Mai multe
| sa-ti cauti altul; din proprie experienta: mamele au dreptate | ||
|
Carmen_Iuhas_1 Postat pe 30 Decembrie 2012 12:20 |
||
|---|---|---|
|
Sa nu te indoiesti vreodata de faptul ca mama ta iti vrea binele. Ea stie dinainte niste lucruri de care tu nu ai habar inca. Ea are experienta de viata si vrea sa te scuteasca de suferinta pe care o sa o ai mai tarziu. Diferenta de educatie, diferenta in obiceiuri, posesivitatea pe care o au tiganii si faptul ca au un spirit de casta de care tu nu te-ai lovit inca, vor fi lucruri de care te vei lovi mai tarziu. Niciodata el nu-ti va lua apararea tie, intr-un conflict cu familia lor. Aceasta este regula in lumea si regula tiganeasca. Tu te fei supune hotararilor familiei lui si numai cand vei imbatrani si vei avea un baiat, vei avea un cuvant de spus in calitate de soacra. Copiii tai vor fi numiti "copii de tigani " si vor fi tinta ironiilor celorlalti. Da-i o sansa si mamei tale si mai asteapta. Iti spun asta pentru ca am prietene care au fost in aceasta situatie ca si tine |
||
|
Angelica_R Postat pe 30 Decembrie 2012 12:36 |
||
|
nu te lasa,suna-ma sa vb mai multe,pwp.0751175554 |
||
|
|
||
|
kudika_23538 Postat pe 30 Decembrie 2012 12:41 |
||
| angelica_r sa stii ca el deja mia luat apararea cand au auzit ca mama nu il vrea pe el si ai lui incepuse sa nu ma prea vrea cu el si pot zice k acum sunt primita in familia lor mai ceva ca fiica lor.ei au inteles imediat ca ne iubim si orice ar face ei nu ne vor desparti.am zis si repet..rar ca el. | ||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 30 Decembrie 2012 12:46 |
||
| alina, exact prin asa ceva trec si eu dar diferenta este k eu sunt putin mai mik decat tine..eu am 18 ani iar el 26. si noi tot asa suntem(el e de aceeasi etnie q mine dar nu cred k conteaza asta) pt k ai mei nu sunt de acord absolut deloc q el..suntem de 3 ani si 3 luni impreuna si noi tot mai mult in secret..kiar nu stiu ce s mai fac sa-i multumesc pe ai mei sa aiba o parere buna despre el.si el aq e plecat in afara dar va veni.a fost mult timp plecat a mai venit si kiar daca a existat si distanta pe langa certurile cu ai mei am rezistat si toate astea ne-au aratat cat de mult putem s ne iubim.si noi vrem s plecam amandoi adica sa plec si eu din tara q el knd termin scoala pt k asa putem si fericiti...ai mei nu sunt de acord cu el pt k le-a bagat lumea in capo tot felul de kestii despre el si normal k sunt otate false.kiar si el a vb o data cu tata si anul trecut q mama fata in fata si le-a spus k ma iubeste si nu ma va lasa..spuneti-mi si mie ce sa fac sa fie odata de acord q noi..va rog muuult | ||
|
kudika424223 Postat pe 30 Decembrie 2012 12:59 |
||
|
mama ta nu i-ti vrea raul gindeste bine ce faci. |
||
|
kudika109194 Postat pe 30 Decembrie 2012 13:00 |
||
| alina, exact prin asa ceva trec si eu dar diferenta este k eu sunt putin mai mik decat tine..eu am 18 ani iar el 26. si noi tot asa suntem(el e de aceeasi etnie q mine dar nu cred k conteaza asta) pt k ai mei nu sunt de acord absolut deloc q el..suntem de 3 ani si 3 luni impreuna si noi tot mai mult in secret..kiar nu stiu ce s mai fac sa-i multumesc pe ai mei sa aiba o parere buna despre el.si el aq e plecat in afara dar va veni.a fost mult timp plecat a mai venit si kiar daca a existat si distanta pe langa certurile cu ai mei am rezistat si toate astea ne-au aratat cat de mult putem s ne iubim.si noi vrem s plecam amandoi adica sa plec si eu din tara q el knd termin scoala pt k asa putem si fericiti...ai mei nu sunt de acord cu el pt k le-a bagat lumea in capo tot felul de kestii despre el si normal k sunt otate false.kiar si el a vb o data cu tata si anul trecut q mama fata in fata si le-a spus k ma iubeste si nu ma va lasa..spuneti-mi si mie ce sa fac sa fie odata de acord q noi..va rog muuult | ||
