Mai multe
De la: kudika379235, la data 2013-02-03 20:25:13am citit aproape toate comentariile si m-au facut sa rad...am facut "haz de necaz"... eu nu locuiesc cu soacra!!!!!!!! Ba da,tu poti scapa de soacra,sa-l pui pe el sa aleaga intre tine si ea! |
||
|
Titanika Postat pe 3 Februarie 2013 20:34 |
||
|---|---|---|
| esti o proasta, iti vei da seama cand vei avea copiii tai, sa-ti dea Dumnezeu trei baieti si singuratate, poate vei realiza atunci... | ||
|
cbalan Postat pe 3 Februarie 2013 20:55 |
||
De la: kudika379235, la data 2013-02-03 20:25:13am citit aproape toate comentariile si m-au facut sa rad...am facut "haz de necaz"... eu nu locuiesc cu soacra!!!!!!!! frumoasa doamna sotu tau este un om de nimic nu se numeste barbat si el traeste cu tine ca sa nu fie singur si sa aiba o femeie ca tine buna si sclava si dupa stapinirea lui asta pt ca tu esti slabuta ..credema sunt destui barbati demn de tine si sa te respecte nu sati spuie ca daca nuti convine pleaca tu credema eu ca barbat tio spun daca tia zis asta asa fa invatal minte sa stie ce inseamna respect de familie iubita femeie este o vb mama este mama e adevarat nimic de zis dar totul are o limita familia este mai importanta mama tea crescut dar de suportat te suporta femeia siti creste si copii si tu o tratez ca pe oricare ,,iti spun ala este barbat demn de mila lui este de nimic credema tu meriti ceva mai bun esti inca o femeie frumoasa dar cel mai important ai un suflet bun mare frumos si iubitor .si sincer ,el nu te merita de loc si pe nici o femeie nu merita asemenea barbati eu nu am permis nimanui din familia mea sa ma intrebe ceva despre vreuna din iubitele sau mamele copiilor mei si pt mine ele sunt mai importante decit oricine din familia mea sau a ei indiferent ca e mama sau tata |
||
|
|
||
|
bleyd_nyght Postat pe 3 Februarie 2013 21:08 |
||
| Atunci suporta daca esti in situatia lor!De fapt tine de alegerile fiecaruia,nu te obliga nimeni sa stai cu astfel de persoane si mai ales sa te mariti cu un astfel de barbat.Deci ori luati masuri ori taceti,nu va mai dati cu parerea! | ||
|
kudika172071 Postat pe 3 Februarie 2013 21:46 |
||
| atunci sa ramana cu ma-sa! | ||
|
kudika172071 Postat pe 3 Februarie 2013 21:54 |
||
De la: kudika_23545, la data 2013-02-03 20:29:43De la: Titanika, la data 2013-02-03 20:26:14De la: kudika_23545, la data 2013-02-03 20:17:59De la: kudika_15804, la data 2013-02-03 20:14:55De la: kudika_23545, la data 2013-02-03 20:00:40De la: kudika_15804, la data 2013-02-03 19:58:04De la: kudika_23545, la data 2013-02-03 19:55:59[quote name=' Nu!Si ei sant amandoi afara la lucru
|
||
|
Titanika Postat pe 3 Februarie 2013 22:15 |
||
| O sa vedeti voi !!!!!! Tot la ciupercile mele ajungeti !!!!! | ||
|
kind_er Postat pe 4 Februarie 2013 05:37 |
||
|
||
|
kind_er Postat pe 4 Februarie 2013 05:37 |
||
| bravo! felicitari! | ||
|
kudika052169 Postat pe 4 Februarie 2013 09:05 |
||
| olla | ||
|
kudika109343 Postat pe 4 Februarie 2013 09:18 |
||
| fetelor am cam aceeasi problema.sunt casatorita doar de 3 luni.in prima sapt dupa nunta mi-au venit socrii, el e mort dupa mama-sa,i-am spus lui sa le zica sa nu mai vina la noi.ce sa fac,nu i suport | ||
|
kudika_28529 Postat pe 4 Februarie 2013 09:25 |
||
De la: kudika_28529, la data 2013-02-04 09:25:00fetelor am cam aceeasi problema.sunt casatorita doar de 3 luni.in prima sapt dupa nunta mi-au venit socrii, el e mort dupa mama-sa,i-am spus lui sa le zica sa nu mai vina la noi.ce sa fac,nu i suport daca gresesc cu ceva va rog da-ti-mi un sfat |
||
|
kudika_28529 Postat pe 4 Februarie 2013 09:26 |
||
De la: kudika_28529, la data 2013-02-04 09:26:24De la: kudika_28529, la data 2013-02-04 09:25:00fetelor am cam aceeasi problema.sunt casatorita doar de 3 luni.in prima sapt dupa nunta mi-au venit socrii, el e mort dupa mama-sa,i-am spus lui sa le zica sa nu mai vina la noi.ce sa fac,nu i suport |
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Februarie 2013 09:47 |
||
Cum dracului nu pricep. Intai faceti nunta pe urma la scurt timp vedeti defecte. Parca faceti nunta asa .....sa iasa la numar. Ala nu a avut parinti pana sa faci nunta ?
