Setari Cookie-uri

5 tipuri de fuste pentru tine

Fusta reprezinta cea mai feminina piesa vestimentara, fiind asociata cu eleganta si puterea seductiei. Sa fim sincere... de nenumarate ori purtam fuste nu numai pentru a ne simti atragatoare, ci si pentru a intoarce privirile barbatilor.

Fusta reprezinta cea mai feminina piesa vestimentara, fiind asociata cu eleganta si puterea seductiei. Sa fim sincere... de nenumarate ori purtam fuste nu numai pentru a ne simti atragatoare, ci si pentru a intoarce privirile barbatilor.

In fiecare sezon, designerii reusesc sa reinventeze fusta, folosindu-se de mici trucuri precum volane, curele sau materiale.

Atunci cand alegi sa iti cumperi o fusta trebuie sa tii cont de mai multe aspecte, precum: unde o vei purta (club, oras, birou), ce tip de silueta ai (clepsidra, para, triunghi inversat, dreapta, mar, diamante) si cu ce o porti (sacou, bluza, camasa, jacheta).

1. Fusta obisnuita

Nici foarte scurta, nici foarte lunga, cu talie normala si putin larga, fusta obisnuita este nelipsita din garderoba adolescentelor si niciodata nu a fost ignorata de catre marii creatori de moda. Accentul cade in special pe solduri. Poate fi purtata de toate femeile, chiar si de cele mai plinute daca o asorteaza cu ciorapi inchisi la culoare si tocuri inalte.

In partea de sus poarta ceva simplu si mulat. Accesorizeaza intreaga tinuta cu ajutorul unui colier, pe care sa il dai de cateva ori in jurul gatului.

Kudi-Recomandare: Fusta albastra cu fundita Orsay, Pret: 89.9 lei

2. Fusta balon

Fusta balon, bufanta sau foarte umflata a aparut recent in creatiile prezentate pe catwalk, insa intr-un timp atat de scurt a reusit sa se impuna ca trend. Un astfel de tip de fusta este perfect pentru femeile cu soldurile late sau cu silueta dreapta deoarece pune un accent mai mare pe solduri si pe picioare si, in acelasi timp, datorita faptului ca este infoiata, acopera soldurile.

Fusta balon arata nemaipomenit cand este purtata cu un sacou pana in talie si un maiou pe sub, cu o bluza cu volanase sau cu topuri fara bretele.

Kudi-Recomandare: Fusta gri de la Mango

3. Fusta stilou

Extrem de feminina, fusta stilou este purtata in special de femeile de afaceri, carora li se impune o tinuta eleganta. Fusta urmeaza linia corpului, este pana la genunchi si, de obicei, are o taietura mica in spate sau in lateral.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.