Setari Cookie-uri

Dezvăluiri șocante ale fiului lui Brad Pitt: Un nenorocit de clasă mondială...

Drama familiei Jolie-Pitt continuă: Fiul celor doi actori, Pax, face dezvăluiri tulburătoare despre relația cu tatăl său

Conflictul dintre Brad Pitt și Angelina Jolie pare să se agraveze odată cu dezvăluirile tulburătoare făcute de fiul lor adoptiv, Pax. Tânărul în vârstă de 19 ani a făcut publice acuzații serioase la adresa tatălui său într-un mesaj postat pe Instagram cu ocazia Zilei Tatălui în 2020, dezvăluiri care abia acum au fost aduse la lumină de DailyMail.com.

Pax, adoptat de Angelina Jolie dintr-un orfelinat din Ho Chi Minh City, Vietnam, în 2007 și apoi adoptat oficial de Brad Pitt în 2008, și-a exprimat dezamăgirea și nemulțumirea față de comportamentul tatălui său într-o postare șocantă. În mesajul postat pe Instagram îl numește pe Brad Pitt "un nenorocit de clasă mondială", acuzându-l că îi terorizează pe cei patru copii mai mici ai săi, făcându-i să "tremure de frică".

Citește și:

"La mulți ani de Ziua Tatălui acestui nenorocit de talie mondială. Mereu te dovedești a fi o ființă îngrozitoare și disprețuitoare. Nu ai nicio considerație sau empatie față de cei 4 copii mai mici ai tăi, care tremură de frică în prezența ta", a scris Pax pe Instagram, conform sursei de mai sus.

Relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a fost întotdeauna subiect de speculație în media, iar separarea lor în 2016 a stârnit multe controverse. Custodia copiilor a rămas la actriță, după o altercație raportată între Brad Pitt și fiul lor cel mare, Maddox, la bordul unui avion privat. În ciuda încercărilor lor de a păstra o relație normală pentru binele copiilor, dezvăluirile recente ale lui Pax sugerează că tensiunile din familia lor rămân intense. Mesajul tânărului pare să sugereze că relația cu tatăl său a fost una dificilă și tensionată.

Citește și:

În prezent, Brad Pitt are 59 de ani, în timp ce Angelina Jolie are 48 de ani. Cu toate că aceștia au fost unul dintre cele mai admirate cupluri din lumea cinematografiei, povestea lor de dragoste s-a transformat într-un scandal public, iar acuzațiile lui Pax adaugă un nou capitol tensionat acestei povești deja complicate. Se pare că, în ciuda eforturilor părinților de a menține discreția, conflictele din familia Jolie-Pitt continuă să iasă la iveală.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.