Setari Cookie-uri

Avon aniversează 20 de ani de la primul parfum Today Tomorrow Always cu lansarea noului parfum TTA Everlasting

Până în prezent, parfumurile TTA au avut vânzări de două ori volumul Mării Negre

Anul acesta Avon marchează o etapă semnificativă – sărbătorirea a 20 de ani de la lansarea primului parfum din colecția iconică Today Tomorrow Always (TTA). Odată cu această aniversare, Avon a lansat un nou parfum din colecție - TTA Everlasting.

Sărbătorește prietenia de-o viață cu TTA Everlasting, cel mai nou parfum Avon care trece de barierele iubirii clasice cu ajutorul notei de migdală. Chiar dacă vorbim despre prietena din copilărie, colega de banca din liceu, mama ori fiica, acesta este parfumul ideal pentru a-i arăta cât de mult prețuiești prietenia voastră.

Inspirat din blândețea acestor legături de suflet, TTA Everlasting a îmbrățișat notele diafane de lapte de migdale, flori de cocos, flori de neroli strălucitor și mosc, pentru a obține un parfum floral și de lungă durată.

Citește și:

De-a lungul timpului, parfumurile TTA au devenit un simbol al momentelor speciale de iubire și al legăturilor autentice, inspirând și captivând inimile oamenilor din întreaga lume. Anul acesta, Avon aniversează 20 de ani de la lansarea primului parfum din colecție: Today. Acesta marchează explozia de entuziasm de la începutul unei relații: este parfumul care prin prisma florii de neroli, a freziei și moscului a reușit să dea startul poveștii voastre de iubire.

Îți amintești pasiunea și intensitatea primelor voastre întâlniri? Cu notele de ambră, patchouli și neroli, parfumul Tomorrow te face să simți din nou nerăbdarea și pasiunea revederii de mâine.

Always te învăluie într-o îmbrățișare plină de confort ce exprimă stabilitatea relației ce a devenit de durată. Combinația dintre trandafir, lemn de santal și neroli vor funcționa ca o poezie despre dragoste, așternută pe piele.

Citește și:

Celebrează în fiecare zi esența iubirii voastre unice cu This Love. Fericirea vine la pachet cu citrice, astfel, radiază iubire și bucurie prin note de grapefruit, iasomie și mosc.

Prețuiește fiecare clipă memorabilă a relației voastre cu The Moment. Notele de magnolie, ambră și neroli vor funcționa ca un jurnal olfactiv plin de momente de neprețuit alături de jumătatea ta.

În cazul în care nu ți-ai găsit încă jumătatea, descoperă speranța unei noi iubiri cu Wonder, o explozie citrică bazată pe bergamotă, lemn de cedru și muguri de neroli. Iubirea nu a fost niciodată mai aproape!

În cei 20 de ani de existență, parfumurile TTA au avut vânzări de două ori volumul Mării Negre, ceea ce demonstrează că fiecare parfum lansat de-a lungul anilor a ajuns la inimile oamenilor din întreaga lume.

Citește și:

Alege parfumul care te reprezintă cel mai bine din colecția TTA și prețuiește fiecare clipă de iubire din viața ta!

Preț parfum: 119 lei

Preț loțiune corp: 21,99 lei

Produsele sunt disponibile pe site-ul avon.ro

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.