Setari Cookie-uri

Mama nu mi-l acceapta..ce fac??un sfat...va rog.

buna seara!draga mea , eu zic sa te mai gandesti!nu te rapezi cu capul inainte in gard!incearca sa discuti cu mama ta separat , cere-i sa motiveze refuzul.Orice parinte , doreste pentru copilul lui ce este mai bine!daca ea a simtit ca acest baiat nu este potrivit pentru tine , sa stii ca nu-i o joaca , mamele , au un al treilea simt care le spune cand este bun ceva pentru copilul lor sau cand se afla in pericol.Tu , fiind implicata pana peste cap , nu mai vezi lucruri esentiale in aceasta relatie.Nu este chiar un fleac aceasta relatie ,daca-i putem spune asa , as vrea sa cred ca nu ati avut relatii intime , raman la parerea sa stai cat mai la distanta de acest baiat!sunteti din familii diferite totalmente , sunt multe lucruri pe care acum orbita de dragoste nu le vezi.Iubirea despre care vorbesti acum , maine , nu va mai avea aceeasi intensitate , ba mai mult , se stinge imediat dupa primul gest necuviincios pe ti l-ar face acest baiat , cu atat mai mult se va estompa cu cat acestea se vor repeta sau vor fi adaugate si alte gesturi care contravin purtarii normale si pe care tu nu le poti accepta pentru ca nu esti obisnuita , ai crescut in alt mediu familial decat al lui.Sa retii un lucru , mama adevarata adica cea crestina ortodoxa , este intaiul si cel mai bun psiholog , medic , educator , formator , etc. pentru copilul ei.Te rog sa mergi la biserica sa te spovedesti la parintele duhovnic (banuiesc ca acest lucru il faci in fiecare post din calendarul crestin ortodox) )spune cinstit si corect cum stau lucrurile , cere sfat de la parintele duhovnic cu privire la rezolvarea problemei care o ai , lasa un pomelnic in care ai scris numele de botez al tau al tatei al mamei al nasilor de botez si impreuna cu o lumanare si un ban de 10 lei spui parintelui ca lasi acest pomelnic pentru 40 zile si lasi la biserica biserica sa se faca rugaciuni , tu acasa seara inainte de culcare aprinzi candela si te rogi : spui rugaciunea tatal nostru de 3 ori , crezul la fel , citesti acatistul acoperamantul Maicii Domnului.Nu se poate ca in cele 40 zile sa nu ai raspunsul la rugaciuni daca te rogi cu inima curata sa se faca voia lui Dumnezeu . Nu exista inceput bun in ceva fara sa punem in primul plan pe Dumnezeu! sa auzim de bine ,
kudika379299
Postat pe 6 Ianuarie 2013 17:33
salut, cred ca o sa fie bine daca o sa fiti impreuna, trebuie doar sa luptati impreuna pentru asta, si mai ales sa vada mama ta ca si el face ceva pentru asta (caci cine stie stie ce griji isi face ea, e mama ta si nu iti vrea raul la sigur), doar ca are nevoie de timp sa se deprinda cu asta (posibilul ca si-a dorit un alt ginere, nu un tigan), cred ca ar trebui sa sa vada in el calitati de un om de incredere, cu care ati putea trece peste toate impreuna, adui ca exemple cupluri care au mai trecut prin asa dificultati dar in final au fost fericiti.
cri_sta
Postat pe 6 Ianuarie 2013 19:04
si daca veti fi impreuna asa cum va doriti sa ne spuneti si noua
cri_sta
Postat pe 6 Ianuarie 2013 19:08
cri_sta
cri_sta
De la: cri_sta, la data 2013-01-06 19:04:26salut, cred ca o sa fie bine daca o sa fiti impreuna, trebuie doar sa luptati impreuna pentru asta, si mai ales sa vada mama ta ca si el face ceva pentru asta (caci cine stie stie ce griji isi face ea, e mama ta si nu iti vrea raul la sigur), doar ca are nevoie de timp sa se deprinda cu asta (posibilul ca si-a dorit un alt ginere, nu un tigan), cred ca ar trebui sa sa vada in el calitati de un om de incredere, cu care ati putea trece peste toate impreuna, adui ca exemple cupluri care au mai trecut prin asa dificultati dar in final au fost fericiti.

Exemplele sunt una, ei sunt altii...iar maica-sa stie ce vede...
kudika226898
Postat pe 6 Ianuarie 2013 19:42
De la: kudika_24942, la data 2013-01-05 10:00:11
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-04 03:29:40kudika226898 nu am muncit.am stat acasa.a fost dorinta lui ca eu sa nu muncesc ;) si nu imi lipsea nimic si nici acum chiar daca el e in italia si eu in romania
acasa la cine ?

