Mai multe
|
nu stiu ce sa zic....gandeste-te ca vei fi si tu mama si poats vei trece printr-o situatie la fel ca cea pe care o traieste mama ta acum"!!poate in momentul asta te gandesti ca nu vei face niciodata asa cu copilul tau dar iti zic eu: fiecare parinte vrea ce e mai bun pt copilul lui!!!si inca cv ........nu sunt rasista dar nici nu ii agreez prea mult pe tigani insa nu inteleg de ce trebuie sa ne tot curcim ....ar fi mai ok romani cu romani tigani cu tigani |
||
|
kta06 Postat pe 30 Decembrie 2012 10:29 |
||
|---|---|---|
|
||
|
criszoe Postat pe 30 Decembrie 2012 10:31 |
||
|
Alina eu nu am prea comunicat pe forum dar tie consider ca iti pot da un sfat. Am o fata de varsta ta si cunosc din pacate cateva situatii din care as vrea sa iti descriu una. O prietna de a ficei mele din bucuresti venea in vacanta si se intalneau la tara.O fata superba inteligenta ,a terminat liceul cu medie peste 9. Se jucau cu copiii din din vecini,printre care si copiii unui tigan. Intre ea si unul din baietii romi s-a infiripat o idila o dragoste mai apoi,a renuntat la scoala si s-a mutat la el. Dragostea a durat putin,mama ei a murit,tatal a vandut casa in Bucuresti ea nu mai are unde sa se duca.O bate si o trimite la produs prin Spania,o drogheaza nu pot descrie in cuvinte ce pateste acea fata. Cand o ai ei sunt intrebati de ce o trateaza asa li se raspunde,,daca i-a trebuit p..a de tigan!!! Nu iti ucide parintii !!!!Nu cred ca ar suporta sa te vada in vreo situatie asemanatoare cu cea de mai sus. Faci ce crezi tu dar cum spunea cineva mai devreme din pacate acea etnie are obiceiurile ei nu le poti schimba tu. |
||
|
|
||
|
danpetrut70 Postat pe 30 Decembrie 2012 10:35 |
||
POT DOAR SA TI SPUN CA ESTI IN CRIZA- INNEBUNESTI INCET SI SIGUR-INCEARCA SA ITI REVII....
|
||
|
kudika514595 Postat pe 30 Decembrie 2012 10:37 |
||
De la: danpetrut70, la data 2012-12-30 10:35:58 Alina eu nu am prea comunicat pe forum dar tie consider ca iti pot da un sfat.obiceiurile etniei sunt sa ti traga la mu ie
|
||
|
kudika_23875 Postat pe 30 Decembrie 2012 10:39 |
||
DOAR SA FII ATAT DE EGOISTA SI SA-I OMORI PE TOTI CEI DIN JURUL TAU....
