Setari Cookie-uri

Cand o femeie nu simte atractie(probabil fizica)pentru tine,nu vede nici altceva bun(calitati)chiar daca poate ai.

De la: rondina, la data 2012-10-17 14:29:27
De la: kudika_15804, la data 2012-10-17 14:27:19
De la: rondina, la data 2012-10-17 14:24:25[quote name='
El este "atotcunoscatorul" suprem...jaba' i se tot dau sfaturi, el stie mai bine...

Nu accepta dialogul impartial,obiectiv!!!!

...nimic nu se compara cu sfantul monolog, in fata oglinzii...

Uneori este bine sa discuti cu tine insati,Rondi,numai asa se poate arunca balastrul acumulat in tine,vorbind la modul general!
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2012 14:38
De la: kudika_15804, la data 2012-10-17 14:38:17
De la: rondina, la data 2012-10-17 14:29:27
De la: kudika_15804, la data 2012-10-17 14:27:19
De la: rondina, la data 2012-10-17 14:24:25[quote name='
El este "atotcunoscatorul" suprem...jaba' i se tot dau sfaturi, el stie mai bine...

Nu accepta dialogul impartial,obiectiv!!!!

...nimic nu se compara cu sfantul monolog, in fata oglinzii...

Uneori este bine sa discuti cu tine insati,Rondi,numai asa se poate arunca balastrul acumulat in tine,vorbind la modul general!

Sper sa nu ajung niciodata in stadiul asta! Fenomenul se intampla numai atunci cand cel in cauza a invatat sa traiasca cu depresia (desi se lupta cu ea), a fost mereu tipul timid care a pastrat in el trairile si care n-a permis nimanui sa-l cunoasca cu adevarat, simte ca nu face parte cu adevarat dintr-un grup, in care sa se exprime liber fara a parea diferit sau ciudat! Asa percep eu aceasta stare de fapt, pierderea legaturii cu sine siesi....Pana acum nu mi s-a intamplat asa ceva... si mi-este bine!
Babuinul nostru, ar trebui sa invete sa se ierte pe sine siesi pentru toate greselile pe care le-a facut de-a lungul vietii si sa inceapa:
sa se aprecieze din nou;
sa aiba mai multa speranta in viitor;
sa devina mai increzator in fortele lui...
si lista ar putea continua....
rondina
Postat pe 17 Octombrie 2012 15:03
De la: rondina, la data 2012-10-17 15:03:32[quote name=
Sper sa nu ajung niciodata in stadiul asta! Fenomenul se intampla numai atunci cand cel in cauza a invatat sa traiasca cu depresia (desi se lupta cu ea), a fost mereu tipul timid care a pastrat in el trairile si care n-a permis nimanui sa-l cunoasca cu adevarat, simte ca nu face parte cu adevarat dintr-un grup, in care sa se exprime liber fara a parea diferit sau ciudat! Asa percep eu aceasta stare de fapt, pierderea legaturii cu sine siesi....Pana acum nu mi s-a intamplat asa ceva... si mi-este bine!
Babuinul nostru, ar trebui sa invete sa se ierte pe sine siesi pentru toate greselile pe care le-a facut de-a lungul vietii si sa inceapa:
sa se aprecieze din nou;
sa aiba mai multa speranta in viitor;
sa devina mai increzator in fortele lui...
si lista ar putea continua....

Rondina,eu vad depresia ca pe o forma de lasitate personala si o consider ca fiind renuntarea in lupta cu neputinta!!!Discutia cu tine insati face parte din procedurile introspectiei,,eu asa vad lucrurile,s-ar putea sa gresesc in afirmatii!!!Depresia conduce la pierderea controlului,a legaturii cu Eu-l tau!!

Referitor la domnul nostru,as mai adauga:
-sa iubeasca oamenii si sa-i accepte asa cum sunt!
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2012 15:13
Pfff...

Atatea mesaje din partea voastra...Imi confirma onoarea de a fi interesant in ochii catorva femei de pe forum/a anumitor tipuri de femei cu personalitate moderna si emancipata care au prins gustu' si setea dreptatii si libertatii de opinie in fatza barbatului slab,fara incredere in el si fara argumente,in fatza aparentelor(sau nu,de cele mai multe ori da)acestora cu care ii si domina de altfel.

