete dar le-am iertat de fiecare data.

Aici ai gresit, dupa parerea mea, pentru ca i-ai iertat adesea infidelitatile sotului, calcandu-ti demnitatea in picioare de dragul lui. Daca ai vazut ca nu e om de casa, trebuia sa te desparti inca de atunci de sotul dumitale, iar acum nu ai mai fi avut dilema in care te zbati. Asta e, faptele sunt consumate, viata trebuie sa mearga inainte.

Si asta era o varianta foarte buna, daca o aplica !
Tycu
Postat pe 14 Iulie 2012 12:37
De ce atunci era o varianta buna , daca o aplica si nu ar fi si acum? Este singura stapana pe viata ei, ea si nimeni altcineva! Are dreptul la fericire si dreptul de a decide in tot ceea ce va face de acum inainte!
rondina
Postat pe 14 Iulie 2012 12:49
De la: kudika_10817, la data 2012-07-14 10:12:58

Te cramponezi foarte mult de fostul tau iubit din adolescenta, daca ti-l doresti atat de mult, de ce nu faci ceva in acest sens? Parerea mea: incerci sa fugi de problemele pe care le ai in casnicie cu sotul tau, crezand ca fostul iubit iti poate oferi foarte multe. Ai asteptari mult prea mari de la oameni, cand corect ar fi sa ai asteptari in primul rand de la tine, si mai apoi de la cei din jur.

Daca tii neaparat sa petreci clipe intime cu fostul iubit, atunci petrece-le, daca simti ca asta iti doresti si ca lucrul acesta te va fericita.

Ti-am mai zis: doar tu poti lua o hotarare in ceea ce priveste viata ta, noi nu facem altceva decat sa ne exprimam punctele de vedere.

Si eu as merge pe ideea asta .." Parerea mea: incerci sa fugi de problemele pe care le ai in casnicie cu sotul tau, crezand ca fostul iubit iti poate oferi foarte multe. Ai asteptari mult prea mari de la oameni, cand corect ar fi sa ai asteptari in primul rand de la tine, si mai apoi de la cei din jur.." corect, dar vezi ca doamna ori nu vrea sa faca si sa inteleaga asemenea sfat , ori nu poate,aici trebuie vazuta cauza !Asa e , cand o relatie nu functioneaza cum trebuie ,fiecare dinrelatie are vina lui !
Tycu
Postat pe 14 Iulie 2012 12:50
De la: MissRainbow, la data 2012-07-14 11:18:22

Spui ca.."cati dintre noi,nu purced in viata de familie,cu iubiri adormite in inima si cu amintiri legate de foste relatii?,,,multi,si nu este ceva iesit din comun,,totul este sa stii sa iti gestionezi simturile si stilul,modul de viata"...corect, asa este! Aici matale spui.."Tot ce se intampla in familia doamnei noastre,are ca substrat nemultumirile din viata ei,,neimplinirile acute,care i-au trezit reminiscentele iubirii din adolescenta,viciul sotului,plictiseala intr-un cuplu,ce s-a cladit pe o fundatie fragila,lipsita de acea dragoste,care ar trebui sa fie persistenta in viata a doi oameni,care hotarasc sa-si uneasca destinele"..Este o varianta foarte buna , poate cea adevarata si eu as tinde sa o cred,dar doamna precizeaza ca atuci cand s-a casatorit a facut-o din interes,ca deja avea un iubit coleg,si cum in fiecare tip de relatie nu exista doua sau mai multe iubiri,asa ca sotul era doar un prieten,dansa spune vrea sa tina iubirea doar in sufletul dansei fara sa o afiseze dar nu poate ,asta ma face sa mai merg si varianta obsesiei fata de coleg!Pai domnita ,eu inteleg ca n-a gasit fericirea si implinirea in familie,dar dansa ce a facut ca sa indrepte lucrurile ?-nimic,adica in loc sa lupte sa salveze relatia , dansa a revenit la iubirea adevarata care a inceput din liceu ca acolo s-a simtit fericita ,si in loc sa se opreasca , continua cu aceasta infidelitate. asta e cam obsesie domnita !Inchipiie-ti familia dansei,un sot care vine acasa de unde vine poate si ametit,nepasator de sotia lui,sotia care vine acasa fericita ca a fost la local cu iubitul unde au baut bere, cafea , si unde au stabilit alta intalnire,acasa doamna face treburile casei , discutii banale intre soti si apoi fiecare face ce vrea !Pai e fericire asta ? nuuu!..Spui ca .."Sotul are vina ca nu a stiut sa acopere iubirea din sufletul ei,cu iubirea sa,numai asa s-ar fi putut evita un astfel de calambur sentimental."..-De unde stii matale ca poate nu a incercat? si a vazut ca nu are cu cine ?
Tycu
Postat pe 14 Iulie 2012 13:28
De la: rondina, la data 2012-07-14 12:49:12De ce atunci era o varianta buna , daca o aplica si nu ar fi si acum? Este singura stapana pe viata ei, ea si nimeni altcineva! Are dreptul la fericire si dreptul de a decide in tot ceea ce va face de acum inainte!

Da , ar fi si acum !
Tycu
Postat pe 14 Iulie 2012 14:35
De la: Tycu, la data 2012-07-14 14:35:54
De la: rondina, la data 2012-07-14 12:49:12De ce atunci era o varianta buna , daca o aplica si nu ar fi si acum? Este singura stapana pe viata ei, ea si nimeni altcineva! Are dreptul la fericire si dreptul de a decide in tot ceea ce va face de acum inainte!

