Setari Cookie-uri

Mama nu mi-l acceapta..ce fac??un sfat...va rog.

nu are importanta daca mama ta nu il accepta atat timp cat va iubiti. Ai grija insa ce faci cu el, daca il cunosti asa bine precum crezi : sti ce face el in italia, cu ce se ocupa, sa nu fie vreun peste ceva. Daca ai raspuns la toate aceste intrebari sfatul meu este sa continui relatia cu el, daca esti in dubiu gandste-te de 2 ori inainte de a lua o decizie, si , cel mai bine, documenteaza-te foarte bine in ceea ce-l priveste
aisha25
Postat pe 30 Decembrie 2012 19:17
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2012-12-30 11:25:21doamneeee...cate aberatii..nu e asa cum descrie-ti voi majoritatea tigsnilor.si sunt romanizati nu tigani din satra si mama lui e romanca..doar tatal lui e tigan si se inteleg super bine.si ei au peste 40 de ani de casatorie si nu s-a intamplat nimic din ce tot vorbiti voi acolo.el e divers de tiganii care ii ziceti voi.cunosc tigani care isi bat femeile le trimit la produs le drogheaza dar el nu e asa.nu stie ce sa imi faca sa imi fie bine.am zis si repet EL ESTE DIVERS DE CEILALTI TIGANI!! intelegeti odata pentru totdeauna.mai tare ma deranjati cu ideile astea rasiste

nu e...divers...ci diferit....am vazut ca te-ai si repetat.....daca ar fi sa ne luam dupa asta....nu prea ai un vocabular foarte bine pus la punct ...ptr varsta pe care spui ca o ai.

asta ca ai spus ca te deranjam....cu ideile rasiste....tu ai cerut niste pareri si ti s-au dat indiferent ca-ti plac sau nu...ar trebui sa multumesti ptr pareri...cativa s-au ostenit in sensul asta.......pana la urma cred ca tu ne-ai deranjat inutil cu subiectul...ca tot nu tii cont ...in fine.
kudika335366
Postat pe 30 Decembrie 2012 19:32
aisha25 da stiu ce face acolo stiu cu ce se ocupa asa ca nu imi fac grijii pt asta.
Alyna_Catalin_2
Postat pe 30 Decembrie 2012 19:35
nu stiu de ce s-au agitat atatia sa-ti spuna sa ai grija...sa fii atenta....etc etc....daca ma uit bine la pozele voastre...va potriviti...pari destul de jmekera ca si el...asa ca nu ar trebui sa-si mai faca nimeni griji ptr tine...ca esti fata mare...doar.
kudika335366
Postat pe 30 Decembrie 2012 19:40
ms kudika335366 eii smechera..nu suntem smecheri..suntem doar un cuplu de indragostiti care ne iubim mult.asa e k nu ar trebui sa isi faca nimeni grijii pt mn.
Alyna_Catalin_2
Postat pe 30 Decembrie 2012 19:43
De la: kudika335366, la data 2012-12-30 19:32:31
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2012-12-30 11:25:21doamneeee...cate aberatii..nu e asa cum descrie-ti voi majoritatea tigsnilor.si sunt romanizati nu tigani din satra si mama lui e romanca..doar tatal lui e tigan si se inteleg super bine.si ei au peste 40 de ani de casatorie si nu s-a intamplat nimic din ce tot vorbiti voi acolo.el e divers de tiganii care ii ziceti voi.cunosc tigani care isi bat femeile le trimit la produs le drogheaza dar el nu e asa.nu stie ce sa imi faca sa imi fie bine.am zis si repet EL ESTE DIVERS DE CEILALTI TIGANI!! intelegeti odata pentru totdeauna.mai tare ma deranjati cu ideile astea rasiste

nu e...divers...ci diferit....am vazut ca te-ai si repetat.....daca ar fi sa ne luam dupa asta....nu prea ai un vocabular foarte bine pus la punct ...ptr varsta pe care spui ca o ai.

asta ca ai spus ca te deranjam....cu ideile rasiste....tu ai cerut niste pareri si ti s-au dat indiferent ca-ti plac sau nu...ar trebui sa multumesti ptr pareri...cativa s-au ostenit in sensul asta.......pana la urma cred ca tu ne-ai deranjat inutil cu subiectul...ca tot nu tii cont ...in fine.

A scris "descrie-ti" in loc de "descrieti" (voi), apoi cred ca mama ei nu-l "acceapta" ca a observat biata femeie ca fata ei a capatat un accent ciudat.
Mr_6pack
Postat pe 30 Decembrie 2012 21:56
Parerea mea ar fi ca el sa se dea bn pe langa mama ta si sa-i arate ca e baiat cuminte(daca asa este) daca nu te duci cu el in italia daca ai incredere si va faceti propria viata ca atunci nu mai are ce sa iti reproseze cand esti la casa ta cum ar veni am avut si eu o sitoatie aproape ca a ta dar nu mai ca la mn mama avea dreptate
tapu_alinutza
Postat pe 30 Decembrie 2012 23:41
Daca ai 23 de ani si esti de 8 ani cu el tu n-ai cum sa vezi altceva in fata ochilor, esti sigura de ce vrei? Tu ce vrei de la viata? Doar atat? Eu doar spun ca am vazut f multe cazuri cand prea tarziu au vrut cariera scoala sau alta persoana, alta viata, eu zic sa te gandesti bine la ce alegi, incearca sa stai de vorba cu mama ta si sa intelegi defapt ce o deranjeaza la relatia voastra, ocara e mai mereu de suprafata, care e motivul real pentru care nu e de acord? Bafta multa!
ann_lovinu
Postat pe 30 Decembrie 2012 23:46
mr6_pack mai greseste omu ce sa ii faci?nu cred k este cineva care scrie ceva fara sa greseasca.
Alyna_Catalin_2
Postat pe 31 Decembrie 2012 13:09
il iubesti? sigur? el te iubeste? sigur? atunci lumea e mare.....drum bun....
yneedlove
Postat pe 31 Decembrie 2012 13:46
simplu, fii tu insati, iubeste pe cine si cat vrei. Chiar te apreciez ca l-ai ales, de obicei fetele din start nu se incurca cu alta etnie. Daca il iubesti, nu conteaza ca mama ta nu il vrea. Daca il iubesti nu iti pui decat intrebarea: cum sa fac sa fiu femeia ideala pentru el, sa pot sa ii fiu alaturi o viata. restul nu conteaza, iti doresc sa il iubesti si sa fii iubita. La multi ani !
kudika_6513
Postat pe 31 Decembrie 2012 14:18
asa am fost si eu si fata s-a despartit de mn de dragul mamei si a surori ei:((
NORBY_SOOS_YAHOO
Postat pe 31 Decembrie 2012 15:39
De la: kudika335366, la data 2012-12-30 19:40:49nu stiu de ce s-au agitat atatia sa-ti spuna sa ai grija...sa fii atenta....etc etc....daca ma uit bine la pozele voastre...va potriviti...pari destul de jmekera ca si el...asa ca nu ar trebui sa-si mai faca nimeni griji ptr tine...ca esti fata mare...doar.

Daca te uiti bine la ei, amandoi au fetze de tigani...iar 'iubi' pare f. serios si 'muncitor'...la ce se pricep mai bine tuciuriii....cred ca fatuca a vrut sa se bage putin in seama pe aici...
kudika226898
Postat pe 31 Decembrie 2012 16:12
imi pare rau draga kudika226898 eu nu sunt tiganca eu sunt romanca sau mai bine zis da sunt tiganca ca traiesc cu un tigan. Ai ceva impotriva?
Alyna_Catalin_2
Postat pe 31 Decembrie 2012 16:34
mda, n-am avut suficienta rabdare sa citesc tot ce s-a scris...prea multe pagini...vad ca parerile sunt impartite...
io nu vreau sa influentez pe nimeni, dar am sa va relatez pe scurt povestea mea...cine are minte sa gandeasca!
am cunoscut la 36 de ani un barbat, dupa ce am stat mai toata viata singura ca o calugarita...el muncea de 6 ani in spania, ca ajutor de bucatar, eu aveam servici in administratia publica, eram functionar public! am stat cam un an impreuna, eu in tara, el in spania, intre drumuri, odata la cateva luni ne vedeam...si m-am hotarat sa plec dupa el...nu eram multumita cu salarul de bugetar, traiam modest...si eram plina de speranta privind viitorul in occident. ma gandeam ca relatia mea se duce de rapa din cauza distantei, el era f gelos, si credeam io ca ma irosesc in tara...ideea e ca dupa ce mi-am dat demisia si am plecat dupa el, a inceput criza, locurile de munca au inceput sa fie din ce in ce mai putine si mai rele, eu desi am invatat cam in 3 luni sa vorbesc, m-am adaptat destul de greu! am lucrat cu ore ca baby sitter, castigam f putin, dupa am prins un job ca ajutor de bucatar la o rezidenta de batrani, doar pt o luna sa inlocuiesc pe perioada concediului pe una...si din cauza efortului fizic f mare, mi s-a agravat ernia de disc pe care o aveam...am inceput sa am dureri mari de spate care coborau pe un picior, am mai gasit un job la un supermarket, dar nu am trecut de perioada de proba, pt ca am avut un accident de munca si mi-am luxat un picior, am renuntat la medical ca sa-mi pastrez jobul si am ramas si schioapa timp de 2 ani si fara job!
in fine relatia mea s-a inrautatit f mult, el vazandu-ma la mana lui, incapabila sa ma descurc singura a inceput sa ma insele, sa ma barfeasca prin sat, ca sa nu ma creada lumea daca ma plang de el, sa ma umileasca si sa abuzeze sexual de mine...cand si-a dat seama ca vreau sa-l parasesc si-a trimis un prieten sa ma vorbeasca de rau la supermarket ca sa raman fara munca tot la mana lui, era constient ca in halul in care ma maltrateaza, eu il las cum am posibilitatea sa ma intretin singura! pana la urma am reusit sa plec de la el, aveam actele bagate pt ajutor social si cum mi-a aprobat, dusa am fost! a inceput sa se intereseze unde stau si sa ma barfeasca la aia sa se poarte rau cu mine ca sa nu rezist si sa ma intorc la el...luasem un apartament cu un cuplu de romani si intro noapte m-am trezit cu barbatul ala, gol, in pat la mine, in timp ce prietena lui dormea in camera alaturata! am plecat si de acolo, la alta familie de romani, dar tot in sat...m-a cautat pe strazi pana m-a intalnit si mi-a cerut sa vin acasa la el pana reusesc sa ma descurc in alta parte...dar nu am mai acceptat si de la aia am plecat la un coleg de munca de-a tipului, in alt oras mai mare si de acolo in altul si mai mare. am intalnit, intre timp, un alt roman care era sofer pe autobuzul cu care mergeam io zilnic sa caut munca intrun oras mult mai mare...si barbatul asta m-a ajutat sa ies din sclavie! el a vorbit cu o alta tipa care si ea se despartise de barbatul ei, sa luam un apartament impreuna in orasul ala mai mare si deasemenea m-a ajutat cu ore de curatenie, sa inlocuiesc pe nevasta lui pe perioada concediului! dar nevasta lui ori ca era geloasa ori doar invidioasa, ca a facut