Hmm,misogin...e un disc zgariat deja.Tot ce e criticabil din partea unui barbat pt voi,e si suspect,nu-i asa?Ce vina am eu ca sunteti obisnuite sa auziti ce va convine voua?Preferati sa fiti mintite frumos?Si asta o stiam?De catre cine?De catre cine va convine,nu?

Daca nu stiati deja,atunci va mai invat eu cate ceva:

Daca ati prins gustu' dominarii/controlului(emotional sau rational) unui anumit tip de barbat,si va gadila orgoliul(adica va simtiti bine dupa asta),atunci nu e bine...V-ati pierdut feminitatea.Ati devenit masculi,si daca v-ar fi crescut si niste oua mari in chilotei,ati fi fost chiar satisfacute total.

Dupa cum vedeti chiar in aceste momente,inca mai exista masculi cu oua,poate ca traiesc singuri,insa voi,nu ii recunoasteti ca si masculi tocmai pt ca vreti voi sa fiti/deveniti ce sunt ei!

Cu masculii "ascultatori" va satisfaceti orgoliul iar cu cei "misogini" -masculini, ar tb sa va simtiti femei,dar nu prea mai aveti cu ce...

A spus cineva ca mai devreme ca mi-ar fi frica de femei????Cum ai zis??Ei nu ma-nebuni!!Nu mey...de ANUMITE TIPURI DE FEMEI.Si nu frica,ci RETINEREA DE A-MI MANIFESTA personalitatea mea naturala.

Pfff...de ce sa imi fie frica?De faptul ca vor sa conduca barbatul(anumit tip)prin toate mijloacele?Daca mi-ar fi frica ar fi de faptul ca nu mai gasesti usor femei FEMININE.Sunteti spre finalul de etapa de emancipare si nu va mai regasiti ceea ce ati pierdut(daca macar stiti ce ati pierdut).

kudika_10817

Femeile "emancipate" de azi sunt praf la calitati.Nu mai insist sa amintesc care sunt.Singurele lor calitati care le plac sunt cele copiate de la barbatii masculini.
Daca te simti barbat,eu te felicit.Ai ajuns la capatul traseului emanciparii!!

babouin
Postat pe 17 Octombrie 2012 16:04
V-ati pierdut feminitatea prin emancipare si acest aspect nu vreti sa il recunoasteti aici pe forum.Ce interes ati avea?

Ei nah,uite ca eu prin emanciparea voastra nu mi-am pierdut masculinitatea,asa "vrea muschii mei"!
babouin
Postat pe 17 Octombrie 2012 16:11
Rondina

Nu sunt in nici o depresie.Am viata sociala permanenta.Altii au gresit pt mine in viata asta.Si am ajutat si ajut femeile!
babouin
Postat pe 17 Octombrie 2012 16:14
Tu prin masculinitatea ta, ai devenit femeie
Ghicicummacheama
Postat pe 17 Octombrie 2012 16:14
Cheama cele cateva "pretene" in ajutor,ca nu mai detii argumente logice...Dar ce logica?Am uitat ca femeile nu sunt logice...
babouin
Postat pe 17 Octombrie 2012 16:21
De la: babouin, la data 2012-10-17 16:04:58Pfff...

Atatea mesaje din partea voastra...Imi confirma onoarea de a fi interesant in ochii catorva femei de pe forum/a anumitor tipuri de femei cu personalitate moderna si emancipata care au prins gustu' si setea dreptatii si libertatii de opinie in fatza barbatului slab,fara incredere in el si fara argumente,in fatza aparentelor(sau nu,de cele mai multe ori da)acestora cu care ii si domina de altfel.
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2012 16:32
Ce-ar fi sa ne mai scrii cand iti vei gasi o partenera ?
luchianramona
Postat pe 17 Octombrie 2012 16:38
De la: kudika_15804, la data 2012-10-17 16:32:04
De la: babouin, la data 2012-10-17 16:04:58Pfff...

