La fel, si industria gurmanzilor isi anunta noile trenduri pentru anul 2014, realizate impreuna cu 200 de chefi de la restaurante premiate cu stele Michelin. Legumele devin vedete, intr-o multitudine de forme, culori, modalitati de preparare si prezentare, bucatariile etnice sunt atractiile serii iar pestele trebuie sa fie... sustenabil. Cititi mai jos care sunt cele 5 tendinte ale anului, selectate din studiul Asociatiei Nationala a Restaurantelor din SUA publicat la inceputul acestui an.

1. Ingrediente autentice pentru mancare autentica

Din ce in ce mai multe restaurante, si implicit clientii lor, pun accent pe autenticitate in bucatarie: de la retete, la ingrediente, modul de preparare si servire, niciun detaliu nu poate fi alterat pentru o experienta autentica si apreciata pe masura. Restaurantele devin astfel calatorii culinare si culturale, aducand in oricare colt al lumii aroma locala a unei culturi.

Foto prima pagina: mancare greceasca, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: