Mai multe
|
Uite, eu iti propun ceva: stabileste tu programul si zilele cand mergeti in vizita la soacra ta. Nu il lasa doar lui initiativa. Si daca ai putea si ai rabdare, exegereaza putin. Si daca tot faci asta simte-te bine cu soacra ta, stai cat mai mult cu ea. Faci de fapt ceea ce face si el. Cand va vedea ca tu accepti, ca tu esti cea care ia initiativa, crede-ma ca se va schimba. Trebuie doar sa ai rabdare, poate nu s eintampla asta de rpima data, insa cu siguranta se va intampla. Stii, de ce trebuie sa faci o schimbare? pentru ca este o nebunie sa faci acelasi lucru si sa te astepti la rezultate diferite. Si daca vrei sa schimbi ceva schimbarea trebuie sa plece d ela tine. Schimbi ceva la tine si el se va schimba, iti garantez. Conditia primordiala este sa nu spui ce ai de gand sa faci, tii secret si sa actionezi. http://www.relatiidecuplu.com/index.php/dezvoltare-personala |
||
|
kudika109274 Postat pe 26 Februarie 2013 21:20 |
||
|---|---|---|
Imi cer scuze ca nu am raspuns, dar am avut ceva problema cu contul...multumesc pt sfaturi, vad ca nu sunt singura in situatia asta...ma simt mai linistita lucrurile nu sau clarificat...dimpotriva...vrem sa renovam casa in care stam, adica a ei, care a trecut-o pe numele sotului meu imediat dupa nunta..daaaar...desigur ca mereu are de comentat, nu ii convine culoare usilor, parchetul e prea deschis/inchis etc..si am renuntat i-am zis sotului ca am gasit o casa cu 10.000 de euro ( noi stam la sat, preturile nu sunt foarte mari) insa casa nu arata bine...asta e, mai bine bag bani intr-o ruina decat in casa ei (ca tot a ei ii la urma urmei) sau sa stea cu ma-sa si sa isi renoveze casa cu ea...nu ma pot simti in largul meu deloc, de ceva timp este numai cu ochii pe mine, a fost operata si a stat la pat 2-3 sapt. am incercat sa fac totul bine, dar ce credeti...mancarea e prea asa prea nu stiu cum etc...pur si simplu ma urmarea la fiecare pas...sa nu mai zic de faptul ca 3 sapt cat a stat la pat zilniiiic aveam musafiri sa o vada, babele din strada...simt ca o iau razna...
|
||
|
kudika_12538 Postat pe 2 Martie 2013 17:49 |
||
Tin sa mentionez ca nu toate soacrele de baieti sunt asa disperate...matusa mea e soacra de baiat, si nora-sa sta cu ea in casa, dar nici vorba de urmarit pas cu pas sa vada ce si cum face nora, ii lasa sa faca cum cred ei de cuvinta si nu se baga delooc...uitasem sa mentionez ca acum catev azile veni vorba de copii si mi-a zis ca ea ii sigura ca nu o sa fiu mama ca nu am rabdare si se vede ca nu imi doresc...si culmea, ghiciti ce? lucrez cu copii si ii ador, sunt educatoare...plus de asta zicea cineva mai sus ca atunci cand voi avea copii am sa am nevoie de ajutorul ei..nici vorba...eu voi fi mama si eu il voi creste..PUNCT. ...VA PUP
|
||
|
|
||
|
kudika_12538 Postat pe 2 Martie 2013 17:56 |
||
De la: kudika_12538, la data 2013-03-02 17:49:58Imi cer scuze ca nu am raspuns, dar am avut ceva problema cu contul...multumesc pt sfaturi, vad ca nu sunt singura in situatia asta...ma simt mai linistita Din ceea ce tastezi aici este clar ca ,sotul tau nu iti impartaseste opiniile si hotararea de a locui singuri!!!!!!Soacra ta este o femeie versata,a stiut cum sa aranjeze lucrurile ,incat sa-l determine pe fiul ei sa fie dependent de ea!!!!Te va "bate" la golaveraj!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 2 Martie 2013 18:00 |
||
