Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscop de cuplu in luna noiembrie

Cum stai cu dragostea in urmatoarea perioada? Afla ce surprize ti-au rezervat astrele citind barometrul cuplului pentru luna noiembrie:

Cum stai cu dragostea in urmatoarea perioada? Afla ce surprize ti-au rezervat astrele citind barometrul cuplului pentru luna noiembrie:

astrologie barometrul cuplului Berbec

Inceputul lunii noiembrie este promitator pentru nativii zodiei Berbec. Cei singuri au sanse mari sa intalneasca pe cineva. Li se ofera nenumarate oportunitati; trebuie doar sa decida ce vor. Marte stationeaza in casa dragostei si aduce Berbecilor entuziasm si energie, asadar un aspect atragator. Dupa 11 noiembrie nu se mai anunta schimbari spectaculoase.

Taur


Taurii ar putea primi vesti excelente in prima parte a lunii. Pentru cei implicati intr-o relatie este momentul oportun sa faca planuri de viitor si sa-si reinoiasca iubirea. Si dificultatile mai vechi par sa-si gaseasca rezolvarea. Nativii singuri trebuie sa aiba rabdare. Se intrevad posibilitati de flirt si intalniri, insa nu-i momentul pentru ceva serios.

Gemeni


Se anunta instabilitate si motive de ingrijorare. Partenerul de viata nu mai inspira aceeasi incredere si se pare ca nu va mai leaga aceleasi interese. Conflictele ar putea fi evitate printr-o discutie deschisa. Gemenii ar trebui sa aleaga fara sa fie influentati de trecut. Viitorul are o importanta mai mare.

Rac


In prima parte a lunii noiembrie barometrul cuplului este stabil, lipsit de vesti spectaculoase. Dupa data de 5 se pregatesc schimbari majore. Sub influenta lui Pluto se anunta anumite vesti importante. Luna noua aduce oportunitati nesperate pentru cei singuri. Nativii au sansa sa intalneasca o persoana care le va schimba complet viata.

Leu


Nativii asteapta mai multa atentie din partea partenerului de viata. Isi doresc sa primeasca raspunsuri la intrebari importante. Din aceasta cauza barometrul cuplului scade in luna noiembrie. Ar putea sa iasa la suprafata cateva secrete care pot pune in primejdie armonia. Este nevoie de foarte multa intelegere si toleranta.

Fecioara


Fecioara s-a indragostit dar nu vrea sa recunoasca. Ar putea avea motive bine intemeiate pentru a pastra tacerea, dar prea multa discretie s-ar putea sa dauneze. Ar trebui sa fie mai atenta la semnalele pe care le primeste. De asemenea, un prieten comun ar avea de oferit mai multe informatii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc