Mai multe
Vad ca esti dus cu pluta.....!!!!! Abia acum mi-am dat seama!!!!
|
||
|
rondina Postat pe 14 Iulie 2012 21:40 |
||
|---|---|---|
|
Ei bine eu i-mi recunosc greselile in mintea mea dar nu vi-i le-am spus : - am gresit ca l-am iertat pe sot cand mi-a gresit dar il iubeam si l-am iertat si nu am rut sa sufere copii: - am gresit cand am mers sa ma intalnesc cu colegu de liceu dar noi am avut o intelegere din liceu ca sa ne intalnim peste ani si sa ne spunem realizarile , asta am si facut dupa 40 de ani ca s-sa intamplat ca sa-u rasculat sentimentele fata de le a fost involuntar imi pare rau am mai spus timpul nu il pot da ianpoi: - am gresit ca am mers sa ma intalnesc si a doua ...cincea oara si l-am sunat si eu ce sa fac mi-i sa -aprins calcaiele dupa el desi nu e mare diferenta ca aspect fata de sot de ce nu stiu? judecatima voi. - si cea mai mare gresala am facut-o in tinerete ca nu m-am tinut de capul colegului daca l-am iubit asa demult nu trebuia sa renunt asa usor la el si sa-l las la alta si sa-mi para rau si azi. - voi mai aveti si alte greseli facute de mine? spetimile !!! |
||
|
kudika081088 Postat pe 14 Iulie 2012 22:13 |
||
| spunetimi greselile | ||
|
|
||
|
kudika081088 Postat pe 14 Iulie 2012 22:14 |
||
| De cateva zile incerc sa pun in aplicare pct.1, daca voi reusi un timp mai indelungat v-a fii pe viata! | ||
|
kudika081088 Postat pe 14 Iulie 2012 22:21 |
||
|
Colegul a adus numai suferinta nu mai vreau, vreau doar liniste sufleteasca sper sa o recapat cat mai curand. Greselile se platesc, esti femeie in toata firea, asuma-ti consecintele si indreapta-ti viata. |
||
|
Thais13 Postat pe 14 Iulie 2012 22:37 |
||
| Daca nu erati voi eram pe drumul de a aplica pct 3 si nu cred ca era bine. | ||
|
kudika081088 Postat pe 14 Iulie 2012 22:49 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-14 22:13:06Ei bine eu i-mi recunosc greselile in mintea mea dar nu vi-i le-am spus : - am gresit ca l-am iertat pe sot cand mi-a gresit dar il iubeam si l-am iertat si nu am rut sa sufere copii: Parerea mea: ai gresit ca, din mandrie sau alte motive, nu ai luptat pentru omul pe care il iubeai (e vorba de acel iubit din adolescenta), dar si ca nu ar fi trebuit sa tot ierti infidelitatile sotului, nici macar de dragul copiilor. Te-ai condamnat singura la o viata de nefericire si suferinta, iar acum simti pe propria ta piele cat de dezastruoase au fost hotararile pe care le-ai luat. Dupa cum am mai afirmat, daca simti dorinta de a fi intima cu acel fost iubit, atunci fa acest pas, insa sa iei in considerare si reversul medaliei, el nu o sa-si paraseasca sotia ca sa fie cu tine si oficial, deoarece problema in cazul vostru este varsta la care este foarte greu s-o mai iei de la inceput cu totul. Si mai am de facut o remarca: nu mai pune atata pret pe ceea ce cred ceilalti despre tine, nu mai fi atat de critica si dura cu tine, nu mai astepta ca persoanele din jur sa ia o decizie pentru tine, doar tu stii ce este cu adevarat in sufletul tau si ce decizie te-ar face fericita. |
||
|
kudika_10817 Postat pe 15 Iulie 2012 08:35 |
||
bombonel bridezilla kudika_11648, tin sa-ti reamintesc ca topicul acesta este despre iubirile imposibile, nu despre frustrarile tale personale si aberatiile care te chinuie! scrie la tema ori taci!
