Setari Cookie-uri

Alexia Eram a ajuns pe mâna medicilor, după întoarcerea de la America Express! Mesajul transmis de iubita lui Mario Fresh

Alexia Eram a întâmpinat câteva probleme de sănătate după întoarcerea de la America Express, astfel că a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor.

Alexia Eram și fratele său, Aris, au cucerit inimile publicului cu participarea lor în competiția "America Express" de la Antena 1. Se zvonește că cei doi copii ai celebrei Andreea Esca au ajuns până în marea finală a competiției fenomen, unde s-au luptat cu echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

După întoarcerea lor în România, Alexia a ales să fie discretă și să nu ofere detalii despre experiența lor în emisiune. Cu toate acestea, tânăra a dat o fugă la medic imediat ce a revenit pe meleagurile românești. Într-o postare pe contul său de Instagram, Alexia a mărturisit că a fost vorba despre un control de rutină pe care l-a efectuat pentru a se asigura că totul este în regulă după aventura din America Express. De asemenea, ea a făcut un apel către urmăritorii săi să nu ignore importanța prevenției și să meargă regulat la medic pentru a se asigura că sunt sănătoși.

Citește și:

Control de rutină. Să vedem dacă totul e în ordine! P.S: Mergeți la doctor regulat! Prevenția este foarte importantă”, a scris Aleia Eram, pe social media.

În timpul competiției, mulți s-au mirat că Alexia a ales să participe la emisiunea de la Antena 1, având în vedere că mama sa lucrează la Pro TV, un post concurent. Cu toate acestea, tânăra a văzut o oportunitate în această experiență și a decis să participe alături de fratele ei, nu alături de iubitul ei, Mario Fresh.

„Plecăm la drum cu multe emoții și sentimente amestecate care ne copleșesc. Pe de o parte frică, nesiguranță și teamă de necunoscut, iar pe de altă parte fericiți că putem lua parte la un proiect atât de mare, că ne vom consolida și mai tare relația de frate & soră, că avem posibilitatea să experimentăm atât de multe lucruri, care sunt convinsă că ne vor ajuta în dezvoltarea noastră ulterioară.

Citește și:

Vom încerca să dăm tot ce e mai bun din noi și să luptăm cât o să putem de mult. Sperăm să nu dezamăgim pe nimeni. O să fim noi, cu bune și rele, cu defecte și calități, ca orice om de 20 de ani…

Chiar dacă voi fi plecată, contul meu de Instagram va râmăne activ, pentru că v-am pregătit în avans o mulțime de lucruri. O să-mi fie dor de voi, dar știu că veți fi alături de mine și de fratele meu și vă mulțumesc de acum, pentru toată susținerea”, era mesajul postat de Alexia și Aris Eram pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.