Setari Cookie-uri

Mesajul lui Robbie Williams pentru Alexia Eram: este timpul să o ierți pe mama ta...

Andreea Esca a realizat un interviu cu Robbie Williams, iar artistul a avut un mesaj special pentru fiica prezentatoarei tv, Alexia Eram.

Andreea Esca a realizat un interviu inedit cu Robbie Williams, înaintea concertului său programat la București pe 19 august, în cadrul evenimentului Summer in the City de la Romexpo. Interviul a reușit să aducă la suprafață o amintire plină de emoții pentru Andreea Esca, legată de o întâmplare petrecută în urmă cu mai bine de 16 ani într-un hotel din Budapesta.

În anul 2006, Andreea Esca și fiica sa, Alexia, care avea atunci doar 6 ani, se aflau în același hotel cu celebrul artist Robbie Williams. În ciuda faptului că micuța Alexia îi spunea mamei că îi este foame și dorea să mănânce, Esca a decis să rămână fermă în așteptarea întâlnirii cu starul. Timp de o zi întreagă, cele două au staționat în fața liftului, în speranța că îl vor vedea pe Robbie Williams.

Citește și:

„În 2006, cred, erai în Budapesta. Eram în același hotel, fiica mea avea 6 ani, și i-am spus că trebuie să așteptăm în fața liftului ca să-l vedem pe Robbie Williams. Ea era foarte mică și îi era foame și îmi spunea: «Hai să mâncăm!». Nu! Nu mergem să mâncăm, nu o să mori de foame, o stă stăm aici pentru că trebuie să-l vedem pe Robbie Williams și o să să stăm aici pentru că trebuie să-l vedem pe Robbie Williams. Am stat așa o zi întreagă și până în ziua de azi, când are 22 de ani, spune povestea asta. Le povestește prietenilor ei: «Așa e mama! A trebuit să stăm o zi întreagă în fața liftului ca să-l vedem pe Robbie Williams»”, a povestit vedeta de la PRO TV, pentru alistmagazine.ro.

Citește și:

Andreea Esca a împărtășit această poveste lui Robbie Williams, iar reacția acestuia a fost de uimire și simpatie. El a transmis un mesaj Alexiei, plin de umor și înțelegere.

„Serios?”, a fost reacția lui Robbie Williams.

„Spune-i să mă ierte pentru acest lucru, te rog!”, l-a rugat Andreea Esca pe artist.

„Cred că este timpul să o ierți pe mama ta. Așa e și soția mea, nu uită nimic, mă iartă, dar își amintește tot. Așa că eu îi spun fiicei tale să te ierte, iar tu îi spui soției mele să mă ierte”, a mărturisit artistul.

Pe lângă muzică, Robbie Williams și-a exprimat preocuparea pentru sustenabilitate. Echipa sa a cerut instalarea de coșuri de reciclare în locații-cheie, încurajând publicul să aibă grijă de mediu. Meniul concertului va include opțiuni sănătoase și sustenabile, cum ar fi produse locale și organice, și va acoperi o gamă largă de preferințe culinare, inclusiv vegetariene, vegane și diete fără gluten sau paleo.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.