Setari Cookie-uri

Advertorial elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

elmiplant extinde gama de îngrijire a tenului pentru redefinirea conceptului de hidratare cu Hydro X Cell.

Cu o formulă inovatoare, Hydro X Cell promite hidratare de până la 72 de ore și propune să fie mai mult decât un ritual de îngrijire a tenului, o oază de calmare și răsfăț. Rezultatele constau în: fortifierea barierei cutanate, creșterea nivelului de hidratare instantanee cu până la +57 % și o hidratare de lungă durată, datorită unui complex de hidratare multi-activ de 5% format din apă celulară (o apă bogată în nutrienți extrasă din spirulina din surse durabile care încapsulează puterea super-alimentului de a îmbunătăți în mod efectiv hidratarea pielii), acid hialuronic și fitoceramide.

În sezonul rece, când frigul și vântul aspru își fac simțită prezența, protejarea tenului devine imperios necesară. Temperaturile scăzute și condițiile meteorologice dure pot lăsa pielea uscată și sensibilă, solicitând o atenție sporită în ceea ce privește rutina zilnică de îngrijire a tenului. În acest context, alegerea produselor potrivite devine crucială pentru a menține un echilibru optim. Selectând și utilizând produse potrivite tenului și cu un grad ridicat de hidratare, pielea se bucură de tratamentul de care are nevoie, iar barierele cutanate sunt consolidate, oferind protecție împotriva agresiunilor factorilor externi aferenți sezonului rece. Acest ritual devine astfel nu doar o necesitate, ci și un moment blând de răsfăț, în care tenul primește ingredientele de care are nevoie, cu recunoștință, grijă și atenție, rezultând un aspect al acestuia sănătos și luminos.

elmiplant continuă misiunea de a folosi doar ingrediente de origine naturală pentru a oferi o experiență de îngrijire unică. În urma studiilor și cercetărilor continue în domeniul tehnologiilor avansate s-a creat gama Hydro x Cell care cuprinde 5 produse cu eficacitate dovedită clinic.

Cu 96% ingrediente de origine naturală, Hydro X Cell cremă gel, destinată tenului normal sau mixt, are o formulă ușoară de gel extrem de hidratant compus dintr-un complex multi-activ puternic de 5% apă celulară din spirulină 100% naturală, acid hialuronic și fitoceramide, care oferă hidratare instantanee și menține tenul hidratat de până la 72 de ore.

Persoanele cu pielea sensibilă au adesea o reacție mai accentuată la factorii externi, schimbările climatice și factorii de mediu. Crema de față Hydro X Cell hidratantă și calmantă pentru piele sensibilă, fără parfum și testată pentru a minimaliza riscul de reacție alergică, este răspunsul la această nevoie. Studiile elmiplant au demonstrat că semnele clinice ale tenului sensibil sau uscat și disconfortul asociat, mâncărime și senzație de strângere, sunt diminuate după doar 20 de secunde și pielea se simte profund revitalizată.

Pentru o hidratare intensă, elmiplant a dezvoltat serul Hydro X Cell cu o formulă ușoară, ce favorizează creșterea elasticității pielii cu până la +13% încă de la primele utilizări. Pentru rezultate optime, serul se aplică dimineața și/sau seara prin pomparea a 3-4 picături pe pielea feței, gâtului și în zona decolteului. Se masează blând, cu mișcări circulare, evitând zona ochilor. Pentru rezultate și mai bune poate fi aplicată înainte de crema gel Hydro X Cell.

Pielea din jurul ochilor este deosebit de delicată și sensibilă, fiind mai subțire și mai vulnerabilă la agresiunile provenite din mediul extern. Această zonă devine o carte deschisă a stării de sănătate și a stilului de viață, iar atunci când este supusă stresului și oboselii, pot apărea umflături, cearcăne, iar tenul va avea un aspect tern. Pentru că nu putem și nu ne dorim să punem viața pe pauză, elmiplant vine în ajutor, cu soluția pentru reducere a semnelor de oboseală prin Hydro X Cell gel cremă. Formula sa ușoară este îmbogățită cu cafeină (recunoscută pentru îmbunătățirea circulației sanguine din jurul ochilor, mascând micile imperfecțiuni și restabilind strălucirea pielii) și cu tetrapeptidă (care stimulează producția de colagen). Aspectul cearcănelor este îmbunătățit cu până la +17%, în timp ce pungile de sub ochi sunt reduse cu până la -17%. Pentru maximizarea rezultatelor este recomandătă păstrarea produsului la temperaturi scăzute.

Demachierea joacă un rol esențial în ritualul de îngrijire a pielii, fiind răspunsul unui ten curat și strălucitor. Noua apă micelară Hydro X Cell este potrivită tuturor tipurilor de ten, cu 92% ingrediente de origine naturală, curăță în profunzime, chiar și machiajul rezistent la apă și impuritățile, fără a usca pielea. Încă de la prima utilizare pielea se simte mai moale, mai netedă și revigorată, ajutând la prevenirea deshidratării.

Masca de față, împreună cu plasturii pentru ochi Hydro X-Cell de la elmiplant, cu noua tehnologie hidrogel, cu 97% ingrediente de origine naturală care sunt îmbogățite cu acid Hyaluronic și Cofeină, în cazul plasturilor pentru ochi și Trehaloza și Fitoceramide în cazul măștii pentru față, reprezintă uneltele perfecte ale unui ritual de îngrijire și relaxare complet, conferind o complexă hidratare a tenului. Acidul hialuronic ajută ca zona de sub ochi să se simtă hidratată, oferind în același timp un aspect mai odihnit, cofeina, cunoscută pentru îmbunătățirea circulației sângelui, contribuind semnificativ la minimizarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor, restabilind în felul acesta, strălucirea întregii fețe. Iar Trehaloza și Fitoceramidele ajuta menținerea hidratării pentru o durată de timp îndelungată.

Gama Hydro X Cell de la elmiplant nu doar că reprezintă o nouă paradigmă în conceptul de hidratare, ci și o invitație către un ritual de răsfăț și îngrijire, fiind un pas mare către redescoperirea și îmbrățișarea frumuseții naturale și subliniind importanța unui ten hidratat și luminos. Fiecare produs devine ocazia de a-ți oferi atenția binemeritată și de a experimenta o oază de calmare și revitalizare. De la formula inovatoare, la ingredientele de origine naturală, fiecare produs al gamei reflectă angajamentul elmiplant față de frumusețea și sănătatea pielii tale.

Produsele din gama Hydro x Cell sunt disponibile în farmacii, magazine de proximitate și hypermarket-uri.


Kudika
18 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.