Mai multe
De la: Mr_6pack, la data 2013-01-01 22:28:29Tu ai nevoie de neuroni nu de fluturasi, ca sa nu mai lungim discutia asta penibila, cand mai multi oameni iti spun ca esti "beat" e timpul sa te duci la culcare. serios?nu stiam..cred ca tu la ora asta esati beat..deci pune si dormi ;)
|
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 1 Ianuarie 2013 22:33 |
||
|---|---|---|
scuze..am gresit un cuvant cuvantul "esti".ca apoi iar se trezeste desteptu asta de mr_6pack sa zica ca nu stiu sa scriu
|
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 1 Ianuarie 2013 22:35 |
||
| Te sfatuiesc sa nu mai bei rom ieftin | ||
|
|
||
|
Mr_6pack Postat pe 1 Ianuarie 2013 23:22 |
||
imi pare rau sa te dezamagesc dar nu obinuiesc sa beau
|
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 2 Ianuarie 2013 00:46 |
||
obisnuiesc* pfff ce tot am in seara asta de scriu asa de aiurea..cred k imi e somn..nu am dormit de ieri dimineata(31 decembrie)
|
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 2 Ianuarie 2013 00:48 |
||
| ai perfecta dreptatew ,tiganul tot tigan ramane,sangele apa nu se face.Daca vrei sa-ti fie bine ascult-o pe mama ta ea stie mai bine ca oricine ce e bine pentru tine si sa nu crezi ca iti vrea raul.Nici o mama adevarata nu vrea raul copilului ei,iar mama ta e o mama adevarata.Daca asa zisul tau prieten e galanton cu tine e pentru ca vrea sa te aiba la mana si dupa aceea vei vedea tu.Daca nu csti bine ochii te vei trezi ca multe alte fete si batute si ....,si cu banii luati si cu viata stricata .Si ce e mai rau e ca ranile sufletului nu se vindeca niciodata.Sfatul meu ,asculta de mama ta,ea e singura care te iubeste cu adevarat neconditionat.Succes.... | ||
|
linda_healthy Postat pe 2 Ianuarie 2013 12:17 |
||
| Fetito, eu stiu ce vorbesc si n-o fac de dragul de a ma afla in treaba, vreau sa-ti trag semnalul de alarma cat inca nu e prea tarziu. Ce gasesti la un tigan si pe deasupra si chior? Crezi ca a murit mama baietilor si n-ai sa gasesti inca un barbat pe lumea asta (ca sa nu ma exprim vulgar) crezi ca numai el are...?Deschide-ti ochii fetito, categoric nu e de tine, lasa-l sa-si gaseasca una din etnia lui. Am avut in vecini o fata frumoasa, romanca si i-a sucit mintile un tigan. Stii ce i-a facut dupa ce au avut un copil? O calca in picioare, o improsca, n-o scotea din "gajula proasta", a facut 18 chiuretaje. Acum ea s-a tiganit dupa el, e guraliva, obraznica la fel ca natia lui, slab imbracata, palida, iar fetita lor care e in clasa a IX-a sufera in fiecare zi ca o fac colegii la scoala "tiganca". Asa vrei s-ajungi si tu? Nu s-au terminat barbatii, fato sau ti-a facut vraji tiganul. Nu te lasa prostita, fereste-te cat mai poti, nu o supara pe mama ta pentru care tu esti lumina ochilor si care realizeaza ca te afunzi in prapastie. Crede=ma, nu sunt o rea, dimpotriva, nu vreu decat sa te feresc de consecintele care te asteapta daca vei continua. | ||
|
Liuta Postat pe 2 Ianuarie 2013 16:25 |
||
| va rog nu mai etichetati oamenii dupa aparente, va rog! fata nu e nici jmechera si nici cu deficiente de limbaj, analizati si veti vedea ca doar a lansat o discutie... | ||
|
kudika_6513 Postat pe 2 Ianuarie 2013 19:07 |
||