Babouin,am rugamintea sa nu mai jignesti femeile,intri pe un teren minat,ti-o spun cu toata credinta!!!Vad ca nu mi s-a postat commentul,nu are rost sa-l reiau,caci nu ai sa intelegi textul meu,nu poti!!! Logica unei femei nu sta in aversiune si intoleranta,ci in gandire,pe langa ratiune,si cu inima,ceea ce voua nu vi se intampla,caci puneti la treaba, doar un singur cap!
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2012 16:41
luchianramona

Daca o aveam pa pasarik la chilotei,imi gaseam in 2 minute un partener...
babouin
Postat pe 17 Octombrie 2012 18:29
De la: babouin, la data 2012-10-17 18:29:58luchianramona

....nu-mi sta in obicei sa abandonez o discutie, ci pur si simplu aseara m-am uitat la meci...hal de meci!! ne-au imbatat turcii cu apa chioara si ne-au trezit olandezii cu un suc rece si acru de portocale!!! ,,nu ma tem de nimic, ci doar de secunda care urmeaza....inevitabil, candva, eu nu ma voi mai regasi in ea!!!...ignorant nu e cel care nu stie, ci cel care nu intreaba!! Tu ai intrebat, noi ti-am raspuns!! NU detinem adevarul absolut si nici o reteta a fericirii...nici noi si nici nimeni altcineva!! Daca ar fi existat o reteta a fericirii, lacomii ar fi vandut-o la kg, sa se imbogateasca mai repede, iar altruistii, ar fi distribuit-o gratis, la miligram, sa ajunga la toata lumea.....Suntem aici ptr ca ne place sa comunicam!! Nu bravam cu studiile noastre. E de ajuns sa ai o clasa de umor si academia celor sapte ani de acasa....Nu ironizam pe nimeni, doar luam viata la misto, virtual, ptr ca in realitate ne perpeleste ea pe noi, pe toate partile!!...P.S nebunia si prostia sunt gratis, numai urmarile se platesc!!!!
mia2123
Postat pe 17 Octombrie 2012 19:01

ca de obicei am citit repede printre randuri
verdictul meu e ca babuinul e interesant pentru forum si as vrea sa am timp sa ma distrez cu el aici.
cel putin nu e genul de obedient gratuit obisnuit pe kudika
se stie ei care este!
picard-jean-luc
Postat pe 17 Octombrie 2012 19:17
De la: babouin, la data 2012-10-17 18:29:58luchianramona

eu cred ca in doua secunde!
picard-jean-luc
Postat pe 17 Octombrie 2012 19:18
De la: babouin, la data 2012-10-17 16:11:29V-ati pierdut feminitatea prin emancipare si acest aspect nu vreti sa il recunoasteti aici pe forum.Ce interes ati avea?

Ei nah,uite ca eu prin emanciparea voastra nu mi-am pierdut masculinitatea,asa "vrea muschii mei"!

Nu am nici un interes sa iti arat tie....feminitatea mea
Emanciparea noastra ne-a facut sa deschidem ochii si sa vedem ca un barbat nu are mai multa valoare daca.... are o decapotabila. Din contra, gurile rele spun ca masina ....compenseaza pe ,,cea mica''
GHEISA_
Postat pe 17 Octombrie 2012 19:45
Eu cred ca, din plictiseala si curiozitate deopotriva, ai vrut sa stii ce mai zic femeile despre barbati! Nu iesi din tiparul barbatului care poate supravietui un weekend intreg cu doar trei lucruri: o bere, o pereche de boxeri si baterii pentru telecomanda...eeeiii si acum...sper ca n-o vei lua ad litteram!
rondina
Postat pe 17 Octombrie 2012 19:49
De la: rondina, la data 2012-10-17 19:49:36Eu cred ca, din plictiseala si curiozitate deopotriva, ai vrut sa stii ce mai zic femeile despre barbati! Nu iesi din tiparul barbatului care poate supravietui un weekend intreg cu doar trei lucruri: o bere, o pereche de boxeri si baterii pentru telecomanda...eeeiii si acum...sper ca n-o vei lua ad litteram!

Crezi asta,Rondina???? Nu imi pare a fi tipul de barbat sedentar,dimpotriva,,este plimbaret ,dar nu relationeaza usor cu femeile!!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2012 20:13
De la: kudika_15804, la data 2012-10-17 20:13:03
De la: rondina, la data 2012-10-17 19:49:36Eu cred ca, din plictiseala si curiozitate deopotriva, ai vrut sa stii ce mai zic femeile despre barbati! Nu iesi din tiparul barbatului care poate supravietui un weekend intreg cu doar trei lucruri: o bere, o pereche de boxeri si baterii pentru telecomanda...eeeiii si acum...sper ca n-o vei lua ad litteram!

Crezi asta,Rondina???? Nu imi pare a fi tipul de barbat sedentar,dimpotriva,,este plimbaret ,dar nu relationeaza usor cu femeile!!!!

