Setari Cookie-uri

leac

are cineva? dar bun sa fie... ca eu una le-am incercat pe toate!
Dr_RodicaNegreanu
Postat pe 1 Iulie 2008 14:04
De la: fine_lady, la data 2008-07-01 14:04:36are cineva? dar bun sa fie... ca eu una le-am incercat pe toate!
leontina62
Postat pe 2 Iulie 2008 21:35
spalaturi cu ceai de pelin,
leontina62
Postat pe 2 Iulie 2008 21:36
mie imi trece de la sine... adica fac niste spalaturi cu ceai de galbenele pana se calmeaza simptomatologia si apoi... cam dispare...
dibu_iulia
Postat pe 3 Iulie 2008 19:30
Buna
Si eu am incercat cu de toate , am facut spalaturi cu bicarbonat, am bagat ovule , am luat medicamente oral si tot degeaba , nici eu nu stiu cum sa scap , mai ales ca vreau sa fac si un bebe.
Poate totusi mai stie cineva vrun tratament si ne ajuta
va pup
alexia275
Postat pe 7 Iulie 2008 08:10
Candidoza este o boala deosebit de periculoasa, ce poate avea consecinte grave asupra echilibrului endocrin si fertilitatii + alte afectiuni serioase(ex: sindrom intestin semipermeabil).
Tratamentul incepe cu diagnosticarea cauzelor:
1) antibioticele
2) acidoza
3) metale grele
4) stres oxidativ in exces etc
Majoritatea tratamentelor serioase includ:
1) electroterapie (met. RIFE)
2) detoxifiere specifica
3) dieta personalizata
Succes !
dusa
Postat pe 4 August 2008 17:49
Buna fetelor!

E prima data cand scriu pe site...

Am avut probleme si eu ca orice femeie din cauza "nesuferitei"! Am facut de la antibiotice si diverse alte tratamente! Pana acum la mine nu a mai aparut de cand am luat: Polyginax, asociat cu Macmiror complex crema. Cel mai important e insa sa stii care este cauza infectiei. De cand doctorita mi-a spus sa iau antibiotice in asociatie cu Biotics si nistatina, nu am mai avut probleme! Asa ca inainte de toate(desi urasc sa dau sfaturi) cred ca cel mai bine e sa mergi la analize sa faci un frotiu, sa iti dea o antibiograma sa vezi la ce antibiotic e sensibila "ciupercuta" ta. Eu am renuntat la lenjeria sintetica in favoarea bumbacului, si de asemenea la OB -uri care pot retine umezeala si favorizeaza infectiile! Sanatate...pentru alte intrebari sunt aici!
O zi superba
women_power
Postat pe 6 August 2008 11:37
draga Alexia, iti pot spune ca toate tratamentele incazul acestei boli sunt ineficienta atata timp cat nu intrerupi orice contact sexual timp de 1 luna...e trist ..stiu...dar altfel nu te vindeci in totalitate niciodata...succes
mirelanveronicab
Postat pe 7 August 2008 13:15
Igiena fara sapun, doar apa calda, lenjerie de bumbac si de cite ori poti fara lenjerie si spalaturi (externe binenteles) cu permanganat de potasiu.Asta m-a ajutat si nu mai am probleme de ani de zile.Succes!
gabriella_adri
Postat pe 10 August 2008 19:13
Buna!

Eu am astfel de probleme de aproximativ 1 an, am urmat tratamente cu antibiotice si ovule, spalaturi cu ceai de galbenele insa totul a fost in zadar. Tind sa mentionez ca in perioada respectiva si o saptamana dupa acel tratament nu am avut relatii sexuale.

M-am mutat de curand in Bacau si nu cunosc nici un medic ginecolog. Daca este cineva din Bacau il rog daca poate sa imi recomande un medic ginecolog bun.

Multumesc anticipat si va doresc tuturor multa sanatate si o zi frumoasa.
madalina_lovve
Postat pe 12 August 2008 11:13
buna ziua tuturor! pe mine medicul m-a diagnosticat cu micoza. nu stiu ce e si de unde vine,cert e ca am urmat un tratament si eu si partenerul,s-a ameliorat putin,apoi a revenit. am scurgeri uneori,iar placerea din timpul actului sexual a scazut considerabil! trebuie sa-mi caut un alt ginecolog mai competent. daca este cineva care a avut sau are aceeasi problema ca si mine,un sfat va rog!!!
aly_b
Postat pe 12 August 2008 13:10
poate domnul danut draghici sa-mi recomande ceva pe baza de plante?
aly_b
Postat pe 12 August 2008 13:25
Pe Strada Ana Ipatescu in Bacau este un cabinet - Dr. Ciuhodaru.
Sau pe strada 9 mai mai este un cabinet cu o doctorita f buna - cu care a nascut cumnata mea! nu stiu exact cum o cheama dar ma pot interesa daca vrei
women_power
Postat pe 12 August 2008 17:16
Buna.

