Setari Cookie-uri

Dusita Parfums intră în portofoliul Niche Parfumerie!

Parfums Dusita este o casă pariziană de parfumuri de nișă, fondată de Pissara Umavijani.

Parfumurile create de Pissara sunt un amestec eclectic de tradiție a parfumeriei franceze și elegantă thailandeză, cu materiale naturale rare și accente contemporane ce dau naștere unor parfumuri unice și memorabile. Casa este numită Dusita după un tărâm ceresc din credința budistă unde spiritul găsește încântare și mulțumire pură.

Pentru Dusita, atât poezia, cât și parfumul, sunt mijloace ideale de conectare cu ceilalți; ele stârnesc imaginația, înalță spiritul și apelează atât la simțuri, cât și la intelect. Parfumurile sunt un tribut adus poeziei lui Montri Umavijani, tatăl Pissarei. Viața și opera lui au reflectat încercarea de a atinge fericirea și împlinirea paradisului ceresc „Dusita” evocând tărâmuri ale fericirii și sublimității pământești.

Citește și:

LA RHAPSODIE NOIRE – ultima lansare disponibilă acum în România

Parfums Dusita împreună cu fondatorul și parfumierul lor, Pissara Umavijani (câștigător al premiului Art & Olfaction 2017, Câștigătorul FIFI Award 2018, 2019 & 2021) ne prezintă cu mândrie LA RHAPSODIE NOIRE, a paisprezecea creație care se alătură colecției Haute Parfumerie a casei.

„Într-o seară, traversam Pont-Neuf; în timp ce ascultam „Rhapsody in Blue”, m-am oprit uitându-mă în jurul meu: cu atât mai mult noaptea, Parisul pare să-și fi păstrat farmecul fabulos nealterat de timp. Imaginația mea a fost alimentată de imagini și senzații ale „Orașului Luminii” din anii 1920, o perioadă de energie și creativitate extraordinară. Am decis să creez un parfum nocturn, vibrant dedicat Parisului „Les Années Folles”; un omagiu la muzica și noaptea care m-au inspirat.

L-am numit LA RHAPSODIE NOIRE.” Pissara Umavijani

În deschidere notele tonifiante, energice de cafea și rom împreună cu nuanțe de trabuc evocă atmosfera cafenelelor pariziene din anii 1920.

Salvia și lavanda franceză oferă prospețime aromatică asemănătoare parfumurilor fougère, conducând fără întreruperi la un amestec floral și suav de mimoză și iasomie Sambac.

Baza compusă din paciuli, lichen, lemn de stejar și vetiver susține compoziția, în timp ce vibe-ul gurmand este întărit de lemn de santal, boabe de tonka și vanilie de Madagascar.

Dusita Parfums sunt disponibile în exclusivitate în România pe nicheparfumerie.ro, în concept store-ul Niche Parfumerie 50ml Artistic Fragrance Bar din București și în magazinul Niche Parfumerie din Timișoara.

​Dusita La Rhapsodie Noire

Apă de Parfum 50 ml - 750 lei

Apă de Parfum 100 ml - 1100 lei

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.