|
kudika424223 Postat pe 30 Decembrie 2012 13:01 |
||
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2012-12-30 12:46:23angelica_r sa stii ca el deja mia luat apararea cand au auzit ca mama nu il vrea pe el si ai lui incepuse sa nu ma prea vrea cu el si pot zice k acum sunt primita in familia lor mai ceva ca fiica lor.ei au inteles imediat ca ne iubim si orice ar face ei nu ne vor desparti.am zis si repet..rar ca el. E foarte important sa ne respectam parintii ! Insa nu poti trai ca o marioneta urmand exact regulile impuse de ei, pt. ca o sa ajungi sa iti faci rau. Fiecare avem o viata si o cale de urmat si daca nu o sa iti iei inima in dinti si nu o sa iti urmezi calea dupa deciziile pe care le iei, o sa ai de pierdut. Orice ai face in viata asta o sa ai parte si de bine si de rau. E important sa ni se intample ambele ca sa ne maturizam, ma rog, cei care sunt capabili sa invete din greseli. Daca tu il sti de atata vreme si va iubiti ramaneti impreuna, indiferent de parerile ceorlalti si vezi ce o sa iasa. Multa bafta ! |
||
|
Kiddo_ Postat pe 30 Decembrie 2012 13:03 |
||
nici eu nu stiu ce sa fac sincer iti zic. eu am sa mai incerc sa vb cu ea desi slabe sanse..si la mn il vb lumea de rau..mama la fel..ehh..greu cu ei..dar stii ce zic eu?sa fugim in lume cu iubitii nostri si gatak prea ne gandim la ai nostri si noi knd vom mai fii fericiti?? |
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 30 Decembrie 2012 13:05 |
||
| asa e kudika 11826 daca nu il cunosteam mai ziceam | ||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 30 Decembrie 2012 13:07 |
||
|
toate lucrurile pe lumea asta au niste reguli ca ne plac sau nu. toate defectele unuia dintr-un cuplu se pot transmite la copii tai la tigani ca ei s-au inmultit mai mult intre ei au aparut si multe defecte normal cand amesteci mereu aceiasia ADN_URI DACA ITI ESTE INDIFERENT PENTRU COPII TAI MARITATE CU EL SI SA AVETI COPII MULTI CARE SA_I MAI SPELE GENETIC NEAMUL LUI CA EVIDENT COPII VOSTRI VOR ALEGE LA MATURITATETOT TIGANICA ACOLO II TRAGE ATA DACA INTELEGI DA MAI VB SI TU CU STRAINI SI CERE PAREREA CA POATE INTELEGI TU CE TREBUIE SA INTELEGI DE LA INGERUL TAU PZITOR BAFTA MULTA SI SUCCCES IN VIATA. |
||
|
kudika445747 Postat pe 30 Decembrie 2012 13:30 |
||
|
..hmm... de cele mai multe ori parintii nu dau gres, viata i-a slefuit mai bine decat pe noi ; ei reusesc sa se detaseze de situatie si sa priveasca si sa exprime lucrurile mai obiectiv decat noi ... Decizia ramane in mainile tale si un lucru trebuie sa iti fie clar parintii niciodata nu ne vor raul;ei spera ca noi sa progresam , sa facem mai mult decat au facut ei ;asa ca ... Succes! |
||
|
stelya Postat pe 30 Decembrie 2012 13:40 |
||
|
In primul rand,asculta-ti inima ! Si fa ceea ce SIMTI ! Daca simti ca este omul tau,atunci roag-o pe mama ta,sa se roage la randul ei,ptr tine,ptr fericirea ta ! Arata-i ca l iubesti !Arata-i ca ii respecti opinia,dar inima ta nu i-o poate aproba ! Si ca,pana la urma,este viata ta !Tu-ti traiesti viata,nu dansa ! Iar parintii adevarati,isi sustin "copiii" ! Vezi,foarte multi dintre noi gresim,cand alegem dupa cum vor parintii ! Gresim ptr ca NU STIM SA LE TRANSMITEM CEEA SIMTIM pentru cel de langa noi ! Nu stim sa ne aparam dragostea ! Avem frici,tipare negative ! Deci,iti spun sa lupti ! Dar nu in sensul propriu al cuvantului,ci aratandu-i mamei tale ca inima,NU POATE FI CONDUSA DE NIMIC ! Altfel...vei regreta probabil,ptr ca nu ai incercat ! |