|
||
|
kudika514595 Postat pe 30 Decembrie 2012 10:43 |
||
De la: kudika_23875, la data 2012-12-30 09:42:31De la: AIAIA, la data 2012-12-30 07:52:04Draga domnisoara, am 45 ani si sunt mama de fete. Ma pun in pielea mamei tale si vad din ce ne povestteti o frumusete de barbat, care merita sa-ti strici relatiile cu parintii.- negricios, cu nistagmus congenital, sau strabism, cu rude multe cu multe fuste.!!! Si cum sa fie fata ta/ sau fiul tau- ca doar toate se mostenesc? Te vad frumusica si destul de desteapta sa ceri ajutor/ sa recunotyi ca ai avea nevoie de o alta parere.... Te ai gandit cum va fi peste 20 ani cand minunata ta fata, in care ai investit ot si ti ai da duhul pt ea, ar veni cu asa ceva acasa??? Mama ta vrea ce e mai bun pt tine... Mai ai rabdare!!!pi sa te ar romii n a nus cred ca ma confunzi....iar daca stii ceva despre mine ..stii din facebook..cu care ma loghez eu pe kudika....dupa cum vb....esti un bolnav la cap....nu stii decat sa jignesti o vb ca lumea nu ai...oi fi de etnia de care se vb aici |
||
|
kudika335366 Postat pe 30 Decembrie 2012 10:47 |
||
De la: kudika_23875, la data 2012-12-30 09:42:31De la: AIAIA, la data 2012-12-30 07:52:04Draga domnisoara, am 45 ani si sunt mama de fete. Ma pun in pielea mamei tale si vad din ce ne povestteti o frumusete de barbat, care merita sa-ti strici relatiile cu parintii.- negricios, cu nistagmus congenital, sau strabism, cu rude multe cu multe fuste.!!! Si cum sa fie fata ta/ sau fiul tau- ca doar toate se mostenesc? Te vad frumusica si destul de desteapta sa ceri ajutor/ sa recunotyi ca ai avea nevoie de o alta parere.... Te ai gandit cum va fi peste 20 ani cand minunata ta fata, in care ai investit ot si ti ai da duhul pt ea, ar veni cu asa ceva acasa??? Mama ta vrea ce e mai bun pt tine... Mai ai rabdare!!!pi sa te ar romii n a nus cred ca ma confunzi....iar daca stii ceva despre mine ..stii din facebook..cu care ma loghez eu pe kudika....dupa cum vb....esti un bolnav la cap....nu stii decat sa jignesti o vb ca lumea nu ai...oi fi de etnia de care se vb aici |
||
|
kudika335366 Postat pe 30 Decembrie 2012 10:47 |
||
De la: kudika335366, la data 2012-12-30 10:47:17 stai linistita, e tigan get beget, dar pacat ca e cam frustrat mai ales acum in prag de an nou, nu-l baga in seama!
|
||
|
yumy Postat pe 30 Decembrie 2012 10:52 |
||
De la: kudika335366, la data 2012-12-30 10:47:17nu te con,,fund,retarto prin 2009 nu stiai ce sa mai faci cu fita ca nu te asculta vorbeai cu mn la tel zicei ca si in casa ti e tarsa sa mergi ca te aud vecinii,,erai debusolata rau,,daca e sa aiba cnva la cap cva sigur esti tu,,sau erai sper ca ti ai revenitDe la: kudika_23875, la data 2012-12-30 09:42:31De la: AIAIA, la data 2012-12-30 07:52:04Draga domnisoara, am 45 ani si sunt mama de fete. Ma pun in pielea mamei tale si vad din ce ne povestteti o frumusete de barbat, care merita sa-ti strici relatiile cu parintii.- negricios, cu nistagmus congenital, sau strabism, cu rude multe cu multe fuste.!!! Si cum sa fie fata ta/ sau fiul tau- ca doar toate se mostenesc? Te vad frumusica si destul de desteapta sa ceri ajutor/ sa recunotyi ca ai avea nevoie de o alta parere.... Te ai gandit cum va fi peste 20 ani cand minunata ta fata, in care ai investit ot si ti ai da duhul pt ea, ar veni cu asa ceva acasa??? Mama ta vrea ce e mai bun pt tine... Mai ai rabdare!!!pi sa te ar romii n a nus
|
||
|
kudika_23875 Postat pe 30 Decembrie 2012 10:57 |
||
|
mama ta are mai multa experienta de viata... sfaturile ei nu trebuie neglijate..... mai devreme sau mai tirziu se dovedeste, totdeauna, ca mamele au dreptate. |