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-02 00:48:19obisnuiesc* pfff ce tot am in seara asta de scriu asa de aiurea..cred k imi e somn..nu am dormit de ieri dimineata(31 decembrie) |
||
|
kudika_6513 Postat pe 2 Ianuarie 2013 19:09 |
||
|
fetita, nu te lasa ! Vad ca toata lumea iti da sfaturi, care mai de care mai pertinent si cu exemple. Eu doar te incurajez, sa iubesti pe cine vrei, chiar si tigan, chiar si chior, e treaba ta. Acum ai vazut opiniile celorlalti, trebuia sa te astepti, asta e "opinia publica". Nu e diferita de a celor din jurul tau. Doar atat iti spun: curaj, Dumnezeu stie sigur de ce te-ai indragostit de un "tigan chior, ce lucreaza in Italia". Pa! |
||
|
kudika_6513 Postat pe 2 Ianuarie 2013 19:12 |
||
multumesc kudika6513
|
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 2 Ianuarie 2013 20:18 |
||
| Mititica de tine... grele momentele astea cand trebuie sa luam hotarari care ne vor influenta viitorul pe termen lung. Tu il cunosti pe el (ai zis ca sunteti de 8 ani impreuna) si daca il iubesti, atunci discutati si cu mama ta si indiferent de reactia ei, mergi alaturi de el pana la capat. Orice relatie e cu bune si rele si nu stii niciodata la ce te asteapta peste 10 ani. Oamenii se pot schimba si in bine si in rau. Depinde mult si de tine de cum va decurge relatia voastra. Nu am avut timp sa citesc tot ce s-a scris pana acum si fiecare om iti da sfaturi raportate la experientele pe care le-a trait el pana azi. Incearca sa te detasezi de probleme, sa te linistesti si vei vedea ca doar tu ai raspunsul la intrebarea: "Ce voi face mai departe?" Esti cea mai in masura sa stii exact ce sa alegi. Daca il alegi pe el, iar mama ta te iubeste cu adevarat, atunci va intelege intr-un final. Daca el nu va fi chiar cum sperai tu, ea te va ierta si te va primi acasa cand vei dori sa te intorci (sper ca nu va fi cazul, dar nu se stie nicidata). Ai mare grija de tine. | ||
|
kudika094914 Postat pe 3 Ianuarie 2013 09:44 |
||
nu o sa fie cazul si ms mult pt sfat
|
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 3 Ianuarie 2013 10:10 |
||
De la: kudika094914, la data 2013-01-03 09:44:03Mititica de tine... grele momentele astea cand trebuie sa luam hotarari care ne vor influenta viitorul pe termen lung. Tu il cunosti pe el (ai zis ca sunteti de 8 ani impreuna) si daca il iubesti, atunci discutati si cu mama ta si indiferent de reactia ei, mergi alaturi de el pana la capat. Orice relatie e cu bune si rele si nu stii niciodata la ce te asteapta peste 10 ani. Oamenii se pot schimba si in bine si in rau. Depinde mult si de tine de cum va decurge relatia voastra. Nu am avut timp sa citesc tot ce s-a scris pana acum si fiecare om iti da sfaturi raportate la experientele pe care le-a trait el pana azi. Incearca sa te detasezi de probleme, sa te linistesti si vei vedea ca doar tu ai raspunsul la intrebarea: "Ce voi face mai departe?" Esti cea mai in masura sa stii exact ce sa alegi. Daca il alegi pe el, iar mama ta te iubeste cu adevarat, atunci va intelege intr-un final. Daca el nu va fi chiar cum sperai tu, ea te va ierta si te va primi acasa cand vei dori sa te intorci (sper ca nu va fi cazul, dar nu se stie nicidata). Ai mare grija de tine. O sa moara de fericire cand o s-o vada in prag cu puradelul de mana si ochiul vanat.