|
||
|
kind_er Postat pe 4 Februarie 2013 10:24 |
||
| ba a avut parinti,numai ca este o soacra care toata viata ei sa ocupat doar de vizite si prietenii.vine la mine in casa,ca este casa mea,l nu are nimik doar sa vada cum am eu pe acolo,curiozitatea o mananca,pt asta nu o suport.daca gresesc,asta este. | ||
|
kudika_28529 Postat pe 4 Februarie 2013 10:37 |
||
De la: kudika_28529, la data 2013-02-04 10:37:18ba a avut parinti,numai ca este o soacra care toata viata ei sa ocupat doar de vizite si prietenii.vine la mine in casa,ca este casa mea,l nu are nimik doar sa vada cum am eu pe acolo,curiozitatea o mananca,pt asta nu o suport.daca gresesc,asta este. In ziua in care isi anunta vizita,cheama-i si pe parintii tai ,daca este posibil,iti garantez ca va rari vizitele instant!!!Aceasta curiozitate morbida a soacrelor este nascuta din neputinta lor de a fi femei discrete,ponderate in comportament si bun simt!!!Si culpa apartine sotului tau pentru faptul ca permite mamei sale sa va incalce intimitatea,este un barbat "moale",parerea mea!!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Februarie 2013 10:45 |
||
| parintii mei nu vor sa vina sa nu deranjeze.imi vine sa zic ca este obsedata dupa el,ca si cum el ar fi barbatus-o | ||
|
kudika_28529 Postat pe 4 Februarie 2013 10:50 |
||
De la: kudika_28529, la data 2013-02-04 10:50:16parintii mei nu vor sa vina sa nu deranjeze.imi vine sa zic ca este obsedata dupa el,ca si cum el ar fi barbatus-o Aplica o data aceasta schema si ai sa vezi rezultatele!!!Dragostea materna obsesiva este distrugatoarea pentru viata de cuplu a doi tineri casatoriti!!!Daca cu mama soacra nu te intelegi,vorbeste cu socrul tau,explica-i,in termeni civilizati,ce anume te deranjeaza si poate te va ajuta in demersul tau!!!!De multe ori,socrii sunt mult mai conciliabili,decat mamele soacre!!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Februarie 2013 10:56 |
||
|
||
|
Nazarin Postat pe 4 Februarie 2013 11:59 |
||
De la: kudika_28529, la data 2013-02-04 10:50:16parintii mei nu vor sa vina sa nu deranjeze.imi vine sa zic ca este obsedata dupa el,ca si cum el ar fi barbatus-o :))) parca e soacra`mea............. |
||
|
Nazarin Postat pe 4 Februarie 2013 12:05 |
||
| ciuperci !!!!! | ||
|
kind_er Postat pe 4 Februarie 2013 12:39 |
||
|
"Soacra...este in plus" In acest cazi ai o solutie sa o si ai reziolvat "plusul" |
||
|
criszoe Postat pe 4 Februarie 2013 13:38 |
||
Dragele mele cum este mai bine? Eu sunt soacra si am doua nurori pana acum.Nu le supar niciodata cu nimic,nu ma duc in vizita la ele niciodata ,nu ma bag in problemele lor,nu am pareri vis-a-vis de nimic,daca ma intreaba vreuna ceva le raspund cu placere,daca nu imi vad de treaba mea,daca vreuna din ele imi reclama ceva in comportamentul fiilor mei-le ascult,dar nu imi exprim nici un punct de vedere ii las sa isi rezolve singuri problemele si... tot nu este bine - daca vor sa vina in vizita sunt bine primite si respectate,nu ma ajuta niciodata cu nimic si nici nu le cer nimic.Vreau sa va mai spun ceva - cu una din nurorile mele am stat in casa mai multi ani ea a venit din provincie si am ajutat-o sa isi ia un serviciu ,sa faca facultatea . In aceasta perioada am ajutat-o foarte mult penru ca mergea si la serviciu