Setari Cookie-uri

Advertorial PremiQaMed Cancer Center Vienna Noul nume al excelenței oncologice integrate

Spitalele private PremiQaMed din Viena anunță crearea unui nou serviciu integrat, de înalt nivel medical și ușor de accesat de către pacienții cu afecțiuni oncologice din toată lumea, inclusiv din România.

PremiQaMed Cancer Center Vienna: Sub acest nume, pacienții pot descoperi în capitala Austriei cea mai bună terapie interdisciplinară posibilă anti-cancer conform standardelor internaționale, rapid și fără birocrație.

PremiQaMed Cancer Center Vienna dispune de o vastă rețea de specialiști renumiți, care sunt consultați în funcție de caz, precum și de resursele excepționale de diagnostic și tratament oferite de Spitalele Private Vieneze „Confraternität“, „Döbling“, „Goldenes Kreuz“ din cadrul Grupului PremiQaMed.

• Pentru a oferi pacienților un acces mai rapid la echipa potrivită de specialiști prin intermediul unui singur coordonator, noul centru PremiQaMed Cancer Center Vienna va funcționa sub îndrumarea experimentată a Prof.univ.dr. Johannes Drach, Medic specialist în hemato-oncologie și medicină internă, Director medical al Spitalului Privat „Confraternität”.

București, 19 septembrie 2023 - PremiQaMed Cancer Center Vienna (PCCV) este numele noului centru interdisciplinar de diagnostic și tratament oncologic al spitalelor private PremiQaMed, rețeaua de servicii medicale de înaltă performanță din capitala Austriei.

PCCV oferă diagnosticare completă și terapie pentru pacienții adulți, în special pentru următoarele indicații: cancer mamar, cancer de prostată, tumori ale tractului gastrointestinal, cancer pulmonar, cancer renal, cancer vezical, cancer hepatic, hemato-oncologie (cancer al sângelui), sarcoame.

Tratamentul cancerului în Austria

Cercetarea oncologică are în Austria o importanță deosebită și o lungă tradiție.
Austria este una dintre țările cu foarte bune șanse pentru pacienții oncologici - și anume datorită gradului înalt de disponibilitate a metodelor noi și a medicamentelor moderne, precum și datorită bunei infrastructuri a spitalelor.

Cercetările în domeniul biologiei moleculare privind caracteristicile celulelor tumorale și ale genelor tumorale constituie baza strategiilor moderne de tratament. Progresele în știință și în practica medicală au contribuit la îmbunătățirea semnificativă a șanselor pacienților oncologici comparativ cu acum 10 ani. Ratele de supraviețuire pe termen lung s-au îmbunătățit considerabil în cazul celor mai multe tipuri de cancer. În tot mai multe cazuri este posibilă chiar și vindecarea definitivă.

Diagnosticare
PCCV se bazează pe cele mai recente tehnologii de imagistică, proceduri endocospice, cooperarea cu laboratoare de patologie specializate și abordarea interdisciplinară.

"Tumor profiling"
Folosind cele mai noi metode moleculare, “Profilarea Tumorilor" permite o clasificare precisă a tumorilor în funcție de proprietățile moleculare ale acestora, ceea ce constituie baza pentru tratamentul personalizat.

Cooperarea interdisciplinară
Tratamentul modern al afecțiunilor oncologice are la bază cooperarea strânsă între diverse specialități medicale precum oncologia, radiologia, chirurgia, patologia, oncologia radiologică (radioterapia). Această cooperare necesită o coordonare sistematică.
PCCV dispune de o vastă rețea de specialiști renumiți, care sunt consultați în funcție de caz. Mulți dintre acești specialiști au experiență internațională și participă la studii științifice inovatoare, în domeniul cercetării oncologice. Acest lucru permite implementarea rapidă a noilor descoperiri științifice în practica clinică.
Specialiștii discută fiecare caz împreună, în cadrul unor comisii oncologice multidisciplinare, așa-numitele „Tumor Boards“, și inițiază măsurile diagnostice și terapeutice necesare.

Terapia medicamentoasă modernă
Chimioterapia, terapii țintite cu anticorpi sau bazate pe biologia moleculară ori medicina nucleară reprezintă metode de tratament modern, iar tot mai mulți pacienți pot beneficia de terapia oncologică individualizată. („medicina personalizată“).

Metodele moderne de chirurgie
Permit operații minim invazive în multe cazuri. Operațiile majore și foarte stresante
tind să fie tot mai mult ceva de domeniul trecutul.

A doua opinie medicală („Second Opinion“)
PCCV le oferă pacienților posibilitatea verificării diagnosticului în baza rezultatelor analizelor și investigațiilor recent efectuate și, dacă este necesar, o a doua opinie de diagnostic histopatologic al țesutului tumoral, cu o clasificare exactă a tumorii.

Evaluarea tuturor rezultatelor analizelor și investigațiilor și elaborarea recomandărilor de terapie se realizează interdisciplinar de către o echipă recunoscută de specialiști.
A doua opinie medicală este oferită atât în spital, cât și la distanță.

Prevenirea și depistarea precoce a cancerului
În Spitalele Grupului PremiQaMed din Viena se acordă o importanță deosebită medicinii preventive, care include în mod special prevenirea și depistarea precoce a cancerului, prin intermediul unor investigații medicale preventive complexe. Toate investigațiile pot fi efectuate în cel mai scurt timp posibil, în regim ambulatoriu, iar programările în acest sens sunt organizate fără intervale mari de așteptare.

Management profesional
Managementul profesional al cazurilor este esențial. Acesta începe cu diagnosticarea exactă și planificarea terapiei.
Pe parcursul întregului proces de tratament, pacienții sunt îngrijiți în permanență de un specialist care coordonează toate măsurile necesare cu celelalte specialități medicale și este la dispoziția pacienților ca persoană de contact.
PCCV acordă o importanță deosebită cooperării cu institute de elită din Viena, cum ar fi laboratoarele speciale și institutele pentru radioterapie. Toate măsurile necesare sunt organizate de PCCV și sunt disponibile rapid.

Organizare flexibilă și servicii personalizate
PCCV oferă pacienților oncologici un centru interdisciplinar specializat unde aceștia pot beneficia rapid de sprijin medical competent, clarificări cu privire la afecțiunea lor și opțiuni de tratament bazate pe cele mai recente cunoștințe științifice.
Pacienții internaționali beneficiază de sprijin organizatoric și administrativ din partea personalului de la International Desk (Biroul Internațional). Medicii din Spitalele Grupului PremiQaMed din Viena vorbesc limba engleză, iar dacă este necesar, poate fi furnizat și serviciul unui traducător cu experiență.
Discuțiile inițiale sau consultațiile pentru o a doua opinie medicală pot avea loc și sub formă de consultații video.
Datorită structurii flexibile, în cele mai multe cazuri programările se pot face rapid.

Datele de contact ale PremiQaMed Cancer Center Vienna (PCCV):

e-mail: cancer-center@premiqamed.com
telefon: +43 1 36066-7500
Mai multe informații sunt disponibile la adresa:
https://www.premiqamed.ro/ro/cancer-center


Kudika
19 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.