Setari Cookie-uri

Fotografie de colecție cu Dani Oțil, alături de mama și fratele său. Mesajul emoționant al prezentatorului tv

Dani Oțil a postat o imagine de colecție pe social media, în care este înfățișat alături de mama și fratele său.

Dani Oțil s-a căsătorit religios în acest weekend, iar pozele de la nunta sa au atras toate aprecierile internauților. Prezentatorul tv trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa și se simte recunoscător pentru toți oamenii dragi pe care îi are alături.

Recent, Dani Oțil a distribuit pe social media o nouă fotografie de colecție, de această dată viind vorba despre o imagine în care este înfățișat alături de mama și fratele său.

"Ai numărat câte poze ai cu părinții? Ai numărat de câte mai ai timp….?”, le-a transmis prezentatorul tv fanilor ăi de pe Intagram.

Internauții nu au ezitat să îi răspundă: „Nu poți număra de câte mai ai timp! În schimb îți poți face timp să faci …fără număr!!!?”, „Multă sănătate si la cat mai multe amintiri împreună!”, „Superbă fotografia. ❤️ Prețuiți timpul alături de părinți. ??”, i-au transmis urmăritorii pe Facebook lui Dani Oțil.

Citește și:

Dani Oțil, relație specială cu fratele său

În trecut, Dani Oțil a făcut o urare specială fratelui său, Dorin, cu ocazia zilei sale de naștere, într-o ediție a emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", exprimându-și recunoștința pentru sfaturile și sprijinul primit în familie.

„Azi e ziua lui frate-miu. Eu nu-i spun niciodată «La mulți ani!» lui frate-miu, pentru că nici nu se uită la emisiune, nici nu știu dacă știe că mă ocup cu asta. Mulțumesc că m-ai bătut în clasa a V-a ca să nu mai fumez. Deci, la mulți ani! După mi-am dat seama că frate-miu este aceeași zodie ca Ramona (n.r. – Ramona Olaru, colegul lui din emisiune), d-aia ne înțelegem așa prost. Noi am avut o relație deschisă, atât de deschisă încât unul a trebuit să plece și asta că m-a adus aici, la televizor”, a spus Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.