Setari Cookie-uri

Retinoizii, secretul tenului tânăr și sănătos?

Retinoizii sunt unele din puține ingrediente care penetrează în straturile profunde ale pielii

Ce trebuie să știi despre retinol & derivații din retinol

Retinolul este cel mai studiat și apreciat ingredient anti-aging. În produsele cosmetice retinolul pur este întreaga moleculă de vitamina A, cu efecte benefice de la concentrația 0.01% până la 1%. În afară de retinol în produsele cosmetice se includ alți retinoizi derivați de retinol, iar toți retinoizii au beneficii multiple pentru piele: estomparea semnelor de îmbătrânire și a hiperpigmentărilor, reducerea erupțiilor și a porilor dilatați, restabilirea luminozității naturale și îmbunătățirea fermității și texturii pielii.

Retinoizii sunt ingrediente multifuncționale care nu doar acționează pentru menține pielea cu aspect cât mai tânăr și mai sănătos ci și întăresc bariera naturală a pielii pentru a fi mai rezistentă la acțiunea factorilor de mediu și ajută la reducerea producției de sebum în pori. Retinoizii sunt unele din puține ingrediente care penetrează în straturile profunde ale pielii, iar celulele pielii au receptori pentru retinoizi astfel încât folosirea constantă generează o cascadă de schimbări la nivelul celular: proliferarea celulelor pielii care previne subțierea pielii, îmbunătățirea regenerării celulare și biosinteza proteinelor extracelulare/stimularea neocolagenului și a glicozaminnoglicanilor (GAGs).

Citește și:

În funcție de retinoid și concentrația acestuia, produsele se pot aplica o dată sau de două ori pe zi, de exemplu derivații de retinol, iar retinolul în concentrație mai mare de 0.3% se aplică o singură dată pe zi, seara. Aplicarea protecției solare în fiecare dimineață este obligatorie, iar folosirea retinoizilor constant, indiferent de anotimp oferă cele mai bune rezultate anti-aging în timp.

Un nou produs cu retinoid intră în portofoliul Paula’s Choice

Noul Resist Triple Active Total Repair Serum conține un cocktail de ingrediente anti-aging cu niacinamide, hexylresorcinol și un retinoid care acționează în sinergie pentru a reduce vizibil liniile fine și ridurile, a estompa petele și a restabili luminozitatea naturală a pielii, a îmbunătăți fermitatea și bariera naturală a pielii.

+ 0.3% Retinoid (retinyl propionate) îmbunătățește textura și fermitatea pielii

+ 5% Niacinamide uniformizează culoarea pielii și reduce porii dilatați

+ 0.4% Hexylresorcinol reduce hiperpigmentările cauzate de soare

Resist Triple Active Total Repair Serum este potrivit pentru toate tipurile de ten, ideal pentru persoanele care au nevoie de un ser multi funcțional care să acționeze pe diferite semne de îmbătrânire a pielii. Poate fi o soluție anti-aging pentru persoanele care nu tolerează retinol, 0.3% retinyl palmitate este mai blând decât 0.1% retinol.

Resist Triple Active Total Repair Serum este disponibil în varianta full size (30 ml – 245 lei) și trial size (5 ml – 60 lei). Produsul se poate achiziționa de pe www.paulaschoice.ro.

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.