Or fi "muncit" acasa la unu si la altu'...
kudika226898
Postat pe 6 Ianuarie 2013 19:45
tre' sa scoata si ea un ban neimpozabil cumva
EXCELENTUL
Postat pe 6 Ianuarie 2013 19:58
De la: kudika_24942, la data 2013-01-06 19:58:37tre' sa scoata si ea un ban neimpozabil cumva

numai balarii scoti din gura.
Alyna_Catalin_2
Postat pe 7 Ianuarie 2013 03:05
De la: kudika226898, la data 2013-01-06 19:45:34
De la: kudika_24942, la data 2013-01-05 10:00:11
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-04 03:29:40kudika226898 nu am muncit.am stat acasa.a fost dorinta lui ca eu sa nu muncesc ;) si nu imi lipsea nimic si nici acum chiar daca el e in italia si eu in romania
acasa la cine ?

Or fi "muncit" acasa la unu si la altu'...
nu e asa cum zici tu.am stat acasa cum oricare femeie care nu lucreaza..ori femeile acelea se duc si la alti barbati acasa?eu una nu.am stat acasa.
Alyna_Catalin_2
Postat pe 7 Ianuarie 2013 03:06
esti o balarie de putoare ordinara care stai toata ziua pe net...
EXCELENTUL
Postat pe 7 Ianuarie 2013 07:30
De la: kudika_24942, la data 2013-01-07 07:30:40esti o balarie de putoare ordinara care stai toata ziua pe net...

ca si tine de altfel.si nu stau toata ziua pe net.nu ma cunosti asa ca numai scoate perle din gura aia k pute.
Alyna_Catalin_2
Postat pe 7 Ianuarie 2013 11:37
esti cea mai sexy balarie

http://www.kudika.ro/comunitate/Alyna_Catalin_2/poze/show/3/80090/poze-Alyna-Catalin-2.html#current-photo
EXCELENTUL
Postat pe 7 Ianuarie 2013 16:25
De la: kudika_24942, la data 2013-01-07 16:25:33esti cea mai sexy balarie

http://www.kudika.ro/comunitate/Alyna_Catalin_2/poze/show/3/80090/poze-Alyna-Catalin-2.html#current-photo

kudika226898
Postat pe 7 Ianuarie 2013 18:04
De la: kudika226898, la data 2013-01-07 18:04:45
De la: kudika_24942, la data 2013-01-07 16:25:33esti cea mai sexy balarie

Alyna_Catalin_2
Postat pe 8 Ianuarie 2013 12:16
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-07 03:05:10
De la: kudika_24942, la data 2013-01-06 19:58:37tre' sa scoata si ea un ban neimpozabil cumva

Daca in cap nu are nimic, scoate si el perlele pe gura!

Mai scoate si altceva din gura, dar, noaptea, cand se plimba prin fata Operei.
Viorica_Franziska
Postat pe 8 Ianuarie 2013 12:55
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-07 11:37:50
De la: kudika_24942, la data 2013-01-07 07:30:40esti o balarie de putoare ordinara care stai toata ziua pe net...

ca si tine de altfel.si nu stau toata ziua pe net.nu ma cunosti asa ca numai scoate perle din gura aia k pute.

Imbecilul cu care te certi, respira prin toti porii internet: de dimineata pana seara e logat non-stop aici, ne modifica mesajele, ne salveaza mesajele, chiar de le-am postat cu ani si luni in urma, ca apoi sa le publice modificate, are tot felul de obsesii legate de userii acestui forum, ataca non-stop pe oricine care nu-l pupa-n dos, dar ii pupa-n fund pe aia sau alea care ii canta in struna.

E un ins jalnic, lipsit de inteligenta si inima.
Viorica_Franziska
Postat pe 8 Ianuarie 2013 12:59
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2012-12-27 01:07:58iubesc si sunt iubita..de un baiat care mama nu mi-l vrea..stiu ca la varsta mea nu ar trebui sa imi fac grijii dar la cum este mama...hmmm..cam greu..el este din familie de tigani..da pe mine nu ma deranjeaza asta..pe mama da..are un defect la ochii,vede foarte bine dar ii "fug"ochii cand il privesti,este din nastere asa..este de la ea de la tara..mai pe scurt: pe ea o deranjeaza totul la el..el ar vrea sa ne mutam impreuna si sa ne facem casuta noastra si tot ce trebuie facut sa fim in rand cu lumea..nunta copii si etc..mama nu e de acord cu asta..acum el este in italia,,in ianuarie vine acasa..vrea sa vorbim cu mama poate reusim sa o convingem..sa stam la mine pentru 2-3 saptamani ca apoi sa plecam in italia.dar nu stiu cum sa fac..ajutati-ma va rog..sfaturi si fara mistouri de genul:"tigan"sau mai stiu eu ce ca nu e frumos.