|
||
|
kudika226898 Postat pe 3 Ianuarie 2013 22:39 |
||
De la: Mr_6pack, la data 2013-01-01 22:28:29Tu ai nevoie de neuroni nu de fluturasi, ca sa nu mai lungim discutia asta penibila, cand mai multi oameni iti spun ca esti "beat" e timpul sa te duci la culcare.
|
||
|
kudika226898 Postat pe 3 Ianuarie 2013 22:53 |
||
De la: kudika_6513, la data 2013-01-02 19:07:56va rog nu mai etichetati oamenii dupa aparente, va rog! fata nu e nici jmechera si nici cu deficiente de limbaj, analizati si veti vedea ca doar a lansat o discutie... Exact asa...de dragul discutiei...se plictiseste si atunci s-a gandit sa se bage putin in seama.Oare ce o fi "muncit" cu tziganul prin tari straine?
|
||
|
kudika226898 Postat pe 3 Ianuarie 2013 22:59 |
||
invidiosi mai sunteti.
|
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 4 Ianuarie 2013 02:16 |
||
| kudika226898 nu am muncit.am stat acasa.a fost dorinta lui ca eu sa nu muncesc ;) si nu imi lipsea nimic si nici acum chiar daca el e in italia si eu in romania | ||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 4 Ianuarie 2013 03:29 |
||
| Sincer ,parintii tai iti vor doar binele,ar trebui sa asculti si de ei,totusi ai cam exagerat putin ,ei te au crescut cu drag si grija si asteapta si de la tine ceva pe masura ta!Nu te supara pe mine!!!! | ||
|
gabita_grace Postat pe 4 Ianuarie 2013 15:00 |
||
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-04 02:16:29invidiosi mai sunteti. Pe ce?
|
||
|
kudika226898 Postat pe 5 Ianuarie 2013 09:38 |
||
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-02 00:46:37imi pare rau sa te dezamagesc dar nu obinuiesc sa beaudepinde ce intelegi prin obisnuinta....asta nu inseamna ca nu bei...deloc
|
||
|
EXCELENTUL Postat pe 5 Ianuarie 2013 09:58 |
||
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-04 03:29:40kudika226898 nu am muncit.am stat acasa.a fost dorinta lui ca eu sa nu muncesc ;) si nu imi lipsea nimic si nici acum chiar daca el e in italia si eu in romaniaacasa la cine ?
|
||
|
EXCELENTUL Postat pe 5 Ianuarie 2013 10:00 |
||
De la: kudika_24942, la data 2013-01-05 10:00:11in italia am stat in aceasi casa amandoi.De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-04 03:29:40kudika226898 nu am muncit.am stat acasa.a fost dorinta lui ca eu sa nu muncesc ;) si nu imi lipsea nimic si nici acum chiar daca el e in italia si eu in romaniaacasa la cine ? |
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 5 Ianuarie 2013 14:25 |
||
De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-05 14:25:07deci cum s-ar zice acasa la mine.De la: kudika_24942, la data 2013-01-05 10:00:11in italia am stat in aceasi casa amandoi.De la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-04 03:29:40kudika226898 nu am muncit.am stat acasa.a fost dorinta lui ca eu sa nu muncesc ;) si nu imi lipsea nimic si nici acum chiar daca el e in italia si eu in romaniaacasa la cine ? |
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 5 Ianuarie 2013 14:25 |
||
De la: kudika_24942, la data 2013-01-05 09:58:31ba chiar nu beau deloc alcoolice.doar sucuri naturale sau apa plataDe la: Alyna_Catalin_2, la data 2013-01-02 00:46:37imi pare rau sa te dezamagesc dar nu obinuiesc sa beaudepinde ce intelegi prin obisnuinta....asta nu inseamna ca nu bei...deloc |
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 5 Ianuarie 2013 14:27 |
||
cine a zis de alcool ?