||
|
oticj Postat pe 30 Decembrie 2012 10:58 |
||
De la: yumy, la data 2012-12-30 10:52:00De la: kudika335366, la data 2012-12-30 10:47:17 nu toata lumea e ca tn tar fa mika
|
||
|
kudika_23875 Postat pe 30 Decembrie 2012 10:59 |
||
| buna,si eu am fost impreuna cu un tigan.mise parea ca e totul pt. mine.pina la urma si-a dat in petic ,nu mai puteam sa scap de el.stateam la mine acasa,a trebuit sa fug si apoi sa vind casa ,sa plec in alt oras[si ma gasit si acolo]ca sa scap de el.VAI DE CAPUL MEUde abia am scapat.revino-ti acum pina nu e prea tirziu.o sa-ti para rau si pierzi ani frumosi din viata ta.sa nu crezi ca nu ma iubea ,ba f mult,si nu era nici violent dar ma toca psihic ma izola de lume sub pretextul ca nu se simte bine cu x prieteni,rude etc...ca toaia lumea il priveste ca pe un tigan si asa a ajuns sa ma controleze si sa mi fie stapin exact ca la ei la satra.........asta incet incet.eu eram orbita de iubire nu vadeam.la nunta unui var unde nu am avut voie sa dansez sa vb sau sa privesc pe nimeni in afara de el [rudele]m-am luminathttp://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/56107.html#si a inceput calvarul ne certam des si ne bateam ....a trebuit sa-l trimit la bai[era si bolnav]ca sa pot fugi din casa mea din orasul meu de rudele mele de prieteni pt ca ma domina si nu mai puteam.FUUUUUUUUUUGI CIT MAI POTI.CU MULTA SINCERITATE,vei spune ca EL nu e asa ,ba da e asa ca asa e rasa lor | ||
|
kudika118005 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:00 |
||
De la: kudika118005, la data 2012-12-30 11:00:19buna,si eu am fost impreuna cu un tigan.mise parea ca e totul pt. mine.pina la urma si-a dat in petic ,nu mai puteam sa scap de el.stateam la mine acasa,a trebuit sa fug si apoi sa vind casa ,sa plec in alt oras[si ma gasit si acolo]ca sa scap de el.VAI DE CAPUL MEUde abia am scapat.revino-ti acum pina nu e prea tirziu.o sa-ti para rau si pierzi ani frumosi din viata ta.sa nu crezi ca nu ma iubea ,ba f mult,si nu era nici violent dar ma toca psihic ma izola de lume sub pretextul ca nu se simte bine cu x prieteni,rude etc...ca toaia lumea il priveste ca pe un tigan si asa a ajuns sa ma controleze si sa mi fie stapin exact ca la ei la satra.........asta incet incet.eu eram orbita de iubire nu vadeam.la nunta unui var unde nu am avut voie sa dansez sa vb sau sa privesc pe nimeni in afara de el [rudele]m-am luminathttp://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/56107.html#si a inceput calvarul ne certam des si ne bateam ....a trebuit sa-l trimit la bai[era si bolnav]ca sa pot fugi din casa mea din orasul meu de rudele mele de prieteni pt ca ma domina si nu mai puteam.FUUUUUUUUUUGI CIT MAI POTI.CU MULTA SINCERITATE,vei spune ca EL nu e asa ,ba da e asa ca asa e rasa lorasta e doar intamplarea ta ,nu ne intereseaza,daca i bagi pe toti in aceiasi oala te bagi si tu odata cu ei |
||
|
kudika_23875 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:07 |
||
| draga mea nu stiu daca te va ajuta sfatul meu,dar eu sper ca da. spui ca esti de atatia ani cu el,dar nu ai ajuns sa locuiesti cu el...si iti sugerez sa nici nu o faci. prietena mea s-a casatorit cu un tigan cu care am si copilarit, s-au indragostit intre timp si etc. au avut o relatie timp de 5 ani pe urma s-au casatorit. dupa casatorie el a inceput sa o bata,sa o trimita la lucru,el sta acasa si doarme. nu o lasa sa iasa din casa,nu o ia niciunde cu el. o duce la el in tiganie si atat. acolo e sluga lor cat timp dureaza vizita. nu te prostii,dragostea e oarba,dar mai ai timp aa faci ceea ce trebuie cu viata ta. vei gasi altceva mai bun,ai incredere in tine.nu te lasa dusa de val si de cuvintele frumoase care ti le spune. sunt doar vorbe. iti doresti sa fi nefericita o viata?ai sa regreti pasul facut. mama ta are dreptate. daca as avea o fata si mi-ar aduce asa ceva as proceda la fel sau poate mai rau. | ||