||
|
kudika_2098 Postat pe 30 Decembrie 2012 14:05 |
||
| da kudika2098 asa o sa fac desi imi e cam greu stiind ca ea nu vrea nici sa auda | ||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 30 Decembrie 2012 14:07 |
||
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2012-12-30 14:07:07da kudika2098 asa o sa fac desi imi e cam greu stiind ca ea nu vrea nici sa auda Am avut un vecin de bloc tigan desi era ofiter de politie.Una din cele doua fete ale lui a fugit in lume cu un tigan (deh, genele nu dau pace progeniturilor, deci chiar daca un tigan pare ok ca om, sunt sanse maxime ca urmasii lui sa aiba probleme de asimilare a adevaratelor valori umane) motiv pt. care a fost renegata de taica-su'.Omu' a jurat ca nu o va mai primi acasa niciodata daca se duce dupa tigan si asa si facut.Ulterior si-a dorit sa fie primita in sanul familiei din nou dar din pacate pt. ea, vecinul meu a fost categoric.Iata cat de mult si-ar dori unii tigani sa-si faca pierdute urmele etnice si unii romani se duc singuri in gura lupului. Eu traiesc intr-un mare oras european, avand contact cu mai toate rasele/nationalitatile pamantului si concluzia e una singura.Nu exista rasa mai "proasta" pe fata pamantului ca cea tiganeasca. De ce o fi asa important pt. femei sa fie iubite si apreciate nu inteleg.Mai important este de la cine vin aceste aprecieri.Si mie mi-au facut avansuri multe tiganci cand eram sofer de taxi dar nu am fost impresionat de cat de " special" ma percepeau ele pt. ca eu gandesc cu creierul si mai putin cu "inima". Gaseste-ti in indian, chinez, negru, orice vrei tu numai gipsy nu.Ai vazut filmul "gremlin"? Dar de ferengii din Startrek ce parere ai? A, si sa nu uit: vezi ca daca vei avea copii cu el, muta-te intr-o tara unde nu exista caini vagabonzi ca astia simt repede mirosul specific si musca rau. |
||
|
Mr_6pack Postat pe 30 Decembrie 2012 15:29 |
||
| Mai intai trebuie sa fi sigura ca el tine cu adevarat la tine,ca te iubeste si te respecta.Daca el este baiat bun si tu vei fi fericita,parerea mea este ca mama ta il va accepta. | ||
|
mery_healthy Postat pe 30 Decembrie 2012 15:30 |
||
De la: Mr_6pack, la data 2012-12-30 15:29:06De la: Alyna_Catalin_2, la data 2012-12-30 14:07:07da kudika2098 asa o sa fac desi imi e cam greu stiind ca ea nu vrea nici sa auda
|
||
|
kudika226898 Postat pe 30 Decembrie 2012 15:44 |
||
De la: stelya, la data 2012-12-30 13:40:58..hmm...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 30 Decembrie 2012 15:46 |
||
De la: kudika445747, la data 2012-12-30 13:30:57toate lucrurile pe lumea asta au niste reguli ca ne plac sau nu. toate defectele unuia dintr-un cuplu se pot transmite la copii tai la tigani ca ei s-au inmultit mai mult intre ei au aparut si multe defecte normal cand amesteci mereu aceiasia
|
||
|
kudika226898 Postat pe 30 Decembrie 2012 15:47 |
||
De la: kudika109194, la data 2012-12-30 13:00:35mama ta nu i-ti vrea raul gindeste bine ce faci. Drumul catre iad e pavat cu intentii bune
|
||
|
kudika_24444 Postat pe 30 Decembrie 2012 15:50 |
||
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2012-12-30 13:05:39nici eu nu stiu ce sa fac sincer iti zic. Asa sa faci..ca te lamuresti rapid, cand te vei trezi la ciordit sau pe centura...dar, pe urma, sa nu suni disperata sa te salveze maica-ta sau statul roman si nici sa nu te dai ca n-ai stiut in ce te bagi cu capul... A propos, esti mioapa, obeza, acneica, stramba, de nu te-a mai curtat nimeni in afara de pootza rosie ala? Sau esti din mahala ca si el?