tot ce a putut sa strice treaba sa nu ma mai accepte in firma, ca era vorba sa ma angajeze permanent dupa ce inlocuiam, daca le placea cum faceam curat...ba inca l-a intors si pe el impotriva mea, de ajunsese din prieten un dusman! m-a sunat si m-a amenintat sa imi dau demisia, pt ca contractul asa temporal cum era nu mai puteau sa-l inceteze...dar eu nu m-am lasat intimidata, ca nu aveam incotro, trebuia sa fiu tare sau sa mor de foame...si am lucrat cat era contractul dupa care am facut banii sa plec in italia! acum sunt in italia, tot singura, dar independenta, nu mi-a fost usor nici aici, dar asta deja e alta poveste...am vrut sa fiu scurta, dar povestea e lunga si dureroasa, nu poate fi spusa doar in cateva cuvinte...
bafta tuturor care se simt in stare sa treaca prin ce am trecut io si putere de lupta!
morala e: nu tot ce straluceste e aur! si cine are minte sa gandeasca singur! cand stai acasa la mama si esti stapana pe viata ta, poti rupe usor o relatie maligna, dar odata ajunsa la mana unuia, intro tara straina, nu mai poti pleca asa cand vrei si nu-ti convine...poate dupa ce trece criza! :D
thabakta
Postat pe 1 Ianuarie 2013 04:24
Esti labila psihic,de aceasta labilitate profita tiganul. Tu, la varsta ta nu esti capabila sa iei singura decizii? Fugi inlume ca vei regreta toata viata si nici alt baiat serios nu se va uita la o metresa de tigan. Trezeste-te fetito din visul urat !
Liuta
Postat pe 1 Ianuarie 2013 07:25
vise urate aveti voi.eu stiu ce stiu,si ideea topicului era sa imi dati sfaturi pt a o convinge pe mama dar vad ca voi va legati de viata iubitului mru.ati luat-o pe campii.. cititi bine titlul topicului si da-ti idei sfaturi pt mine cu mama nu8 cu iubitul.cu el nu am probleme
Alyna_Catalin_2
Postat pe 1 Ianuarie 2013 10:31
Draga mea,e foarte greu in a da sfaturi,mai ales impotriva unei mame!
Mulumesc pt mesajul de anul nou
Titanika
Postat pe 1 Ianuarie 2013 10:58
Iti dores ca acest an sa-ti implineasca toate dorintele!!!
Titanika
Postat pe 1 Ianuarie 2013 14:19
nua i pt ce titanika.ms la fel si nu impotriva ei vreau mesaje...ci pentru a o convinge.asta nu inseamna ca e impotriva ei.
Alyna_Catalin_2
Postat pe 1 Ianuarie 2013 15:24
Fata draga, pana la urma ai si tu o varsta care nu mai este de mult varsta inocentei. Daca sfatul mamei si grija ei ti se pare ca sunt nepotrivite pentru tine, , ar trebui sa ai discernamantul sa iei o hotarare.
Dupa 8 ani, ar trebui sa-i stii partile rele si pe cele bune, ar trebui sa stii cum isi asuma el responsabilitatea casatoriei cu tine, cand nici macar acte de stare civila nu are.
Ar trebui sa stii daca vrei casatorie legala, sau ceva formal, la usa cortului.
Ti-a dat Dumnezeu un cap pe care sa-l tii pe umar si (eventual) o minte pe care sa o folosesti. Folosestele pe amandoua, daca stii cum.
Cand vei fi acolo, in lumea larga, nu merge treaba cu sentimentalisme, cu suspine, cu postari pe net, cu cerut opinii sau ifose. Acolo trebuie sa faci fatza, sau clachezi. Aceasta este viata de zi cu zi.
Asuma-ti consecintele faptelor tale. Foloseste-ti capul si o sa vezi daca e bun de ceva, sau nu. Daca iti e bine Bravo! Felicitari! Daca nu, este vina ta SI NUMAI A TA. Ai avut la dispozitie toate detaliile inainte sa te hotarasti
Restul, cum ar fi discutiile de aici, sunt doar detalii si asa cum spunea cineva, un mod de a capta atentia si a ocupa timpul cuiva.
Bafta!
Angelica_R
Postat pe 1 Ianuarie 2013 15:28
Felicitari pentru curajul tau! Mergi inainte si fii o luptatoare!
Angelica_R
Postat pe 1 Ianuarie 2013 15:32
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-01 15:24:57nua i pt ce titanika.ms la fel si nu impotriva ei vreau mesaje...ci pentru a o convinge.asta nu inseamna ca e impotriva ei.