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 15 Iulie 2012 09:13 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-14 22:13:06Ei bine eu i-mi recunosc greselile in mintea mea dar nu vi-i le-am spus : - am gresit ca l-am iertat pe sot cand mi-a gresit dar il iubeam si l-am iertat si nu am rut sa sufere copii: Toti avem greselile noastre!!! Draga mea,cea mai mare greseala,daca se poate numi astfel,este aceea ca nu ai luat haturile in maini atunci cand se impunea acest lucru,,acum,dupa patruzeci de ani,,,nu stiu,,poti avea o tentativa in acest sens,,,numai de tine depinde acest lucru... Ai iubit si iubesti un barbat,,care,spui,ca te iubeste si el,,,,ce poate fi mai frumos decat sa impartasesti acest sentiment????Nimic!!! Trebuie sa alegi,,ori castigi,ori pierzi,una din doua,altfel nu se poate!!!Sa traiesti ,tot timpul de acum incolo,cu regrete,suspine,,nu este de recomandat!!!Ori tai funia si o cauti pe cea ,care nu te-a strangulat,,,ori "mori" incet,dar sigur si refuzi sa o recunosti pe cea ,care te tine legata cu inima!!Scurt si cuprinzator. |
||
|
MissRainbow Postat pe 15 Iulie 2012 10:23 |
||
| Nu este nimic ciudat in ceea ce spui tu,te-ai gandit vreo clipa ca e foarte probabil ca tu sa il iubesti oe acel barbat?Cand dragostea e sincera,nimic nu o poate pacali sau suplimenta.Sfatul meu este sa mai incerci o data,in fond e viata ta,o sansa ai,cauta-l,afla mai multe despre el.Intalnirea va fi decisiva pentru voi doi,indiferent de rezultat,macar vei putea fi linistita dupa aceea ca ai facut tot ce ai putut pentru a fi cu el.Nu lasa sansa sa treaca pe langa tine.Mult succes! | ||
|
emanuela_v Postat pe 15 Iulie 2012 10:43 |
||
De la: emanuela_v, la data 2012-07-15 10:43:55Nu este nimic ciudat in ceea ce spui tu,te-ai gandit vreo clipa ca e foarte probabil ca tu sa il iubesti oe acel barbat?Cand dragostea e sincera,nimic nu o poate pacali sau suplimenta.Sfatul meu este sa mai incerci o data,in fond e viata ta,o sansa ai,cauta-l,afla mai multe despre el.Intalnirea va fi decisiva pentru voi doi,indiferent de rezultat,macar vei putea fi linistita dupa aceea ca ai facut tot ce ai putut pentru a fi cu el.Nu lasa sansa sa treaca pe langa tine.Mult succes! daca te invit la concertul no.2 pentru pian si orchestra Serghei Rachmaninoff accepti ?
|
||
|
kudika_11648 Postat pe 15 Iulie 2012 10:48 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-14 22:13:06Ei bine eu i-mi recunosc greselile in mintea mea dar nu vi-i le-am spus : - am gresit ca l-am iertat pe sot cand mi-a gresit dar il iubeam si l-am iertat si nu am rut sa sufere copii: Spui ca..."Ei bine eu imi recunosc greselile in mintea mea dar nu vi le-am spus.."Ba le-ai spus domnita,le-ai spus in toate postarile lu matale bre ! .." - am gresit ca l-am iertat pe sot cand mi-a gresit dar il iubeam si l-am iertat si nu am vrut sa sufere copii..''nu-l iubeai domnita, ci tineai la el,ca e bine sau nu e bine ca l-ai iertat,asta numai matale stii motivul,nu ma pot pronunta cat nu cunosc motivele ! ..-"am gresit cand am mers sa ma intalnesc cu colegu de liceu dar noi am avut o intelegere din liceu ca sa ne intalnim peste ani si sa ne spunem realizarile , asta am si facut dupa 40 de ani ca s-a intamplat ca s-au rasculat sentimentele fata de le a fost involuntar imi pare rau am mai spus timpul nu il pot da ianpoi.."asta nu e greseala domnita,e ceva normal si cu intalnirea si cu iubirea "rasculata" nu are de ce sa-ti para rau.Spui ..."- am gresit ca am mers sa ma intalnesc si a doua ...cincea oara si l-am sunat si eu ce sa fac mi-i s-a aprins calcaiele dupa el desi nu e mare diferenta ca aspect fata de sot de ce nu stiu?.."aici da , este greseala asta se putea opri, de ce s-au aprins calcaile dupa el? asta a fost in liceu,nu la reintalnire , iar de ce ? aici intreaba-ti inima domnita ca inima lu matale l-a ales !noi nu am fost cu matale la liceu atunci cand l-ai ales sa-ti fie iubit ! Spui ca.."