si la facultate - eu am splat,eu am calcat,eu am gatit,eu am facut piata,eu am facut ordine in casa - am trecut prin aceste lucruri si pe mine nu m-a ajutat nimeni - nici mama -nici soacra-ir sotul avea un serviciu care il tinea ocupat multe ore (mecanic de locomotiva) am avut si serviciu 25 de ani si cinci copii - printre care si doi gemeni.Stiam se inseamna sa iti fie greu.Dar ce credeti ca a fost bine? Cand au plecat de la mine (si-au cumparat apartament si fiul meu a terminat facultatea aveau servicii foarte bune)nora mea cand a iesit din casa mia spus asa: Soacrele vin in vizita la nurori sa vada daca ia calcat camasa odorului si a facut de mancare" Am crezut ca nu am auzit bine - am suferit doi ani,am plans si m-am chinuit pentru ca nu am inteles de ce mi se spune acest lucru.Dar...dragele mele acum vreau sa-i multumesc din suflet pentru lectia pe ca mi-a dat-o!Eu m-asi fi dus la fiecare dintre ei,faceam curat,spalam ,calcam,ma acupam de nepoti si cand se apropia ora ca ei sa vina acasa plecam sa nu ma gaseasc acolo si sa nu deranjez.Acum,ii multumesc din suflet-pentru ceea ce mi-a spus atunci.Nu cresc nepoti (eu am crescut singura 5 copii) nu fac menajul lor,ma ocup de mine si fac ce imi place -adica CITESC-foarte mult.Poate v-am dato tema de gandire-poate nu! Sa fiti fericite!Cum este mai bine? Cred ca asa cum sunt eu acum. SFAT PENTRU SOACRE - luati exemplu de la mine dragele mele
|
||
|
kudika495560 Postat pe 4 Februarie 2013 15:03 |
||
De la: kudika495560, la data 2013-02-04 15:03:51Dragele mele cum este mai bine? Eu sunt soacra si am doua nurori pana acum.Nu le supar niciodata cu nimic,nu ma duc in vizita la ele niciodata ,nu ma bag in problemele lor,nu am pareri vis-a-vis de nimic,daca ma intreaba vreuna ceva le raspund cu placere,daca nu imi vad de treaba mea,daca vreuna din ele imi reclama ceva in comportamentul fiilor mei-le ascult,dar nu imi exprim nici un punct de vedere ii las sa isi rezolve singuri problemele si... tot nu este bine - daca vor sa vina in vizita sunt bine primite si respectate,nu ma ajuta niciodata cu nimic si nici nu le cer nimic.Vreau sa va mai spun ceva - cu una din nurorile mele am stat in casa mai multi ani ea a venit din provincie si am ajutat-o sa isi ia un serviciu ,sa faca facultatea . In aceasta perioada am ajutat-o foarte mult penru ca mergea si la serviciu si la facultate - eu am splat,eu am calcat,eu am gatit,eu am facut piata,eu am facut ordine in casa - am trecut prin aceste lucruri si pe mine nu m-a ajutat nimeni - nici mama -nici soacra-ir sotul avea un serviciu care il tinea ocupat multe ore (mecanic de locomotiva) am avut si serviciu 25 de ani si cinci copii - printre care si doi gemeni.Stiam se inseamna sa iti fie greu.Dar ce credeti ca a fost bine? Cand au plecat de la mine (si-au cumparat apartament si fiul meu a terminat facultatea aveau servicii foarte bune)nora mea cand a iesit din casa mia spus asa: Soacrele vin in vizita la nurori sa vada daca ia calcat camasa odorului si a facut de mancare" Am crezut ca nu am auzit bine - am suferit doi ani,am plans si m-am chinuit pentru ca nu am inteles de ce mi se spune acest lucru.Dar...dragele mele acum vreau sa-i multumesc din suflet pentru lectia pe ca mi-a dat-o!Eu m-asi fi dus la fiecare