Setari Cookie-uri

9 kilograme intr-o luna, fara exercitii de slabit

Nu doar femeile, ci si barbatii vor sa slabeasca repede, mult si, daca se poate, fara sa faca exercitii de slabit. Suna imposibil, dar nu este.

E ca o regula. Nu doar femeile, ci si barbatii vor sa slabeasca inainte de nunta, prima intalnire sau de sarbatori. Cum? Repede, mult, fara sa se infometeze si, daca se poate, fara sa faca exercitii de slabit. Nu de alta, dar nu este timp si pentru mersul la sala. Suna imposibil, dar nu este. Se pot „topi“ chiar si 9 kilograme intr-o luna cu efort minim.

Secretul consta in respectarea cu strictete a pasilor pe care ii impune programul de slabit. Altfel, risti sa te ingrasi la loc si poate sa iei mai multe kilograme decat aveai initial. Nu trebuie sa te spetesti cu exercitii de slabit, ci sa bei 12 pahare cu apa zilnic, sa iei multivitamine, anumite suplimente care ard grasimile, sa mananci de cinci ori pe zi, dar portiile sa fie mai mici.

Meniu sub 1.100 de calorii

Urmand aceasta dieta iti poti crea meniul in functie de gusturile si nevoile tale alimentare. O sa ai nevoie de o lista cu numarul de calorii pentru fiecare produs pe care vrei sa-l consumi, ca sa-ti fie mai usor. Alege ce vrei sa mananci si fa un calcul energetic, care sa nu depaseasca 1.100 de calorii pe zi.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Seanika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.