- si cea mai mare gresala am facut-o in tinerete ca nu m-am tinut de capul colegului daca l-am iubit asa demult nu trebuia sa renunt asa usor la el si sa-l las la alta si sa-mi para rau si azi"..Asa este , ai dreptate!Alte greseli ? o greseala mare este ca nu ii spui sotului absolut tot adevarul ,ascunzandu-i adevarul iti incalci juramintele facute la casatorie, iti desconsideri sotul considerandu-l ultimul om in viata lu matale si prin el familia!Domnita, matale bre esti o persoana fara ambitie, matale vrei si familia, sotul, sa le ai asigurate , sa nu le pierzi , dar si la iubitul coleg sa nu renunti gasindu-ti fericirea la el , In cazul asta trebuie sa faci o alegere, intre iubit si familie!Matale trebuie sa fii constienta ca si familie si iubit sa le ai impreuna NU SE POATE, asta duce mai tarziu la pierdere si decaderea lu matale, la regrete ! !Daca doresti acest sfat de la mine ,eu zic sa faci cu creierul adica sa alegi interesul , adica sa renunti definitiv la tot ce te leaga de coleg,(intalniri ,telefoane..) sa ii ceri si colegului asta( colegul deja are o familie in care nu faci parte si nu o sa renute la ea ) ,ascuzandu-ti iubirea in suflet,si sa te apropi de sot facandu-l amant ( nu conteaza varsta care o aveti )in felul asta iti salvezi familia , si reputatia,demnitatea sotului ,altfel mergi in pierdere domnita !Matale alege,de la mine e doar un sfat,un sfat cu care s-au salvat alte familii !E bine ca vrei punctul unu !
|
||
|
Tycu Postat pe 15 Iulie 2012 11:08 |
||
|
Daca citeai mai sus vedeai ca am ales deja -cu capu nu cu inima- sper sa fie bine, poate intr-o zi voi avea puterea sa-i marturisesc si sotului prin ce am trecut in aceste zile acum nu pot ! |
||
|
kudika081088 Postat pe 15 Iulie 2012 14:38 |
||
|
Daca citeai mai sus vedeai ca am ales deja -cu capu nu cu inima- sper sa fie bine, poate intr-o zi voi avea puterea sa-i marturisesc si sotului prin ce am trecut in aceste zile acum nu pot ! |
||
|
kudika081088 Postat pe 15 Iulie 2012 14:38 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-15 14:38:06Daca citeai mai sus vedeai ca am ales deja -cu capu nu cu inima- sper sa fie bine, poate intr-o zi voi avea puterea sa-i marturisesc si sotului prin ce am trecut in aceste zile acum nu pot ! Toate la timpul lor!!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 15 Iulie 2012 14:39 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-07-15 14:39:15De la: kudika081088, la data 2012-07-15 14:38:06Daca citeai mai sus vedeai ca am ales deja -cu capu nu cu inima- sper sa fie bine, poate intr-o zi voi avea puterea sa-i marturisesc si sotului prin ce am trecut in aceste zile acum nu pot ! Sau niciodata...Ceea ce nu stii nu-ti poate face rau, ranindu-te! |
||
|
rondina Postat pe 15 Iulie 2012 14:47 |
||
De la: rondina, la data 2012-07-15 14:47:01De la: MissRainbow, la data 2012-07-15 14:39:15De la: kudika081088, la data 2012-07-15 14:38:06Daca citeai mai sus vedeai ca am ales deja -cu capu nu cu inima- sper sa fie bine, poate intr-o zi voi avea puterea sa-i marturisesc si sotului prin ce am trecut in aceste zile acum nu pot ! Da,si aceasta este adevarat,nu putem sti natura reactiilor sotului doamnei noastre,de multe ori,,taina durerii din suflet,,nu trebuie sa fie dezvaluita,caci rana se va redeschide!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 15 Iulie 2012 14:49 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-15 14:38:05Daca citeai mai sus vedeai ca am ales deja -cu capu nu cu inima- sper sa fie bine, poate intr-o zi voi avea puterea sa-i marturisesc si sotului prin ce am trecut in aceste zile acum nu pot ! Foarte bine ca ai ales cu capul,si eu doresc sa fie bine si sper ca ar fi bine sa iti vina cat mai repede si puterea sa marturisesti sotul,pana nu afla din alta parte ca atunci nu prea e bine !