|
||
|
EXCELENTUL Postat pe 5 Ianuarie 2013 14:42 |
||
|
iubesc si sunt iubita..de un baiat care mama nu mi-l vrea..stiu ca la varsta mea nu ar trebui sa imi fac grijii dar la cum este mama...hmmm..cam greu..el este din familie de tigani..da pe mine nu ma deranjeaza asta..pe mama da..are un defect la ochii,vede foarte bine dar ii "fug"ochii cand il privesti,este din nastere asa..este de la ea de la tara..mai pe scurt: pe ea o deranjeaza totul la el..el ar vrea sa ne mutam impreuna si sa ne facem casuta noastra si tot ce trebuie facut sa fim in rand cu lumea..nunta copii si etc..mama nu e de acord cu asta..acum el este in italia,,in ianuarie vine acasa..vrea sa vorbim cu mama poate reusim sa o convingem..sa stam la mine pentru 2-3 saptamani ca apoi sa plecam in italia.dar nu stiu cum sa fac..ajutati-ma va rog..sfaturi si fara mistouri de genul:"tigan"sau mai stiu eu ce ca nu e frumos. Poate ca nu ar trebui sa va grabiti cu mutatul impreuna , cu casatorie si copii. Poate ca mama ta simte instinctiv, ca orice mama, ca nu e omul potrivit pentru tine si ar trebui macar din respect pentru ea,sa mai astepti. Sa duci in spate o casnicie si o familie nu e simplu, nu e numai lapte si miere, iti vei lua raspunderea si pentru problemele lui si ale familiei lui si mai tarziu pentru copiii care vor urma. Oare poti sa duci toate astea ?! Mai gandeste-te si mai asteapta. Timpul le pune pe toate la locul lor. |
||
|
Thais13 Postat pe 5 Ianuarie 2013 15:01 |
||
|
Sau esti o lenesa si-ti convine sa nu muncesti si de aceea te complaci la situatie? Pune mana pe treaba, nu sta la mila unui tigan chior, ca nu esti deloc proasta, dimpotriva esti o fata isteata, dar tare naiva. Deschide ochii in jur si vei vedea ca mai sunt barbati pe lume si mult mai potriviti pentru tine. |
||
|
Liuta Postat pe 6 Ianuarie 2013 08:03 |
||
De la: Liuta, la data 2013-01-06 08:03:16Sau esti o lenesa si-ti convine sa nu muncesti si de aceea te complaci la situatie? Pune mana pe treaba, nu sta la mila unui tigan chior, ca nu esti deloc proasta, dimpotriva esti o fata isteata, dar tare naiva. nu sunt lenesa nu stau neaparat la mana lui ca banii lui erau la mine cat am fost in italia aici in romania lucrez si e multumit pt mine cu toate ca si-ar fii dorit ca eu sa stau acasa dar l-am lamurit ca nu se poate sta acasa. si e mandru de mine ca ma descurc si nu imi plang de mila. |
||
|
Alyna_Catalin_2 Postat pe 6 Ianuarie 2013 14:04 |
||
|
Din punct de vedere psihologic, mama voastra este cea care va tine impreuna. Cand parintii sunt impotriva copiilor cu cat fac asta mai mult cu atat va uneste mai tare. Sindromul Romeo si Julieta, asta este explicatia. Daca mama ta ti-ar spune "fata mea fa ce vrei" tu ai sta putin sa te gandesti.Crede-ma pe cuvant, asta este prostia parintilor. www.relatiidecuplu.com |
||
|
kudika109274 Postat pe 6 Ianuarie 2013 15:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| relatie pe mess...intalnire...apoi indragosteala.... | 48 | De la: dia36 3 Martie 2010 16:52 |
| Nu stiu ce sa fac | 2 | De la: _vio_ 27 Iunie 2011 21:22 |
| UN SFAT | 4 | De la: kudika361175 30 Martie 2011 19:29 |
|
|
||
| relatie sagetator-sagetator | 5 | De la: roxi_berzi 21 Decembrie 2010 17:11 |
| varul meu a incercat sa se culce cu mine... | 57 | De la: lidiaolteanu 29 Ianuarie 2010 12:10 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.