Setari Cookie-uri

Vedetele s-au bucurat de noile meniuri FITFOODWAY

Pe 19 octombrie a avut loc în București, lansarea celor mai noi meniuri FITFOODWAY, eveniment la care au participat peste 60 de vedete, influenceri și jurnaliști. Aceștia s-au bucurat de preparatele gustoase și sănătoase, și au putut afla informații esențiale despre modul de gătire al alimentelor, precum și despre valorile nutriționale ale acestora, iar Victor Slav a moderat întreg evenimentul.

comunicat de presa: Printre vedetele care și-au bucurat papilele gustative în cadrul evenimentului se numără Anca Sînă Serea, Annes, Andra Iulia Stoicescu, Andrada Dan, Cristina Cioran, Iuliana Marciuc, Ionut Gheorghe, Maria Ghiță, Laura Fronoiu, Roxana Ghiorghian, Simona Bălănescu și Raluca Moianu.

FITFOODWAY a fost inaugurată acum 5 ani la Oradea, iar în acest moment este prezentă în 21 de orașe din țară cu mâncare sănătoasă, cu planuri nutriționale personalizate și cu peste 50.000 de clienți fericiți.

Concept nou de gătire fără prăjeli și grăsimi nesănătoase

Compania vine cu un concept nou de gătire, acesta constând într-un mod sănătos de preparare, fără prăjeli și grăsimi nesănătoase. În pregătirea meniurilor se folosesc doar ingrediente naturale, mereu proaspete și de cea mai bună calitate.

Citește și:

Meniurile sunt special gândite cu experți în domeniul nutriției și stilului de viață sănătos. Aici lucrează cei mai buni bucătari cu o vastă experiență în domeniu. FITFOODWAY pune la dispoziția clienților săi programe, produse și meniuri variate. Livrarea este gratuită, este de ajuns doar să fie indicată adresa de livrare. Astfel clienții nu doar savurează o mâncare sănătoasă și gustoasă, dar reușesc să și economisească bani și timp pentru gătit.

Fondatorul FITFOODWAY, Cristian Naca are o carieră de peste 15 ani în domeniul alimentației publice și a industriei HORECA. Cu studii în ingineria alimentației publice și o pasiune profundă pentru nutriție, a dezvoltat proiectul acesta cu scopul de a îmbina expertiza sa cu dorința de a oferi o alternativă sănătoasă și delicioasă în lumea aglomerată a alimentației rapide.

Citește și:

”La FITFOODWAY, credem cu tărie că mâncarea sănătoasă este o cheie esențială pentru un stil de viață fericit și echilibrat. Am creat un meniu plin de opțiuni gustoase, dar sănătoase, pentru a ajuta oamenii să își atingă obiectivele de sănătate și fitness. Fiecare preparat este gândit pentru a oferi energie, vitalitate și un zâmbet pe buze”, declară Cristian Naca – fondator FITFOODWAY.

Varietate de tipuri de programe nutriționale

La FitFoodWay există mai multe tipuri de programe nutriționale în funcție de necesitățile fiecăruia, printre acestea se numără: Slăbește sănătos, Menține-te Fit, Crește masa musculară, Business Lunch, Vegan Business Lunch, Intermittent Fasting, Low Carb Keto, Vegetarian + Pește, Vegan de post și Junior Fit.

Citește și:

Nutriționiști dedicați pentru planuri personalizate

Valeria Kiss, specialist în nutriție-dietetică, este expertul din cadrul companiei care gândește fiecare meniu din punct de vedere nutrițional, caloric, dar și ținând cont de specificul activităților fiecărei persoane cu care intră în contact, astfel încât rezultatele obținute să fie remarcabile.

Pe lângă planurile de bază pe care Valeria le gândește, ea oferă clienților și sesiuni online one-to-one, astfel încât să înțeleagă nevoile nutriționale ale fiecăruia și să le ofere cele mai bune opțiuni, să îi ajute pe aceștia să obțină rezultatele dorite.

”Misiunea mea la FITFOODWAY este să ajut oamenii să își atingă obiectivele de sănătate prin intermediul alimentației. De-a lungul timpul am studiat nutrienții, alimentația și modul în care acestea afectează sănătatea și îmi asum responsabilitatea de a ghida oamenii către alegeri alimentare mai sănătoase și un stil de viață echilibrat”, spune Valeria Kiss – nutriționist & dietetician FITFOODWAY.

Citește și:

În cadrul companiei oferă servicii personalizate pentru a ajuta clienții să își atingă obiectivele de sănătate, inclusiv:

• Evaluarea stării de sănătate: Analize detaliate ale sănătății, luând în considerare factori precum vârsta, sexul, nivelul de activitate fizică, condițiile medicale preexistente și obiceiurile alimentare.

• Dezvoltarea planurilor alimentare pe programul de meniuri personalizate adaptate pentru a oferi ajutor în îndeplinirea nevoilor specifice. Acestea pot viza obiective precum pierderea sau menținerea greutății, gestionarea bolilor cronice sau îmbunătățirea performanței sportive.

• Educație nutrițională: învăță clienții cum să facă alegeri alimentare sănătoase și să se mențină pe drumul bun.

Citește și:

• Monitorizarea progresului: Pe măsură ce clienții urmează planurile nutriționale, le monitorizează progresul și le ajustează recomandările pentru a se potrivi schimbărilor în starea lor de sănătate sau în obiectivele personale.

• Învățare continuă: Domeniul nutriției evoluează constant și trebuie să rămână mereu la curent cu cercetările și descoperirile recente pentru a oferi cele mai bune sfaturi și tratamente posibile.

Pentru mai multe informații despre planurile nutriționale puteți accesa fitfoodway.ro.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.