Asa vrea el sa credem, dar....a fo' desconspirat!
rondina
Postat pe 17 Octombrie 2012 20:17
De la: rondina, la data 2012-10-17 20:17:37

Numai conspiratii si conspiratii pe acest forum,,care mai de care ,mai voit reusite,dar nevoit "traduse"!!!!
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2012 20:21
De la: kudika_15804, la data 2012-10-17 20:21:14
De la: rondina, la data 2012-10-17 20:17:37

Numai conspiratii si conspiratii pe acest forum,,care mai de care ,mai voit reusite,dar nevoit "traduse"!!!!

...musai !
rondina
Postat pe 17 Octombrie 2012 20:25
De la: rondina, la data 2012-10-17 20:25:00[quote name='
...musai !

Nimic nu scapa ochilor vigilenti,nu????????
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2012 20:26
De la: kudika_15804, la data 2012-10-17 20:26:13
...musai !

Neeeeeeeeeeeee...nu ma intere' in mod deosebit, si asta-i doar un alt topic ca multe altele, pe care bantui...
rondina
Postat pe 17 Octombrie 2012 20:35
De la: rondina, la data 2012-10-17 20:35:06
De la: kudika_15804, la data 2012-10-17 20:26:13
...musai !

Neeeeeeeeeeeee...nu ma intere' in mod deosebit, si asta-i doar un alt topic ca multe altele, pe care bantui...

Asa este,Rondina,glumeam,,sunt simple topicuri,unde aplicam din simpla dorinta de comunicare !!!
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2012 20:37

Rondina

Esti cam pe dinafara,pisi...parerea mea e ca te cam bazezi pe experienta personala cu barbatii...Nu-i asa ca unele femei au sansa sa creada ca daca s-au nascut cu pisi in chilotei si vin barbatii peste ele,gata,sa vezi ce experienta au,si cata dreptate de asemenea cred ca au...Pisi,increderea in propria persoana poate veni si din alte surse,nu doar din impresia pe care ti-o da barbatul despre tine...pfff

Daca stam de vb 3 minute,iti spun si ce chiloti ai pa tn(daca ai)...

babouin
Postat pe 17 Octombrie 2012 20:37
De la: babouin, la data 2012-10-17 20:37:26

Rondina

Esti cam pe dinafara,pisi...parerea mea e ca te cam bazezi pe experienta personala cu barbatii...Nu-i asa ca unele femei au sansa sa creada ca daca s-au nascut cu pisi in chilotei si vin barbatii peste ele,gata,sa vezi ce experienta au,si cata dreptate de asemenea cred ca au...Pisi,increderea in propria persoana poate veni si din alte surse,nu doar din impresia pe care ti-o da barbatul despre tine...pfff

Mama da' ce mascul feroce te crezi.
Scrii pe forum ca sa ceri pareri, dar te cam oftici cand citesti ceva ce nu-ti convine.
Eu cred ca tu esti pe dinafara!
Nu stii sa socializezi deloc. Parerile care-ti displac, le consideri drept atac la adresa ta.
Asta pentru ca esti plin de tine, esti egoist din cale afara.
Femeile nu agreaza acest gen de barbati, nici chiar pe aia cu decapotabila si locuinta.
Ghicicummacheama
Postat pe 17 Octombrie 2012 20:49
De la: babouin, la data 2012-10-17 20:37:26

Rondina

Babouin,iti citesc postarile,recunosc ca o fac sub imperiul unei stari de nervozitate,nascuta la citirea repetativa a expresiei "pisi",deloc agreata de mine si care are,trebuie sa recunosti asta,conotatii nedemne de colega mea,Rondina,o cunosc si iti garantez faptul ca nu corespunde tipologiei de "pisi",decat,poate,din punct de vedere al reactiilor aparute ca urmare a saturatiei la auzul ci citirea acestui apelativ!!!Nu-ti inteleg repulsia afisata fata de femei,,cu atat mai mult cu cat te prezinti ca fiind barbat!!Pur si simplu,tind sa cred ca toate problemele tale,ce tin de comunicarea cu femeile,,,vin din trecutul tau,,ma insel????
kudika_15804
Postat pe 17 Octombrie 2012 21:00
De la: babouin, la data 2012-10-07 13:15:251.Cand o femeie nu simte atractie(probabil fizica)pentru tine,nu vede nici altceva bun(calitati)chiar daca poate ai.

Am nevoie sa ma clarific in aceasta problema,si poate ma ajutati voi.Multumesc.

Se pare ca nu sunt un tip chiar respingator dpdv fizic,din moment ce vreo 3 tipe,pe rand,m-au abordat,chiar si atunci cand nu eu am parut interesat de ele.Se pare ca le-am parut interesant.
Mi s-a parut ciudat ca toate trei,dupa cateva minute de conversatie cu mine au plecat asa cum au si venit.Cand am incercat sa le mai surprind privirea dupa aceasta conversatie,niciuna nu parea interesata...
Spuneti-mi ce credeti,mie mi se pare ca nu transmit ceva ce le intereseaza.

Ce inseamna sa transmiti masculinitate(atitudine)?Mie mi se pare ca aceasta masculinitate nu imi lipseste.Totusi masculinitatea(atitudinea) se poate confunda cu "baiat frumos"si eu exact asta nu sunt?Iar ele au vrut sa isi confirme ca "degeaba am atitudine daca nu sunt fat frumos"?

hmmm,daca dupa cateva minute de conversatie ai incercat sa ghicesti ce culoare au chiloteii lor ,e clar de ce nu mai pareau interesate
Ame_li
Postat pe 17 Octombrie 2012 21:03

kudika_15804

Ce sa fac,testez si io piata ca sa vad cum reactioneaza femeile de genul celora le deranjeaza apelativul de "pisi".
Tocmai ce mi-ati confirmat ca apelativul asta transmite semnal pozitiv in subconstientul femeii adevarate,adica cu calitati feminine,ori,tocmai ce voi,cateva doar de pe forum,raspundeti negativ la acest apelativ,adica stiti de ce nu-i asa?Pentru ca tocmai nu mai aveti(nu le mai recunoasteti)acele calitati carora le plac barbatilor masculini.Capishi?Hai k nu e greu de priceput,doar am spus destul de limpede,intelege oricine,doar ma pricep la explicatii...Io va explic asta de vreo 2 pagini deja,dar incepeti sa ma plictisiti cu faptul ca nu vreti sa acceptati ideea,desi va aduc argumente clare...

De ce se intelege ca as avea repulsie pt femei??
Ah...ai uitat sa precizezi ca depinde catre CARE TIPURI DE FEMEI sunt retinut in conversatie...
Femeile care "raspund" pozitiv la "pisi" sunt cam femeile care ma intereseaza pe mine,adica cele fara orgoliu(deseori fara fond),dorinta de dominare,control,etc,adica tocmai acele calitati MASCULINE!!Poi voi ce vreti?Sa schimbati destinul barbatilor masculini doar pt ca ati prins voi gustu' dominarii si controlului?Pfff...

kudika_14322

Egoist?Plin de mine?Nesociabil?
Asa ti se pare ca sunt eu?Mi-ai si gasit defectele,gata,eh?Mi le-ai cautat mult?
Hai sa iti spun io ceva:
Tu ma vezi in felul asta doar pt ca te-ai cam "EMANCIPAT"...adica tu barbat,eu barbat...Daca tu ma vezi egoist,plin de mine,mai putin sociabil,iti dau imediat explicatia:

Egoist
Arogant
Putin sociabil
Etc...multe altele,sunt calitati masculine,si nu feminine.Tu,daca ai fi avut calitati feminine(dar nu le ai pt k te-ai emancipat)nu le-ai fi "detectat",intelegi tu?
Femeia feminina nici nu deranjata de aceste calitati care doar masculii le poseda...inseamna ca te-ai transformat in mascul,dar mai vrei si oua,dar uite ca nu ti le dau...

babouin
Postat pe 17 Octombrie 2012 21:43
Don'profesor (sper ca nu de limba romana) nu exista expresia barbati masculini !!!!

Iar la intrebarea ,, de care femei crezi ca sunt atras eu'' spun doar un singur cuvant PITIPOANCE
GHEISA_
Postat pe 17 Octombrie 2012 22:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa fac? 7 De la: blaa 14 Ianuarie 2010 20:24
imi vreau iubirea inapoi!!!! 7 De la: anda_a 10 Noiembrie 2009 23:42
Atata durere in suflet... 23 De la: marco918 23 August 2010 23:29
Te simti condamnat sa fii singur mereu? 1 De la: Alina1842 17 Martie 2011 18:53
yasmine 5 De la: d3lya_healthy 30 Decembrie 2012 12:52