dintre ei,faceam curat,spalam ,calcam,ma acupam de nepoti si cand se apropia ora ca ei sa vina acasa plecam sa nu ma gaseasc acolo si sa nu deranjez.Acum,ii multumesc din suflet-pentru ceea ce mi-a spus atunci.Nu cresc nepoti (eu am crescut singura 5 copii) nu fac menajul lor,ma ocup de mine si fac ce imi place -adica CITESC-foarte mult.Poate v-am dato tema de gandire-poate nu! Sa fiti fericite!Cum este mai bine? Cred ca asa cum sunt eu acum. SFAT PENTRU SOACRE - luati exemplu de la mine dragele mele ce tare esti,jur bravo tie,fiecare sa-si creasca singura copii ,de ce sa faci viata mai usoara cuiva si sa ti-o ingreunezi pe a ta
|
||
|
alandalaportocala Postat pe 4 Februarie 2013 15:08 |
||
De la: cbalan, la data 2013-02-03 20:55:56esti o proasta, iti vei da seama cand vei avea copiii tai, sa-ti dea Dumnezeu trei baieti si singuratate, poate vei realiza atunci... hei... controleaza-ti vocabularul. Si `mneata ai facut trei plozi ca sa nu ramai singura la batranete ????? Mai terminati cu mentalitatea asta de 2 lei si lasati-va copiii sa-si traiasca tineretea, sa-si vada de sotiile si casa lor, voi mai singuraticelor luati-va caine sau pisica, gasiti-va ocupatii si nu mai faceti pe martirele. bah
|
||
|
Roua_Deraway Postat pe 4 Februarie 2013 15:17 |
||
De la: kudika495560, la data 2013-02-04 15:03:51Dragele mele cum este mai bine? Eu sunt soacra si am doua nurori pana acum.Nu le supar niciodata cu nimic,nu ma duc in vizita la ele niciodata ,nu ma bag in problemele lor,nu am pareri vis-a-vis de nimic,daca ma intreaba vreuna ceva le raspund cu placere,daca nu imi vad de treaba mea,daca vreuna din ele imi reclama ceva in comportamentul fiilor mei-le ascult,dar nu imi exprim nici un punct de vedere ii las sa isi rezolve singuri problemele si... tot nu este bine - daca vor sa vina in vizita sunt bine primite si respectate,nu ma ajuta niciodata cu nimic si nici nu le cer nimic.Vreau sa va mai spun ceva - cu una din nurorile mele am stat in casa mai multi ani ea a venit din provincie si am ajutat-o sa isi ia un serviciu ,sa faca facultatea . In aceasta perioada am ajutat-o foarte mult penru ca mergea si la serviciu si la facultate - eu am splat,eu am calcat,eu am gatit,eu am facut piata,eu am facut ordine in casa - am trecut prin aceste lucruri si pe mine nu m-a ajutat nimeni - nici mama -nici soacra-ir sotul avea un serviciu care il tinea ocupat multe ore (mecanic de locomotiva) am avut si serviciu 25 de ani si cinci copii - printre care si doi gemeni.Stiam se inseamna sa iti fie greu.Dar ce credeti ca a fost bine? Cand au plecat de la mine (si-au cumparat apartament si fiul meu a terminat facultatea aveau servicii foarte bune)nora mea cand a iesit din casa mia spus asa: Soacrele vin in vizita la nurori sa vada daca ia calcat camasa odorului si a facut de mancare" Am crezut ca nu am auzit bine - am suferit doi ani,am plans si m-am chinuit pentru ca nu am inteles de ce mi se spune acest lucru.Dar...dragele mele acum vreau sa-i multumesc din suflet pentru lectia pe ca mi-a dat-o!Eu m-asi fi dus la fiecare dintre ei,faceam curat,spalam ,calcam,ma acupam de nepoti si cand se apropia ora ca ei sa vina acasa plecam sa nu ma gaseasc acolo si sa nu deranjez.Acum,ii multumesc din suflet-pentru ceea ce mi-a