Acest lucru doar tu il poti rezova!Atata timp cat il vei ascunde nu vei reusi.
Va trebui sa vorbesti la tlf cu el in fata mamei DE FIECARE DATA!!!
Trebuie sa auda cu urechile ei,ca el te CAUA sa auda mereu cand iti spune ca Te Iubeste si ca-i este Dor de tine!!!
Aratai mesajele ce le primesti de la el si cat sant de frumoase!!!
Cand va veni inapoi sa va faca o vizita si sa-i nu-i fie frica de ea!!!Indiferen ce vorbe grele va auzi de la ea.
Sa-i spuna necontenit ca te iubeste si ai sa vezi ca pana la urma dragostea voastra va invinge si mama ta va lasa steagul jos!
Siu ca e foarte greu de realizat,dar merita incercat!!!
Titanika
Postat pe 1 Ianuarie 2013 15:35
Mama ta nu are nevoie de sfaturi, tu ai nevoie de o bataie de tata. Nu ai asa ceva? Atunci nu ma mir ca gandesti asa.Vai tie, fraieruto, cat o sa mai regreti !
Liuta
Postat pe 1 Ianuarie 2013 16:24
salut si la multi ani
ca sa nu-i mai fuga ochii,desi nui prea corect spus,dar en fin, poate sa se opereze si sa poarte ochelari.... . cat despre statu impreuna la tine.. mai bine stati in chirie 2-3 sapt.. si vezi daca se merita sa faci pasul,gandeste cu creieru nu cu inima,,,stai o perioada,indiferent cat e nevoie, stati impreuna si vedeti daca va intelege-ti, si daca merge relatia faceti ce-i de facut,nu va grabiti..... ca pe urma sa regretati...... . GANDESTE CU CREIERUL.... FOLOSESTETI MATERIA CENUSIE DIN CUTIA CRANIANA..,ca noi femeile avem defectu sa gandim cu inima..ceea ce nu ne este de prea mare ajutor in unele situatiii. bafta.
benedicta
Postat pe 1 Ianuarie 2013 16:33
benedicta noi am stat un an impreuna zi de zi in aceasi casa..acelasi pat si nu regret nimic.ca eu a trebuit sa ma reintorc inaintea lui in tarta asta e alta problema de a mea.da s-ar putea opera dar pt asta trebuie sa stea un pic de timp cu bandaje pe ochii pt a se rezolva problema..in ce sens ma refer ca "ii fug ochii" in sensul ca are niste vinisoare sau nu stiu cum se numesc ele,care nu sunt la locul lor si irisul sau rotundul acela de la ochii nostri se misca in acelasi sens..pfff..nu reusesc sa va explic exact da sper k ati inteles.
Alyna_Catalin_2
Postat pe 1 Ianuarie 2013 17:02
liuta stii ceva?lasa-ne ca ne plictisesti..varsa veninul in alte topicuri si lasa-ma in pace cu ura ta.ok?si ca stii..tata nu am asa ca nu vorbi ce nu iti apartine.te rog frumos
Alyna_Catalin_2
Postat pe 1 Ianuarie 2013 17:04
daca esti sigura de el , nu lasa nimic sa stea in calea iubirii voastre.Cand va vedea ce bine va intelegeti, si mama ta o sa-si dea seama ca a exagerat si se va linisti, vazand ca fiicei sale ii e bine
aisha25
Postat pe 1 Ianuarie 2013 18:55
sper sa fie asa aisha25 mai sunt doar 14 zile si vine acasa iubitu meu si simt fluturasi in stomac.abia astept sa vina.
Alyna_Catalin_2
Postat pe 1 Ianuarie 2013 19:09
Tu ai nevoie de neuroni nu de fluturasi, ca sa nu mai lungim discutia asta penibila, cand mai multi oameni iti spun ca esti "beat" e timpul sa te duci la culcare.
Mr_6pack
Postat pe 1 Ianuarie 2013 22:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti de aceasta "femeie"? 30 De la: kudika272966 26 Martie 2010 21:53
eu capricorn..el sagetator 5 De la: kudika226325 25 Septembrie 2011 22:23
CUM ITI DAI SEAMA CA E DRAGOSTE ADEVARATA? 22 De la: kudika_1042254 1 Iulie 2021 20:21
visele ne vorbesc 179 De la: kudika380771 28 Octombrie 2012 00:42
Eu 18 El 24 23 De la: bya93 15 Iunie 2011 21:36