|
||
|
Tycu Postat pe 15 Iulie 2012 15:15 |
||
|
Nu are de unde sa afle ca aici nu stie sa umble, numai de aici ar putea afla . Eu am marturisit situatia mea la 5 persoane dintre care una singura i-ar putea spune sotului alcineva nu si nu cred ca r face ! |
||
|
kudika081088 Postat pe 15 Iulie 2012 15:19 |
||
De la: Tycu, la data 2012-07-15 15:15:24De la: kudika081088, la data 2012-07-15 14:38:05Daca citeai mai sus vedeai ca am ales deja -cu capu nu cu inima- sper sa fie bine, poate intr-o zi voi avea puterea sa-i marturisesc si sotului prin ce am trecut in aceste zile acum nu pot ! Mitica,confesionarea necesita un timp intim de pregatire,,sa-i acordam, doamnei noastre ,timpul legitim,necesar asumarii unui astfel de act personal!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 15 Iulie 2012 15:22 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-07-15 14:49:43De la: rondina, la data 2012-07-15 14:47:01De la: MissRainbow, la data 2012-07-15 14:39:15De la: kudika081088, la data 2012-07-15 14:38:06Daca citeai mai sus vedeai ca am ales deja -cu capu nu cu inima- sper sa fie bine, poate intr-o zi voi avea puterea sa-i marturisesc si sotului prin ce am trecut in aceste zile acum nu pot ! Imi cer scuze ca iti cer ca parere personala, matale ce zici bre, pana la urma sotul doamnei o sa afle din alte surse?Eu zic , tot parere personala, ca pana la urma sotul , familia ,o sa afle din alte surse si atunci reactia va fi mai dura decat daca ar marturisii doamna adevarul , si ce zici matale ,doamna va avea puterea sa renunte la iubit dupa cum spune?
|
||
|
Tycu Postat pe 15 Iulie 2012 15:24 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-15 15:19:36Nu are de unde sa afle ca aici nu stie sa umble, numai de aici ar putea afla . Eu am marturisit situatia mea la 5 persoane dintre care una singura i-ar putea spune sotului alcineva nu si nu cred ca r face ! Domnita, o fapta daca e cunoscuta doar de doua persoane, fapta aia nu mai e secreta,
|
||
|
Tycu Postat pe 15 Iulie 2012 15:31 |
||
De la: Tycu, la data 2012-07-15 15:24:03[quote name= Mitica,nu ai de ce sa iti ceri scuze,ne aflam aici pentru a purta niste discutii civilizate,legate de subiectul in cauza!! Ca parere personala,,,,astfel de lucruri si fapte,,mai devreme sau mai tarziu,se afla,,in ciuda tuturor precautiilor,,eu,una,sper sa nu se afle mai devreme de momentul in care doamna noastra,se va decide asupra marturisirii adevarului. Ca raspuns la a doua intrebare,,,am convingerea ca,,ea, nu va putea uita acea iubire,caci ,nici eu,femeie fiind ,nu am uitat iubirea vietii mele,din timpul facultatii,cu deosebirea ca, am reusit sa merg mai departe,la brat cu viata si destinul meu,fara a aduce ,de-alungul timpului,prejudicii familiei mele.Unii o pot face,pe cand altii,,nu!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 15 Iulie 2012 15:33 |
||
De la: MissRainbow, la data 2012-07-15 15:33:53De la: Tycu, la data 2012-07-15 15:24:03[quote name= Multumesc,si eu merg pe aceeasi varianta !
