Setari Cookie-uri

Lindsay Lohan a devenit mămică pentru prima oară! Ce nume special a ales pentru fiul său?

Lindsay Lohan a devenit mămică pentru prima oară, iar băiețelul pe care l-a adus pe lume poartă un nume cu totul special.

Lindsay Lohan a devenit mamă pentru prima oară! Vedeta a născut în Dubai, acolo unde s-a stabilit cu soțul ei, Bader Shammas, de câțiva ani buni. Data exactă de naștere a micuțului nu a fost încă dezvăluită, însă numele bebelușului a fost făcut public.

Soțul lui Lindsay Lohan este finanțator, iar în prezent este vicepreședinte adjunct pentru banca Bader Shammas din Dubai, acolo unde cei doi locuiesc de peste 7 ani.

Actrița a născut primul ei copil, pe care l-a numit Luai, fiind un nume de origine arabă ce înseamnă „scut” sau „protector”. În vârstă de 37 de ani, Linday Lohan și-a anunțat sarcina în urmă cu câteva luni, atunci când a postat o fotografie cu un body de bebeluș, pe care era inscripționat un mesaj reprezentativ.

Citește și:

„Vreau să am copii. Este atât de sigur acolo, iar școlile sunt grozave. Este atât de detașat de tot cu ce sunt obișnuită. (…) Este plăcut să am o lume separată, care este a mea”, a declarat ea pentru revista Interview în noiembrie 2022.

Prietenele sale, Amanda Seyfried și Paris Hilton s-au bucurat pentru vestea fericită și i-au lăsat comentarii pe social media.

„Felicitări iubire! Atât de fericită pentru tine. Bine ai venit în clubul mămicilor!”, a fot mesajul lui Paris Hilton pentru Lindsay Lohan.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.