|
kudika226209 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:13 |
||
De la: kudika_23875, la data 2012-12-30 10:57:29De la: kudika335366, la data 2012-12-30 10:47:17nu te con,,fund,retarto prin 2009 nu stiai ce sa mai faci cu fita ca nu te asculta vorbeai cu mn la tel zicei ca si in casa ti e tarsa sa mergi ca te aud vecinii,,erai debusolata rau,,daca e sa aiba cnva la cap cva sigur esti tu,,sau erai sper ca ti ai revenitDe la: kudika_23875, la data 2012-12-30 09:42:31De la: AIAIA, la data 2012-12-30 07:52:04Draga domnisoara, am 45 ani si sunt mama de fete. Ma pun in pielea mamei tale si vad din ce ne povestteti o frumusete de barbat, care merita sa-ti strici relatiile cu parintii.- negricios, cu nistagmus congenital, sau strabism, cu rude multe cu multe fuste.!!! Si cum sa fie fata ta/ sau fiul tau- ca doar toate se mostenesc? Te vad frumusica si destul de desteapta sa ceri ajutor/ sa recunotyi ca ai avea nevoie de o alta parere.... Te ai gandit cum va fi peste 20 ani cand minunata ta fata, in care ai investit ot si ti ai da duhul pt ea, ar veni cu asa ceva acasa??? Mama ta vrea ce e mai bun pt tine... Mai ai rabdare!!!pi sa te ar romii n a nus nu stiu ce baigui acolo...dar ptr limbajul tau exista un buton....RAPORTEAZA ABUZ DE LIMBAJ...ceea ce am asi facut |
||
|
kudika335366 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:14 |
||
De la: kudika_23875, la data 2012-12-30 10:57:29De la: kudika335366, la data 2012-12-30 10:47:17nu te con,,fund,retarto prin 2009 nu stiai ce sa mai faci cu fita ca nu te asculta vorbeai cu mn la tel zicei ca si in casa ti e tarsa sa mergi ca te aud vecinii,,erai debusolata rau,,daca e sa aiba cnva la cap cva sigur esti tu,,sau erai sper ca ti ai revenitDe la: kudika_23875, la data 2012-12-30 09:42:31De la: AIAIA, la data 2012-12-30 07:52:04Draga domnisoara, am 45 ani si sunt mama de fete. Ma pun in pielea mamei tale si vad din ce ne povestteti o frumusete de barbat, care merita sa-ti strici relatiile cu parintii.- negricios, cu nistagmus congenital, sau strabism, cu rude multe cu multe fuste.!!! Si cum sa fie fata ta/ sau fiul tau- ca doar toate se mostenesc? Te vad frumusica si destul de desteapta sa ceri ajutor/ sa recunotyi ca ai avea nevoie de o alta parere.... Te ai gandit cum va fi peste 20 ani cand minunata ta fata, in care ai investit ot si ti ai da duhul pt ea, ar veni cu asa ceva acasa??? Mama ta vrea ce e mai bun pt tine... Mai ai rabdare!!!pi sa te ar romii n a nus nu stiu ce baigui acolo...dar ptr limbajul tau exista un buton....RAPORTEAZA ABUZ DE LIMBAJ...ceea ce am asi facut |
||
|
kudika335366 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:14 |
||
| CE? VINE ACASA IN IANUARIE CE MAI ASTEPTI AVIOANE SINT IN FIECE ZI TF AI PLEACA CE MAI STAI NU O SA TRAIESTI CU MATA | ||
|
RADAR17 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:19 |
||
| va ve-ti desparti | ||
|
kudika_22512 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:21 |
||
| va ve-ti desparti | ||
|
kudika_22512 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:21 |
||
