Setari Cookie-uri

Mesajul emoționant transmis de Anamaria Prodan lui Luca Reghecampf: Băiatul meu de vis...

Cu ocazia zilei de naștere a fiului cel mare a lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj emoționant tânărului de 23 de ani, pe care îl consideră copilul său.

Anamaria Prodan, una dintre cele mai cunoscute impresare din România, a reușit să demonstreze, din nou faptul că legăturile de suflet nu se pierd odată cu trecerea timpului. De ziua de naștere a fiului cel mare a lui Laurențiu Reghecampf, Luca, Anamaria Prodan nu a ezitat să îi transmită urări emoționante cu ocazia împlinirii a 23 de ani.

Luca Reghecampf este rodul iubirii dintre Laurențiu Reghecampf și Mariana. Chiar dacă relația dintre aceștia nu a reușit să reziste în timp, legătura dintre Anamaria Prodan și Luca Reghecampf a rămas una specială. În ciuda faptului că nu mai există o legătură oficială între vedetă și antrenorul de fotbal, Anamaria Prodan îl consideră pe Luca un membru al familiei sale.

"La mulți ani băiatul meu de vis LUCA ❤️ să ai parte de toată sănătatea și fericirea de pe pământ ❤️❤️❤️", a transmis impresara, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

La rândul său, Luca Reghecampf a avut doar cuvinte pline de recunoștință și laudă la adresa Anamariei Prodan, exprimându-și aprecierea pentru sprijinul și afecțiunea pe care aceasta i le-a oferit întotdeauna.

Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc.”, este mesajul scris în cartea Anamariei Prodan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.