Da , ar fi si acum !

Si-atunci, cine esti "matale" s-o judeci?! Nimeni nu este perfect!
rondina
Postat pe 14 Iulie 2012 14:40
ADEVARAT !!!
kudika081088
Postat pe 14 Iulie 2012 16:53
De la: kudika081088, la data 2012-07-14 16:53:22ADEVARAT !!!

Stii cum e ?! Poti primi multe sfaturi, poate vei asculta de ele sau poate le vei ignora...intotdeauna vei invata din propriile-ti greseli! Important este sa-ti fie bine si sa nu mai traiesti in negare si abandon al propriilor tale sentimente! Trecutul te bantuie si astazi, pentru ca in prezent esti nefericita si neimplinita, atunci...ce mai astepti?! Fericirea sta in mainile si deciziile tale!
rondina
Postat pe 14 Iulie 2012 17:28
De la: rondina, la data 2012-07-14 14:40:16
De la: Tycu, la data 2012-07-14 14:35:54

Da , ar fi si acum !

Si-atunci, cine esti "matale" s-o judeci?! Nimeni nu este perfect!

Nu , nimeni nu o judeca de pe forum ca practic nu afecteaza familia nimanui de aici, doamna a cerut niste sfaturi in legatura cu sentimentul iubire, ori nu poti sa-i dai nici un sfat in starea in care se afla cu iubirea ,care o mistuie, pana nu ii arati greselile si ce fel de om e .Este gresit la cine incearca cu sfaturi fara sa ii arate mai intai partea rea a lucrurilor care le-a facut , !Nu poti sa ii spui ca sa invete din proprile greseli atat timp cat doamna nu si le cunoaste aceste greseli ,intai aratai-le,si e gresit sa ii spui ca sa-si aleaga singura calea atat timp cat doamna nu are taria sa vrea sa vada calea cea mai buna !-
Tycu
Postat pe 14 Iulie 2012 18:00
Ete...na, unde era lupul moralist!
Asa faci si in familia ta, omori cu pisalogeala si plictisul?! Si cam ce cale ai vrea tu sa aleaga, cea aleasa de tine si de gargaunii din capul tau?! Toti invatam din propriile greseli, ce naiba tot baiguiesti aici pe Forum?! In tot ceea ce ai scris pana acum, n-ai facut altceva decat s-o pui la zid, privind totul prin prisma ta, iar pentru cultura ta generala, afla ca sfaturile se dau, nu se impun!
Du-te si studiaza viata ta la microscop, lasa-i pe altii, nu te mai infoia si arunca cu praf in ochi altora, vezi-ti parul din ochii tai, abia apoi comenteaza existenta paiului din ochii celorlati!
rondina
Postat pe 14 Iulie 2012 18:18
BRAVO !!!
kudika081088
Postat pe 14 Iulie 2012 19:36
De la: rondina, la data 2012-07-14 18:18:49Ete...na, unde era lupul moralist!
Asa faci si in familia ta, omori cu pisalogeala si plictisul?! Si cam ce cale ai vrea tu sa aleaga, cea aleasa de tine si de gargaunii din capul tau?! Toti invatam din propriile greseli, ce naiba tot baiguiesti aici pe Forum?! In tot ceea ce ai scris pana acum, n-ai facut altceva decat s-o pui la zid, privind totul prin prisma ta, iar pentru cultura ta generala, afla ca sfaturile se dau, nu se impun!
Du-te si studiaza viata ta la microscop, lasa-i pe altii, nu te mai infoia si arunca cu praf in ochi altora, vezi-ti parul din ochii tai, abia apoi comenteaza existenta paiului din ochii celorlati!

Am impresia ca postezi aici ca sa nu te plictisesti,mai bine daca te pricepi cauta si da-i un sfat ..Fii cu cinstea pe fata si recunoaste sincer , ai citit postarile doamnei ? Spui aici ca .."Toti invatam din propriile greseli,"..In primul rand nu in toate cazurile e valabila legea asta,apoi de care greseli vorbesti ?Spune o singura greseala (una singura macar) a doamnei din care se poate invata ceva !Nu vezi ca doamna nu considera nici o fapta a sa gresita ? cum o mai pui sa invete cand doamna nici nu isi cunoaste proprile greseli, pai de unde sa invete ?Intai aratai-le cand vezi ca nu le vede si apoi cere-i sa invete! Asta fac eu,si cu ceilalti pe aici , mai intai ii aratam greselile si apoi ii spunem ce e bine sa faca ca sa-i fie bine !Te-ai prins acum ?Asa ca lasane cu legile astea si alte teorii cu greseli si poate ai vre-un sfat , daca nu ai , baga alt caz, daca nuuu!
Tycu
Postat pe 14 Iulie 2012 21:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajuta-ti-ma!! 30 De la: stem_29 18 August 2010 12:30
ce locuri mai frecventati pt distractie?? 2 De la: kudika_6509 7 Mai 2012 23:06
prietenie prea mare... 3 De la: kitty_krieger 29 Aprilie 2010 14:23
experienta 7 De la: rehab20 15 Iunie 2009 19:02
TABU 23 De la: Rradmila 13 Aprilie 2014 14:30