doamneeee...cate aberatii..nu e asa cum descrie-ti voi majoritatea tigsnilor.si sunt romanizati nu tigani din satra si mama lui e romanca..doar tatal lui e tigan si se inteleg super bine.si ei au peste 40 de ani de casatorie si nu s-a intamplat nimic din ce tot vorbiti voi acolo.el e divers de tiganii care ii ziceti voi.cunosc tigani care isi bat femeile le trimit la produs le drogheaza dar el nu e asa.nu stie ce sa imi faca sa imi fie bine.am zis si repet EL ESTE DIVERS DE CEILALTI TIGANI!! intelegeti odata pentru totdeauna.mai tare ma deranjati cu ideile astea rasiste
|
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:25 |
||
De la: kudika335366, la data 2012-12-30 11:14:12De la: kudika_23875, la data 2012-12-30 10:57:29De la: kudika335366, la data 2012-12-30 10:47:17nu te con,,fund,retarto prin 2009 nu stiai ce sa mai faci cu fita ca nu te asculta vorbeai cu mn la tel zicei ca si in casa ti e tarsa sa mergi ca te aud vecinii,,erai debusolata rau,,daca e sa aiba cnva la cap cva sigur esti tu,,sau erai sper ca ti ai revenitDe la: kudika_23875, la data 2012-12-30 09:42:31De la: AIAIA, la data 2012-12-30 07:52:04Draga domnisoara, am 45 ani si sunt mama de fete. Ma pun in pielea mamei tale si vad din ce ne povestteti o frumusete de barbat, care merita sa-ti strici relatiile cu parintii.- negricios, cu nistagmus congenital, sau strabism, cu rude multe cu multe fuste.!!! Si cum sa fie fata ta/ sau fiul tau- ca doar toate se mostenesc? Te vad frumusica si destul de desteapta sa ceri ajutor/ sa recunotyi ca ai avea nevoie de o alta parere.... Te ai gandit cum va fi peste 20 ani cand minunata ta fata, in care ai investit ot si ti ai da duhul pt ea, ar veni cu asa ceva acasa??? Mama ta vrea ce e mai bun pt tine... Mai ai rabdare!!!pi sa te ar romii n a nus zat fa n pu la mea nu sti,,nu mai face pe proasta ca asa o sa ramai vorbeai cu mn la tel in fiecare seara erai terminata psihik,vrei sa ti zic si cand imi vorbeai de sex ,cum iti placea eu pe bune sper ca ti ai revenit,,poti tu sa raportezi cat vrei tot tuta esti
|
||
|
kudika_23875 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:25 |
||
De la: RADAR17, la data 2012-12-30 11:19:17CE? VINE ACASA IN IANUARIE CE MAI ASTEPTI AVIOANE SINT IN FIECE ZI TF AI PLEACA CE MAI STAI NU O SA TRAIESTI CU MATA
|
||
|
kudika_23875 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:28 |
||
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2012-12-30 11:25:21doamneeee...cate aberatii..nu e asa cum descrie-ti voi majoritatea tigsnilor.si sunt romanizati nu tigani din satra si mama lui e romanca..doar tatal lui e tigan si se inteleg super bine.si ei au peste 40 de ani de casatorie si nu s-a intamplat nimic din ce tot vorbiti voi acolo.el e divers de tiganii care ii ziceti voi.cunosc tigani care isi bat femeile le trimit la produs le drogheaza dar el nu e asa.nu stie ce sa imi faca sa imi fie bine.am zis si repet EL ESTE DIVERS DE CEILALTI TIGANI!! intelegeti odata pentru totdeauna.mai tare ma deranjati cu ideile astea rasistepai daca ti dai seama ca astia scriu numai aberatii pe aici dc ai mai scris aici sa le ceri parerea,,ca sa ma faci pe mn sa i injur pe spurcatii astia care cred ca daca li sa intamplat lor cva se intampla la toata lumea ,astia care din cauza mentalitatilor ca a lor au murit sute de mi de oameni |
||
|
kudika_23875 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:33 |
||
nu de asta am scris aici..m-am gandit ca poate imi vor da idei cum sa ii vb mamei despre el adica in sensul ca sa o fac sa accepte si ei incep cu povestile lor..stiu k sunt persoane cum descriu ei poate si mai rele..dar mai stiu k sunt si raritati cum este iubitul meu.dar daca ei nu stiu sa dea sfaturi..ma lipsesc... ei stiu doar sa ia lumea la misto sau sa vb lumea de rau.
