Setari Cookie-uri

#SKINRESET cu noul EAU THERMALE Serum Booster HA

Ai la îndemână câteva dintre cele mai eficiente și mai de succes produse de hidratare din portofoliul Uriage pe care le poți lua cu tine atât la mare, cât și la munte sau în vacanțele urbane.

Încă la job sau te pregătești de vacanță? Știi ce? Nici nu contează, atâta vreme cât ești bine, sănătoasă și voioasă. Vezi bine că vara a năvălit peste noi când ne așteptam mai puțin, iar soarele de iulie ne pârjolește în unele zile la propriu. Ce e de făcut? Să ținem aproape de hidratare. Atât din interior, cât și din exterior.

Ei bine, noi, echipa Uriage România, ne-am gândit că e musai să te ajutăm să treci cu bine peste zilele fierbinți ale verii și să îți păstrezi pielea în bună stare.

Ai la îndemână câteva dintre cele mai eficiente și mai de succes produse de hidratare din portofoliul Uriage pe care le poți lua cu tine atât la mare, cât și la munte sau în vacanțele urbane.

Citește și:

EAU THERMALE Serum Booster HA – noutatea Uriage - un adevărat shot de hidratare pentru piele, Uriage EAU THERMALE Booster HA este un ser cu textură fluidă, ce se absoarbe complet și oferă catifelare. Serul transformă orice rutină skincare într-una ultraperformantă prin resetarea și restabilirea echilibrului pielii. EAU THERMALE BOOSTER H.A SERUM este primul gest pentru o piele mai fermă (înlătură liniile fine de pe ten apărute în urma deshidrătării), luminoasă și uniformă.

URIAGE Apă Termală Spray 50ml - Apa Termală Uriage este o apă de îngrijire a pielii pentru uz zilnic, cu conținutul cel mai bogat din lume în oligoelemente și săruri minerale. Datorită concentrației ridicate de săruri minerale oferă beneficii hidratante unice, calmează pielea sensibilă și întărește pelicula hidrolipidică a pielii.

URIAGE EAU THERMALE Mască de noapte - Produs ultra-fresh echivalent cu « 8h de somn ». Poate fi utilizată după arsuri solare ușoare ca o barieră care protejează pielea de agresiunile externe, cum sunt poluarea, soarele, diferențele bruște de temperatură, vântul puternic.

URIAGE EAU THERMALE Crema pentru conturul ochilor – are o textură lichidă care atrage după sine o absorbție rapidă. Este eficienta împotriva cearcănelor și a edemului. Este fină, lejeră și nu conține parfum.

URIAGE EAU THERMALE Cremă hidratantă cu textură bogată – are o textură bogată care asigură o hidratare imediată a pielii. Crema asigură hidratare pentru un ciclu de 24 de ore și reprezintă o bază excelentă pentru machaj.

Sperăm să îți placă kitul nostru de HIDRATARE LA SUPERLATIV ca sa poți să îi oferi tenului tău o binemeritată vacanță.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.