Setari Cookie-uri

Coachingul Executiv.---Pareri?


Coachingul Executiv, este o metoda din ce în ce mai populara utilizata de foarte multe organizatii, in scopul construiri capacitãților profesionale și aptitudinilor de conducere ale propriilor angajati.
În trecut, coachingul a fost privit cu scepticism, datorita faptului cã oamenii au presupus ca totul se poate remedia natural. De ce ar trebui cineva sa consulte un coach cu excepția cazului în care el sau ea a avut un fel de deficit?
Cu toate acestea, in momentul de fata, foarte mulți directori executivi, inclusiv liderii de Dell Computer, Pfizer si Charles Schwab, au declarat public faptul cã au fost antrenati, și au beneficiat de coaching, aratand oamenilor o imagine mult mai pozitiva despre coaching.
Daca seful tau iti cere sa obtii coaching-ul, este util sa intelegi ce este procesul de bazã de coaching. Primul lucru pentru a clarifica care sunt obiectivele de coaching si logistica lor.De asemenea, este important sã se clarifice gradul și tipul de confidențialitate în timpul programului de coach si este recomandat ca antrenori sa insiste nu numai asupra confidențialitãții, dar, de asemenea, sã evite rolul de evaluator, messenger sau avocat.
Coaching-ul poate fi de fapt dãunãtor, mai degrabã decât de ajutor dacã rolurile antrenorilor nu sunt specificate sau în cazul în care antrenori nu au cunoștințele necesare ori pregãtirea pentru a ajuta un client.
Procesul de coaching începe cu o evaluare a punctele tale forte si nevoilor de dezvoltare și poate include "feedback-ul de 360 de grade" și / sau teste de personalitate.
Atunci ai lucra cu antrenorul pentru a dezvolta și implementa un plan folosind punctele tale forte și abordarea zonelor de dezvoltare.
Executive coaching ar trebui sã fie vãzut ca un lucru pozitiv, luand in considerare ca organizația in care iti desfasori activitatea crede destul în talentele si abilitatile tale incat sa faca o investiție ajutându-vã sa va îmbunãtãți jocul in toate aspectele, de a lucre cu tine in vederea clarificarilor obiectivelor .
Un coach executive poate cu siguranta sa accelereze cariera dumneavoastra.
Recomand cu un plus de incredere, trainerii de la Coaching Essence
Lucian_KindOf_1
Postat pe 24 Martie 2014 00:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Reprezentant Life Care 2 De la: kudika379443 27 Martie 2011 13:54
Despre scoala, studiu, invatat 2 De la: kudika_16351 15 Septembrie 2012 22:12
cursuri insotitor de bord 1 De la: elena15manu 24 Septembrie 2010 01:28
Investeste timp intr-o schema piramidala - termen 9 aprilie 1 De la: VSquall 7 Aprilie 2012 20:48
ajutor 5 De la: melka 14 Octombrie 2009 13:45