Multumesc pentru informatii women_power. Te rog mult daca poti sa imi spui cum se numeste si dr cu care a nascut cumnata ta. Multumesc anticipat.

Multa sanatate ...
O zi minunata !

madalina_lovve
Postat pe 13 August 2008 12:03
imi vine greu sa cred ca doar cu spalaturi externe cu permanganat de potasiu o sa reusesc. igiena este ceva de necontestat,dar fara sapun? n-am incercat niciodata...multumesc pt sfat mica. am mai citit pe aici de tampoane imbibate in iaurt. de permanganatul de potasiu si de faptul ca acidul lactic inhiba dezvoltarea bacteriilor am invatat in liceu,dar chiar sa-mi introduc iaurt acolo?!?
aly_b
Postat pe 13 August 2008 23:29
N-am auzit de iaurt dar cine stie...Incearca totusi cu citeva cristale de permanganat (intr-un lighean cu apa calda pune citeva cristale si amesteca cu mina bine (apa sa nu fie foarte inchisa la culoare si vezi ca te patezi pe mina) si apoi spala-te FARA sapun.Vorbesc de spalaturi externe nu interne.Incearca pentru macar o saptamina sa vezi cum te simti.Si nu intrerupe sexul in perioada asta.Eu am facut asta acum....20-22 de ani.De atunci ma spal cu sapun f.f.f. rar si folosesc un sapun de copii.In zona genitala noi fetele suntem mereu expuse la bacterii din cauza mucoasei care intretine dezvoltarea lor precum si a faptului ca pielea nu prea respira acolo :chilotei, dresuri, pantaloni...toate astea fac aproape imposibila respiratia pielii cum se intimpla in alte zone pe corp.Deci dormi fara chilotei si pentru ca e vara cit stai acasa incearca sa nu porti nimic pe sub rochia de casa sau pantalonii scurti.Doar incearca pentru ...10 zile si vezi daca se amelioreaza ceva, daca te simti mai bine.
Eu am incercat in tineretea mea cu ceaiuri, cu ovule, cu medicamente si mereu aveam recidiva.Am avut intotdeauna un servici la birou, deci si asta ma afecta, si dupa ce am facut ce-ti spun tie (abia asteptam sa ajung acasa sa ma schimb/spal si sa arunc chilotii) sunt okay.Chiar si acum.N-am mai folosit permanganat de nu stiu citi ani dar celelalte ritualuri le respect.
Pupici,
gabriella_adri
Postat pe 14 August 2008 02:42
offf, candidoza asta...eu am fost la ginecolog si mi-a dat un tratament cu ovule si ceva pastile, insa in fiecare seara inainte de "operatiunea ovule" tb sa fac baie cu ceai de pelin sau galbenele...a trecut si sper sa nu reapara EVER!!!
Mari_O
Postat pe 14 August 2008 16:11
multumesc mult pentru sfat mica. o sa-mi procur permanganat de potasiu.
aly_b
Postat pe 14 August 2008 20:29
Dragalaselor,eu m-am chinuit ani si ani cu candidoza asta...am incercat tot ce mi s-a recomandat :ovule diverse,spalaturi cu tot felul de plante,cu prafuri de la farmacie,din camara(bicarbonat),dupa diverse scheme si umbland pe la nu mai tin minte cati doctori si vindecatori populari.Mi-am chinuit si partenerii cu tratamente pe care ni se spunea ca trebuie sa le faca si ei(au fost cativa,am doar 55 de ani)!
Abia dupa ce am facut un tratament pentru eradicarea helicobacter pylori (ce imi ocupase abuziv zona din stomac-duoden) am reusit sa capat o stare buna dpdv genital...Cine s-ar fi gandit??Unde dai si unde crapa!! Chestia e ca prin tratamentul dur,cu antibiotice puternice mi s-au rezolvat si alte neplaceri( crapaturi minuscule care imi provocau mancarimi,pe gambe,lucru care l-a nemultumit pe doctorul ce ma trata atunci -adica n-a crezut ca helicobacterul ar fi fost de vina-).Nu stiu ce s-a intamplat si care o fi fost cauza,chestia e ca in acest moment nu mai am secretiile albicioase care imi dadeau mancarimi si usturimi,la contact nu mai simt disconfort si sunt foarte fericita din acest punct de vedere.Doar helicobacterul nu s-a dat dus,probabil ca infectia doar s-a micsorat, oricum,nu ma las,ma straduiesc in continuare sa scap de musafirul nepoftit...
mada15444
Postat pe 15 August 2008 09:37
...uf..acum un an mi sa spus de catre doctorita ca an candida....am uramt un tratament si eu si partenerul....timp de 5 zile...nu retin denumirea..am simtit o ameliorare..insa de un an de zile am un obicei imi vine sa scuip mereu ceva ..albicios ca o infectie...am fost al medic acum locuiesc in danemarca...mia dat un tatament format din 2 pastile..le am luat ma simt ok..insa saliva aceea o am mereu...am avut si o gastrita...medicul a azis posibil de la stomac..insa eu nu cred pt ca o simt ca infectie...am facut si analize de sange...nu au gasit nimic..stiti careva ceva exista vreo legatura intre candida si saliva...mea,,>????
chance
Postat pe 11 Octombrie 2008 21:31
Ai cumva sinuzita? Ai cumva alergii? Si astea sunt motive pentru saliva ta puroioasa.
gabriella_adri
Postat pe 12 Octombrie 2008 18:57
Ar mai putea fi o cauza. Prin examinarea coproparazitologica a scaunului se poate afla daca exista sau nu paraziti in organism. Si mie mi se intampla acelasi lucru, am avut si sinuzita, si microb in gat, dar se pare ca si parazitii dau astfel de manifestari. Si am asa ceva :( Dar se trateaza.
Dra se trateaza. Medicul de familie mi-a dat un bilet de trimitere, am pregatit materia prima si..am aflat rezultatul: pozitiv.
Nu te costa decat un drum la medicul de familie si unul pana la laborator. Eu am fost la un laborator privat care avea contract si cu casa de asigurari!