spus atunci.Nu cresc nepoti (eu am crescut singura 5 copii) nu fac menajul lor,ma ocup de mine si fac ce imi place -adica CITESC-foarte mult.Poate v-am dato tema de gandire-poate nu! Sa fiti fericite!Cum este mai bine? Cred ca asa cum sunt eu acum. SFAT PENTRU SOACRE - luati exemplu de la mine dragele mele Daca te simti in elementul tau,,,este foarte bine!!!Toate femeile,atat nurori,cat si mame soacre au dreptul la viata personala!!!Pe de alta parte,situatia ta corespunde propriei alegeri,nimeni nu ti-a impus nimic!!!In schimb,mereu am afirmat ca tinerii casatoriti,care doresc si ajung sa fie parinti,trebuie sa-si asume calitatea de mama sau tata si sa isi creasca copilasii,in situatii exceptionale,,,acceptand ajutorul bunicilor!!Copii trebuie sa fie crescuti de cei ,care le-au dat viata,acestia ii pot modela ,forma dupa dorintele personale si in mediul dorit si creat de ei!!!Sunt mama si soacra ,daca fiicele mele imi vor cere ajutorul in cresterea viitorilor prunci,,o voi face ,dar fara a-mi lua angajament permanent si am sa procedez astfel,nu din egoism sau rea vointa ,ci pentru ca tinerii,odata cu mariajul incheiat,trebuie sa invete sa lupte cu viata,asa cum si eu am facut-o la timpul meu,neacceptand ajutorul bunicilor,decat in cazuri fortuite!!!Copii nu sunt ai soacrelor sau socrilor,ci ai celor care i-au conceput!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 4 Februarie 2013 15:23 |
||
| Mergea scris si la fanteziii .............. cu soacre. | ||
|
kind_er Postat pe 5 Februarie 2013 05:46 |
||
|
AI DREPTATE! Bucura-te ca totusi ai o socra buna...comunica cu ea si cu el, dar fi DIPLOMATA, nu radicala, arata-i ca iti poti oferi ce ii oferea si mama lui si chiar mai mult pentru ca il atragi din partea ta, ca altfel tot tu pierzi. Nu fi radicala si sa incerci sa-l indepartezi brusc de mama lui pentru ca tu pierzi, pentru ca cat ar fi ele de bune, nebune, mai avem nevoie si de ele si oricum au avantaj fata de tine. Iti spune o persoana care a suferit foarte mult din cauza soacrei, si aproape ne-a distrus relatia. |
||
|
danadanuta Postat pe 5 Februarie 2013 06:58 |
||
De la: kudika_25578, la data 2013-02-05 05:46:09Mergea scris si la fanteziii .............. cu soacre. Auzi, din cate am citit p`-acia despre soacre, parca-ti dau dreptate cu ciupercile-alea!
|
||
|
Roua_Deraway Postat pe 5 Februarie 2013 07:14 |
||
De la: kudika_23545, la data 2013-02-05 07:14:07De la: kudika_25578, la data 2013-02-05 05:46:09Mergea scris si la fanteziii .............. cu soacre. Fie soacra cat de rea,,pica, ea, la mana si ciuperca meaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 5 Februarie 2013 07:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce parere aveti despre saloanele de infrumusetare corporala? | 2 | De la: anastasia_m 17 Ianuarie 2010 08:32 |
| IONUTZCOIUTZ cer ajutor iar | 67 | De la: kudika364100 12 Februarie 2011 22:10 |
| Povestea mea... | 9 | De la: kudika_30778 4 Aprilie 2013 11:26 |
|
|
||
| Cand sotul refuza sa mearga in vacanta 7 zile doar cu sotia,pe motiv ca se plictiseste | 66 | De la: kudika_9592 4 August 2012 15:43 |
| Are un respect profund pentru parintii lui..... | 8 | De la: kudika012552 15 Martie 2010 16:46 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.