Dar familia lui te accepta? Din cate stiam, in familiile rrome, nu sunt acceptate fetele de alta etnie, decat extrem de greu.
Viorica_Franziska
Postat pe 8 Ianuarie 2013 13:02
De la: kudika_22127, la data 2013-01-08 12:55:27
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-07 03:05:10

Daca in cap nu are nimic, scoate si el perlele pe gura!

Mai scoate si altceva din gura, dar, noaptea, cand se plimba prin fata Operei.
te-ai spalat pe capul ala sec dupa...
EXCELENTUL
Postat pe 8 Ianuarie 2013 13:26
De la: kudika_22127, la data 2013-01-08 12:59:38

Imbecilul cu care te certi, respira prin toti porii internet: de dimineata pana seara e logat non-stop aici, ne modifica mesajele, ne salveaza mesajele, chiar de le-am postat cu ani si luni in urma, ca apoi sa le publice modificate, are tot felul de obsesii legate de userii acestui forum, ataca non-stop pe oricine care nu-l pupa-n dos, dar ii pupa-n fund pe aia sau alea care ii canta in struna.

esti paranoica francesko

EXCELENTUL
Postat pe 8 Ianuarie 2013 13:28
Cu o fata de cucernica paranoica irezistibila, Parsiva Franceska_22127 priveste tablourile din muzeu:
-Ce tablouri mizerabile aveti pe aici...
Paznicul:
-Alea nu sunt tablouri Doamna Parsiva Franceska_22127,alea sunt oglinzi !!!!
EXCELENTUL
Postat pe 8 Ianuarie 2013 13:28
AM CUNOSCUT O FATA ROMANCA SI CARE S-A MARITAT CU UN TIGAN . A MANCAT NISTE BATAI DE LA TIGAN DE NU MAI STIA DE EA . BAIATUL LOR ISI ASTUPA OCHII SI URECHILE SA NU VADA SI SA NU AUDA . TATAL EI A MURIT .EA NU A MAI SUPORTAT SI A PLECAT LA MAMA EI . A VENI8T TIGANUL SI LE-A BATUT PE AMANDOUA .
eA S-A INTORS ACASA LA EL SI LA BAIAT . I-A PUS CONDITII . TOT NU A FOST BINE .
Argentina_Malcea_1
Postat pe 8 Ianuarie 2013 16:13
De la: kudika_24942, la data 2013-01-08 13:28:55Cu o fata de cucernica paranoica irezistibila, Parsiva Franceska_22127 priveste tablourile din muzeu:
-Ce tablouri mizerabile aveti pe aici...
Paznicul:
-Alea nu sunt tablouri Doamna Parsiva Franceska_22127,alea sunt oglinzi !!!!

Mai ursuletz nabadaios....pai ce-am vorbit io' cu tine?! Hmmmm?! Parca pusesei punct la cele adjective si "complimente" pe 2012, la naiba-n puii mei, acum suntem in 2013, PLEEEEEEEEASEE Hai sa te pupacesc si pe tine si sper sa devii ursuletzul de mai 'nainte!Ok?!
rondina
Postat pe 8 Ianuarie 2013 16:29
Cred ca eu te inteleg perfect, pentru ca si eu trec printr-o relatie asemanatoare...si la mine parintii se opun..Cred k singura solutie ne ramane sa ne ascultam inima si sa facem ce credem noi ca ne va face fericite in viitor...e adevarat k e greu sa renunti la familie si sa stii ca ii dezamagesti, dar oare ei nu se gandesc k prin atitudinea lor ne dezamagesc si pe noi ? :(
Sfatul meu este sa alegi cu inima si cu mintea,si sa nu apleci niciodata urechea la vorbele rautaciosilor daca voi va iubiti este tot ce conteaza !
Nico18
Postat pe 8 Ianuarie 2013 17:11
De la: Nico18, la data 2013-01-08 17:11:24Cred ca eu te inteleg perfect, pentru ca si eu trec printr-o relatie asemanatoare...si la mine parintii se opun..Cred k singura solutie ne ramane sa ne ascultam inima si sa facem ce credem noi ca ne va face fericite in viitor...e adevarat k e greu sa renunti la familie si sa stii ca ii dezamagesti, dar oare ei nu se gandesc k prin atitudinea lor ne dezamagesc si pe noi ? :(
Sfatul meu este sa alegi cu inima si cu mintea,si sa nu apleci niciodata urechea la vorbele rautaciosilor daca voi va iubiti este tot ce conteaza !

