Setari Cookie-uri

Mesajul emoționant transmis de Irina Fodor lui Răzvan, cu ocazia zilei lui de naștere:Te iubesc de la capătul lumii și...

Ieri, Răzvan Fodor a împlinit 48 de ani, motiv pentru care soția sa, Irina, aflată la filmările pentru America Express, i-a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Răzvan Fodor a împlinit ieri, 22 iunie, 48 de ani, motiv pentru care soția sa, Irina, aflată la filmările pentru America Express i-a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Pentru că nu a putut să îi fie alături, Irina Fodor l-a sunat pe artist de la prima oră a dimineții, însă i-a scris și un mesaj pe social media, în care își exprimă dragostea imensă față de partenerul ei de viață.

„Puștiule, te-am sunat și azi-dimineață, la prima oră, dar parcă nu-mi ajunge, așa că îți mai zic și aici: La mulți ani fericiți, împliniți, sănătoși! Te iubesc de la capătul lumii și de mii de ori înapoi!!!❤️❤️ În orice emisferă ne-am fi întâlnit, tot suflete-pereche am fi fost!?? PS: Dacă nu te-aș fi cunoscut până acum și te-aș vedea pe stradă azi, mi s-ar pune iar pata pe tine, atât să știi! ??❤️“ @razvan_fodor”, a transmis Irina Fodor, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Citește și:

La rândul său, și Răzvan Fodor a avut un mesaj de transmis pentru iubita sa. Prezentatorul tv îi simte lipsa soției sale și abia așteaptă să vină înapoi acasă. El s-a pozat alături de fiica sa, Diana, și i-a transmis Irinei că sunt bine.

„Suntem bine, dar hai mai repede acasă, că ne intră fetița la facultate…”, a glumit prezentatorul.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.