|
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:42 |
||
| nu stiu ce sa spun. aceata etnie are obiceiurile ei. probabil mama ta stie ce stie de nu este de acord. eu zic sa analizezi bine toate punctele. sti ca , odata intrata intr-o ,,familie de tigani" (cum tu ai spus) , daca treburile nu merg ok, este greu de iesit. ei au legile lor, nescrise pe care, le respecta cu sfintenie. Sa sti ca , eu stiu cum se lucreaza in Italia. Nu te astepta sa fie totul , roze". se munceste din greu pentru fiecare euro pe care il castigi. asa ca, eu zic sa te gandesti de trei ori inainte de a face pasul. cat priveste refuzul mamei tale de a sta la ea, sunt de acord cu dumneaei, adica, si eu, in casa mea primesc pe cine vreau. iti doresc numai bine si, nu uita, ochii deschisi ca sa nu regreti mai tarziu. | ||
|
maria_doina Postat pe 30 Decembrie 2012 11:46 |
||
De la: maria_doina, la data 2012-12-30 11:46:56nu stiu ce sa spun. aceata etnie are obiceiurile ei. probabil mama ta stie ce stie de nu este de acord. eu zic sa analizezi bine toate punctele. sti ca , odata intrata intr-o ,,familie de tigani" (cum tu ai spus) , daca treburile nu merg ok, este greu de iesit. ei au legile lor, nescrise pe care, le respecta cu sfintenie. Sa sti ca , eu stiu cum se lucreaza in Italia. Nu te astepta sa fie totul , roze". se munceste din greu pentru fiecare euro pe care il castigi. asa ca, eu zic sa te gandesti de trei ori inainte de a face pasul. cat priveste refuzul mamei tale de a sta la ea, sunt de acord cu dumneaei, adica, si eu, in casa mea primesc pe cine vreau. iti doresc numai bine si, nu uita, ochii deschisi ca sa nu regreti mai tarziu.ce sa le mai zici ma frate la retarzi asta |
||
|
kudika_23875 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:50 |
||
| gandeste-te la lucrul pe e ti-l doresti cel mai mult pe lumea asta si care te face cu adevarat fericita si fa-l fara sa-ti mai pese de nimic altceva. mult succes!!! | ||
|
aida21 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:56 |
||
De la: aida21, la data 2012-12-30 11:56:05gandeste-te la lucrul pe care ti-l doresti cel mai mult pe lumea asta si care te face cu adevarat fericita si fa-l fara sa-ti mai pese de nimic altceva. mult succes!!! |
||
|
aida21 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:57 |
||
|
multumesc aida21 si eu stiu cum se munceste in italia si da stiu ca nu e totul roz cu munca in afara. si el vazand asa prefera sa stau acasa si sa munceasca numai el si eu nu is de acord asa.si pana la urma am lucrat si eu si el si pot sa zic k nu e gen de barbat kre sa fie profitor. |
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 30 Decembrie 2012 11:59 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Eu 15 ani, el 20... | 54 | De la: printesaaaa_x 19 Ianuarie 2011 11:03 |
| iubirea adevarata nu are de-a face cu obsesia... | 1 | De la: kudika379923 30 Octombrie 2011 10:33 |
| Dilema profunda !! | 7 | De la: just_laura 22 Aprilie 2009 17:16 |
|
|
||
| neatza fetele | 7 | De la: puiut_77 1 Februarie 2011 14:40 |
| tinuta si machiaz pentru banchet? | 7 | De la: yumalai 26 Mai 2009 14:52 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.