Setari Cookie-uri

Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ales să meargă la terapie de cuplu,înainte de căsătorie.Ce au pățit actorii

Cu toate că mai au doar câteva luni până la nuntă, Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ales să își împărtășească experiența lor unică într-un mod deschis și sincer, dezvăluind că au ales să meargă la terapie de cuplu înainte de a face marele pas. Ce au învățat cei doi actori?

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au întâlnit în anul 2019, pe platourile de filmare ale serialului „Fructul oprit”, iar scânteia iubirii a aprins între ei flacăra unei relații profunde și sincere. De atunci, au trecut prin numeroase experiențe împreună și au decis să își consolideze legătura printr-un pas important: căsătoria ce va avea loc anul acesta, în luna iunie.

Anunțul despre intenția lor de a se căsători a fost făcut cu entuziasm și bucurie, în luna octombrie a anului trecut, când Vlad Gherman a transmis mesajul către publicul său Cu toate acestea, înainte de a păși pe acest nou drum, cei doi au considerat că este important să își evalueze și să își întărească relația prin terapie de cuplu.

Citește și:

„It’s a match! (Este o potrivire, n.r.) Ne-am îndrăgostit la prima vedere şi s-a lăsat cu râsete, voie bună şi entuziasm. (…) La anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date (salvați data, n.r.): iunie 2024.”, a fost mesajul lui Vlad Gherman, în luna octombrie a anului trecut.

Vlad Gherman a dezvăluit că el, împreună cu Oana Moșneagu au ales să meargă la terapie nu din cauza unor probleme grave în relație, ci din dorința de a se înțelege mai bine unul pe celălalt și de a evita eventualele conflicte sau neînțelegeri. Pentru ei, terapia de cuplu a fost un proces de auto-descoperire și de consolidare a legăturii lor.

„Mie mi se pare genial. Mi se pare cea mai bună chestie. E un proces. Nu poți să faci terapie o dată, de două ori, și gata, te-ai schimbat. E un proces de lungă durată și o muncă constantă cu tine. [...] Noi am mai vorbit despre asta, într-adevăr foarte scurt, și lumea nu înțelegea. A, ei nu se înțeleg, de-aia fac terapie. N-are legătură. E vorba că nu înțelegeam de ce, într-un moment în care Oana se purta drăguț cu mine, în capul meu era «aoleu nu, e mult prea bine, sigur o să se termine în curând».", a mai spus Vlad Gherman, potrivit Unica.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.