Numai invatand din propriile-ti greseli vei reusi sa-i intelegi pe parintii tai, care...niciodata nu se inseala in privinta copiilor lor si a alegerilor acestora...Sorry, dar gresesti ! Stiu ca dragostea doare sub toate formele ei, implinita sau neimplinita, insa asa cum parintii tai nu-l pot accepta in familia ta, asa nici ai lui nu te pot vedea cu ochi buni, n-au cum...etniile intotdeauna fac casatorii intre ei, isi iau "aceiasi carne" daca ma intelegi! Va trebui sa dai cu capul de sus ca sa-l descoperi pe cel de jos...dar nu asa este viata?! Cum ti-am spus, vei invata din propriile-ti greseli si vei ajunge sa-i apreciezi si sa-i respecti pe parinti asa cum merita!Nu uita, o mama nu se minte niciodata, este unul dintre pacatele mari pe care le facem cu buna stiinta, iar regretele de mai tarziu sunt tardive !
rondina
Postat pe 8 Ianuarie 2013 17:20
pentru kudika22127 da familia lui ma acceapta nu am avut deloc probleme.mama lui este tot romanca doar tatal lui este tigan. pentru rondina nu este loc de regrete la mine. pentru nico18 apoi cred ca doar asa putem face. sa ne ascultam inima si sa facem ce credem noi ca ne va face fericite in viitor.
Alyna_Catalin_2
Postat pe 8 Ianuarie 2013 23:45
De la: Argentina_Malcea_1, la data 2013-01-08 16:13:21AM CUNOSCUT O FATA ROMANCA SI CARE S-A MARITAT CU UN TIGAN . A MANCAT NISTE BATAI DE LA TIGAN DE NU MAI STIA DE EA . BAIATUL LOR ISI ASTUPA OCHII SI URECHILE SA NU VADA SI SA NU AUDA . TATAL EI A MURIT .EA NU A MAI SUPORTAT SI A PLECAT LA MAMA EI . A VENI8T TIGANUL SI LE-A BATUT PE AMANDOUA .
eA S-A INTORS ACASA LA EL SI LA BAIAT . I-A PUS CONDITII . TOT NU A FOST BINE .

Asa sa pateasca toate toantele care intra in astfel de combinatii.
kudika226898
Postat pe 9 Ianuarie 2013 00:55
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-08 23:45:34pentru kudika22127 da familia lui ma acceapta nu am avut deloc probleme.mama lui este tot romanca doar tatal lui este tigan. pentru rondina nu este loc de regrete la mine. pentru nico18 apoi cred ca doar asa putem face. sa ne ascultam inima si sa facem ce credem noi ca ne va face fericite in viitor.

Daca familia lui te accepta, e foarte bine, tie si iubitului tau nu va ramane decat sa va casatoriti, dupa cum va doriti.

In timp, daca iubitul tau se va dovedi un sot si un tata bun, mama ta nu va mai avea ce sa comenteze la adresa lui.

Important este ca tu si iubitul tau va iubiti, aveti aceleasi planuri de viitor, iar familia lui te accepta. Faptul ca mama ta nu-l doreste ca ginere, n-ar trebui sa conteze atat de mult, parerea mea.
Viorica_Franziska
Postat pe 9 Ianuarie 2013 13:22
De la: kudika_24942, la data 2013-01-08 13:28:05
De la: kudika_22127, la data 2013-01-08 12:59:38

esti paranoica francesko

Si inca nu te-ai vazut pe tine...
Viorica_Franziska
Postat pe 9 Ianuarie 2013 13:24
Am vorbit cu Alina,pt ca iam dat id-ul meu si tin legatura cu ea,tin sa va anunt ca sant impreuna in Italia si sant fericiti,dragostea lor a invins orce obstacol iar mama ei a cedat si a inteles in sfarsit ca dragostea este mai presus !
Titanika
Postat pe 23 Februarie 2013 09:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Idei , va rog ! :D 23 De la: vitamina_c 28 Aprilie 2011 10:33
barbati scunzi,femei inalte=cupluri nepotrivite? 8 De la: valy90 24 Februarie 2011 17:02
Ne-am despartit, si ne iubim.. 11 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 15:44
il iubesc ma iubeste ...nu putem fi impreuna 152 De la: capsunik_luv 12 Decembrie 2009 00:00
Spune ca e cu mine,dar vorbeste si cu alte femei... 118 De la: cristina_boeru_30 15 Septembrie 2013 22:12