Va doresc multa sanatate!
misterious_gal
Postat pe 14 Octombrie 2008 11:16
Buna.....este interesant ce spui, dar la ce fel de plante te referi si consumate sub ce forma?
agrigora
Postat pe 8 Noiembrie 2008 18:23
http://www.candidasite.com/candida-issue.php?type=lissue&id=16
Restul, no comment...Cititi aici si veti gasi absolut toate raspunsurile la intrebarile despre ciuperca "otravitoare"...CANDIDA! Comentariile sunt de prisos, ma bucur ca am gasit acest site si cu siguranta am inteles mai bine decat de la medicul ginecolog, care trateaza boala, dar nu iti explica si cauza...Nu te ajuta sa scapi de ea, ci doar sa o tratezi...Sa-i incetinesti evolutia. Dupa ce veti citi, veti fi de aceiasi parere cu mine.

Postat pe 24 Noiembrie 2008 22:43
icercati sa va informati asupra factorilor de transfer:(www.4life.com)(www.4life-romania.ro) sau http://www.immune-system-iq.com/....pt detalii amanuntite va stau la dispozitie cu informatii complete si complexe silviu_m74@yahoo.com

Postat pe 27 Noiembrie 2008 01:20
DA E O PROBLEMA CU CANDIDOZA ASTA? EESTE O CIUPERCA . DE CARE NU MAI SCAPI..TE CHINUE TOATA VEATA,, OARE O EAI NUMAI PRIN CONTACT SESUAL , SAU TE INFECTEZI DELA ANTIBIOTICE,EU AM UN DIEABET DE TIP 2,, SI AM PROBLEME,, CE PUTEM FACE? SA NE SPUNA UN MEDIC SPECIALIST . DACA CITESTE ACEST SAIT ,,
gogu1938
Postat pe 10 Decembrie 2008 12:38
Nu stiu cat de adevarta este aceasta metoda de a nu mai face sex o luna....sunt tratamente si pentru barbati. Eu am aceasta problema de ani de zile , am fost la multi medici, f multe analize, f mult stres....Eu mai am si alte probleme si datorita acestui lucru vizitez medicul ginecolog odata la 6 luni, si de fiecare data trebuie sa-i spun ca scurgerea nu a disparut. Etse foarte jenanta, am facut nu mai stiu nici eu cate tratamente: cu ovule cu spalaturi cu pastile(antibiotic), insa cam degeaba.
Acum am ramas decat la spalaturi cu ceai de galbenele sau cu tantum rosa. Sper sa se intample ceva bun.
Va multumesc!
Ana
eu20
Postat pe 10 Decembrie 2008 13:34
am incercat cu ovule si pastile dar nu a trecut ,nu am fost la medic...dar vad ca de la sine a mai trecut..nu stiu pt cat timp o sa tina..netratata aceasta afectiune,poate avea urmari precum imposibilitatea de a face vreodata copii????
lucya90
Postat pe 10 Decembrie 2008 14:15
Buna,