|
||
|
kudika226898 Postat pe 30 Decembrie 2012 15:57 |
||
De la: kudika226898, la data 2012-12-30 15:44:48De la: Mr_6pack, la data 2012-12-30 15:29:06De la: Alyna_Catalin_2, la data 2012-12-30 14:07:07da kudika2098 asa o sa fac desi imi e cam greu stiind ca ea nu vrea nici sa auda Poate ca ce-am scris nu-i frumos da-i sanatos.Better safe than sorry! |
||
|
Mr_6pack Postat pe 30 Decembrie 2012 15:59 |
||
|
SFATUL MEU ESTE ,SA RII CONT SI DE PARERILE MAMEI TALE PENTRU CA CEA CARE TI A DAT VIATA NU TI VREA RAUL LA ANII ASTEA GANDESTI CU CURUL SI MAI ALES ATUNCI CAND TE AI CULCAR CU EL ERAI MINORA MAMA TA IL POATE DA IN JUDECATA PT SEFUCEREA UNEI MINORE NU I DA DECAT 7 ANI SI N ACEASTA PERIOADA DACA SCHIMBI COCOSUL SI GASESTI ALTUL UITI DE PRIMA DRAGOSTE TE ROG TINE CONT DE PAREREA MAMEI TE A CRESCUT SI NU TE LASA SA TE NENOROCESTI TREBUIA SA INVETI CARTE NU SA FACI SEX FIIND INCA MINORA INTELEG CA DIN CLASAELE GENERALE MAI BINE TACEAI SI NU TE CONSULTAI CU ORICINE NU VEZI CE SFATURI PERICULOASE ITI DAU ? |
||
|
healthy007823 Postat pe 30 Decembrie 2012 16:35 |
||
|
Draga mea, oricine ti-ar spune, orice ti-ar spune tu vei face tot ce tu vrei. Esti foarte tanara, nu ai experienta si nici nu stii nimic despre viata. Casatoria si familia nu este un joc cu papusi. Stii tu ce inseamna responsabilitate? Stii tu ce inseamna un barbat? Stii tu ce este un copil? Sa tii o casa? Iti spun ceva...vei invata despre toate astea. Ai nevoie. Stii cum se spune? Te vei lovi cu capul de tavan si atunci vei intelege mai bine. www.relatiidecuplu.com |
||
|
kudika109274 Postat pe 30 Decembrie 2012 16:48 |
||
si eu trec printr-o situatie de genu stai de vb k mama ta si fao sa inteleaga k dak te iubeste pe tn tre sa il iubeasca si pe el de dragu tau....parerea mea e sa faci ce iti spune inima pt k nu vei trai o viata k mama ta.....te-a fkt te-a crescut akm esti mare si poti lua o decizie si sg si dak nu o poti convinge sa stati la tn asta e stati km ati stat si pana akm fiecare la el aks si dak tu esti sg de sentimentele tale si crezi k si el te iub la fel de mult....atunci pleaca k el da doar sa fii sg k nu iti va face vrun rau..... eu una asa as face.....dak tu il vrei si il iub nu te lua dupa restu lumi fa ceea ce iti spune inima dar gandeste k capu...;)
|
||
|
elyssa20 Postat pe 30 Decembrie 2012 17:42 |
||
|
Daca noi te deranjam de ce ai mai intrebat?Zicea cineva mai devreme sunt avioane in fiecare zi dai bataie incearca nu esti nici prima nici ultima Doar sa ne mai scrii cand o sa faci trotuarul pe cine stie unde. Sper din toata inima sa gresesc eu.ITI DORESC NUMAI BINE SI BAFTA!!!! |
||
|
danpetrut70 Postat pe 30 Decembrie 2012 17:56 |
||
| saraca fata innebuneste de atatea sfaturi de toate formele | ||
|
kudika_24411 Postat pe 30 Decembrie 2012 18:12 |
||
|
stai acasa lasa sa vezi cum merge relatia si ascult o si pe mama eventual las o sa se mai cunoasca |
||
|
__Kayla__ Postat pe 30 Decembrie 2012 18:27 |
||
| Te rog ia acest sfat in considerare ,ca de la mama la fica ,am 50 de ani,mama e cea care te-a nascut,fara ea nu ai fi fost ,sa chinuit sa te creasca ,ea eate cea care a renuntat la toate pentru tine si nimeni altcineva nu are dreptul sa iti spuna fugi cu el ! in nici un caz ,daca mama nu il vrea sunt sigura ca are motive ceea ce tu nu vezi ea vede .Si pe urma nu uita ca vei plati ceea ce ii faci mamei tale inzecit atunci cand vei avea copii si te vei intreba ore de ce DOAMNE? el nu lasa nepedepsita neascultarea de parinti ,credema ca stiu ce vorbesc sunt patita acum ,ai incredere in mama ta ! | ||
|
kudika015644 Postat pe 30 Decembrie 2012 19:07 |
||
| Felicitari pentru voi ce dati sfaturi sa fuga sa uite de parinti dar nu uitati voi ca o sa o patiti cu copii vostri Dumnezeu nu lasa nimic neplatit ,nu o mai indemnati la rau ,acea femeie e MAMA si nu de tampita nu vrea fiti sigurI ! | ||
|
kudika015644 Postat pe 30 Decembrie 2012 19:13 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Nu pot sa ma rup de trecut | 19 | De la: mikixsempre 20 Ianuarie 2010 22:38 |
| parinti mei nu ma inteleg si nu stiu ce sa fac.. | 5 | De la: G3yny 12 Iulie 2012 12:35 |
| ce pot sa fac? | 7 | De la: lemuriano 18 August 2010 19:22 |
|
|
||
| v-am prins hoatelor (glumesc) | 35 | De la: gya01 29 August 2009 11:18 |
| Emisferele Creierului-Cum le putem dezvolta? | 34 | De la: 2 Mai 2012 19:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.