Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu, momente critice. Mesajul vedetei în miez de noapte i-a îngrijorat pe internauți

Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă foarte grea a vieții ei, iar ultimul mesaj pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram i-a îngrijorat pe internauți.

Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă extrem de dificilă a vieții ei, mai ales că în ultimul timp lucrurile nu au ieșit deloc așa cum și-a dorit. Vedeta a avut parte de numeroase probleme, atât financiare, cât și personale, iar acum tot ceea ce i-a mai rămas este să spere la o minune.

În presă se zvonește că fosta soție a lui Pepe ar putea pierde apartamentul în care locuiește, acesta urmând să fie scos la licitație, din cauza numeroaselor datorii pe care Oana le are. Vedeta ar avea datorii în valoare de 5.200 de euro, dar și 6.046,86 de lei cheltuieli de judecată. Ar urma să existe o licitație, organizată de biroul executorului judecătoresc, potrivit spynews.ro.

Mai mult, la începutul verii, Oana Zăvoranu a mers în fața instanței, în procesul deschis de un medic care a lucrat la clinica ei, care a dat-o în judecată pentru șantaj.

Citește și:

Aseară, în jur de miezul nopții, vedeta a împărtășit cu internauții problemele prin care trece, dar și gândurile pe care le are în aceste vremuri tulburi pe care le traversează. Ea și-a pus toate speranțele în Divinitate, iar acum așteaptă o minune.

„Mâine și poimâine am nevoie de o minune în viața mea. E parte din cutremurul ce îl traversez de vreun an, nu vorbesc nimic, ci doar mă zbat să înving tot ce alții vor să abată asupra mea din răutate, inferioritate, frustrare, furt, hoție și parșivitate. Dar Dumnezeu mereu ascultă rugăciunea celui nevinovat și îl ajută.

Atunci când ceva nu mai ține sau nu mai poate fi rezolvat de om, rezolvă EL. Te iubesc Doamne, simt și știu că așa cum nu m-ai lăsat niciodată să cad în prăpastia pregătită de dușmani, nu ai să mă lași nici acum. Tu mă vei salva miraculos, așa cum faci cu mine de obicei, când știi Tu că mi-am învățat lecția și toți îmi sunt potrivnici pe nedrept. Te iubesc Apărătorul meu!”, a transmis Oana Zăvoranu pe social media.

Citește și:

Chiar dacă a avut multe conflicte de-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a dat dovadă întotdeauna de ambiție și forță interioară. Cu toate că s-a certat cu multe vedete autohtone, mesajul Oanei a fost unul cât se poate de clar: nu o interesează părerea celor din jur.

„Nu îmi pasa de cum mă judecă lumea, că asta depinde de modul în care a evoluat sau involuat fiecare, îmi pasă de cum mă vede Dumnezeu, pentru că DOAR EL îmi știe și îmi vede cu adevărat Sufletul și Patimile”, a scris vedeta pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.