|
||
|
Tycu Postat pe 15 Iulie 2012 17:10 |
||
De la: Tycu, la data 2012-07-15 17:10:08 Nu ai pentru ce,Mitica,intotdeauna am spus ceea ce am simtit,indiferent daca place cuiva sau nu!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 15 Iulie 2012 17:43 |
||
|
Si eu am facut la fel pana acum ~2 luni cand m-am intalnit cu el dupa 40 de ani , totul e sa nu-l mai vezi niciodat ! |
||
|
kudika081088 Postat pe 16 Iulie 2012 07:57 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-16 07:57:05Si eu am facut la fel pana acum ~2 luni cand m-am intalnit cu el dupa 40 de ani , totul e sa nu-l mai vezi niciodat ! Exact,aceasta este calea,daca vrei sa-ti pastrezi familia!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 16 Iulie 2012 08:28 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-15 15:19:36Nu are de unde sa afle ca aici nu stie sa umble, numai de aici ar putea afla . Eu am marturisit situatia mea la 5 persoane dintre care una singura i-ar putea spune sotului alcineva nu si nu cred ca r face ! Si de ce i-ai spune sotului tau despre faptul ca inca mai tii la fostul iubit, ca sa-ti distrugi casnicia la varsta ta? Da, as fi inteles sa-i spui asta, in momentul in care ti-ai fi dorit sa oficializezi legatura cu fostul iubit, dar asa? Tu ti-ai iertat sotul pentru toate infidelitatile, dar sa vezi ce o sa-ti scoata ochii de acum incolo daca-i spui de faptul ca mai tii la fostul iubit, desi intre voi nu s-a consumat niciun sarut si nimic altceva de cand v-ati despartit. Pastreaza doar pentru tine ceea ce simti si mergi mai departe, nu mai spune tuturor ce ai tu pe suflet, pentru ca risti sa devii vulnerabila in fata lor, desi, daca le-ai cerceta sufletul celor ce te judeca, ai vedea ca si cei care te condamna au secrete lor, pe care le stiu doar ei. As avea sa-ti pun o intrebare: tu ce ti-ai dori sa faci in legatura cu fostul iubit?
|
||
|
kudika_10817 Postat pe 16 Iulie 2012 10:40 |
||
De la: kudika081088, la data 2012-07-15 14:38:05Daca citeai mai sus vedeai ca am ales deja -cu capu nu cu inima- sper sa fie bine, poate intr-o zi voi avea puterea sa-i marturisesc si sotului prin ce am trecut in aceste zile acum nu pot ! Ai face cea mai mare greseala sa-i spui sotului ca tu inca mai tii la fostul iubit. Repet, pastreaza pentru tine, lucrul acesta, pentru ca e un lucru care te priveste doar pe tine si pe nimeni altcineva. Atata timp cat nu s-a consumat vreun sarut sau vreun act intim intre voi doi, nu are rost sa-i aduci sotului tau la cunostinta ceea ce simti tu vis-a-vis de un alt barbat, de care te-ai despartit in urma cu 40 de ani. Ti-am mai spus-o, la varsta ta e foarte greu s-o iei de la capat, si nu cred ca ti-ai dori un divort si un partaj acum in pragul pensionarii. |
||
|
kudika_10817 Postat pe 16 Iulie 2012 10:47 |
||
De la: kudika_10817, la data 2012-07-16 10:47:19De la: kudika081088, la data 2012-07-15 14:38:05Daca citeai mai sus vedeai ca am ales deja -cu capu nu cu inima- sper sa fie bine, poate intr-o zi voi avea puterea sa-i marturisesc si sotului prin ce am trecut in aceste zile acum nu pot ! Vad ca pui problema sa nu-i spuna sotului,nu o priveste numai pe ea ci toata familia ei,e o idee si asta , dar te-ai gandit la reversul problemei ?ca sunt doua lucruri care o sa apara, unul este :-Ma intereseaza daca ai pus problema cand sotul va afla din alte surse? ca sigur pana la urma se va afla,mai ales ca doamna nu o vad cu puterea sa renunte la coleg,pai cand va ala din alta parte e mai rau ca daca e barbat cu ambitie o va da afara ca pe o masea stricata,la fel va face si familia, asa poate vor ajunge la un compromis si o va ierta.Al doilea lucru este: daca ar tine secret fat de sot ar insemna sa incalce juramantul de la casatorie si sotul va fi doar o carpa ,o buturuga , un stergator pentru sotia lui , de ce sa fie sotul asa pedepsit ?La aceste probleme poate ai niste raspunsuri,m-ar interesa !
|
||
|
Tycu Postat pe 16 Iulie 2012 19:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce ar trebui sa fac... | 10 | De la: dydy_me 17 Mai 2009 18:53 |
| iubita mea | 4 | De la: luchianramona 28 Octombrie 2010 17:08 |
| relatiile la distanta | 70 | De la: denissblidariu 16 Ianuarie 2011 12:37 |
|
|
||
| Sã continui sau nu? | 3 | De la: loredana_1630 7 Decembrie 2016 11:52 |
| am nevoie de un sfat please | 45 | De la: dolcik1 3 Iulie 2009 19:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.