Setari Cookie-uri

Beiersdorf România susține diversitatea & încurajează toleranța

Brandul NIVEA susține unitatea și apropierea oamenilor – indiferent de vârstă, cultură, gen sau orientare sexuală.

  • Pentru prima dată brandul NIVEA a fost prezent la Pride București 2023 pentru a încuraja respectul și acceptarea într-o societate în care oamenii ar trebui să se ajute în loc să se insulte, să construiască împreună în loc să se distanțeze unii de alții.

  • NIVEA susține diversitatea și incluziunea, îngrijirea și individualitatea – și transmite lumii un mesaj clar: oricine are dreptul să se simtă confortabil în propria piele.

Diversitate și incluziune la Beiersdorf România

NIVEA, brand de îngrijire personală al companiei Beiersdorf, susține diversitatea si incluziunea în rândul societății. Nu contează cine ești, de unde vii sau încotro te îndrepți. Indiferent de alegeri și de persoana iubită, de obiective personale și realizări, NIVEA te încurajează să fii tu! #beyourself. NIVEA susține acceptarea tuturor indiferent de tipul de piele, vârstă, gen, religie, orientare sexuală.

Citește și:

NIVEA - partener Pride București 2023

Pentru prima dată în România, NIVEA devine partener Pride București cu scopul de a da un exemplu de acceptare și toleranță. Populara cremă în cutie albastră a fost adusă într-o ediție limitată cu un design special pentru săptămâna Pride din București. Cutiuța albastră a fost disponibilă sub formă de mostre pentru participanții Pride. Anul acesta, crema NIVEA în ediție limitată nu aduce doar un strop de culoare în rutina zilnică de îngrijire, ci transmite un mesaj pentru acceptare, incluziune și susținere a diversității.

Susținem cauza “Visible love. Visible Families”

Cum în 2023 tematica Pride București a fost “Visible love. Visible Families”, compania a ales să se implice la nivel local printr-un parteneriat cu Accept România. Astfel, în săptămâna Pride din București, NIVEA a susținut importanța acceptării diversității la nivel de familie.


Kudika
11 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.