Setari Cookie-uri

AVON anunță lansarea programului de franciză: investește în propriul magazin și fii parte din povestea de succes!

AVON, lider global în industria frumuseții, își deschide ușile pentru antreprenorii dornici să devină parte din succesul său, prin lansarea modelului de franciză la nivel național.

Acesta poate fi momentul oportun pentru a investi în propria afacere și de a se alătura unei comunități de succes în domeniul frumuseții, beneficiind de susținerea unui brand de prestigiu.

Descoperă oportunitatea francizei AVON și investește în propriul succes

AVON invită antreprenorii să exploreze modelul său de franciză, oferindu-le posibilitatea de a aduce frumusețea în centrul propriilor afaceri. Prin franciza AVON, aceștia vor experimenta prestigiul unui brand cu o istorie internațională remarcabilă. Cu o prezență de peste 137 de ani în industria frumuseții și 26 de ani în România, AVON este susținut de o comunitate de antreprenori pasionați de beauty. 9 din 10 femei din România cunosc brandul AVON, iar 5 din 10 folosesc produsele, confirmând impactul pozitiv în viețile consumatoarelor.

Citește și:

Frumusețea și inovația sunt ingrediente cheie în toate produsele AVON. Cu peste 750 de patente și 100 de premii în ultimii trei ani, franciza AVON aduce în magazinele partenere arome îndrăgite și produse de îngrijire cu tehnologii de ultimă generație.

Resurse profesionale și competențe integrate

Un aspect esențial al acestei lansări este sublinierea faptului că AVON operează deja într-un mediu complet omnichannel. Cu o prezență consolidată în aria de vânzări - în fiecare secundă AVON vinde 7 parfumuri și 3 rujuri - franciza va beneficia de oportunități unice și avantaje distincte în cadrul întregii noastre infrastructuri de business integrat.

Ca parteneri ai francizei, antreprenorii vor accesa un model de business solid și coerent, cu sprijin în alegerea locației, dezvoltarea unui branding eficient, sesiuni de training și asistență în lansarea, promovarea și administrarea afacerii.

Citește și:

Modelul nostru de business oferă o abordare adaptabilă și eficientă, gândită pentru a funcționa cu succes atât în format de magazin, cât și în cel de tip stand insulă comercială. Prin acest model, AVON pune accent pe flexibilitate și inovație, asigurându-se că poate răspunde cu succes cerințelor specifice fiecărui mediu.

Magazinul operat în sistem franciză beneficiază de un portofoliu de produse dedicat exclusiv pentru mediul de retail, astfel încât să poată oferi clienților o gamă variată și adaptată la nevoile acestui segment. Acest lucru este întregit de promoții și campanii personalizate, create strategic pentru a atrage și fideliza clienții din cadrul francizei de retail.

Pe întreg parcursul parteneriatului, AVON oferă un suport complet în materie de asistență operațională și management, asigurandu-se că abilitățile antreprenoriale ale partenerului sunt completate și întărite de strategiile AVON. Acesta include accesul la procese și metode de management performante și automatizate, menite să faciliteze eficiența și să maximizeze potențialul de succes în cadrul francizei.

Citește și:

Beneficiile francizei AVON:

Prestigiu și tradiție: te alături unui brand cu o istorie bogată și o reputație globală.

Produse inovatoare: le oferi clienților produse de înaltă calitate, susținute de cercetare și inovație.

Sprijin profesional: accesezi resurse și sprijin pentru dezvoltarea și gestionarea eficientă a afacerii tale.

Antreprenorii interesați sunt invitați să se alăture francizei AVON și să facă un pas decisiv în construirea propriei afaceri de succes în lumea frumuseții!

Cei interesați sunt invitați să completeze formuralul pe https://www.avon.ro/avon-retail-franciza și vor fi contactați în cel mai scurt timp.

Despre AVON

AVON este prezent de peste 25 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.