Setari Cookie-uri

Fosta soție a lui Cătălin Bordea, Livia, internată în spital! Cum a primit actorul vestea?

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a postat o imagine de pe patul de spital, cu branula în mână. Ce mesaj i-a transmis Cătălin Bordea?

După divorțul la notar de pe 14 iulie, relația dintre Cătălin Bordea și fosta sa soție, Livia, pare să se fi încheiat complet. Comediantul nu mai menține nicio legătură cu Livia, dar a transmis un mesaj după ce a aflat că fosta sa parteneră a ajuns pe mâna medicilor.

Deși nu se mai află într-o relație, Cătălin Bordea este îngrijorat de starea de sănătate a fostei sale soții. Fosta soție a comediantului, Livia, a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la spital, în care apare cu o branulă în mâna stângă. Mesajul său ironic, "S-aveți o zi", a creat speculații cu privire la ce anume a dus la internarea sa, însă nu au fost dezvăluite detalii despre starea de sănătate sau motivele spitalizării.

„Nu avem ce legătură să mai ținem. Când cineva te părăsește, e bine să îi respecți decizia și să încerci să îți vezi de viață. Nu știam că a ajuns în spital. Sper să fie bine”, a declarat Cătălin Bordea, pentru cancan.ro.

Citește și:

De la momentul anunțului divorțului, Livia a ales să păstreze tăcerea în privința detaliilor despărțirii și a vieții sale personale. Rareori a făcut declarații publice sau postări pe rețelele de socializare, în schimb Bordea a fost cel care a rugat presa și pe internauți să le păstreze intimitatea.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.