De la: kudika_12538, la data 2013-03-02 17:56:30Tin sa mentionez ca nu toate soacrele de baieti sunt asa disperate...matusa mea e soacra de baiat, si nora-sa sta cu ea in casa, dar nici vorba de urmarit pas cu pas sa vada ce si cum face nora, ii lasa sa faca cum cred ei de cuvinta si nu se baga delooc...uitasem sa mentionez ca acum catev azile veni vorba de copii si mi-a zis ca ea ii sigura ca nu o sa fiu mama ca nu am rabdare si se vede ca nu imi doresc...si culmea, ghiciti ce? lucrez cu copii si ii ador, sunt educatoare...plus de asta zicea cineva mai sus ca atunci cand voi avea copii am sa am nevoie de ajutorul ei..nici vorba...eu voi fi mama si eu il voi creste..PUNCT. ...VA PUP Saracuta de tine. Am fost si eu in situatia ta. Stiu prin ce treci ... |
||
|
Ghicicummacheama Postat pe 2 Martie 2013 18:03 |
||
De la: kudika_12538, la data 2013-03-02 17:56:30Tin sa mentionez ca nu toate soacrele de baieti sunt asa disperate...matusa mea e soacra de baiat, si nora-sa sta cu ea in casa, dar nici vorba de urmarit pas cu pas sa vada ce si cum face nora, ii lasa sa faca cum cred ei de cuvinta si nu se baga delooc...uitasem sa mentionez ca acum catev azile veni vorba de copii si mi-a zis ca ea ii sigura ca nu o sa fiu mama ca nu am rabdare si se vede ca nu imi doresc...si culmea, ghiciti ce? lucrez cu copii si ii ador, sunt educatoare...plus de asta zicea cineva mai sus ca atunci cand voi avea copii am sa am nevoie de ajutorul ei..nici vorba...eu voi fi mama si eu il voi creste..PUNCT. ...VA PUP Nimeni nu a spus ca nu exista exceptii de la regula generala!!!!Dar vin cu o intrebare,tu,nu ti-ai cunoscut soacra inainte de incheierea casatoriei,nu ai vazut ce caracter are???Imi este imposibil sa cred ca un om se schimba instant,fara a se manifesta anterior schimbarii de moment!!!!!Problema legata de locuinta trebuia sa o clarifici inainde de a va casatori,nu acum!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 2 Martie 2013 18:08 |
||
Esti o bestie!Gindeste-te ca si tu vei fi mama,daca mai ai un pic de umanitate in tine.Ce sa faca bietul barbat?!Daca esti atit de rea incit nu suporti oamenii dragi lui....,in situatia in care ei sunt la locul lor,tu esti vinovata si ar fi mai bine sa-l parasesti.Lasa omul in pace cu ale lui si pleacaaaaaaa,pleaca acum cit nu este prea tirziu.Tu nu meriti nimic bun pe acest pamint.
|
||
|
kudika_5236 Postat pe 19 Martie 2013 08:12 |
||
De la: kudika_5236, la data 2013-03-19 08:12:48Esti o bestie!Gindeste-te ca si tu vei fi mama,daca mai ai un pic de umanitate in tine.Ce sa faca bietul barbat?!Daca esti atit de rea incit nu suporti oamenii dragi lui....,in situatia in care ei sunt la locul lor,tu esti vinovata si ar fi mai bine sa-l parasesti.Lasa omul in pace cu ale lui si pleacaaaaaaa,pleaca acum cit nu este prea tirziu.Tu nu meriti nimic bun pe acest pamint. Nu crezi ca esti prea dura in exprimare????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Martie 2013 08:17 |
||
|
Buna fetelor! Ce te faci atunci cand esti intre ciocan si nicovala? Sot versus parinti!? Recunoasteti scenariul? De cele mai multe ori sunteti pusi in fata unor astfel de situatii.Cum le gestionati? Astfel de probleme se pot rezolva usor, cu inteligenta si “viclenie” as putea spune. Spun viclenie deoarece cateodata o minciuna nevinovata n-a omorat pe nimeni. Ca sa multumesti si “capra” si “varza” nu prea ai cum sa fi sincer si cu inima deschisa, pentru ca altfel te mananca “lupii”. Si cand spun lupi ma refer la socrii care, indifferent daca faci totul cum trebuie tot nu esti indeajuns de buna pentru fiul lor sau pentru familia lor. Dar daca va puneti rotitele in functiune puteti sa faceti ca lucrurile sa fie in favoarea voastra fara sa iasa discutii. Spre exemplu: Fiti de accord cu tot ce vi se propune , sprijiniti-va sotul in toate, iar in timp schimbati macazul in directia care va convine aducand argumente solide sau folosind trucuri pe care numai noi femeile le stim. Ve-ti vedea ca va fi mult mai bine decat daca va opuneti cu vehementa unor idei care nu va convin. Poate pe moment vi se pare ceva de neconceput, dar pe parcurs puteti avea surpriza de a descoperi anumite avantaje. Incercati sa vedeti partea plina a paharului si sa inclinati balanta in favoarea voastra. Femeia trebuie sa fie mereu cu o secunda mai desteapta decat barbatul. |
||
|
kudika_34702 Postat pe 8 Mai 2013 15:28 |
||
De la: kudika_12538, la data 2013-03-02 17:49:58Imi cer scuze ca nu am raspuns, dar am avut ceva problema cu contul...multumesc pt sfaturi, vad ca nu sunt singura in situatia asta...ma simt mai linistita Stii ce i-as spune eu? I-as spune ca daca nu-i convine mancarea sa-si faca singura. Si i-as mai spune ca acea casa nu-i camera de audiente, ca sa primeasca non-stop vizite de la babele din sat. Fii si tu mai directa! La inceput o sa faca urat, dar apoi o s-o pui la punct, cand o sa vada ca nu-i merge cu tine. O sa vezi cum o sa devina o mielusea, dar sa nu ai incredere in schimbarea ei de atitudine, caci genul asta de soacre nu se schimba niciodata cu adevarat. |
||
|
kudika_32792 Postat pe 9 Mai 2013 08:25 |
||
De la: kudika_5236, la data 2013-03-19 08:12:48Esti o bestie!Gindeste-te ca si tu vei fi mama,daca mai ai un pic de umanitate in tine.Ce sa faca bietul barbat?!Daca esti atit de rea incit nu suporti oamenii dragi lui....,in situatia in care ei sunt la locul lor,tu esti vinovata si ar fi mai bine sa-l parasesti.Lasa omul in pace cu ale lui si pleacaaaaaaa,pleaca acum cit nu este prea tirziu.Tu nu meriti nimic bun pe acest pamint. Sigur nu esti socra de nurori?
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 9 Mai 2013 08:26 |
||
*soacra sau, mai bine spus, so acra.
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 9 Mai 2013 08:26 |
||
De la: kudika172071, la data 2013-02-12 16:04:35TOATE SOACRELE DE BAIETI SA MOARA!Sunt de-a dreptul idioate , frustrate etc! Nu-i chiar asa, mai exista si mame de baieti, care sunt soacre exceptionale, nicidecum acre sau obsedate de control!
|
||
|
kudika_32792 Postat pe 9 Mai 2013 08:29 |
||
De la: kudika_12538, la data 2012-11-18 18:33:19Buna fetelor...Din totdeauna am avut o imagine urata despre soacre...dar culmea,viitoarea mea soacra este o femeie minunata, blanda, nu se baga in treburile noastre..dar culmea inca o data este ca ma scoate din sarite, fara nici o vina din partea ei...iubitul meu este prea mamos...ma rog, el a crescut fara tata, doar cu mama lui si este extrem de atasat de ea, il inteleg sa ii poarte de grija , insa mi se pare ca este prea exagerat...nu vrea sa ne facem casa, intr-o zona de lux a orasului,cu un proiect frumos ca el vrea sa stam cu mama-sa...ca nu poate sa stea linistit a stie ca nu ii cu el in casa...orice problema ii zice si ei, de sarbatori dooooar cu ea, sa nu cumva sa nu fie mama lui prezenta...si am ajuns sa nu o suport din cauza ca el ii prea ''dupa mami''..cred ca ea si-a cam dat seama ca nu imi place asta si incerca tot timpu sa ne evite ca sa stam mai mult noi doi...cand vine la mine nu rezista sa stam singuri toata ziua doar noi doi ca trebe sa o vizitam si pe ea...ma scoate din sarite si nu o mai suport pe biata femeie...asta este singurul nostru ''defect de relatie'', doar din cauza asta ne certam..ca i-am zis ca nu am nimic cu ea, dar nah vreau sa fim mai mult timp singuri...si zice ca exagerez..poate are dreptate din punctul lui de vedere...insa al meu este diferit, nu trebuie sa stie mama mereu fiecare pas al nostru...cand merg la el,stam cu ea oreee, cate 5 ore, ma oboseste, il simt ca se simte foarte bine in prezenta ei....nici nu stiu ce sa fac,este o situatie naspa ca ea nu are nici o vina, si eu nu o suport deloc si eu stau mai mult cu socrii decat cu sotul........si m/am saturat de ei,ca si tine.....
|
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 23 Iulie 2014 20:44 |
||
De la: kudika_956391, la data 2014-07-23 20:44:21De la: kudika_12538, la data 2012-11-18 18:33:19Buna fetelor...Din totdeauna am avut o imagine urata despre soacre...dar culmea,viitoarea mea soacra este o femeie minunata, blanda, nu se baga in treburile noastre..dar culmea inca o data este ca ma scoate din sarite, fara nici o vina din partea ei...iubitul meu este prea mamos...ma rog, el a crescut fara tata, doar cu mama lui si este extrem de atasat de ea, il inteleg sa ii poarte de grija , insa mi se pare ca este prea exagerat...nu vrea sa ne facem casa, intr-o zona de lux a orasului,cu un proiect frumos ca el vrea sa stam cu mama-sa...ca nu poate sa stea linistit a stie ca nu ii cu el in casa...orice problema ii zice si ei, de sarbatori dooooar cu ea, sa nu cumva sa nu fie mama lui prezenta...si am ajuns sa nu o suport din cauza ca el ii prea ''dupa mami''..cred ca ea si-a cam dat seama ca nu imi place asta si incerca tot timpu sa ne evite ca sa stam mai mult noi doi...cand vine la mine nu rezista sa stam singuri toata ziua doar noi doi ca trebe sa o vizitam si pe ea...ma scoate din sarite si nu o mai suport pe biata femeie...asta este singurul nostru ''defect de relatie'', doar din cauza asta ne certam..ca i-am zis ca nu am nimic cu ea, dar nah vreau sa fim mai mult timp singuri...si zice ca exagerez..poate are dreptate din punctul lui de vedere...insa al meu este diferit, nu trebuie sa stie mama mereu fiecare pas al nostru...cand merg la el,stam cu ea oreee, cate 5 ore, ma oboseste, il simt ca se simte foarte bine in prezenta ei....nici nu stiu ce sa fac,este o situatie naspa ca ea nu are nici o vina, si eu nu o suport deloc si ei ce zic |
||
|
kudika_950728 Postat pe 23 Iulie 2014 20:47 |
||
Buna ,am citit cu atentie ce ai scris pentru ca m-a surprins asemanarea intre situatia mea si a ta .Cu toate ca sunt intr-o alta parte a lumii am aceiasi situatie si simplu nu stiu ce sa fac .Sa continuu va fi greu, sa accept aceasta situatie sa renunt ,imi va fi probabil f. greu .Iti doresc putere sa decizi ca si mie deltfel
|
||
|
kudika_971494 Postat pe 24 Iulie 2014 20:57 |
||
De la: kudika_950728, la data 2014-07-23 20:47:51nimic....ce sa zica??????De la: kudika_956391, la data 2014-07-23 20:44:21De la: kudika_12538, la data 2012-11-18 18:33:19Buna fetelor...Din totdeauna am avut o imagine urata despre soacre...dar culmea,viitoarea mea soacra este o femeie minunata, blanda, nu se baga in treburile noastre..dar culmea inca o data este ca ma scoate din sarite, fara nici o vina din partea ei...iubitul meu este prea mamos...ma rog, el a crescut fara tata, doar cu mama lui si este extrem de atasat de ea, il inteleg sa ii poarte de grija , insa mi se pare ca este prea exagerat...nu vrea sa ne facem casa, intr-o zona de lux a orasului,cu un proiect frumos ca el vrea sa stam cu mama-sa...ca nu poate sa stea linistit a stie ca nu ii cu el in casa...orice problema ii zice si ei, de sarbatori dooooar cu ea, sa nu cumva sa nu fie mama lui prezenta...si am ajuns sa nu o suport din cauza ca el ii prea ''dupa mami''..cred ca ea si-a cam dat seama ca nu imi place asta si incerca tot timpu sa ne evite ca sa stam mai mult noi doi...cand vine la mine nu rezista sa stam singuri toata ziua doar noi doi ca trebe sa o vizitam si pe ea...ma scoate din sarite si nu o mai suport pe biata femeie...asta este singurul nostru ''defect de relatie'', doar din cauza asta ne certam..ca i-am zis ca nu am nimic cu ea, dar nah vreau sa fim mai mult timp singuri...si zice ca exagerez..poate are dreptate din punctul lui de vedere...insa al meu este diferit, nu trebuie sa stie mama mereu fiecare pas al nostru...cand merg la el,stam cu ea oreee, cate 5 ore, ma oboseste, il simt ca se simte foarte bine in prezenta ei....nici nu stiu ce sa fac,este o situatie naspa ca ea nu are nici o vina, si eu nu o suport deloc |
||
|
NEGRUTTTT Postat pe 24 Iulie 2014 21:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Pareri diferite dupa 6 ani de relatie | 9 | De la: simmy_mona 12 Ianuarie 2013 21:08 |
| Sunt foarte suparata | 150 | De la: valitecuci 30 Ianuarie 2011 21:23 |
| LA CE SCOALA SA INSCRI UN COPIL ? | 12 | De la: karos 16 Martie 2009 11:44 |
|
|
||
| inelul de logdna sa rupt | 5 | De la: Liviu_Liviu_1 4 Septembrie 2016 14:35 |
| Dilemele iubirii ...dupa casatorie | 26 | De la: kudika128805 22 Aprilie 2010 20:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.