cel mai bun leac? Eu zic ca cel mai bun leac ar fi sa nu faceti numai voi tratamentul ci si partenerul..fiindca degeaba tu te vindeci si el nu. O luati de la capat de fiecare data.
Un leac ar fi spalaturile cu ceai de galbenele si musetel, 10 zile, dimineata si seara. Si tot dimineata si seara cate un ovul Betadine introdus dupa spalatura. Eu am luat si niste pastile la un moment dat, dar nu mai stiu exact care.
Oricum, ideea e sa te tii de tratament pe toata aceasta perioada, fara sa faci sex, si sa ai grija de tine.
Dupa tratament as indica mult mai multa atentie la igiena, si la locurile unde mergeti la toaleta....Un exemplu ar fi: Mai bine va luati servetele umede cu voi si stergeti tot timpul colacul de la toaleta decat sa va mai infectati cu aceasta boala...Sau alt exemplu: Sexul sa fie facut cu prezervativ chiar daca nu va place. Daca nu sunteti sigure cat de sanatos e barbatul, mai bine protectie. Fiindca cele mai multe boli de genul sunt luate din aceasta cauza.
Netratata cum trebuie poate duce la mult mai multe efecte negative.
Daca noi nu avem grija de noi, cine sa aiba.
cameliacolnic
Postat pe 10 Decembrie 2008 16:38
Buna! eu am avut probleme de anexita f mult timp si mi sa spus ca de la asta mi se trage si scurgerea pe care am avut-o pe langa faptul ca asi fi putut lua ciupercutza si de la wc public deci atentie la toaletele publice!!
nu puteam ramane insarcinata mult timp ca dupa aceea mi sa recomandat injectii cu polidin care am facut dupa aceea 10 cate doua odata facute de cinci ori.dupa terminarea injectiilor am avut o mica scurgere galbuie asta de la infectie si chiar am fost avertizata mai inainte a se intampla ...am ramas insarcinata imediat dupa aceea!!sper sa va fi fost de folos cu ceva!

* Va pot recomanda ceaiuri cu actiune diuretica si antiinflamatoare:

- Splinuta
- Cozile de cires
- Coada-calului
- Rizomii de pir
- Frunzele de merisor
- Frunzele de mesteacan
- Matasea de porumb
-Florile de soc
-Florile de musetel
-Florile de coada-soricelului.

Un ceai cu efecte diuretice si antiseptice se poate prepara din :frunze de mesteacan -3 parti,coada-calului-1 parte,albastrele-1 parte,radacini de pir -2 parti,matase de porumb-1 parte,osul-iepurelui-1 parte,frunze de afin-1 parte.Se prepara o infuzie din 2 lingurite de plante la o cana cu apa.Se beau 3-4 cani de ceai pe zi .Este benefic de asemenea in cistita la care aigurarea aportului de lichide este important.Cu toate acestea in multe cazuri se ajunge la antibioterapie.Este important ca ea sa fie facuta in mod riguros,dupa urocultura si antibiograma.Prescriere Dr.Valentin Nadasan!
Angelyka
Postat pe 10 Decembrie 2008 17:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Menopauza? 13 De la: camiflorea 16 Iulie 2010 00:25
cancerul maxillo facial al cavitatii bucale-URGENT 17 De la: Terra_Mater 30 Ianuarie 2010 21:28
sterilet 8 De la: Jaqueline 5 Ianuarie 2010 20:46
Diane-35 8 De la: healthy013453 3 Martie 2010 12:13
te,peratura bazala 2 De la: MissRainbow 18 Februarie 2012 11:27