La fel, si industria gurmanzilor isi anunta noile trenduri pentru anul 2014, realizate impreuna cu 200 de chefi de la restaurante premiate cu stele Michelin. Legumele devin vedete, intr-o multitudine de forme, culori, modalitati de preparare si prezentare, bucatariile etnice sunt atractiile serii iar pestele trebuie sa fie... sustenabil. Cititi mai jos care sunt cele 5 tendinte ale anului, selectate din studiul Asociatiei Nationala a Restaurantelor din SUA publicat la inceputul acestui an.
1. Ingrediente autentice pentru mancare autenticaDin ce in ce mai multe restaurante, si implicit clientii lor, pun accent pe autenticitate in bucatarie: de la retete, la ingrediente, modul de preparare si servire, niciun detaliu nu poate fi alterat pentru o experienta autentica si apreciata pe masura. Restaurantele devin astfel calatorii culinare si culturale, aducand in oricare colt al lumii aroma locala a unei culturi.
Foto prima pagina: mancare greceasca, Shutterstock
Spune-ti parerea!